inzercia, predaj, predám, bazár

Nové Pančuchy elastické XS/M príjemný materiál

Kategória: Funkčné prádlo

farba je taká hnedo bordová veľmi zaujímavá
krásne sú, ja mám toho veľa
Pozri aj ostatné moje inzeráty
Nové Pančuchy elastické XS/M príjemný materiál
Podobné inzeráty
Kompresivne pancuchy
Predam nenosene kompresivne pancuchy veľkosť m.
KARI TRAA Merino funkčné legíny S, M, L, XL
- najjemnejšia 100% merino vlna - príjemné, pohodlné, priedušné, elastické - teplé a mäkké na dotyk - odoláva zápachom - flexibilné panely materiálu na nosných miestach pre maximálnu voľnosť - vlákna z vlny poskytujú maximálnu tepelnú izoláciu aj za mokra V chladnom počasí zahreje, za tepla zase príjemne chladí - to je dané prirodzenou vlastnosťou ultrajemnej 100% merino vlny, z ktorej je vyrobené Kari Traa. Je vhodné ako základná vrstva, ale aj na chvíle odpočinku. Štvorsmerné pružný materiál je mäkký, príjemný, priedušný a odoláva zápachom aj pri vysokej záťaži. Merino vlna je vhodná pre nosenie po celý rok, nakoľko má výborné termo-regulačné vlastnosti, je priedušná a chladivá v lete, hrejivá a izolujúca v zime. Je to 100% prírodný materiál, nevyvoláva alergické reakcie, nezapácha, nemusí sa tak často prať, má samočistiacu schopnosť, po použití ho stačí len vyvetrať. Vhodné na bežné nosenie, ale aj náročné športové aktivity. --- Kari Traa legíny sivé veľ. S Zloženie: 100% merino vlna Zašívané, CENA 25€ Kari Traa legíny pásikavé veľ. M Zloženie: 100% merino vlna Zašívané, CENA 25€ Kari Traa legíny ružové veľ. M Zloženie: 60% merino, 40% modal (prírodný materiál z bukového dreva) CENA 30€ Kari Traa legíny pásikavé šedo biele veľ. L Zloženie: 100% merino vlna CENA 30€ Kari Traa legíny červené rosa veľ. L Zloženie: 100% merino vlna Zašívané, CENA 25€ --- V prípade záujmu Vám pošlem viac fotiek a viac informácii. Môžme sa taktiež spojiť cez videohovor, kde Vám vecičky môžem ukázať, predviesť a pod. :) Osobný odber alebo pošlem poštou pri platbe vopred, prípadne aj na dobierku so zálohou 5€. Ďakujem, že nakupujete z druhej ruky a šetríte tak životné prostredie ♻️ Pozrite si aj ostatné moje inzeráty kliknutím na meno.
KARI TRAA merino rolák na zips šedý, S/M
Predám nosený rolák, v peknom stave, v predu menšie zašívanie, z prednej strany nie je vidieť. Zloženie 78% merino vlna, veľkosť: S/M, užší strih, - šírka pod rukávmi je 38cm - dĺžka od ramena pri krku je 60cm Materiál je veľmi strečový takže určite sa ešte prispôsobí :) Vlastnosti: - najjemnejšia 100% merino vlna - príjemné, pohodlné, priedušné, elastické - teplé a mäkké na dotyk - odoláva zápachom - flexibilné panely materiálu na nosných miestach pre maximálnu voľnosť - vlákna z vlny poskytujú maximálnu tepelnú izoláciu aj za mokra V chladnom počasí zahreje, za tepla zase príjemne chladí - to je dané prirodzenou vlastnosťou ultrajemnej 100% merino vlny, z ktorej je vyrobené Kari Traa. Je vhodné ako základná vrstva, ale aj na chvíle odpočinku. Štvorsmerné pružný materiál je mäkký, príjemný, priedušný a odoláva zápachom aj pri vysokej záťaži. MERINO VLNA je vhodná pre nosenie po celý rok, nakoľko má výborné termo-regulačné vlastnosti, je priedušná a chladivá v lete, hrejivá a izolujúca v zime. Je to 100% prírodný materiál, nevyvoláva alergické reakcie, nezapácha, nemusí sa tak často prať, má samočistiacu schopnosť, po použití ho stačí len vyvetrať. Vhodné na bežné nosenie, ale aj náročné športové aktivity.
KARI TRAA Merino funkčné legíny S
Kari Traa legíny sivé veľ. S Zloženie: 100% merino vlna Zašívané, CENA 20€ - najjemnejšia 100% merino vlna - príjemné, pohodlné, priedušné, elastické - teplé a mäkké na dotyk - odoláva zápachom - flexibilné panely materiálu na nosných miestach pre maximálnu voľnosť - vlákna z vlny poskytujú maximálnu tepelnú izoláciu aj za mokra V chladnom počasí zahreje, za tepla zase príjemne chladí - to je dané prirodzenou vlastnosťou ultrajemnej 100% merino vlny, z ktorej je vyrobené Kari Traa. Je vhodné ako základná vrstva, ale aj na chvíle odpočinku. Štvorsmerné pružný materiál je mäkký, príjemný, priedušný a odoláva zápachom aj pri vysokej záťaži. Merino vlna je vhodná pre nosenie po celý rok, nakoľko má výborné termo-regulačné vlastnosti, je priedušná a chladivá v lete, hrejivá a izolujúca v zime. Je to 100% prírodný materiál, nevyvoláva alergické reakcie, nezapácha, nemusí sa tak často prať, má samočistiacu schopnosť, po použití ho stačí len vyvetrať. Vhodné na bežné nosenie, ale aj náročné športové aktivity. --- V prípade záujmu Vám pošlem viac fotiek a viac informácii. Môžme sa taktiež spojiť cez videohovor, kde Vám vecičky môžem ukázať, predviesť a pod. :) Osobný odber alebo pošlem poštou pri platbe vopred, prípadne aj na dobierku so zálohou 5€. Ďakujem, že nakupujete z druhej ruky a šetríte tak životné prostredie ♻️ Pozrite si aj ostatné moje inzeráty kliknutím na meno.
Pancuchy s nadkolienkami XL
Velkost 5,cisto nove, sadnu na vysku do 182 cm. Nevhodny darcek nevyuzijem. Je to troska hrubsi material, nie klasicke silonky, na stehnach strieborny vzor pozrite aj ostatne moje inzeraty, mam v ponuke vela značkovych nových veci zn. Zara, Bershka, New Yorker, Stradivarius, H&M..... :) Info mailom prosím :)
Dámske funkčné tričko Zn. Kari Traa, veľ. M
Dámske tričko zn. Kari Traa - dámske funkčné thermo tričko - bolo nosené, no je v peknom stave, bez poškodení. Veľkosť je uvedená L/XL, no je menšie, zodpovedá veľ. M, menšie L. Materiál je veľmi príjemný, zloženie je 95% polyamid, 5% elastan. Je super elastické. Farba je jemnejšia ružová. Miery: š cez hrudník 2x38, d od ramena 63