inzercia, predaj, predám, bazár

NOVO POSTAVENÁ CHATA, POZEMOK 2551m2, VÝBORNÁ DOSTUPNOSŤ, BY

Kategória: Chalupy, Chaty

SaleA - Váš partner v realitách ponúka exkluzívne na predaj novo postavenú chatu iba 10 minút (9km) od zjazdu z diaľnice pri meste Bytča. Táto rekreačná chata okrem výbornej dostupnosti ponúka hneď niekoľko výhod. Je postavená nanovo od základov. Skolaudovaná bola v roku 2011. Nachádza sa neďaleko cesty, avšak umiestnenie chaty a veľký pozemok o výmere 2551 m2 poskytuje dostatok súkromia. Musím vám povedať, že je tu božský kľud a všade okolo seba máte les.

Naviac v blízkosti máte zástavku autobusu, potraviny a krčmu.

Chata:
Poctivá drevostavba. Postavená na betónovom základe. Dobre zaizolovaná a zateplená. Chatu si majitelia dali postaviť odborníkovi na výstavbu tohto typu nehnuteľností - slovenská firma Lignos. A kvalitu prevedenia sami kontrolovali, pretože chatu si stavali pre seba. V chate je nový rozvod elektriky. Kúrenie je zabezpečené krbovými kachlami. V chate je príprava na vodu s možnosťou napojenia na rezervoár nachádzajúci sa na pozemku. Taktiež sú zrealizované rozvody odpadu. Na vás bude už len dokončenie rozvodu vody v chate a napojenie na rezervoár a vybudovanie žumpy.

Chata má dve terasy. Pri vstupe je uzatvorená terasa o výmere 13,5m2 využiteľná pri chladnom počasí a vzadu za chatou prestrešená otvorená terasa o výmere 23,4m2, určená na grilovanie a posedenie cez leto.

Na prízemí sa nachádza denná časť – obývacia izba s krbovými kachlami a kuchynským kútom, samostatné WC a kúpeľňa so sprchovým kútom. V podkroví sú dve samostatné izba. Väčšia so štyrmi posteľami a menšia s dvoma. Predáva sa so zariadením.

Chatu vzhľadom na jej polohu je možné využiť okrem rekreácie a oddychu aj na trvalé bývanie.

Miesto:
Setechov je časťou obce Petrovice v okrese Bytča. Obec leží v Javorníkoch v doline potoka Petrovička. Južná časť tvorí pahorkatina prechádzajúca do vrchoviny až hornatiny ústrednej časti pohoria Javorníky. Z katastra obce sú hlásené pravidelné pozorovania šeliem (rysy, medvede, či vlky). Vo vrchnej časti katastra sú lesy hlavne smrekové, či bukové a občasne s jedľami. Nižšie sa už objavujú i pôvodné dubovo-hrabové lesy. Okolie ponúka bohaté možnosti turistiky a cyklo-turistiky. V zime Blízko to máte aj k našim západným susedom. Dopravné spojenie je zabezpečené autobusovou dopravou z bytčianskeho nástupišťa.

Pozemok:
Pozemok o celkovej výmere 2551 m2 je oplotený, ponúka dostatok súkromia a pre nových majiteľov aj veľa možností využitia. Je svahovitý s vytvorenými kaskádami. Máte z neho pekný výhľad na okolité lesy. A keď stojíte vonku počujete len zvuky prírody.

Technicky:
- Kolaudácia: 2011
- Zastavaná plocha: 80 m2
- Podlahová plocha: 84 m2
- Veľkosť pozemku: 2551 m2
- Elektrika: áno – nový rozvod (3 x 400/230V)
- Vykurovanie: krbové kachle
- Voda: rezervoár na pozemku – treba doviesť do chaty a urobiť vnútorný rozvod
- Odpad: žumpa – treba vybudovať, rozvody odpadu sú nachystané na napojenie
- Počet podlaží: 2 – prízemie – denná
NOVO POSTAVENÁ CHATA, POZEMOK 2551m2, VÝBORNÁ DOSTUPNOSŤ, BY
Podobné inzeráty
NOVO POSTAVENÁ CHATA, POZEMOK 2551m2, VÝBORNÁ DOSTUPNOSŤ, BY
SaleA - Váš partner v realitách ponúka exkluzívne na predaj novo postavenú chatu iba 10 minút (9km) od zjazdu z diaľnice pri meste Bytča. Táto rekreačná chata okrem výbornej dostupnosti ponúka hneď niekoľko výhod. Je postavená nanovo od základov. Skolaudovaná bola v roku 2011. Nachádza sa neďaleko cesty, avšak umiestnenie chaty a veľký pozemok o výmere 2551 m2 poskytuje dostatok súkromia. Musím vám povedať, že je tu božský kľud a všade okolo seba máte les. Naviac v blízkosti máte zástavku autobusu, potraviny a krčmu. Chata: Poctivá drevostavba. Postavená na betónovom základe. Dobre zaizolovaná a zateplená. Chatu si majitelia dali postaviť odborníkovi na výstavbu tohto typu nehnuteľností. A kvalitu prevedenia sami kontrolovali, pretože chatu si stavali pre seba. V chate je nový rozvod elektriky. Kúrenie je zabezpečené krbovými kachlami. V chate je príprava na vodu s možnosťou napojenia na rezervoár nachádzajúci sa na pozemku. Taktiež sú zrealizované rozvody odpadu. Na vás bude už len dokončenie rozvodu vody v chate a napojenie na rezervoár a vybudovanie žumpy. Chata má dve terasy. Pri vstupe je uzatvorená terasa využiteľná pri chladnom počasí a vzadu za chatou prestrešená otvorená terasa, určená na grilovanie a posedenie cez leto. Na prízemí sa nachádza denná časť – obývacia izba s krbovými kachlami a kuchynským kútom, samostatné WC a kúpeľňa so sprchovým kútom. V podkroví sú dve samostatné izba. Väčšia so štyrmi posteľami a menšia s dvoma. Predáva sa so zariadením. Chatu vzhľadom na jej polohu je možné využiť okrem rekreácie a oddychu aj na trvalé bývanie. Miesto: Setechov je časťou obce Petrovice v okrese Bytča. Obec leží v Javorníkoch v doline potoka Petrovička. Južná časť tvorí pahorkatina prechádzajúca do vrchoviny až hornatiny ústrednej časti pohoria Javorníky. Z katastra obce sú hlásené pravidelné pozorovania šeliem (rysy, medvede, či vlky). Vo vrchnej časti katastra sú lesy hlavne smrekové, či bukové a občasne s jedľami. Nižšie sa už objavujú i pôvodné dubovo-hrabové lesy. Okolie ponúka bohaté možnosti turistiky a cyklo-turistiky. V zime Blízko to máte aj k našim západným susedom. Dopravné spojenie je zabezpečené autobusovou dopravou z bytčianskeho nástupišťa. Pozemok: Pozemok o celkovej výmere 2551 m2 je oplotený, ponúka dostatok súkromia a pre nových majiteľov aj veľa možností využitia. Je svahovitý s vytvorenými kaskádami. Máte z neho pekný výhľad na okolité lesy. A keď stojíte vonku počujete len zvuky prírody. Technicky: - Kolaudácia: 2011 - Zastavaná plocha: 80 m2 - Podlahová plocha: 85 m2- - Veľkosť pozemku: 2551 m2 - Elektrika: áno – nový rozvod (3 x 400/230V) - Vykurovanie: krbové kachle - Voda: rezervoár na pozemku – treba doviesť do chaty a urobiť vnútorný rozvod - Odpad: žumpa – treba vybudovať, rozvody odpadu sú nachystané na napojenie - Počet podlaží: 2 – prízemie – denná časť a podkrovie – nočná časť - Stavební materiál: dr
NA PREDAJ - rekreačná chata v nádhernom tatranskom štýle v o
Centrum Real exkluzívne ponúka na predaj rekreačnú chatu v nádhernom tatranskom prostredí. Chata sa nachádza v najkrajšej a veľmi žiadanej chatovej oblasti Tatranský Lieskovec priamo pod Štrbským plesom /cca 9min. autom/. Chata sa nachádza iba 7min chôdze od stanice novo zrekonštruovanej zubačky Tatranský Lieskovec.  Chatová oblasť Tatranský Lieskovec, si ako jedna z posledných zachovala svoj pôvodný tatranský vzhľad a ako jedno z mála území v Tatrách má aj pôvodný les.  Chata sa nachádza v tichej chatovej oblasti na miernom, južne orientovanom svahu, s prístupom priamo k chate. Chata je celoročne obývateľná, vhodná aj na prenajímanie. Rozloha pozemku je 400 m2,  ktorý je v OV a celá rozloha pozemku je zapísaná na LV ako zastavaná plocha, čo je jedna z veľkých výhod. Zastavaná plocha chaty je cca 60m2 vrátane vonkajšieho schodiska. Úžitková plocha objektu je cca 75m2, vrátane schodísk a balkóna, plocha pivnice je cca 19m2. Chata je murovaná s betónovými základmi, disponuje troma nadzemnými podlažiami, je tiež podpivničená.  Chata prešla rekonštrukciou v roku 2015/16, kde boli vymenené elektrické rozvody, je tu nové úsporné elektrické kúrenie cez el. konvektory, vďaka tomu je nízka spotreba elektriky. Kúpeľňa prešla rekonštrukciou, vrátane nového bojleru so zásobníkom vody 120 l. Kuchyňa je zrekonštruovaná a disponuje novou kuchynskou linkou. Kompletnou rekonštrukciou prešla tiež voda a kanalizácia /napojenie na žumpu/. Chata disponuje plávajucími podlahami, drevenými obkladmi a kazetovými stropmi.  V chate sú na prízemí umiestnené kastlíkové okná, vo všetkých oknách bolo vymenené sklo za termoizolačné dvojsklo. Balkón je zaizolovaný EPDM gumou. Elektrická prípojka je 3F/40A /48kW/, vhodná je aj na nabíjanie elektromobilov. Táto chata má aj vonkajšie osvetlenie.  Exteriér chaty má zateplený a odizolovaný sokel. Na pozemku sa nachádza vlastná veľkokapacitná žumpa a dve studne. Prvá je narážaná v objekte, druhá je kopaná na pozemku, táto studňa bola obnovená a vyčistená. Studňa je výdatným zdrojom čistej vody celoročne bez obmedzenia. V pivnici je osadená samočinná vodáreň so sústavou filtrov pre pitnú vodu. V roku 2021 VSE robili  kompletnú rekonštrukciu elektrických silových rozvodov priamo k chate a tiež v celej chatovej oblasti Tatranský Lieskovec.  Chata je situovaná medzi stromami s trávnatým pozemkom a veľkým množstvom slnka. Priamo pri chate sa nachádza spevnené parkovisko pre dve osobné autá. Na pozemku sa nachádza aj ohnisko s lavičkami. Prostredie chaty poskytuje veľké súkromie a má dobré napojenie na cestu s celoročným udržiavaním.  Náklady na celoročné bývanie elektrina 80 €/ mesiac, žumpa 100 €/ vývoz,  smeti 25 €/ rok, daň z nehnuteľnosti. Dostupnosť k chatovej oblasti je aj priamo z diaľnice na odbočku Važec, cca 7min,/smer z Bratislavy/, alebo Štrba, cca 5min /smer z Košíc/. 
Na predaj moderná chata s krásnou terasou v meste Nové Zámky
Typ: Chata Obec: Nové Zámky RK TRINITY Vám predstavuje na predaj modernú chatu s krásnou terasou v meste Nové Zámky. Nachádza sa v záhradkárskej oblasti. Pozemok: - celková plocha : 283m2 - na pozemku sa nachádza vlastná kopaná studňa + /čerpadlo/, voliera, suché WC, detské ihrisko, bazén...... - pozemok skrášľuje upravená záhrada, ovocné stromy a kríky - pozemok je slnečný, oplotený a rovinatý - k pozemku vedie súkromná prístupová cesta, ktorá je uzamknutá Chata: - úžitková plocha: 34m2 - zastavaná plocha: 17m2 - nová kuchynská linka vyrobená na mieru+ spotrebiče - nová kúpeľňa /vaňa/ - nové plastové okná, dvere, nová dlažba, PVC, - chata disponuje krbovými kachľami - k dispozícii je aj internet - chata je napojená na IS: /elektrina voda/ - kúrenie je riešené krbovými kachľami a elektrickým ohrievačom - ohrev teplej zabezpečuje elektrický bojler - odpad je vedený do žumpy - chata je zateplená polystyrénom/5cm/ + fasáda Dispozícia chaty: - chata dispozične pozostáva z obývacej izby spojenej s kuchyňou, z jednej podkrovnej izby, kúpeľne s toaletou a veľkou zastrešenou drevennou terasou, pokrytou nádhernou dlažbou. Výhody: - chata je postavená z kvalitých materiálov/tehla + kváder betónový, steny porfix /30cm/, kvalitné drevo......./ - nová strecha - okolie chaty je pokryté dlažbou a makadamom - je bez tiarch a kúpou je ihneď voľná Lokalita: - chata sa nachádza v tichej a kľudnej lokalite, vhodná je pre tých , ktorí hľadajú pokoj, kľud ,relax, túžia po oddychu a majú radi prírodu Cena : 77,000.-€     /možná výmena za RD v Dvoroch nad Žitavou/ *Vrátane všetkých poplatkov spojených s predajom nehnuteľnosti Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? Profesionálny prístup, obhliadky aj počas víkendu, rýchle jednanie a nájdenie správneho riešenia Naše služby: - v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotové u Autorizovaného Advokáta - vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina) - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 283 m2 Úžitková plocha: 34 m2 Plocha pozemku: 283 m2 Zastavaná plocha: 17 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 2 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: studňa Krb: áno Typ: exteriérový Zariadenie: čiastočne Kanalizácia: žumpa
Na predaj murovaná podpivničená chata so záhradou
Reality na kľúč vám ponúka na predaj murovanú podpivničenú chatu so záhradou v chatovej oblasti Hliník v Nových Zámkoch. Chata Zastavaná plocha chaty je 17m2 + pivnica. Murovaná chata bola postavená z tehál a je podpivničená. Vykurovanie je riešené 5KW krbom na tuhé palivo. Chata je vybavená kuchynskou linkou, mikrovlnkou, chladničkou, pohovkou, konferenčným stolíkom, skriňou a televízorom. Na stene je namontovaná anténa na príjem voľných programov. Po dohode s majiteľom je možnosť dodatočného namontovania satelitnej paraboly. Taktiež je tu možnosť zriadiť internet. Chata je obývateľná celý rok a predáva sa aj so zariadením. Dispozícia Chata pozostáva z: obytnej miestnosti a pivnice. Pozemok Výmera pozemku je 315m2. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka a studňa. V pivnici je čerpadlo na dodávku vody. Na pozemku sa nachádza chata, zastrešený posed, záhradná hojdačka, vonkajší krb na opekanie, záhradný domček využívaný na uskladnenie náradia a vonkajšia toaleta. Pozemok je oplotený s možnosťou pestovania zeleniny či okrasnej výsadby. Z pozemku je priamy prístup k rybníku. Parkovanie priamo pri pozemku. Chata je vzdialená 1 km od Termálneho kúpaliska Štrand. Výhody • chata s možnosťou na celoročné bývanie • lokalita ideálna na vonkajšie grilovanie, relax, rybolov, cyklistiku a prechádzky • krásne a tiché prostredie Cena Cena chaty je 34000€ . V cene nehnuteľnosti je zahrnuté: - kompletný realitný servis (sme s vami od začiatku až po odovzdanie nehnuteľnosti) - poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti (vyhotovenie zmluvnej dokumentácie notárom) - zabezpečenie financovania vašej nehnuteľnosti, poistenie nehnuteľnosti a osôb - zabezpečenie znaleckého posudku - prepis dodávateľov energií a správcovskej spoločnosti bytového domu - provízia realitnej kancelárie Odbremeníme Vás od všetkých starostí a byrokracie. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv nehnuteľnosti a finančných prostriedkov. U NÁS NÁJDETE IBA AKTUÁLNE PONUKY! POZRITE SI AJ OSTATNÉ NAŠE PONUKY! © Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Reality na kľúč.
Na predaj rekreačná chata v obci Spišský Štiavnik
Typ: Chata Ulica: Spišský Štiavnik Obec: Spišský Štiavnik MEGA realitná kancelária Vám ponúka na predaj rekreačnú chatu „Špica“ v blízkosti obce Spišský Štiavnik. Chata sa nachádza v chatovej osade, v lese, na úbočí ,na nádhernom, tichom mieste s južnou expozíciou. Vďaka tomu je chata celý deň zaliata slnkom. Zo severnej strany je chránená Vysokým Vrchom(miestnym pohorím). Je vzdialená od Popradu 9,5 km a od Slovenského Raja 8 km. Od obce Spišský Štiavnik je vzdialená 1,5 km a od obce Hranovnica 2,5 km. Chata je dvojpodlažná o rozmeroch 10 m x 12 m, celková výmera 120m2 . Má vlastnú, vŕtanú studňu hlbokú 20m, s výdatným zdrojom pitnej vody. Má vlastný septik. Chata má moderné a spoľahlivé UK, ktoré bezpečne vykúri celú chatu. Výstavba tejto chaty bola začatá v r.2009. Je postavená z porobetónových tvárnic hrúbky 37,5 cm s dobrými tepelne- izolačnými vlastnosťami. Strecha je postavená zo systému Bramac a je na nej umiestnený satelit, ktorý umožňuje príjem 100 televíznych kanálov. Chata má internetové pripojenie. Na fasáde je potiahnutá škrabaná omietka, okná sú plastové, dvere sú drevené, na podlahách je plávajúca podlaha v kombinácii s dlažbou. Kúrenie a ohrev vody je zabezpečené prostredníctvom kotla na tuhé palivo, ktorý vyhrieva radiátory v celom objekte. Kúrenie je možné využívať aj kombinované s krbom s prieduchmi. Chata je napojená na spoločnú elektrickú sieť v chatovej osade. Na prízemí na nachádza vstupná chodba, kuchyňa so spoločenskou miestnosťou , wc, kúpeľňa s výrivkou, technická miestnosť - kotolňa a samostatná izba. Z kuchyne je východ na rozostavanú terasu o výmere 50 m2. Na poschodí , ktoré má aj samostatný vchod, ale je prepojené schodišťom s prízemím sa nachádza sprchovací kút, WC, 4 veľké izby a loggia. Cena dohodou Ak Vás moja ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať, veľmi rád Vám pozemok predstavím osobne. Naša cena je konečná, bez akýchkoľvek skrytých poplatkov. V cene je kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a iné... MEGA realitná kancelária ponúka svojim klientom kompletné služby v obore: Kvalitný právny servis – zmluvy vypracované na mieru Profesionálne nafotenie nehnuteľností 3D vizualizácie Kvalitná a masívna prezentácia nehnuteľnosti na webe Osobný a ľudský prístup A v neposlednom rade šikovný tím vyškolených a skúsených maklérov Predávate? Kupujete? Prenajímate? – Obráťte sa na profesionálov. Sme tu pre Vás! Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: nedokončený Celková plocha: 120 m2 Úžitková plocha: 240 m2 Plocha pozemku: 120 m2 Zastavaná plocha: 120 m2 Podlahová plocha: 240 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 6 Plocha balkóna: 6 m2 Balkón: áno - 1 Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 2 Klimatizácia: nie Káblová televízia: nie El. napätie: 230/40
Veľká chata na vysporiadanom pozemku v atraktívnej lokal
Exkluzívna nehnuteľnosť. Na predaj, poschodová, slnečná chata vo vyhľadávanej lokalite Demänovská dolina, Nízke Tatry. Chata má obytné prízemie a tri nadzemné poschodia. Nachádza sa tu 5 spalní, 3 kúpeľne so sprchovým kútom a WC, kuchyňa s krbom a spoločenskou miestnosťou, garáž, terasa, altánok pri potoku s posedením. Vykurovaná je ústredne pomocou teplovodného elektrického kotla. Voda je prostredníctvom vodovodu (k dispozícii je aj studňa), ohrev vody je pomocou boilerov, odpad ide do kanalizácie. Murivo chaty je kvárda + teha. Dekoračne je obložená drevom a dnes už vzácnym Bešeňovský travertínom. Interiér je obložený tatranským profilom. Na streche je škridlová krytina. Veľké plusy tejto nehnuteľnosti sú: - chata je murovaná - vlastný, veľký pozemok (898m2) - výborná poloha v rámci doliny (chata je postavená v slepej ulici, mimo hlavnej cesty, najbližšia reštaurácia, či zástavka SKI busu sú vzdialené len 5 minút pešo) - chata je pri potoku a je slnečná (výborná atmosféra a energia) - veľa miesta na parkovanie (v lete aj 5 a viac áut) - garáž - celoročne dostupná Dispozícia: Prízemie-chodbička, spálňa, kúpeľňa s WC 1.NP- kuchyňa so spoločenskou miestnosťou, spálňa, kúpeľňa s WC, komora 2.NP- veľká chodba využívaná aj ako spoločenský priestor, spálňa, kúpeľňa s WC, sklad, východ na terasu 3.NP- dve menšie podkrovné izby V okolí chaty je veľa možností na turistiku či prechádzky do prírody. Do Jasnej je to autom cca 10 minút, do Liptovského Mikuláša tiež 10 minút. Čas strávený na tejto nehnuteľnosti môžete využiť akokoľvek, či už pasívne, alebo aktívne. Vďaka lukratívnej lokalite Demänovská Dolina+Liptov máte dostupné široké možnosti, pre všetky vekové kategórie, všetky druhy športov a záľub. Obytná plocha: 90 m2 Plocha parcely: 898 m2 Elektrina: 220/380 V Plyn: - Odpady: verejná kanalizácia Voda: vodovod Kúrenie: ústredné-elektrické Konštrukcia objektu: zmiešaná Prístupová cesta: asfaltová Druh stavby: chata, dom Umiestnenie: chatová osada Rok výstavby: 1975