inzercia, predaj, predám, bazár

Nové okuliare so zabudovanou kamerou

Kategória: Ostatné drobné

Okuliare s HD kamerou sú novinkou tohto roku. Tento model má číre skla a širokouhlou kameru. Svojimi parametrami sa radí medzi absolútnu špičku skrytých kamier a hravo prekonajú všetky o mnoho drahšie konkurentmi.
Nové okuliare so zabudovanou kamerou
Podobné inzeráty
Nove okuliare so zabudovanou kamerou
okuliare s kamerou Vám umožnia diskrétne a pohodlne získavať skryté záznamy. Na prvý pohľad tieto okuliare vyzerajú ako dioptrické. Okuliare s kamerou vám umožnia pohodlne natáčať to čo vás naozaj zaujíma. Už vám neunikne žiadny nezabudnuteľný okamih. Ideálne pre zdieľanie zážitkov s priateľmi, klasické aj adrenalínové športy, presadzovanie práva, záznam cesty atď. Z okuliarov nevedú žiadne káble, kamera je absolútne nenápadná a nerozpoznateľná. Stačí stlačiť tlačidlo na boku a spustiť nahrávanie.
Nové pero so zabudovanou kamerou
pero s Full HD kamerou, diktafónom a funkciou fotografovania je nenápadnou kamerou, ktorú využijete na rôznych meetingoch, prednáškach alebo pri zaisťovaní dôkazov. Je ľahko prenosné, schováte ho kdekoľvek bez toho, aby si niekto všimol, že je to v skutočnosti skrytá kamera. Pero je možné použiť ako štandardné písacie pero, ale aj ako špionážnu kameru na osobné využitie. Video záznam sa automaticky ukladá na pamäťovú kartu do max. 32 GB pamäte (nie je súčasťou balenia), ktorá pri spojení s ľubovolným počítačom vykazuje funkcie štandardného USB kľúča. O prísun energie a následné nabíjanie sa stará ukrytý USB 2.0 výstup, ktorý je ukrytý v strednej časti pera. Pero vyzerá veľmi elegantne a nenápadne zároveň. Pero dokáže nahrávať vo Full HD kvalite, môže nahrávať aj samotné audio nahrávky alebo vytvárať fotografie. Ak potrebujete niečo malé a nenápadné zároveň, potom je toto Špionážne pero s Full HD kamerou to pravé pre Vás!
PS4 Vr Okuliare z Kamerou , ovládačmi 2 hry všetko v popisu
Ps4 okuliare z Ps4 kamerou , 2 pohybové ovládač Všetky potrebné káble . STAV použití ale bez problému čo sa týka funkčnosti . 2 hry Blood&Truth , PsVrWorlds Platba Hotovosť alebo kľudne aj Cez kartu na Číslo úctu ;) pekny deň prajem .
Špionážny budík s Full HD 1080P  kamerou, detekciou pohybu .
Špionážny budík s Full HD 1080P kamerou, detekciou pohybu a nočným videním. Tento špionážny budík je na jednej strane peknou dekoráciou do Vašej kancelárie, či domácnosti a zároveň je aj veľmi praktickou pomôckou. Zariadenie je ideálne na zabránenie krádežiam a evidenciu dôkazov. Vysoká kapacita batérie zabezpečí 24 hodín nepretržitého nahrávania videa alebo 60 hodín nepretržitého záznamu zvuku, alebo 14 dní detekcie pohybu a sledovania pri napojení do elektrickej sieti cez adaptér. 5 mega-pixel fotoaparát je k dispozícii pre HD video alebo fotenie. Technická špecifikácia: Objektív: 5.0 Mega CMOS Video rozlíšenie: 1920 * 1080 Video Formát: AVI FPS: 30 snímok za sekundu Uhol záberu: 90° Nočné videnie: áno, 10x IR LED Detekcia pohybu - vzdialenosť snímania: 6m Minimálne osvetlenie: 1Lux Kapacita batérie: 2400 MA Doba nabíjania: 4 hodiny Doba nepretržitého nahrávania: 24 hodín + Spotreba energie: 150mA 3.7V Skladovacia teplota: -20 až 80 stupňov Prevádzková teplota: -10 až 60 stupňov Prevádzková vlhkosť:15 - 85 % RH Pamäťová karta: micro SD do 32 GB Rozhranie USB: USB1.1/2.0 Bez dialkoveho ovladanie. Povodna cena 166 eur.
Navigácia s kamerou Mio Mivue Drive 65 LM
Predám navigáciu s kamerou, malo použivana, bez škrabancov. MIO MiVue Drive 65LM bude naozaj skvelou voľbou spomedzi mnohých navigácií. Ide o jedinečné zariadenie, ktoré je okrem GPS vybavené aj kamerou v naozaj vysokej kvalite. Spolu s ňou sa tak dostanete na Vami zvolené miesto bez stresu a meškania. Súčasne si viete celú jazdu nahrať, čo v prípade nehody určite využijete. Disponuje mnohými skvelými funkciami, ktorými si okamžite získa Vaše sympatie. Ovládanie je veľmi jednoduché, preto z neho nemusíte mať žiadne zbytočné obavy. Cesta do práce, školy či obchodov bude bezpečnejšia aj vďaka technológii ADAS. S podporou funkcie LDWS Vás informuje o odklone z jazdných pruhov. Funkciou FCWS zase upozorňuje na hroziace nebezpečenstvo čelnej zrážky. Nemožno opomenúť doživotnú aktualizáciu máp či rýchlostných radarov. S uhlopriečkou obrazovky 6,2 palcov ponúka dostatočne veľkú plochu pre pohodlné sledovanie. 2v1 Unikátne zariadenie MIO MiVue Drive 65LM v sebe skrýva navigáciu a kameru v jednom. Ide tak o zariadenie, ktoré očarí mnohých z Vás. Kombináciou špičkovej navigácie a vstavanej Extreme HD (1296p @30fps) autokamery si okamžite získa Vaše sympatie. Kamera i GPS zariadenie pracujú simultánne, čo je bez pochýb veľkým plusom. Vyznačuje sa skleneným objektívom so širokým zorným poľom 140 stupňov a clonou F1.8. Skvelý spoločník Naplánovanie trasy presne podľa štýlu Vašej jazdy bude mimoriadne jednoduché a rýchle. Ponúkne Vám rôzne varianty, prevedie Vás tunelmi, komplikovanými križovatkami, ale pomôže Vám nájsť aj parkovacie miesto. Na výber budete mať z najrýchlejšej, najlacnejšej, najjednoduchšej, ale najkratšej cesty. Komfort jazdy sa s ňou výrazne zvyšuje. Nemožno opomenúť ani doživotnú aktualizáciu máp a rýchlostných radarov. Vždy tak bude disponovať novými diaľnicami či novo vybudovanými obchvatmi. Advanced Driver Assistance System S technológiou Advanced Driver Assistance System (ADAS) je šoférovanie podstatne bezpečnejšie. Ide o inovačný systém, ktorý podporuje funkciu varovania pri opustení jazdného pruhu LDWS a funkciu varovania pred čelným stretom FCWS. Práve vďaka nim predídete rôznym nepríjemnostiach, ktoré sú na cestách bežným javom. Navyše Vás jasnou signalizáciou upozorní aj na prudké zabrzdenie vozidla nachádzajúce sa pred Vami. S Lane Guidance funkciou zase pôjdete vždy v správnom jazdnom pruhu. Displej S uhlopriečkou veľkou 6,2 palcov ponúka dostatočne veľkú plochu pre pohodlné sledovanie navigácie i samotnej cesty. LCD obrazovka je navyše odolná pred odleskami, čo počas jazdy určite mnohokrát oceníte. Jednoduchým vzhľadom a čistými líniami dokonale vynikne v každom vozidle.
Dron s kamerou SYMA
Predám dron Syma X5UW-D s FPV prenosom obrazu. Obsah balenia: -Dron Syma X5UW-D s FPV kamerou -Vysielač 2,4 GHz -Súprava 4 náhradných vrtúľ -Držiak na telefón -USB nabíjačka -Kryty rotorových listov Dron je ako nový ,letel asi 4 krát . V prípade rýchleho jednania dohoda na cene. Kontakt :