inzercia, predaj, predám, bazár

Nové knihy Barbie,Ľadové kráľovstvo,sovička Eli

Kategória: Detská literatúra

Nové, nepoužité alebo len raz prečítané.
ZÁBAVA S BARBIE, 34 strán, kniha s aktivitami a samolepkami, úplne nová, 1.50 eur.
BARBIE 5MINÚTOVÉ ROZPRÁVKY, 160 strán, nová, 8 eur.
ZACHRÁŇTE PSÍKOV, ZÁBAVNÝ ZOŠIT, 32 strán, 4 úlohy boli vyplnené ceruzkou, sú vygumované, niekoľko nálepok použitých, 2.50 eur.
BARBIE A ČAROVNÉ DVIERKA, 32 strán, nová, 2 eur.
BARBIE ROZPRÁVKOVÉ ČÍTANIE, 96 strán, nová, 5 eur.
BARBIE A JEJ SVET, 64 strán, nová, nečítaná, iba jeden horný roh je máličko pokrčený, tak sme kúpili, 4 eur.
Leporelo Popoluška, raz prelistované, 2 eur.
SOVIČKA ELI CHCE MAŤ KAMARÁTA, úplne nová, 6 eur.
SOVIČKA ELI A TAJOMSTVO MESIACA, úplne nová, 6 eur /nie je na fotke, foto pošlem/.
ELA A JEJ ZÁZRAČNÉ SVETLO, úplne nová, 6 eur.
Nové knihy Barbie,Ľadové kráľovstvo,sovička Eli
Podobné inzeráty
Nové knihy Barbie,Ľadové kráľovstvo,sovička Eli
Nové, nepoužité alebo len raz prečítané. ZÁBAVA S BARBIE, úplne nová, 3 eur. BARBIE 5MINÚTOVÉ ROZPRÁVKY, nová, 10 eur. BARBIE VO SVETE HIER, nová, 5 eur. BARBIE SESTRIČKY A PSIE DOBRODRUŽSTVO, nová, 8 eur. ZACHRÁŇTE PSÍKOV, ZÁBAVNÝ ZOŠIT, nová, 3 eur. BARBIE A ČAROVNÉ DVIERKA, nová, 4 eur. BARBIE ROZPRÁVKOVÉ ČÍTANIE, nová, 8eur. BARBIE NAJKRAJŠIE FILMOVÉ PRÍBEHY, nová, 3 eur. BARBIE KÚZELNÉ PRÍBEHY, nová, 8 eur. BARBIE E A JEJ SVET, nová, 6eur. ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO 1, knižka na celý rok, cena 4 eur. /jedna omaľovánka a jedna krížovka sú vyplnené, inak ako nová./ ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO 2, knižka na celý rok, cena 5 eur /ako nová, raz prečítana, iba na 1 strane je vyfarbený obrázok./ Leporelo Popoluška, raz prelistované, 2 eur. SOVIČKA ELI CHCE MAŤ KAMARÁTA, úplne nová, 6 eur. ELA A JEJ ZÁZRAČNÉ SVETLO, úplne nová, 6 eur.
Nové knihy Barbie,Ľadové kráľovstvo,sovička Eli
Nové, nepoužité alebo len raz prečítané. ZÁBAVA S BARBIE, 34 strán, kniha s aktivitami a samolepkami, úplne nová, 1.50 eur. BARBIE 5MINÚTOVÉ ROZPRÁVKY, 160 strán, nová, 8 eur. BARBIE VO SVETE HIER, FILMOVÝ PRÍBEH, 48 strán, nová, 3.50 eur.- REZERVÉ BARBIE SESTRIČKY A PSIE DOBRODRUŽSTVO, FILMOVÝ PRÍBEH, 48 strán, nová, 3.50 eur.- REZERVÉ ZACHRÁŇTE PSÍKOV, ZÁBAVNÝ ZOŠIT, 32 strán, 4 úlohy boli vyplnené ceruzkou, sú vygumované, niekoľko nálepok použitých, 2.50 eur. BARBIE A ČAROVNÉ DVIERKA, 32 strán, nová, 2 eur. BARBIE ROZPRÁVKOVÉ ČÍTANIE, 96 strán, nová, 5.50 eur. BARBIE NAJKRAJŠIE FILMOVÉ PRÍBEHY, 68 strán, nová, 3 eur.- REZERVÉ BARBIE KÚZELNÉ PRÍBEHY, 72 srán, nová, 3 eur.- REZERVÉ BARBIE A JEJ SVET, 64 strán, nová, nečítaná, iba jeden horný roh je máličko pokrčený, tak sme kúpili, 4 eur. ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO 1, knižka na celý rok, cena 4 eur. /jedna omaľovánka a jedna krížovka sú vyplnené, inak ako nová./ ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO 2, knižka na celý rok, cena 5 eur /ako nová, raz prečítana, iba na 1 strane je vyfarbený obrázok./ Leporelo Popoluška, raz prelistované, 2 eur. SOVIČKA ELI CHCE MAŤ KAMARÁTA, úplne nová, 6 eur. ELA A JEJ ZÁZRAČNÉ SVETLO, úplne nová, 6 eur.
Ladove kralovstvo - Frozen
Knihy Ladove kralovstvo / Frozen: 1. Ladove kralovstvo - rozpravkovy roman - 6 e 2. Ladove kralovstvo 2 - Velka kniha citania a zabavy - 6 eur 3. Ladove kralovstvo - Ladove monstrum (edicia s darcekom) - 8 e 4.Anna a Elsa - Arendelsky pohar - 8 e 5. Anna a Elsa - Tajny ctitel - 8 e 6. Anna a Elsa - Ako na medvede - 8 e 7. Anna a Elsa - Navrat do ladoveho palaca - 8 e 8. Ladove kralovstvo - Lustovky - 4.50 e 9. Ladove kralovstvo - Aktivity - 4 e 10. Ladove kralovstvo - Dokreslovacky - 5 e 11. Ladove kralovstvo - Srdce z ladu - 7 e + postovne
Nové knihy Barbie,Ľadové kráľovstvo,sovička Eli
Nové, nepoužité alebo len raz prečítané. ZÁBAVA S BARBIE, 34 strán, kniha s aktivitami a samolepkami, úplne nová, 1.50 eur. BARBIE 5MINÚTOVÉ ROZPRÁVKY, 160 strán, nová, 8 eur. ZACHRÁŇTE PSÍKOV, ZÁBAVNÝ ZOŠIT, 32 strán, 4 úlohy boli vyplnené ceruzkou, sú vygumované, niekoľko nálepok použitých, 2.50 eur. BARBIE A ČAROVNÉ DVIERKA, 32 strán, nová, 2 eur. BARBIE ROZPRÁVKOVÉ ČÍTANIE, 96 strán, nová, 5 eur. BARBIE A JEJ SVET, 64 strán, nová, nečítaná, iba jeden horný roh je máličko pokrčený, tak sme kúpili, 4 eur. Leporelo Popoluška, raz prelistované, 2 eur. SOVIČKA ELI CHCE MAŤ KAMARÁTA, úplne nová, 6 eur. ELA A JEJ ZÁZRAČNÉ SVETLO, úplne nová, 6 eur.
Nové knihy Ľadové kráľovstvo,pexeso,účesy
Nové, nepoužité alebo len raz prečítané, kufrík len otvorený a knižočky prelistované, všetko 100% stav. KUFRÍK s piatimi miniknižkami, predaný. VEĽKÁ KNIHA ČÍTANIA A ZÁBAVY, predaná. ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO OBRAZOVÝ SPRIEVODCA, cena 6.50 eur. ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO 1, knižka na celý rok, cena 4.50 eur. /jedna omaľovánka a jedna krížovka sú vyplnené, inak ako nová./ ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO 2, knižka na celý rok, cena 5 eur /ako nová, raz prečítana, iba na 1 strane je vyfarbený obrázok./ Nové PEXESO ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO, cena 1.50 eur. Nová kniha DIEVČENSKĚ ÚČESY- Účesy pre dievčatá - Urob si sám, cena 2 eur.
Knihy Barbie
Predám: - knižku barbie najmilšie príbehy. Na to, že je to vydanie z roku 2000 je v krásnom stave, nepoškodená, vo vnútri top stav, krásne ilustrovaná. Jediná chybička krásy je na prvej strane po otvorení je bielitkom zabielitkované komu knižka patrila. Sú v nej 3 príbehy. Počet strán 78. Dĺžka 23 cm a šírka 16,5 cm. Cena 12 eur, - knižku Barbie a čarovné dvierka. Čítali sme ju len raz, kupovaná bola nová, je nepoškodená, vo vnútri top stav, krásne ilustrovaná. Vhodná aj ako darček. Počet strán 56. Dĺžka 29 cm a šírka 21 cm. Cena 6 eur, - knižku Barbie a sestričky zachráňte psíkov. Kupovaná bola nová, je nepoškodená, vo vnútri top stav, krásne ilustrovaná. Vhodná aj ako darček. Počet strán 40. Dĺžka 29 cm a šírka 21 cm. Cena 6 eur, - knižku Barbie rock´n royals. Čítali sme ju len raz, kupovaná bola nová, je nepoškodená, vo vnútri top stav, krásne ilustrovaná. Vhodná aj ako darček. Počet strán 56. Dĺžka 29 cm a šírka 21 cm. Cena 6 eur, - knižku Barbie princezná a speváčka. Čítali sme ju len raz, kupovaná bola nová, je nepoškodená, vo vnútri top stav, krásne ilustrovaná. Vhodná aj ako darček. Trolinka sú rožky ošuchnuté na tvrdej väzbe. Počet strán 27. Dĺžka 24,5 cm a šírka 22 cm. Cena 4,50 eur, - knižku Barbie Príbeh Morskej panny. Čítali sme ju viac krát, preto na niektorých stranách vidno listovanie. Ale nič strašné. Rohy na pevnej väzbe má troška ošuchnuté a v jednom rohu je jedna ryha. Inak je krásne ilustrovaná. Počet strán je 40. Dĺžka 24,5 cm a šírka 22 cm. Cena 4,50 eur, - knižku Barbie príbeh morskej panny 2. Čítali sme ju len raz, kupovaná bola nová, je nepoškodená, vo vnútri top stav, krásne ilustrovaná. Vhodná aj ako darček. Počet strán 32. Dĺžka 29 cm a šírka 21 cm. Cena 6 eur, - knižku Barbie ako Princezná z ostrova. Čítali sme ju len raz, kupovaná bola cez koníka. Bola predtým čítaná, vpredu po otvorení je podpísaná menom dievčatka a hlavne má fľaky na prvých stranách. ... Čítať sa dá, je krásne ilustrovaná. Ak by to niekomu nevadilo, radosť ešte urobí. ... Potom už fľaky nie sú, sú iba na začiatku knižky na pár stránkach sa už zosvetľujú a strácajú. Počet strán 26. Dĺžka 24,5 cm a šírka 22 cm. Cena 2,50 eur, - knižku Barbie perlová princezná. Čítali sme ju len raz, kupovaná bola nová, je nepoškodená, iba troška šuchnuté rožky, vo vnútri top stav, krásne ilustrovaná. Vhodná aj ako darček. Počet strán 48. Dĺžka 29 cm a šírka 21 cm. Cena 6 eur, - knižku Barbie a škola pre princezné. Čítali sme ju len raz, kupovaná bola nová, len žiaľ mi na ňu nedopatrením malá vyliala vodu a nevšimla som si to a uschla tak a po otvorení sa popolepili všetky spodné stránky a pri otvorení sa kúsok farby pretlačilo na opačnú stranu a na každej stránke zostalo kúsok bieleho. Ak by to niekomu navadilo, je to iba na spodku knižky. Cena 2,50 eur Nakoľko je počet fotiek obmedzený, po vyžiadaní môžem poslať foto knižky. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte správou pod inzerát