inzercia, predaj, predám, bazár

nové pánske šlapky Replay

Kategória: Topánky, obuv

pánske šlapky Replay velkost 41, 1x obuté, kupovane v auguste, cize este 1,5 roka v zaruke (manzel zistil, ze nevie chodit v flip-flop šlapkach:)
nové pánske šlapky Replay
Podobné inzeráty
KRÁSNE KOŽENÉ PÁNSKE TOPÁNKY značky REPLAY, PC 230 EUR
Predám tieto brutálne krásne a kvalitné pánske kožené kotníkové topánky značky REPLAY vo veľkosti 42. Topánky sú NOVÉ, iba doma vyskúšané. Pôvodne stáli 230 EUR. Sú z pravej kože, vyzerajú naozaj luxusne a kvalitne. Ak hľadáte pekný pár nových topánok s pevným a štýlovým vzhľadom, tento pár od Replay Footwear môže byť niečo pre vás! Tieto čižmy "Phim" majú praktický bočný zips pre jednoduché použitie a obsahujú voskované šnúrky, kovové otvory na šnúrky, vyrazené logo na jazyku topánky a potlač značky Replay na zadnej strane. Vložka je vybavená technológiou ORTHOLITE. Vložka Ortholite je stielka vo vnútri topánky využívajúca penu Ortholite ako tlmiaci materiál. Pena vo vložke je podšitá tenkou látkou alebo iným materiálom, aby sa znížilo trenie medzi vašou nohou a penou, kedy by sa noha odierala. - zips na boku pre optimálne jednoduché použitie - voskované šnúrky do topánok - diery na šnúrky vyrobené z kovu - vyrazené logo na jazyku topánky - potlač s názvom značky na zadnej strane CENA: 150 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
KRÁSNE KOŽENÉ PÁNSKE TOPÁNKY značky REPLAY, PC 230 EUR
Predám tieto brutálne krásne a kvalitné pánske kožené kotníkové topánky značky REPLAY vo veľkosti 42. Topánky sú NOVÉ, iba doma vyskúšané. Pôvodne stáli 230 EUR. Sú z pravej kože, vyzerajú naozaj luxusne a kvalitne. Ak hľadáte pekný pár nových topánok s pevným a štýlovým vzhľadom, tento pár od Replay Footwear môže byť niečo pre vás! Tieto čižmy "Phim" majú praktický bočný zips pre jednoduché použitie a obsahujú voskované šnúrky, kovové otvory na šnúrky, vyrazené logo na jazyku topánky a potlač značky Replay na zadnej strane. Vložka je vybavená technológiou ORTHOLITE. Vložka Ortholite je stielka vo vnútri topánky využívajúca penu Ortholite ako tlmiaci materiál. Pena vo vložke je podšitá tenkou látkou alebo iným materiálom, aby sa znížilo trenie medzi vašou nohou a penou, kedy by sa noha odierala. - zips na boku pre optimálne jednoduché použitie - voskované šnúrky do topánok - diery na šnúrky vyrobené z kovu - vyrazené logo na jazyku topánky - potlač s názvom značky na zadnej strane CENA: 130 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
REPLAY šľapky - nové
Predám šľapky talianskej značky REPLAY. Štýlové a výrazne, na platforme. Nové, veľkosť 36. So škatuľou. Cena:49€ + poštovné Mám v ponuke aj REPLAY kabelku a tenisky a veci rôznych iných značiek. Pozri v mojom profile.
REPLAY dámske tenisky - v.37
Predám dámske tenisky talianskej značky REPLAY. Biela časť je látková, mentolová kožená/koženková. Hviezdičky zlatej aj striebornej farby. 3x krát obuté, vzhľadom na to majú veľmi malé známky nosenia. Na živo na nohách ešte krajšie ako na fotkách. Veľkosť 37. Cena: 35€ + poštovné. Mám v ponuke aj nové Replay šľapky a kabelku a tiež veci rôznych iných značiek. Pozri v mojom profile.
REPLAY šľapky - nové
Predám šľapky talianskej značky REPLAY. Štýlové a výrazne, na platforme. Nové, veľkosť 36. So škatuľou. Cena: 59€ + poštovné
replay slapky 41
cisto nove slapky zn. Replay, velkost 41, blizsie info mailom