inzercia, predaj, predám, bazár

Nové kožené púzdro na smartfón, čierna farba, 17,2 x 9,3 cm

Kategória: Kryty

Ponúkam nové špeciálne kožené púzdro na telefón, rozmery sú 17,2 x 9,3 cm. Zo zadnej strany potiahnutím vysunie smartfón. Ideálny je osobný odber. Pri nemožnosti osobného odberu pošlem poštou :)
Nové kožené púzdro na smartfón, čierna farba, 17,2 x 9,3 cm
Podobné inzeráty
Nové kožené púzdro na smartfón, čierna farba, 17,2 x 9,3 cm
Ponúkam nové špeciálne kožené púzdro na telefón, rozmery sú 17,2 x 9,3 cm. Zo zadnej strany potiahnutím vysunie smartfón. Ideálny je osobný odber. Pri nemožnosti osobného odberu pošlem poštou :)
Predám nepoužité puzdro na smartfón Samsung A22 5G
Predám úplne nové, nepoužité púzdro čiernej farby, na smartfón Samsung Galaxy A22 5G, v originál balení. Súčasťou balenia je malý rozkladací stojanček slúžiaci k tomu, aby sa dal smartfón položiť na stôl šikmo po dĺžke (napr. z dôvodu pozerania videa). Je na predaj preto, lebo došlo k omylu pri objednávaní, na nesprávny typ smartfónu.
Púzdra na mobilné telefóny
Predám púdra na mobily: 1.Úplne nové pevné knižkové puzdro červeno-zelenej farby. Podšívka z mikrovlákna, ľahký prístup k tlačidlám a vložiek. Tlačené a vypuklé logo Adidas Originals na prednej strane, vyšité 3 pruhy,materiál 50% polykarbonát, 50% polyuretán. Póvodna cena 19,90 €, teraz iba 11 €. 2.Púzdro na iPhone 5 hnedej farby, cena 7€, 3.Púzdro Bruno Banani fialovej farby na Apple iPhone 5/5s/5c, HTC One V, Nokia 515 Samsung Omnia Wonder (GT-i8350) a telefony podobnej veĺkosti, cena 5€ 4.Úplne nové látkove púzdro na mobil, neviem presne na aký model telefónu, rozmer výška 12cmx5cm širka a hlbka 1,5 cm. Púzdro sa da dať na opasok cez suchý zips, cena 2€ 5.Používané púzdro na mobil, rozmer výška 10cmx3,5cm šírka, hlbka 2cm. Púzdro sa dá nosiť na opasku,ma plastový úchyt, cena 1€. 6.Pera zvlastnych tvarov pridam k nakupu ZDARMA Na SMS nereagujem, volajte, resp.píšte na email.
Predám nové ružové puzdro na smartfón Samsung Galaxy A20e.
Predám nové nepoužité ružové puzdro na smartfón Samsung Galaxy A20e v 100% stave.
Púzdro FIXED Topic Tab pre Samsung Galaxy Tab S7 - NOVÉ
NOVÉ PúZDRO (z dôvodu rušenia skladu) kod: FIXTOT-731 Elegantný, tenké a praktické puzdro typu kniha FIXED Topic, navrhnuté priamo pre váš tablet. Puzdro je vyrobené z kvalitnej a odolnej PU kože obšité po okrajoch, ktorá zaručí dostatočnú ochranu tabletu pred poškodením. Materiál je príjemný na dotyk a vyniká vysokou odolnosťou. Odklápacie predná časť púzdra kryje displej tabletu a je istená zatváraním na magnet. Na vnútornej strane odklápacie časti nejdete praktickú kapsu na kreditnú kartu. Transparentné TPU kryt vnútri puzdra je vyrobený presne na mieru danému zariadeniu. Všetky ovládacie tlačidlá zostanú plne prístupná, rovnako tak i nabíjací konektor a reproduktory. Gélový materiál krytu navyše uľahčí vloženie aj vybratie tabletu. Vďaka dômyselnej konštrukcii ide puzdro nastaviť do praktickej pozície stojane, ktorú oceníte najmä pri sledovaní filmov alebo videohovoru. S puzdrom FIXED Topic získate dostatočnú ochranu pre váš tablet v elegantnom a štýlovom prevedení. vlastnosti: - puzdro typu kniha - vyrobené z kvalitnej PU kože - navrhnuté presne pre daný typ tabletu - vnútorná transparentné TPU vanička - praktická funkcia stojančeku - extra tenké vyhotovenie - hrúbka púzdra iba 2 mm - vrecko na kreditnú kartu na vnútornej strane - magnetické zatváranie - zosilnená zadná strana pre dodatočnú ochranu - plný prístup k ovládacím tlačidlám, konektorom aj fotoaparátu - kompatibilný s nalepeným ochranným sklom displeja
Lenovo Tab M8 Folio Case / Film, čierne
Predám originál LENOVO puzdro pre tablet nové nepoužité, kompatibilita: Tab M8, vhodný pre uhlopriečku: 8" Originálne ochranné puzdro Lenovo Folio Case v čiernej farbe je určené pre tablet Lenovo Tab M8 HD. Predstavuje ideálne riešenie pre spoľahlivú ochranu zariadenia pred možným poškodením spôsobeným pádom či nárazmi. Vďaka dômyselnému dizajnu je možné puzdro zložiť, čim vznikne praktický stojan pre tablet. Súčasťou balenia je tiež ochranná fólia, ktorá ochráni displej zariadenia pred škrabancami. Lenovo Tab M8 Folio Case/Film, čierne Technické parametre Určenie: flipové puzdro na tablet Uhlopriečka: 8" Kompatibilita: Lenovo Tab M8 Originálne príslušenstvo: Áno Farba: čierna Obsah balenia 1x flipové puzdro Lenovo Folio Case 1x fólia Lenovo Folio Film