inzercia, predaj, predám, bazár

Novo zariadena cukraren s vlastnou vyrobnou v Sladkovicove

Kategória: Obchodné priestory

Odstupime do podnajmu novemu majitelovi zabehnutu novo zariadenu cukraren, ktora nesie meno Vanielkovo. Cukraren bola kompletne na novo zrekonstruovana na vlastne naklady v roku 2021. Dovod ukoncenia podnikania su rodinne dovody. Podnikanie sme vykonavali popri klasickom zamestnani, co sa teraz casovo uz nebude dat zvladat, nakolko ideme stavat rodinny dom.

Cukraren funguje na baze mesacneho najmu pre majitela objetku. Elektrina, plyn a voda sa platia samostatne. Objekt sa nachadza v strede mesta, popri hlavej ulici. Cukraren disponuje velkou terasou so samostatnym vstup. Cukraren je klimatizovana a novo zariadena, ma tri samostatne WC pre personal a zamestnancov.

Cukraren ma vlastnu webovu stranku s e-shopom, ktoru je mozne dalej vyuzivat, novy majitel si nemusi menit nazov firmy, aby nestratil stalych zakaznikov :)

Odstupenie je mozne s komplet zariadenim alebo len ako ciste priestory. Vsetko zalezi na dohode.

Priestory volne od 1.12.2022.

Viac info osobne alebo telefonicky.
Novo zariadena cukraren s vlastnou vyrobnou v Sladkovicove
Podobné inzeráty
NA PREDAJ POHOSTINSTVO S TERASOU V CENTRE OBCE, HÁJSKE
EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj rodinný dom, ktorý momentálne slúži ako pohostinstvo so stálou klientelou (možnosť k nahliadnutiu do účtovných kníh) v centre obce Hájske. Okrem pohostinstva je súčasťou nehnuteľnosti aj cukráreň so samostatným vstupom a taktiež vlastný dvor a vonkajšia krytá terasa. Pohostinstvo sa nachádza na veľmi dobre viditeľnom mieste na hlavnej križovatke vedľa potravín COOP, oproti sa nachádza kultúrny dom a autobusová zastávka. Pozn.: Nehnuteľnosť sa predáva iba ako celok (viď. fotogaléria). -OBJEKT- Celková úžitková plocha: 279 m2 Výmera pozemku: 407 m2 Kúrenie: plynový kotol + radiátory IS: elektrina, voda, plyn Rekonštrukcia: - strecha (2016) - v časti kde sa nachádza fungujúca cukráreň bola realizovaná rekonštrukcia – podlahy, plastové okná, nová maľovka, predávajúci pult Možnosť využitia: prerobiť nehnuteľnosť na bývanie, prevádzkovanie obchodu, pohostinstva, reštaurácie a iné... -DISPOZÍCIA- Rodinný dom je rozdelený do dvoch častí nasledovne (možnosť spojiť na jeden priestor): Pohostinstvo: - samostatný vstup - vonkajšia krytá terasa - WC (muži/ženy) - bar - skladové priestory - dvor Cukráreň: - samostatný vstup - kompletná rekonštrukcia - samostatné WC - kuchyňa -LOKALITA- Obec Hájske má veľmi dobré napojenie na rýchlostnú cestu R1 (4,5 km). Obec je situovaná 26 km od krajského mesta Nitra a 14 km od mesta Šaľa. Priamo v obci sa nachádzajú potraviny COOP, obecný úrad, futbalový štadión. Obec Pata je vo vzdialenosti 4 km v ktorej sa nachádza Tesco, reštaurácie, služby, základná škola, zdravotné stredisko, pošta.
Cukráreň Kaviareň Zmrzlina
Prenajmeme zabehnutú Cukráreň v centre obce Nová Dedinka.Prevádzka je otvorená 5 rokov a kompletne zariadená . Odstupné dohodou .
Odstúpim cukraren kaviaren pizzeria
Odstúpim cukraren kaviaren pizzeria , komplet zariadenú s letnou terasou 40m2, nový chladiaci box 4x3 m,chl.vitríny,kavovar,mlynček atd, alarm Polícia,kamerový systém atd... v Trnave na Prednádraží v OC Cassale. RK prosím nevolať. Len vážny záujem
PRENAJOM OBCHODNEHO PRIESTORU - Kaviareň / Bistro / Cukráreň
Ponúkam do prenájmu obchodný priestor Kaviarne / Bistro / Cukráreň. Priestor BEZ ODSTUPNEHO Priestor sa nachádza v Bratislave - Ružinov - časť NIVY a v jej bezprostrednom okolí sa nachádza množstvo bytových domov (City Park, Discovery residenc, Prístavna 1, Klingerka ...), administratívnych budov (BBC 1, BBC 5, Apollo, Nové Apollo, SPP, SEPS, Strabag, T-com ). Priestor je plne zariadený a pripravený na prevádzku. Má kapacitu 50 miest interiér a cca 20 miest terasa.
Cukráreň s kaviarňou
Predám alebo rozpredám cukráreň s kaviarňou v ZOC MAX Prešov. Prevadzka je v plnom chode, zabehnutá. Predáva sa s komplet zariadením len gastro vybavenie ma hodnotu cca 17000. Pre bližšie info ma kontaktujte na tel.č.:
ODSTÚPENIE PREVÁDZKY – Manikúra, Pedikúra - EUROVEA
Cityrealitybratislava ponúka Exkluzívne na odstúpenie samostatnú prevádzku MANIKÚRY a PEDIKÚRY v OC Eurovea, ktorú môžete prevádzkovať ihneď bez ďalších investícii. Majiteľka postupuje celý koncept, ktorý zahŕňa prenájom priestoru s kompletným vybavením, personálom, hygienickými certifikátmi, dodávateľmi, stabilnou klientelou ako i s overeným personálom. Prevádzka je vkusne, kvalitne a moderne zariadená podľa noriem na jej prevádzku a jej komfortné užívanie. Prevádzka MANIKÚRA A PEDIKÚRA ÚP 94m2. Ide o krásny presvetlený priestor denným svetlom s výhľadom na fontány a Dunaj. Predáva sa kompletne zariadená. Pri vstupe vľavo je pult na prijímanie klientov s kompletným vybavením (kasa, počítač, ...). Za pultom je zázemie pre personál, t.j. zariadená kuchynka so stolom a spotrebičmi, ďalej za pultom je WC. Pri vchode vpravo je posedenie pre klientov, skriňa na odloženie vecí. Opticky prepojený je aj hlavný priestor kde sa nachádzajú 3 stoly na manikúru vľavo a vpravo kreslá na pedikúru. Je tu tiež kútik s umývadlom na čistenie a dezinfekciu používaných materiálov. Prevádzka sa nachádza v blízkosti kinosál, čo pri otvorení novej časti Eurovei 25.5.2023, bude jedna z najvýhodnejších dispozícií, t.j. stred obchodného centra. VÝHODY: Odstúpením získate - 3 ročnú dohodu so zníženým nájomným - Komplet zariadenú prevádzku so zaškoleným personálom. - Prístup k celej kontaktnej databáze, instagram so 6500 followermi, fb stránku a kompletne vybudovanú web stránku v Angličtine, Nemčine a Slovenčine. - Prístup k objednávkovému systému. - V prípade záujmu odstúpime aj celú firmu, s.r.o.. - Exkluzivita vašeho podnikania v OC. - Zvýhodnené poistenie - Kompletné vybavenie prevádzok kvalitnými materiálmi a spotrebičmi - Spotrebiče napríklad: sterilizátor, ultrazvuková čistička, chladnička, kávovar, práčka, sušička, brúsky, čistič vzduchu, klimatizácie a iné. - Napojenie na internet SWAN EUROVEA je stále sa rozvíjajúci projekt s narastajúcimi obchodnými príležitosťami. Nachádza sa vo výbornej lokalite, v Bratislave pri brehu Dunaja. S neustálym prísunom turistov (najmä z lodnej dopravy, medzinárodných firiem a ubytovaných) budete mať o prísun dobrej klientely postarané. V prípade záujmu o cenu, ďalšie fotografie, alebo ak máte ďalšie otázky k odstúpeniu, prosím kontaktujte ma na tel. 0948 333 123. Celý koncept odpredania je na osobnej dohode. S pozdravom, Hagarová. Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Cityrealitybratislava.