inzercia, predaj, predám, bazár

Nové HOKA Torrent 2 v.42 2/3

Kategória: Fitness, jogging

Trailove bežecké pánske topánky nové, manželovi trochu malé, lebo potrebuje hrubšie vložky do nich. Pri dobierke platba poštovného vopred na účet.
Nové HOKA Torrent 2 v.42 2/3
Podobné inzeráty
Ponúkam dámske bežecké tenisky HOKA Clifton 8
Predám nové dámske bežecké tenisky HOKA Glifton 8 vo veľkosti 38. Tieto tenisky sú v skvelom stave a ešte nikdy neboli použité. Sú vhodné na beh ale aj na každodenné nosenie. Hoka Clifton 8 sú známe svojou vysokou kvalitou a komfortom, vďaka čomu sú veľmi obľúbené medzi bežcami a bežkyňami. Tenisky majú vynikajúce odpruženie a podrážku, ktorá absorbuje nárazy a tak chráni kĺby. To zabezpečuje bezbolestné behanie a minimalizuje riziko poranenia. Ak hľadáte kvalitné a pohodlné bežecké tenisky, tieto Hoka Clifton 8 sú pre vás tou správnou voľbou. Nechajte sa prekvapiť ich výkonom a skvelým dizajnom. Cena za tenisky je 70€. Kontaktujte ma ak máte záujem o kúpu alebo ak potrebujete ďalšie informácie.
Hoka one one Kawana
• Úplne nové bežecké tenisky • 44 2/3 • Osobný odber Bratislava • Možnosť zaslania cez Zasielkovnu Pohodlie a odolnosť ! Vynikajúca kombinácia, ktorú ponúkajú Hoka One One Kawana. Topánky taktiež znižujú únavu chodidiel a prinášajú ešte hladší dopad pri behu a prechod do odrazu vďaka päte SwallowTail™. Tlmiaca vrstva zo špeciálnej peny CMEVA poskytuje stabilitu a absorbuje nárazy. Mierne zakrivené tvarovanie medzipodrážky s technológiou META-ROCKER umožňuje plynulý beh vďaka efektívnemu prenosu energie od päty na špičku smerom vpred. Jednoducho ideálna voľba pre všetkých, ktorí hľadajú výborne tlmenú obuv na beh ale i každodenné nosenie. Nike, adidas, bezecke, beh, hoka one one
Bežecké topánky - Hoka Gaviota 3 Wide
Predávam nové, raz obuté (nesadla veľkosť) bežecké tenisky Hoka Gaviota 3 Wide, veľkosť: UK 11 (Viď foto). Nie je problém poslať na dobierku.
HOKA Challenger ATR 6  Pôv.cena:129Eur  Bežecké Tenisky
Predám bežecké tenisky HOKA One One W Challenger ATR 6 č.41 1/3 Pôvodná cena: 129Eur Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (08222022) Bežecké dámske topánky Hoka One One W Challenger Atr 6 GTX s priedušnou, vodeodolnou membránou Gore-Tex sú vhodné na cesty aj na nespevnený terén. Sú veľmi ľahké, pohodlné, rýchle a ponúkajú plynulosť behu. Zónová konštrukcia podrážky zaisťuje plynulé prechody z jedného povrchu na druhý s optimalizáciou priľnavosti a hmotnosti. Multifunkčný trailový vzor na podrážke so 4 mm hlbokým dezénom zabezpečí výbornú stabilitu, trakciu a rýchlosť v teréne. Zvršok je vyrobený z recyklovanej priadze Unifi REPREVE získanej z odpadového plastu. inovovaný zvršok pre vyššiu mieru pohodlia a trvácnosti vodeodolná membrána Gore-Tex spevnená texturovaná špička chráni chodidlo pred zranením CMEVA penová medzipodrážka poskytuje stabilný základ a absorbuje nárazy umiestnenie zónovej gumy pre zníženie hmotnosti a odolnosť materiál Unifi REPREVE z recyklovaných plastov 4 mm výstupky pre zaistenie trakcie v každom teréne sklon: 5 mm hmotnosť: 229 g
Hoka Rincon 3 velkosť 45 1/3
Predám pár krát vyskúšané tenisky Hoka Rincon 3 velkosť 45 1/3. Nesedí mi úzky strih.
Hoka Mach 5 vel. 46
Predam bezecke tenisky Hoka Mach 5 urcene na ceste behanie. Vyborne tenisky s beznou cenou 130-150e. Su 1x vyskusane, nesadol mi strih a uz ich neviem vratit.