inzercia, predaj, predám, bazár

Novinka v ponuke 3 izb. zariadený byt v centre Malaciek - Pa

Kategória: Byty

Predstavujeme Vám na predaj 2,5 izbový byt vo výbornej lokalite centra okresného mesta Malacky s vynikajúcou občianskou vybavenosťou na Partizánskej ulici.

POPIS, DISPOZÍCIA A STAV BYTU:

celková výmera podlahovej plochy bytu je 52,53 m2 s pivničnou kobkou o výmere 2 m2 (murovaná a umiestnená v suteréne), ktorý sa nachádza na 3 poschodí  z celkových 4 poschodí bytového domu.

Interiér bol čiastočne rekonštruovaný a to vymenené vchodové bezpečnostné dvere do bytu,  plastové okná v celom byte s vnútornými žalúziami, laminátová plávajúca podlaha, vymurované jadro, nové ističe, vymaľovaný je pripravený k nasťahovaniu pre nového majiteľa.

Byt je príjemný a svetlý, orientovaný na východ, kuchyňa je spojená s obývacou miestnosťou.

Vstup do bytu je cez bezpečnostné vchodové dvere do vstupnej predsiene, v ktorej sa nachádza vľavo spálňa, ako prvá izba s 3 m dlhou šatníkovou skriňou - rolldorom so vstavanými policami a odkladacím priestorom uzavretým veľkoformátovým zrkadlom.

Z predsiene je vstup na samostatnú toaletu ( umiestnený tu je aj bojler na ohrev teplej vody), vedľajšími dverami vstup do kúpeľne s vaňou, umývadlom a práčkou.

Vpravo je vchod do druhej izby, ktorá môže slúžiť, ako detská izba, pracovňa alebo prípadne šatník. Táto izba bola vytvorená oddelením priečkou s obývacej izby a teda môže byť aj odstránená.

Chodbou s oblúkovou klenbou sa vstupuje do hlavnej časti bytu a to obývacia izba s kuchyňou.

Kuchyňa je vybavená plynovým sporákom s rúrou, mikrovlnnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou a chladnička s mrazničkou zn. Electrolux. Súčasťou kuchyne je sklenený jedálenský stôl so stoličkami.

Kúrenie je ústredné prostredníctvom radiátorov s meračmi a odpočtom na diaľku.


Dotiahnutý je optický internet a TV, tiež elektronický vrátnik s telefónom.

DISPOZÍCIA a príslušenstvo bytu

-predsieň, kuchyňa, obývacia miestnosť, kúpeľňa, toaleta, spálňa, detská izba alebo pracovňa pivničná kobka,



LOKALITA:
Byt sa nachádza v centre Malaciek s parkovaním vo vnútro bloku alebo priamo od Partizánskej ulice smerom k železnici. Vnútroblok je plný zelene, vybavený detským ihriskom a basketbalovými košmi, ako vidno z fotiek a videa. Vyzdvihujeme blízku polohu k občianskej vybavenosti, neďaleko zástavky autobusov a na pešo železničná stanica. Šikovné napojenie na diaľnicu D2 – smer BA do 20 minút, smer CZ hranice do 30 minút autom.


Nachádza sa v blízkosti – pekárne, kaviarne – VIP cafe hneď vedľa, obchody, reštaurácie,  Fitness Malina + krytá plaváreň, letné kúpalisko, lekáreň, kvetinárstvo, prevádzky s rýchlym občerstvením, bankomaty, či možnosti rôznych voľnočasových aktivít (workout zóny, cyklotrasy, bežecká dráha, ihriská,..) Cyklotrasy siahajúce až k nákupnému centru Malávia (Tesco ).

 

TIP MAKLÉRA:
Táto nehnuteľnosť zaujme vďaka svojej výhodnej polohe v okolí prírody ( zelený vnútrblok resp. dvor + 9 min. pešo do Zámockého parku ) a kompletnej občianskej vybavenosti s
Novinka v ponuke 3 izb. zariadený byt v centre Malaciek - Pa
Podobné inzeráty
Na predaj priestranný 4-izbový byt v centre Malaciek
*EXKLUZÍVNE* Na predaj slnečný 4-izbový priestranný, kompletne zariadený byt v centre Malaciek s balkónom DeveloX Reality ponúka *EXKLUZÍVNE* na predaj priestranný, kompletne zariadený 4-izbový byt v centre Malaciek na Partizánskej ulici. Celková výmera bytu je 108,86m2 vrátane pivnice a balkónu. Byt sa nachádza na 2 poschodí bytového domu. Dispozícia a zariadenie bytu: Byt je orientovaný na J/V/JV v tehlovom bytovom dome so sadrokartónovými priečkami. Vstup do bytu je vybavený elektrickým vrátnikom. Byt pozostáva zo vstupnej haly s liatinovými kachľami na drevo zn. Jotul, samostatnej kuchyne a kúpeľne v ktorej sa nachádza sprchový kút, vaňa a wc. Byt má zariadené 2 detské izby, spálňu so samostatným šatníkom, komoru a obývačky s logiou (4m²). K bytu je zahrnutá aj murovaná pivnica (14m²). Taktiež sa na vonkajšom súkromnom pozemku nachádza altánok, studňa, detský domček a workoutové ihrisko s možnosťou využívania. Kompletná rekonštrukcia prebehla v roku 2002 vrátane elektrických rozvodov. Kúrenie bytu je zabezpečené plynom a umožňuje vlastnú reguláciu teploty v každej izbe. Byt zahŕňa plynový bojler, ktorý zabezpečuje zásobovanie a ohrev vody. Je možnosť optického pripojenia. Na každom poschodí sú len 2 byty, čo poskytuje maximálne súkromie. Byt je ideálny pre rodiny s deťmi a aj ako investičná nehnuteľnosť. Lokalita: Byt sa nachádza v centre mesta Malacky, ktoré disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou – základné a materské školy, gymnázia, banky, potraviny Lidl a Billa, políciu, lekáreň, zdravotné strediská, športovo relaxačne centrum, posilňovne, samozrejme reštaurácie, kaviarne, ihriská, pošta, a iné.. Mesačné náklady sú vo výške cca 180 Eur/4 osoby. Cena tejto nehnuteľnosti je 191 580 EUR vrátane sprostredkovateľskej odmeny pre RK. Popis nehnuteľnosti a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti DeveloX Reality s.r.o. Naše služby: – prevedieme Vás kúpou nehnuteľnosti od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového bývania, – pomôžeme pri predaji inej nehnuteľnosti, – hradíme za Vás všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra, tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov, – v prípade potreby bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru s najlepšími podmienkami v ktorejkoľvek banke – spolupracujeme s overenými hypotekárnymi špecialistami s dlhoročnými skúsenosťami.
NOVINKA Predám 1- izbový byt Nové Zámky
Pripravujeme na predaj 1- izbový byt v NOVOPOSTAVENOM bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 54m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba spojená s kuchyňou, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, samostatná izba so vstupom na loggiu. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 104 400 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
NOVINKA Predám 3- izbový byt v novostavbe Nové Zámky
Pripravujeme predaj 3- izbového bytu v novopostavenom bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 79m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, kuchyňa- spojená s obývacou izbou so vstupom na loggiu, 2x samostatná izba. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 140 900 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
NOVINKA Predám 2-izbový byt v novostavbe Nové Zámky
Pripravujeme predaj 2- izbového bytu v novopostavenom bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 64m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovacím kútom a umývadlom, kuchyňa s komorou- spojená s obývacou izbou so vstupom na loggiu, samostatná izba so vstupom na loggiu. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 125 800 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - [19.1. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 1 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 2 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 3 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 4 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 5 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 6 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 7 Na predaj veľký 3 izbový byt o výmere 76 m2 blízko centra mesta na ulici Obrancov Mieru v Dubnici nad Váhom. Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome na vyvýšenom prízemí. V bytovom dome je schválené zateplovanie, izolácia a jedná sa o prístavbe balkónov. Dispozične je byt riešený vstupnou chodbou, murovanou kúpeľňou, ktorá je oddelená od WC, špajzou, kuchyňou a 3 izieb. V byte je menená medená elektroinštalácia, plastové okná okrem 1 izby, v obývacej izbe je plávajúca podlaha inak sú v izbách parkety, jadro je murované. K bytu patria 2 veľké murované pivnice. Náklady na bývanie pre 3 člennú rodinu sú 160€ vrátane energií. Parkovanie je bezproblémové hneď za bytovým domom. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Výhodou sú priestranné izby a možnosť rekonštrukcie podľa predstáv. Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať.
Na prenájom zariadený 4-izbový byt s terasou v centre
Reality na kľúč Vám ponúka na prenájom zariadený 4-izbový byt s terasou v centre mesta na Ul. Hlavné námestie v Nových Zámkoch. Byt Jedinečná ponuka na prenájom atypický, zariadený 4-izbový byt s terasou v centre mesta. Byt prešiel rekonštrukciou. Počas chladných večeroch vykurovanie krbom alebo elektrickými radiátormi. Byt sa dáva do prenájmu zariadený s nábytkom a spotrebičmi: v kuchyni (kuchynská linka, elektrická varná doska, elektrická rúra, digestor, umývačka riadu, chladnička, jedálenský stôl a stoličky), v obývačke (sedacia súprava, konferenčný stolík a obývacia stena), v spálni (posteľ, matrace, nočné stolíky, skriňa, stôl a komoda), kúpeľni (práčka) a na terase (stôl a stoličky). Dispozícia Byt pozostáva z: obývačky, kuchyne s jedálňou s výstupom na terasu, spálne s výstupom na balkón, izby, kúpeľne s vaňou a samostatnou toaletou. Výhody • byt je zariadený • byt s terasou • v centre mesta • jedinečná ponuka Lokalita Lokalita v centre mesta, ktorá sa vyznačuje bohatou občianskou vybavenosťou: mestský úrad, pošta, banky, knižnica, lekáreň, obchody, kostol, námestie, zdravotnícke stredisko, obchody, kaviarne, reštaurácie, cukrárne a daňový úrad. Cena Cena nájmu je 900€/mes. + energie (podľa spotreby okolo 180€). U NÁS NÁJDETE IBA AKTUÁLNE PONUKY! POZRITE SI AJ OSTATNÉ NAŠE PONUKY! © Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Reality na kľúč.