inzercia, predaj, predám, bazár

Novostavba: 2-izb.byt + 8m2 terasa, Paseo GRUNTY, časť KVP

Kategória: Byty

Ponúkame exkluzívne na predaj 2 izbový byt na Klimkovičovej ulici v bytovom komplexe Paseo GRUNTY v Košiciach, Košice-sídlisko KVP.

Novostavba bola skolaudovaná v 2019 a je situovaná v krásnom prostredí košickej mestskej časti Sídliska KVP na Moskovskej triede s výhľadom na mestskú časť Myslava, panorámu lesa a sídlisko, s vynikajúcou dostupnosťou ku všetkým klúčovým cestným ťahom mesta.
Neďaleko objektu sa nachádza myslavský les, ktorý je vhodný na prechádzku a ľahšiu turistiku.
Dostupnosť do centra- zastávka autobusu sa nachádza iba pár metrov od obytného komplexu, cca 8minút trvá cesta autom ku Auparku.

2izbový byt má výmeru 55m2 + terasa 8,25m2. Byt sa nachádza na 4.poschodí/6, bytového domu s 2 výťahmi.
Moderné mestské bývanie zasadené v prírodnom prostredí. Byt je v energetickej triede A. Nízkonákladové bývanie, celkové výdavky sú len 97eur/mesačne pre 2 osoby. Orientácia bytu je JV.

3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: je kvalitne zrekonštruovaný a moderne zariadený:
-plastové okná a balkónové dvere. Parapety z hliníkového plechu. Na oknách sú exterérové žalúzie.
-bezpečnostné vstupné dvere do bytu
-interierové dvere sú na báze dreva osadené v oblôžkových zárubniach
-omietky sú sádrové
-plávajúce podlahy v izbách a v kuchyni. V kúpelni, v predsieni, v komore a na terase je dlažba.
-kuchynská linka na mieru s umývacím drezom, pákovou batériou, vstavanou elektrickou rúrou, indukčnou varnou doskou, digestorom, umývačkou riadu a zabudovanou chladničkou a mrazničkou.
-kúpeňa s preskleným sprchovacím kútom
-rekuperačné zariadenie je v stropnej konštrukcii v kúpelni a rozvody vedú do obývacej izby.
-inteligentné riadenie domácnosti Smart Home.
-vykurovanie je podlahové teplovodné s napojením na vlastnú plynovú kotolňu v bloku s tepelným čerpadlom.

V prípade záujmu zostáva v cene kompletné zariadenie bytu a terasy, vid fotky.

Dispozícia bytu:
- kuchyňa prepojená s obývačkou
- samostatná spálňa so šatníkom
- priestranná terasa, s výstupom z obývačky aj zo spálne
- predsieň
- kúpeľňa, samostatné wc
- komora v byte

Bytový dom: obvodový plášť pozostáva z keramických tvárnic POROTHERM 30 P+D hr.300mm zateplený systémom BAUMIT na báze mineralnej vlny hr.120mm.

Cena bytu s terasou je 197tis.eur
Cena bytu s terasou + 1 parkovacie státie v podzemných garážach je spolu 215tis.eur

Všetky potrebné informácie týkajúce sa nehnuteľnosti ako aj obhliadku Vám zabezpečí licencovaný realitný maklér Ing. Klaudia Heribanová.
Realitná kancelária Heriban SK,s.r.o.
Murgašova 3, 040 01 Košice
mobil:
e-mail: info@


Obec: Košice-Sídlisko KVP
Počet izieb: 2
Typ bytu: byt na 2. až predposlednom poschodí
Konštrukcia obytného domu: tehla
Vlastníctvo: osobné
Výťah: áno
Komora: v byte
Novostavba: 2-izb.byt + 8m2 terasa, Paseo GRUNTY, časť KVP
Podobné inzeráty
Novostavba: 2-izb.byt + 8m2 terasa, Paseo GRUNTY, časť KVP
Ponúkame exkluzívne na predaj 2 izbový byt na Klimkovičovej ulici v bytovom komplexe Paseo GRUNTY v Košiciach, Košice-sídlisko KVP. Novostavba bola skolaudovaná v 2019 a je situovaná v krásnom prostredí košickej mestskej časti Sídliska KVP na Moskovskej triede s výhľadom na mestskú časť Myslava, panorámu lesa a sídlisko, s vynikajúcou dostupnosťou ku všetkým klúčovým cestným ťahom mesta. Neďaleko objektu sa nachádza myslavský les, ktorý je vhodný na prechádzku a ľahšiu turistiku. Dostupnosť do centra- zastávka autobusu sa nachádza iba pár metrov od obytného komplexu, cca 8minút trvá cesta autom ku Auparku. 2izbový byt má výmeru 55m2 + terasa 8,25m2. Byt sa nachádza na 4.poschodí/6, bytového domu s 2 výťahmi. Moderné mestské bývanie zasadené v prírodnom prostredí. Byt je v energetickej triede A. Nízkonákladové bývanie, celkové výdavky sú len 97eur/mesačne pre 2 osoby. Orientácia bytu je JV. 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: VIDEOOBHLIADKA BYTU: /watch?v=EajLPBnJNJU&t=14s Byt je kvalitne zrekonštruovaný a moderne zariadený: -plastové okná a balkónové dvere. Parapety z hliníkového plechu. Na oknách sú exterérové žalúzie. -bezpečnostné vstupné dvere do bytu -interierové dvere sú na báze dreva osadené v oblôžkových zárubniach -omietky sú sádrové -plávajúce podlahy v izbách a v kuchyni. V kúpelni, v predsieni, v komore a na terase je dlažba. -kuchynská linka na mieru s umývacím drezom, pákovou batériou, vstavanou elektrickou rúrou, indukčnou varnou doskou, digestorom, umývačkou riadu a zabudovanou chladničkou a mrazničkou. -kúpeňa s preskleným sprchovacím kútom -rekuperačné zariadenie je v stropnej konštrukcii v kúpelni a rozvody vedú do obývacej izby. -inteligentné riadenie domácnosti Smart Home. -vykurovanie je podlahové teplovodné -vlastná kotolňa v bloku s tepelným čerpadlom. V prípade záujmu zostáva v cene kompletné zariadenie bytu a terasy, vid fotky. Dispozícia bytu: - kuchyňa prepojená s obývačkou - samostatná spálňa so šatníkom - priestranná terasa, s výstupom z obývačky aj zo spálne - predsieň - kúpeľňa, samostatné wc - komora v byte Bytový dom: obvodový plášť pozostáva z keramických tvárnic POROTHERM 30 P+D hr.300mm zateplený systémom BAUMIT na báze mineralnej vlny hr.120mm. Cena bytu s terasou je 197tis.eur Cena bytu s terasou + 1 parkovacie státie v podzemných garážach je spolu 215tis.eur Všetky potrebné informácie týkajúce sa nehnuteľnosti ako aj obhliadku Vám zabezpečí licencovaný realitný maklér Ing. Klaudia Heribanová. Realitná kancelária Heriban SK,s.r.o. Murgašova 3, 040 01 Košice mobil: e-mail: info@ Obec: Košice-Sídlisko KVP Počet izieb: 2 Typ bytu: byt na 2. až predposlednom poschodí Konštrukcia obytného domu: tehla Vlastníctvo: osobné Výťah: áno Komora: v byte
Novostavba: 2-izb.byt + 8m2 terasa, Paseo GRUNTY, časť KVP
Ponúkame exkluzívne na predaj 2 izbový byt na Klimkovičovej ulici v bytovom komplexe Paseo GRUNTY v Košiciach, Košice-sídlisko KVP. Novostavba bola skolaudovaná v 2019 a je situovaná v krásnom prostredí košickej mestskej časti Sídliska KVP na Moskovskej triede s výhľadom na mestskú časť Myslava, panorámu lesa a sídlisko, s vynikajúcou dostupnosťou ku všetkým klúčovým cestným ťahom mesta. Neďaleko objektu sa nachádza myslavský les, ktorý je vhodný na prechádzku a ľahšiu turistiku. Dostupnosť do centra- zastávka autobusu sa nachádza iba pár metrov od obytného komplexu, cca 8minút trvá cesta autom ku Auparku. 2izbový byt má výmeru 55m2 + terasa 8,25m2. Byt sa nachádza na 4.poschodí/6, bytového domu s 2 výťahmi. Moderné mestské bývanie zasadené v prírodnom prostredí. Byt je v energetickej triede A. Nízkonákladové bývanie, celkové výdavky sú len 97eur/mesačne pre 2 osoby. Orientácia bytu je JV. 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: VIDEOOBHLIADKA BYTU: /watch?v=EajLPBnJNJU&t=14s Byt je kvalitne zrekonštruovaný a moderne zariadený: -plastové okná a balkónové dvere. Parapety z hliníkového plechu. Na oknách sú exterérové žalúzie. -bezpečnostné vstupné dvere do bytu -interierové dvere sú na báze dreva osadené v oblôžkových zárubniach -omietky sú sádrové -plávajúce podlahy v izbách a v kuchyni. V kúpelni, v predsieni, v komore a na terase je dlažba. -kuchynská linka na mieru s umývacím drezom, pákovou batériou, vstavanou elektrickou rúrou, indukčnou varnou doskou, digestorom, umývačkou riadu a zabudovanou chladničkou a mrazničkou. -kúpeňa s preskleným sprchovacím kútom -rekuperačné zariadenie je v stropnej konštrukcii v kúpelni a rozvody vedú do obývacej izby. -inteligentné riadenie domácnosti Smart Home. -vykurovanie je podlahové teplovodné -vlastná kotolňa v bloku s tepelným čerpadlom. V prípade záujmu zostáva v cene kompletné zariadenie bytu a terasy, vid fotky. Dispozícia bytu: - kuchyňa prepojená s obývačkou - samostatná spálňa so šatníkom - priestranná terasa, s výstupom z obývačky aj zo spálne - predsieň - kúpeľňa, samostatné wc - komora v byte Bytový dom: obvodový plášť pozostáva z keramických tvárnic POROTHERM 30 P+D hr.300mm zateplený systémom BAUMIT na báze mineralnej vlny hr.120mm. Cena bytu s terasou je 195tis.eur Cena bytu s terasou + 1 parkovacie státie v podzemných garážach je spolu 210tis.eur Všetky potrebné informácie týkajúce sa nehnuteľnosti ako aj obhliadku Vám zabezpečí licencovaný realitný maklér Ing. Klaudia Heribanová. Realitná kancelária Heriban SK,s.r.o. Murgašova 3, 040 01 Košice mobil: e-mail: info@ Obec: Košice-Sídlisko KVP Počet izieb: 2 Typ bytu: byt na 2. až predposlednom poschodí Konštrukcia obytného domu: tehla Vlastníctvo: osobné Výťah: áno Komora: v byte
Novostavba: 2-izb.byt + 8m2 terasa, Paseo GRUNTY, časť KVP
Ponúkame exkluzívne na predaj 2 izbový byt na Klimkovičovej ulici v bytovom komplexe Paseo GRUNTY v Košiciach, Košice-sídlisko KVP. Novostavba bola skolaudovaná v 2019 a je situovaná v krásnom prostredí košickej mestskej časti Sídliska KVP na Moskovskej triede s výhľadom na mestskú časť Myslava, panorámu lesa a sídlisko, s vynikajúcou dostupnosťou ku všetkým klúčovým cestným ťahom mesta. Neďaleko objektu sa nachádza myslavský les, ktorý je vhodný na prechádzku a ľahšiu turistiku. Dostupnosť do centra- zastávka autobusu sa nachádza iba pár metrov od obytného komplexu, cca 8minút trvá cesta autom ku Auparku. 2izbový byt má výmeru 55m2 + terasa 8,25m2. Byt sa nachádza na 4.poschodí/6, bytového domu s 2 výťahmi. Moderné mestské bývanie zasadené v prírodnom prostredí. Byt je v energetickej triede A. Nízkonákladové bývanie, celkové výdavky sú len 97eur/mesačne pre 2 osoby. Orientácia bytu je JV. 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: Byt je kvalitne zrekonštruovaný a moderne zariadený: -plastové okná a balkónové dvere. Parapety z hliníkového plechu. Na oknách sú exterérové žalúzie. -bezpečnostné vstupné dvere do bytu -interierové dvere sú na báze dreva osadené v oblôžkových zárubniach -omietky sú sádrové -plávajúce podlahy v izbách a v kuchyni. V kúpelni, v predsieni, v komore a na terase je dlažba. -kuchynská linka na mieru s umývacím drezom, pákovou batériou, vstavanou elektrickou rúrou, indukčnou varnou doskou, digestorom, umývačkou riadu a zabudovanou chladničkou a mrazničkou. -kúpeňa s preskleným sprchovacím kútom -rekuperačné zariadenie je v stropnej konštrukcii v kúpelni a rozvody vedú do obývacej izby. -inteligentné riadenie domácnosti Smart Home. -vykurovanie je podlahové teplovodné s napojením na vlastnú plynovú kotolňu v bloku s tepelným čerpadlom. V prípade záujmu zostáva v cene kompletné zariadenie bytu a terasy, vid fotky. Dispozícia bytu: - kuchyňa prepojená s obývačkou - samostatná spálňa so šatníkom - priestranná terasa, s výstupom z obývačky aj zo spálne - predsieň - kúpeľňa, samostatné wc - komora v byte Bytový dom: obvodový plášť pozostáva z keramických tvárnic POROTHERM 30 P+D hr.300mm zateplený systémom BAUMIT na báze mineralnej vlny hr.120mm. Cena bytu s terasou je 197tis.eur Cena bytu s terasou + 1 parkovacie státie v podzemných garážach je spolu 215tis.eur Všetky potrebné informácie týkajúce sa nehnuteľnosti ako aj obhliadku Vám zabezpečí licencovaný realitný maklér Ing. Klaudia Heribanová. Realitná kancelária Heriban SK,s.r.o. Murgašova 3, 040 01 Košice mobil: e-mail: info@
Novostavba: 2-izb.byt + 8m2 terasa, Paseo GRUNTY, časť KVP
Ponúkame exkluzívne na predaj 2 izbový byt na Klimkovičovej ulici v bytovom komplexe Paseo GRUNTY v Košiciach, Košice-sídlisko KVP. Novostavba bola skolaudovaná v 2019 a je situovaná v krásnom prostredí košickej mestskej časti Sídliska KVP na Moskovskej triede s výhľadom na mestskú časť Myslava, panorámu lesa a sídlisko, s vynikajúcou dostupnosťou ku všetkým klúčovým cestným ťahom mesta. Neďaleko objektu sa nachádza myslavský les, ktorý je vhodný na prechádzku a ľahšiu turistiku. Dostupnosť do centra- zastávka autobusu sa nachádza iba pár metrov od obytného komplexu, cca 8minút trvá cesta autom ku Auparku. 2izbový byt má výmeru 55m2 + terasa 8,25m2. Byt sa nachádza na 4.poschodí/6, bytového domu s 2 výťahmi. Moderné mestské bývanie zasadené v prírodnom prostredí. Byt je v energetickej triede A. Nízkonákladové bývanie, celkové výdavky sú len 97eur/mesačne pre 2 osoby. Orientácia bytu je JV. 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: VIDEOOBHLIADKA BYTU: Byt je kvalitne zrekonštruovaný a moderne zariadený: -plastové okná a balkónové dvere. Parapety z hliníkového plechu. Na oknách sú exterérové žalúzie. -bezpečnostné vstupné dvere do bytu -interierové dvere sú na báze dreva osadené v oblôžkových zárubniach -omietky sú sádrové -plávajúce podlahy v izbách a v kuchyni. V kúpelni, v predsieni, v komore a na terase je dlažba. -kuchynská linka na mieru s umývacím drezom, pákovou batériou, vstavanou elektrickou rúrou, indukčnou varnou doskou, digestorom, umývačkou riadu a zabudovanou chladničkou a mrazničkou. -kúpeňa s preskleným sprchovacím kútom -rekuperačné zariadenie je v stropnej konštrukcii v kúpelni a rozvody vedú do obývacej izby. -inteligentné riadenie domácnosti Smart Home. -vykurovanie je podlahové teplovodné -vlastná kotolňa v bloku s tepelným čerpadlom. V prípade záujmu zostáva v cene kompletné zariadenie bytu a terasy, vid fotky. Dispozícia bytu: - kuchyňa prepojená s obývačkou - samostatná spálňa so šatníkom - priestranná terasa, s výstupom z obývačky aj zo spálne - predsieň - kúpeľňa, samostatné wc - komora v byte Bytový dom: obvodový plášť pozostáva z keramických tvárnic POROTHERM 30 P+D hr.300mm zateplený systémom BAUMIT na báze mineralnej vlny hr.120mm. Cena bytu s terasou je 197tis.eur Cena bytu s terasou + 1 parkovacie státie v podzemných garážach je spolu 215tis.eur Všetky potrebné informácie týkajúce sa nehnuteľnosti ako aj obhliadku Vám zabezpečí licencovaný realitný maklér Ing. Klaudia Heribanová. Realitná kancelária Heriban SK,s.r.o. Murgašova 3, 040 01 Košice mobil: e-mail: info@
Novostavba: 2-izb.byt + 8m2 terasa, Paseo GRUNTY, časť KVP
Ponúkame exkluzívne na predaj 2 izbový byt na Klimkovičovej ulici v bytovom komplexe Paseo GRUNTY v Košiciach, Košice-sídlisko KVP. Novostavba bola skolaudovaná v 2019 a je situovaná v krásnom prostredí košickej mestskej časti Sídliska KVP na Moskovskej triede s výhľadom na mestskú časť Myslava, panorámu lesa a sídlisko, s vynikajúcou dostupnosťou ku všetkým klúčovým cestným ťahom mesta. Neďaleko objektu sa nachádza myslavský les, ktorý je vhodný na prechádzku a ľahšiu turistiku. Dostupnosť do centra- zastávka autobusu sa nachádza iba pár metrov od obytného komplexu, cca 8minút trvá cesta autom ku Auparku. 2izbový byt má výmeru 55m2 + terasa 8,25m2. Byt sa nachádza na 4.poschodí/6, bytového domu s 2 výťahmi. Moderné mestské bývanie zasadené v prírodnom prostredí. Byt je v energetickej triede A. Nízkonákladové bývanie, celkové výdavky sú len 97eur/mesačne pre 2 osoby. Orientácia bytu je JV. 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: VIDEOOBHLIADKA BYTU: Byt je kvalitne zrekonštruovaný a moderne zariadený: -plastové okná a balkónové dvere. Parapety z hliníkového plechu. Na oknách sú exterérové žalúzie. -bezpečnostné vstupné dvere do bytu -interierové dvere sú na báze dreva osadené v oblôžkových zárubniach -omietky sú sádrové -plávajúce podlahy v izbách a v kuchyni. V kúpelni, v predsieni, v komore a na terase je dlažba. -kuchynská linka na mieru s umývacím drezom, pákovou batériou, vstavanou elektrickou rúrou, indukčnou varnou doskou, digestorom, umývačkou riadu a zabudovanou chladničkou a mrazničkou. -kúpeňa s preskleným sprchovacím kútom -rekuperačné zariadenie je v stropnej konštrukcii v kúpelni a rozvody vedú do obývacej izby. -inteligentné riadenie domácnosti Smart Home. -vykurovanie je podlahové teplovodné -vlastná kotolňa v bloku s tepelným čerpadlom. V prípade záujmu zostáva v cene kompletné zariadenie bytu a terasy, vid fotky. Dispozícia bytu: - kuchyňa prepojená s obývačkou - samostatná spálňa so šatníkom - priestranná terasa, s výstupom z obývačky aj zo spálne - predsieň - kúpeľňa, samostatné wc - komora v byte Bytový dom: obvodový plášť pozostáva z keramických tvárnic POROTHERM 30 P+D hr.300mm zateplený systémom BAUMIT na báze mineralnej vlny hr.120mm. Cena bytu s terasou je 195tis.eur Cena bytu s terasou + 1 parkovacie státie v podzemných garážach je spolu 210tis.eur Všetky potrebné informácie týkajúce sa nehnuteľnosti ako aj obhliadku Vám zabezpečí licencovaný realitný maklér Ing. Klaudia Heribanová. Realitná kancelária Heriban SK,s.r.o. Murgašova 3, 040 01 Košice mobil: e-mail: info@
Novostavba: 2-izb.byt + terasa a 2 park.miesta, Paseo GRUNTY
Ponúkame exkluzívne na predaj 2 izbový byt na ulici Klimkovičova, v bytovom komplexe Paseo GRUNTY v Košiciach, Košice-sídlisko KVP. Novostavba bola skolaudovaná v 2019 a je situovaná v krásnom prostredí košickej mestskej časti Sídliska KVP na Moskovskej triede s výhľadom na mestskú časť Myslava, panorámu lesa a sídlisko, s vynikajúcou dostupnosťou ku všetkým klúčovým cestným ťahom mesta. Neďaleko objektu sa nachádza myslavský les, ktorý je vhodný na prechádzku a ľahšiu turistiku. Dostupnosť do centra- zastávka autobusu sa nachádza iba pár metrov od obytného komplexu, cca 8minút trvá cesta autom ku Auparku. 2izbový byt má výmeru 55m2 + terasa 8,25m2 + 2parkovacie miesta (1 parkovacie státie v podzemných garážach a 1 vonkajšie parkovacie státie pred komplexom). Byt sa nachádza na 4.poschodí/6, bytového domu s 2 výťahmi. 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: Byt je kvalitne zrekonštruovaný a moderne zariadený: -plastové okná a balkónové dvere. Parapety z hliníkového plechu. Na oknách sú exterérové žalúzie. -bezpečnostné vstupné dvere do bytu -interierové dvere sú na báze dreva osadené v oblôžkových zárubniach -omietky sú sádrové -plávajúce podlahy v izbách a v kuchyni. V kúpelni, v predsieni, v komore a na terase je dlažba. -kuchynská linka na mieru s umývacím drezom, pákovou batériou, vstavanou elektrickou rúrou, indukčnou varnou doskou, digestorom, umývačkou riadu a zabudovanou chladničkou a mrazničkou. -kúpeňa s preskleným sprchovacím kútom -rekuperačné zariadenie je v stropnej konštrukcii v kúpelni a rozvody vedú do obývacej izby. -inteligentné riadenie domácnosti Smart Home. -vykurovanie je podlahové teplovodné s napojením na vlastnú plynovú kotolňu v bloku s tepelným čerpadlom. V prípade záujmu zostáva v cene kompletné zariadenie bytu a terasy, vid fotky. Dispozícia bytu: - kuchyňa prepojená s obývačkou - samostatná spálňa so šatníkom - priestranná terasa, s výstupom z obývačky aj zo spálne - predsieň - kúpeľňa, samostatné wc - komora v byte Moderné mestské bývanie zasadené v prírodnom prostredí. Byt je v energetickej triede A. Nízkonákladové bývanie, celkové výdavky sú len 97eur/mesačne pre 2 osoby. Orientácia bytu je JV. Bytový dom: obvodový plášť pozostáva z keramických tvárnic POROTHERM 30 P+D hr.300mm zateplený systémom BAUMIT na báze mineralnej vlny hr.120mm. Všetky potrebné informácie týkajúce sa nehnuteľnosti ako aj obhliadku Vám zabezpečí licencovaný realitný maklér Ing. Klaudia Heribanová. Realitná kancelária Heriban SK,s.r.o. Murgašova 3, 040 01 Košice mobil: e-mail: info@ Obec: Košice-Sídlisko KVP Počet izieb: 2 Typ bytu: byt na 2. až predposlednom poschodí Konštrukcia obytného domu: tehla Vlastníctvo: osobné Výťah: áno Komora: v byte