inzercia, predaj, predám, bazár

NOVINKA RODINNÝ DOM S VEĽKÝM POZEMKOM - LOVCE

Kategória: Domy

NOVINKA !!! Pekný, rozľahlý, rovinatý pozemok s rodinným domom v podhorskej obci Lovce

Vzhľadom k veľkosti pozemku a stavu existujúceho domu je možnosť využiť tento pozemok na stavbu nového domu

Rodinný dom bol postavený cca v roku 1960, jedná sa o jednopodlažnú nepodpivničenú stavbu. Pozostáva z 3 izieb + kuchyňa, kúpeľňa, komora a chodba. Dom je v pôvodnom stave bez akejkoľvek rekonštrukcie.

Elektrina: 230V/380V

Voda: rozvody vody z verejného vodovodu + studňa - kopaná 9m hĺbka

Kúrenie: plynové - gamatky

Pozemok má výmeru 2762m2, je rovinatý, zatrávnený.

Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností.
NOVINKA  RODINNÝ DOM S VEĽKÝM POZEMKOM - LOVCE
Podobné inzeráty
NA PREDAJ - rodinný dom v obci Veľké Lovce
Typ: Rodinný dom Ulica: Veľké Lovce Obec: Veľké Lovce RK TRINITY Vám ponúka na predaj rodinný dom v obci Veľké Lovce. Dom bol postavený v roku 1975. Pozemok: - celková plocha pozemku:  973m2 - celková plocha záhrady: 558m2 - pozemok je svahovitý a oplotený Dom: - úžitková plocha: 137m2 - postavený bol v r. 1975 - je z pálenej tehly - strecha sedlová a je zo škridle - disponuje všetkými inžinierskymi sieťami: /voda,plyn,elektrina/ - nové plastové okná - kúrenie je na plyn/gamatkami/, aj na tuhé palivo/kachľami/ - nové vodovodné rozvody - je čiastočne podpivničený - dom je zateplený Dispozícia domu: - dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, štyroch izieb, kuchyne, chodbičky, komory, kúpeľne a toalety Výhody: - na dome vykonaná čiastočná rekonštrukcia - dom je zateplený - je bez ťarchy - nový majiteľ si ho môže dokončiť podľa svojich predstáv a možností - kúpou je ihneď voľný Lokalita: - dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite obce Veľkých Loviec Občianska vybavenosť: - obec disponuje všetkou občianskou vybavenosťou: ZŠ, MŠ, ihrisko, predajne potravinárskeho a nepotravinárskeho tovaru, lekári, lekáreň, pošta....... Cena : DOHODOU *vrátane všetkých poplatkov spojených s predajom nehnuteľnosti Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? - v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotové u Autorizovaného Advokáta - vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina) - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU   Status: zľava Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 973 m2 Úžitková plocha: 137 m2 Plocha pozemku: 973 m2 Zastavaná plocha: 415 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: verejný vodovod Inžinierske siete: áno Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Terasa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - [4.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 1 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 2 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 3 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 4 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 5 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 6 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 7 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 8 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 9 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 10 REALITY PROGRES, s. r. o. PONÚKA RODINNÝ DOM S MALÝM POZEMKOM 200 m2 v MYJAVE časť TURÁ LÚKA Rodinný dom je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2014 / nová strecha, podlahy, kúpeľňa, plynový kotol a plastové okná/. Dom je postavený z tehly - pálená a nepálená. Úžitková plocha rodinného domu je 120 m2 + možnosť dokončiť 3 izby v podkroví. IS : elektrika, vodovodná prípojka - mestská voda, plyn a kanalizácia DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: Pivnica Prízemie vstupná chodba,kuchyňa, 2 x izba, kúpeľňa s WC a špajza Podkrovie - povala Pri dome sa nachádza garáž CENA RODINNÉHO DOMU : 129.000,- € DOHODA MOŽNÁ Dom sa dá využiť pre rodinu na trvalé bývanie alebo ako chalupa. V obci je dobrá občianska vybavenosť (škôlka, základná škola, potraviny, zástavka autobusu, pošta, reštaurácia, kostol, krčma). Okolie zabezpečuje nespočetné možnosti turistiky, hubárčenie, vodná nádrž Stará Myjava, Kunov (kúpanie, rybolov), množstvo cyklo - turistických trás (Veľká Javorina, Mohyla na Bradle, hrad Branč) V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
EXKLUZÍVNE NA PREDAJ RODINNÝ DOM v obci Veľké Lovce
Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka EXKLUZÍVNE NA PREDAJ RODINNÝ DOM v obci Veľké Lovce okr. Nové Zámky - poschodový 5 izbový rodinný dom sa nachádza v obci Veľké Lovce, vzdialenej len 9 km od termálneho kúpaliska v Podhájskej - všetky FOTKY nájdete na našom webe - RD je postavený na pozemku s rozlohou 1043 m2 - podlahová plocha domu je 175 m2 - dom je v pôvodnom ale zachovalom stave, ihneď obývateľný !! - môže slúžiť ako víkendová chalupa ale aj na trvalé bývanie - okná sú pôvodné, plastové vchodové dvere, strecha rovná - rekonštrukcia strechy bola v septembri 2022 - nehnuteľnosť je napojená na všetky IS: elektrina, plyn, obecná voda, studňa, kanalizácia, optika - dom pozostáva z prízemia: vstupnej chodby, 2 izieb, kuchyňa, špajza, kúpeľňa s vaňou, toaleta, z kuchyne je letná kuchyňa s presklenou terasou - na poschodí sú 3 samostatné izby a nezariadená kúpeľňa, kde sú všetky prípojky - časť domu je podpivničená - súčasťou domu je aj garáž - vykurovanie je radiátormi - pozemok je zatrávnený a pri dome sú dreviny a okrasné kríky, vinič, ovocné stromy - za domom je hospodárska časť - dom sa predáva aj so zariadením a príslušenstvom, prispôsobené však požiadavkám nového majiteľa - v obci je dobrá občianska vybavenosť - materská škola, základná škola, pošta, potraviny, obchod s rozličným tovarom, zdravotné stredisko, lekáreň, reštaurácia, mlyn, pálenica, obecný úrad - pekná obec s krásnou prírodou a okolím j, kde sú výborné podmienky na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, športové a kultúrne vyžitie - obec je od Nových Zámkov vzdialená 22 km V rámci sprostredkovania náš klient získava kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru V prípade záujmu kontaktujte : Erika Konecsná Zastavaná plocha: 575m² Obytná plocha: 175m² Rozloha pozemku: 1043m² Úžitková plocha: 175m² Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230V Plyn: áno Kanalizácia: áno Internet: optika Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: vlastné - plyn Balkón: áno - 2 Pivnica: áno Garáž: áno Inžinierske siete: áno Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: nie Strecha: po rekonštrukcii Klimatizácia: nie Káblová televízia: áno Prístupová cesta: asfaltová cesta
EXKLUZÍVNE NA PREDAJ RODINNÝ DOM v obci Veľké Lovce
Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka EXKLUZÍVNE NA PREDAJ RODINNÝ DOM v obci Veľké Lovce okr. Nové Zámky - poschodový 5 izbový rodinný dom sa nachádza v obci Veľké Lovce, vzdialenej len 9 km od termálneho kúpaliska v Podhájskej - všetky FOTKY nájdete na našom webe - RD je postavený na pozemku s rozlohou 1043 m2 - podlahová plocha domu je 175 m2 - dom je v pôvodnom ale zachovalom stave, ihneď obývateľný !! - môže slúžiť ako víkendová chalupa ale aj na trvalé bývanie - okná sú pôvodné, plastové vchodové dvere, strecha rovná - rekonštrukcia strechy bola v septembri 2022 - nehnuteľnosť je napojená na všetky IS: elektrina, plyn, obecná voda, studňa, kanalizácia, optika - dom pozostáva z prízemia: vstupnej chodby, 2 izieb, kuchyňa, špajza, kúpeľňa s vaňou, toaleta, z kuchyne je letná kuchyňa s presklenou terasou - na poschodí sú 3 samostatné izby a nezariadená kúpeľňa, kde sú všetky prípojky - časť domu je podpivničená - súčasťou domu je aj garáž - vykurovanie je radiátormi - pozemok je zatrávnený a pri dome sú dreviny a okrasné kríky, vinič, ovocné stromy - za domom je hospodárska časť - dom sa predáva aj so zariadením a príslušenstvom, prispôsobené však požiadavkám nového majiteľa - v obci je dobrá občianska vybavenosť - materská škola, základná škola, pošta, potraviny, obchod s rozličným tovarom, zdravotné stredisko, lekáreň, reštaurácia, mlyn, pálenica, obecný úrad - pekná obec s krásnou prírodou a okolím j, kde sú výborné podmienky na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, športové a kultúrne vyžitie - obec je od Nových Zámkov vzdialená 22 km V rámci sprostredkovania náš klient získava kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru V prípade záujmu kontaktujte : Erika Konecsná Počet poschodí: 1 Počet izieb: 5 Zastavaná plocha: 575m² Obytná plocha: 175m² Rozloha pozemku: 1043m² Úžitková plocha: 175m² Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230V Plyn: áno Kanalizácia: áno Internet: optika Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: vlastné - plyn Balkón: áno - 2 Pivnica: áno Garáž: áno Inžinierske siete: áno Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: nie Strecha: po rekonštrukcii Klimatizácia: nie Káblová televízia: áno Prístupová cesta: asfaltová cesta
ZNALECKÝ POSUDOK V CENE: PREDAJ 4 izb. rodinný dom, Jánovce,
Využite príležitosť na kúpu posledného 4 izb. rodinného domu za uvádzaciu cenu 169.000,- eur. Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj novostavbu 4 izb. rodinného domu v Jánovciach, ktorý je súčasťou dvojdomu. Každý z rodinných domov má svoju obvodovú stenu. Rodinný dom sa nachádza v centre obce. Predpokladaný termín dokončenia: máj 2023 Predpokladaný termín kolaudácie: jún 2023 Stavba je momentálne na liste vlastníctva zapísaná ako rozostavaný dvojdom. DISPOZÍCIA: chodba, 2x samostatná izba, spálňa so šatníkom, kúpeľňa s toaletou, samostatná toaleta, obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, komora, terasa TECHNICKÉ PARAMETRE: - stavebný materiál: tehla (300 mm) - zateplenie: polystyrén (150 mm) - exteriérová omietka: Baumit - strecha: plochá - izolovaná (200 mm minerálna vlna, 50 mm polystyrén), hydroizolačný systém Fatrafol. Šikmá - pozinkovaný plech - okná: plastové (3 sklá, 5 komorové), dvojfarebné: interiér - biela farba, exteriér - sivá (antracitová) - vykurovanie: elektrické odporové káble, samostatný termostat v každej izbe - ohrev TUV: elektrický bojler - predpríprava na exteriérové žalúzie a klimatizáciu - terasa: betónový základ IS: voda, elektrina, kanalizácia Rodinný dom sa predáva v štádiu HOLODOM, ktorý zahŕňa v - potery - vápenno-cementové omietky - bielu maľovku - rozvody vody a inštalácie - elektrické podlahové vykurovanie vrátane termostatu v každej izbe - elektrický bojler (120 l) - zásuvky - vypínače - 2x geberit - predprípravu na klimatizáciu a - predprípravu na vonkajšie žalúzie - plastové okná (3-sklá) - zarovnaný terén - obrubníky s navezeným makadamom - vybetónovanú terasa - zateplenie vrátane exteriérovej omietky (fasáda) - oplotenie z troch strán Úžitková plocha rodinného domu: 90 m2 Zastavaná plocha rodinného domu: 109 m2 Veľkosť terasy: 17 m2 Veľkosť pozemku: 308 m2 Ďalšie rodinné domy v ponuke: Rodinný dom s pozemkom 385 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 378 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 372 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 354 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 332 m2 - REZERVOVANÝ Všetky rodinné domy čo do zastavanej plochy a dispozičného usporiadanie totožné. Rozdiely je vo veľkosti pozemku. Výmery veľkosti pozemkov prislúchajúcich k jednotlivým domom sú uvedené vyššie. Ku každému domu prislúchajú dve parkovacie státia. LOKALITA: Obec Jánovce je vzdialená len 2 km od Hrubej Borše, 10 km od Senca, 17 km od Galanty a 32 km od Bratislavy. Napriek tomu, že Jánovce sú menšou obcou, developerský boom je zárukou toho, že občianska vybavenosť obce bude len a len rásť. V obci je materská škôlka, či vychýrená pekáreň, dom seniorov, menší obchod s potravinami. FOTOGRAFIE A 3D VIZUALIZÁCIA: Napriek tomu, že rodinný dom je momentálne v štádiu rozostavanost