inzercia, predaj, predám, bazár

Nové škrabadlo/mačací strom

Kategória: Mačky

Dobrý deň,

- Predám mačací strom/Škrabadlo pre mačičku.
- Je úplne Nové, ešte ani nerozbalené!

-Cena: 70€ - po dohode viem doniesť do Košíc a okolia , alebo Prešov a okolie.

- Výška: 138,5cm

- Ak má niekto záujem píšte na e-mail viktoria.palasthyova@, alebo volajte na číslo .

- Ďakujem.
Nové škrabadlo/mačací strom
Podobné inzeráty
Nový mačací strom - Škrabadlo
Dobrý deň, - Predám mačací strom/Škrabadlo pre mačičku. - Je úplne Nové, ešte ani nerozbalené! -Cena: 70€ - po dohode viem doniesť do Košíc a okolia , alebo Prešov a okolie. - Výška: 138,5cm - Ak má niekto záujem píšte na e-mail viktoria.palasthyova@, alebo volajte na číslo . - Ďakujem.
MAČACÍ STROM ŠKRABADLO 96 CM SVETLO SIVÁ
Predám úplne nový (kúpené 16.8.2022) MAČACÍ STROM ŠKRABADLO 96 CM vysoké. Je krásne, stabilné, s mäkkými výsteľkami. Kúpili sme ho pre 4 nájdené osyrelé mačiatka a našli na ňom hrací raj. Okamžite vedeli čo s ním. Spali tam, hrali a bláznili sa. #na foto 5-týždňové mačiatko. Avšak už ho nepotrebujeme. Mačiatkam sme našli nový domov skôr ako sme predpokladali. A tak ho reálne používali 7dní. Je bezchybné, extra pohodlné. Odber najradšej osobne, kvôli prevozu. Nerada by som ho rozkladala.
Mačací strom / škrabadlo / mačací dom
Predám toto škrabadlo / strom / dom / lezenie pre mačky. Bolo používané sporadicky len pár mesiacov, odvtedy bez využitia - preto sa aj predáva. Verím tomu že sa bude páčiť každej čiči :). Výška je cca 185cm. Ležadlá sa dajú otáčať. Cena 50€. Kontaktovať prosím na mail alebo telefón. Občas viem zabezpečiť odvoz na rôzny smer KE, RV, RS, LC, ZV...- treba sa opýtať.
MAČACÍ STROM ŠKRABADLO 96 CM SVETLO SIVÁ
Predám úplne nový MAČACÍ STROM - ŠKRABADLO 96 CM vysoké. Je krásne, stabilné, s mäkkými plyšovými výsteľkami. Kúpili sme ho pre 4 nájdené osyrelé mačiatka a našli na ňom hrací raj. Okamžite vedeli čo s ním. Spali tam, hrali a bláznili sa. *na foto 5-týždňové mačiatko. Avšak mačiatka do týžňa našli trvalý domov a už ho nepotrebujeme. Je bezchybné, extra pohodlné. Odber najradšej osobne, kvôli prevozu. Bolo by potrebné ho rozmontovať a zbaliť. Avšak vprípade rýchleho jednania, pošlem aj na dobierku.
Mačací strom-dva v jednom
Predám mačací strom, výška 120cm plus malý strom,výška 47cm ,obidva skoro nové. Prikladám k tomu fontánu úplne novú. Tiež hračku pre mačky/škrabadlo/ Ďalej dve prepravky raz použité./jedna plastová,druhá látková/ Odpredám spolu aj jednotlivo. Prosím kontaktujte ma emailom. ďakujem
Mačací strom
Ponúkam na predaj málo použivaný mačací strom - škrabadlo. Nastaviteľný po strop. Až na 2 častejšie použivané stĺpiky (viď foto) je vo výbornom stave.