inzercia, predaj, predám, bazár

Nové slávnostné prestieranie Sia

Kategória: Sklo, keramika

Prosím, pri záujme prioritne kontaktovať emailom, resp.cez formulár. Telefonicky v krajnom prípade na číslo (nie na číslo uvedené dole, to už nefunguje).
Ďakujem za pochopenie.

Ak vidíte inzerát, je aktuálny, nie je potrebné si to overovať.

**cena je konečná, ďakujem**

*ten zvláštny efekt na fotke so všetkými taniermi je chyba foťáku*

Nové značkové (Sia) sviatočné prestieranie v bielo-zlatom prevedení.
Nepoužívané, vybalené len na fotenie.
6 veľkých slávnostných "podtanierov", slúžiacich ako prestieranie - pod obedový servis plus 2 malé tanieriky, napr. na oplátky pri vianočnom prestieraní.
Rozmery:
Priemer veĺkých 31 cm, malých 21 cm.
Pôvodná cena:
1 ks veľký 25 eur
1 kus malý 12 eur
Spolu 174 eur.

MOJA CENA 80 eur za všetkých 8 kusov dokopy, čiže nejakých 55 % dole z pôvodnej ceny.
Iba osobne Prešov a blízke okolie, viem doviezť na trase PO-Medzilaborce.
Bol to nevhodný dar, keďže už jedno zlaté slávnostné prestieranie máme :)
Nové slávnostné prestieranie Sia
Podobné inzeráty
Dóza na cukrovinky Sia
Predám dózu na cukrovinky francuzskej značky Sia. Pôvodná cena 89€.
Váza značky Sia
Predám tieto vázy spolu. Sú francúzskej znacky Sia. Aj a kvetmi.
Prestieranie- dokorácia
Predám prestieranie, možnosť využitia ako dekoračná tácka na výzdobu.cena spolu 12 eur.
Krúžky Mafin na servítky, obrúsky - keramika 4 ks
Mám na predaj Vintage muffiny krúžky na servítky, obrúsky. Aj taká maličkosť dokáže vášmu slávnostne prestretému stolu dodať štýl a výnimočný Vintage nádych. Sada 4 kusy. Predáva sa len celá sada. Materiál : keramika. Rozmer : výška 8 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Píšte prosím na e - mail. Mám na predaj aj nové presteranie. Farebne sa hodí k vidieckym krúžkam na servítky. Sada 4 kusy, bledomodré. Značka Tchibo. Materiál :100 % bavlna. Rozmer : každé prestieranie cca 48 cm x 33 cm. Cena za novú sadu prestierania je 10 eur. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Krúžky Mafin na servítky, obrúsky - keramika 4 ks
Mám na predaj Vintage muffiny krúžky na servítky, obrúsky. Aj taká maličkosť dokáže vášmu slávnostne prestretému stolu dodať štýl a výnimočný Vintage nádych. Sada 4 kusy. Predáva sa len celá sada. Materiál : keramika. Rozmer : výška 8 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Píšte prosím na e - mail. Je možný aj osobný odber. Mám na predaj aj nové presteranie. Farebne sa hodí k vidieckym krúžkam na servítky. Sada 4 kusy, bledomodré. Značka Tchibo. Materiál :100 % bavlna. Rozmer : každé prestieranie cca 48 cm x 33 cm. Cena za novú sadu prestierania je 10 eur. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Krúžky Mafin na servítky, obrúsky - keramika 4 ks
Mám na predaj Vintage muffiny krúžky na servítky, obrúsky. Aj taká maličkosť dokáže vášmu slávnostne prestretému stolu dodať štýl a výnimočný Vintage nádych. Sada 4 kusy. Predáva sa len celá sada. Materiál : keramika. Rozmer : výška 8 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Píšte prosím na e - mail. Je možný aj osobný odber. Mám na predaj aj nové presteranie. Farebne sa hodí k vidieckym krúžkam na servítky. Sada 4 kusy, bledomodré. Značka Tchibo. Materiál :100 % bavlna. Rozmer : každé prestieranie cca 48 cm x 33 cm. Cena za novú sadu prestierania je 9 eur. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.