inzercia, predaj, predám, bazár

Novostavba | 4 izb. so záhradou | C1 | Trenčín – Zlatovce

Kategória: Domy

KAPPA Reality Vám exkluzívne predstavuje projekt moderného bývania v meste Trenčín, ktorý je situovaný v atraktívnej novovybudovanej lokalite rodinných domov v mestskej časti Zlatovce, v blízkosti obytnej zóny Rezidencia Vinohrady.

Dvojpodlažná novostavba C1 je postavená ako súčasť moderného trojdomu (3 totožné obytné jednotky s funkciou rodinného domu v radovej zástavbe), pričom každej z novostavieb patria 3 parkovacie miesta a vlastná záhrada. Trojdom bude umiestnený v okrajovej tichej časti tejto novej zóny, čo budúcim obyvateľom prinesie príjemné súkromie. Disponovať bude modernou ekologickou zelenou strechou, ktorá okrem energetickej úspory zníži hlučnosť i prašnosť.

Novostavba C1 je dvojpodlažná, obidve jej podlažia sú moderne dispozične riešené. Na 1. NP sa nachádza denná časť:
- zádverie, chodba s úložným priestorom
- presvetlený priestor obývacej izby (23 m2) s výstupom na terasu, krásny výhľad cez okno veľkého formátu
- kuchyňa otvorená so schodiskom (22,80 m2)
- technická miestnosť s oknom
- hosťovské WC s umývadlom a oknom

Schodiskom sa prechádza na 2. NP, ktoré tvorí nočná časť:
- hlavná spálňa so šatníkom s oknom (17,75 m2)
- dve priestranné detské izby (2x 12,87 m2)
- kúpeľňa s plánovanou vaňou, sprchovým kútom, WC a oknom (7,65 m2)

Novostavba bude dokončená do štádia holodom, v prípade záujmu je možné aj dokončenie „štandard“ (vrátane interiérových podláh, dlažieb, obkladov, interiérových dverí, dokončených kúpeľní, kolaudácie) za cenu 20.000,- eur.

Začiatok výstavby je plánovaný na jar 2023, pričom možnosť rezervácie je už teraz. Dokončenie do štádia holostavba je naplánované na december 2023 a bude zahŕňať:

dvojpodlažnú 4 izbovú tehlovú novostavbu v stave holostavba, 3 parkovacie miesta
úžitková plocha 120 m2, zastavaná plocha 72,12 m2
pozemok o celkovej výmere 190 m² + výmera parkovacích miest
obvodové nosné tehlové murivo POROTHERM hr. 300 mm
zateplená fasádna omietka,
vstupné dvere, okná – 6 komorové – izolačné 3 sklo,
elektrická a stavebná príprava pre vonkajšie hliníkové žalúzie,
strojové omietky, biela maľba v celom dome, strojové potery
kompletná vnútorná elektroinštalácia, vypínače, zásuvky (bez svietidiel a lustrov),
podlahové vykurovanie v celom dome,
lokálna rekuperácia,
elektrická a stavebná príprava pre klimatizačnú jednotku,
PC rozvody v každej izbe,
napojenie na všetky inžinierske siete – voda, elektrická energia, kanalizácia, plyn
rozvody vody a kanalizácie v dome (bez osadenia kuchynskej linky),
chodníky zo zámkovej dlažby,
oplotenie,
kompletná dokumentácia.

LOKALITA – novostavba sa bude nachádza vo veľmi obľúbenej, rýchlo sa rozvíjajúcej lokalite mesta. V blízkosti sa nachádzajú reštaurácie, detské ihrisko, kaviarne, lekáreň, zastávka MHD, základná škola a materská škola, obchody.

Bližšie informácie o materiáloch a technológiách Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí.
Novostavba | 4 izb. so záhradou | C1 | Trenčín – Zlatovce
Podobné inzeráty
NOVOSTAVBA 5 izbový RD v krásnej prírode blízko mesta
Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - [24.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 1 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 2 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 3 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 4 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 5 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 6 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 7 NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 155 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Rodinný dom je hotový, pripravený pre nového majiteľa – momentálne vo fáze kolaudácie. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V tejto lokalite je už stavebná uzávera, takže stavebný ruch v okolí už nehrozí. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle:
Novostavba | 4 izb. so záhradou | A1 | Trenčín – Zlatovce
KAPPA Reality Vám exkluzívne predstavuje projekt moderného bývania v meste Trenčín, ktorý je situovaný v atraktívnej novovybudovanej lokalite rodinných domov v mestskej časti Zlatovce, v blízkosti obytnej zóny Rezidencia Vinohrady. Dvojpodlažná novostavba A1 je postavená ako súčasť moderného trojdomu (3 totožné obytné jednotky s funkciou rodinného domu v radovej zástavbe), pričom každej z novostavieb patria 3 parkovacie miesta a vlastná záhrada. Trojdom bude umiestnený v okrajovej tichej časti tejto novej zóny, čo budúcim obyvateľom prinesie príjemné súkromie. Disponovať bude modernou ekologickou zelenou strechou, ktorá okrem energetickej úspory zníži hlučnosť i prašnosť. Novostavba A1 je dvojpodlažná, obidve podlažia sú moderne dispozične riešené. Na 1. NP sa nachádza denná časť: - zádverie, chodba s úložným priestorom - presvetlený priestor obývacej izby (23 m2) s výstupom na terasu, krásny výhľad cez okno veľkého formátu - kuchyňa otvorená so schodiskom (22,80 m2) - technická miestnosť - hosťovské WC s umývadlom Schodiskom sa prechádza na 2. NP, ktoré tvorí nočná časť: - hlavná spálňa so šatníkom (17,75 m2) - dve priestranné detské izby (2x 12,87 m2) - kúpeľňa s plánovanou vaňou, sprchovým kútom a WC (7,65 m2) Novostavba bude dokončená do štádia holodom, v prípade záujmu je možné aj dokončenie „štandard“ (vrátane interiérových podláh, dlažieb, obkladov, interiérových dverí, dokončených kúpeľní, kolaudácie) za cenu 20.000,- eur. Začiatok výstavby je plánovaný na jar 2023, pričom možnosť rezervácie je už teraz. Dokončenie do štádia holostavba je naplánované na december 2023 a bude zahŕňať: 4 izbovú tehlovú novostavbu v stave holostavba, 3 parkovacie miesta úžitková plocha 120 m2, zastavaná plocha 72,12 m2 pozemok o celkovej výmere 150 m² + výmera parkovacích miest obvodové nosné tehlové murivo POROTHERM hr. 300 mm zateplená fasádna omietka, vstupné dvere, okná – 6 komorové – izolačné 3 sklo, elektrická a stavebná príprava pre vonkajšie hliníkové žalúzie, strojové omietky, biela maľba v celom dome, strojové potery kompletná vnútorná elektroinštalácia, vypínače, zásuvky (bez svietidiel a lustrov), podlahové vykurovanie v celom dome, lokálna rekuperácia, elektrická a stavebná príprava pre klimatizačnú jednotku, PC rozvody v každej izbe, napojenie na všetky inžinierske siete – voda, elektrická energia, kanalizácia, plyn rozvody vody a kanalizácie v dome (bez osadenia kuchynskej linky), chodníky zo zámkovej dlažby, oplotenie, kompletná dokumentácia. LOKALITA – novostavba sa bude nachádza vo veľmi obľúbenej, rýchlo sa rozvíjajúcej lokalite mesta. V blízkosti sa nachádzajú reštaurácie, detské ihrisko, kaviarne, lekáreň, zastávka MHD, základná škola a materská škola, obchody. Bližšie informácie o materiáloch a technológiách Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí.
Novostavba | 4 izb. so záhradou | B1 | Trenčín – Zlatovce
KAPPA Reality Vám exkluzívne predstavuje projekt moderného bývania v meste Trenčín, ktorý je situovaný v atraktívnej novovybudovanej lokalite rodinných domov v mestskej časti Zlatovce, v blízkosti obytnej zóny Rezidencia Vinohrady. Dvojpodlažná novostavba B1 je postavená ako súčasť moderného trojdomu (3 totožné obytné jednotky s funkciou rodinného domu v radovej zástavbe), pričom každej z novostavieb patria 3 parkovacie miesta a vlastná záhrada. Trojdom bude umiestnený v okrajovej tichej časti tejto novej zóny, čo budúcim obyvateľom prinesie príjemné súkromie. Disponovať bude modernou ekologickou zelenou strechou, ktorá okrem energetickej úspory zníži hlučnosť i prašnosť. Novostavba B1 je dvojpodlažná, obidve podlažia sú moderne dispozične riešené. Na 1. NP sa nachádza denná časť: - zádverie, chodba s úložným priestorom - presvetlený priestor obývacej izby (23 m2) s výstupom na terasu, krásny výhľad cez okno veľkého formátu - kuchyňa otvorená so schodiskom (22,80 m2) - technická miestnosť - hosťovské WC s umývadlom Schodiskom sa prechádza na 2. NP, ktoré tvorí nočná časť: - hlavná spálňa so šatníkom (17,75 m2) - dve priestranné detské izby (2x 12,87 m2) - kúpeľňa s plánovanou vaňou, sprchovým kútom a WC (7,65 m2) Novostavba bude dokončená do štádia holodom, v prípade záujmu je možné aj dokončenie „štandard“ (vrátane interiérových podláh, dlažieb, obkladov, interiérových dverí, dokončených kúpeľní, kolaudácie) za cenu 20.000,- eur. Začiatok výstavby je plánovaný na jar 2023, pričom možnosť rezervácie je už teraz. Dokončenie do štádia holostavba je naplánované na december 2023 a bude zahŕňať: 4 izbovú tehlovú novostavbu v stave holostavba, 3 parkovacie miesta úžitková plocha 120 m2, zastavaná plocha 72,12 m2 pozemok o celkovej výmere 170 m² + výmera parkovacích miest obvodové nosné tehlové murivo POROTHERM hr. 300 mm zateplená fasádna omietka, vstupné dvere, okná – 6 komorové – izolačné 3 sklo, elektrická a stavebná príprava pre vonkajšie hliníkové žalúzie, strojové omietky, biela maľba v celom dome, strojové potery kompletná vnútorná elektroinštalácia, vypínače, zásuvky (bez svietidiel a lustrov), podlahové vykurovanie v celom dome, lokálna rekuperácia, elektrická a stavebná príprava pre klimatizačnú jednotku, PC rozvody v každej izbe, napojenie na všetky inžinierske siete – voda, elektrická energia, kanalizácia, plyn rozvody vody a kanalizácie v dome (bez osadenia kuchynskej linky), chodníky zo zámkovej dlažby, oplotenie, kompletná dokumentácia. LOKALITA – novostavba sa bude nachádza vo veľmi obľúbenej, rýchlo sa rozvíjajúcej lokalite mesta. V blízkosti sa nachádzajú reštaurácie, detské ihrisko, kaviarne, lekáreň, zastávka MHD, základná škola a materská škola, obchody. Bližšie informácie o materiáloch a technológiách Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí.
Novostavba | 4 izb. rodinný dom A | Trenčín, Zlatovce
KAPPA Reality Vám ponúka na predaj novostavbu – 4 izbový rodinný dom so záhradou v Trenčíne, v atraktívnej novovybudovanej lokalite rodinných domov v mestskej časti Zlatovce v blízkosti modernej obytnej zóny Rezidencia Vinohrady. Rodinný dom je postavený ako súčasť dvojdomu. Je jednopodlažný s rovnou strechou, terasou a vlastnou záhradou za domom a pozemkom pre parkovanie až 3 áut pred domom. Ku každému z domov prináleží pozemok o výmere 250 m2. Dom A je moderne dispozične riešený: - závetrie (1,00m2), zádverie (4,55m2), chodba (1,70m2) - presvetlený otvorený priestor obývacej izby a kuchyne (26,2m2), s výstupom na terasu z obývacej izby - spálňa s výstupom na záhradu (12,00m2) - dve detské izby (12,36m2 a 10,3m2) - kúpeľňa s plánovanou vaňou + sprchovým kútom (6,04m2) - samostatné WC (2,12m2) - vonkajšia terasa (9,00m2) Dom bude dokončený do štádia „na kľúč“ za cenu 269.000 eur (vrátane kuchynskej linky so spotrebičmi, kúpeľne podľa vlastného výberu, vstavaných skríň a pod.) a tento variant ponúka novým majiteľom bezstarostné nasťahovanie sa do nového domova. V prípade záujmu je možné dom kúpiť aj v stave „holodom“ za cenu 251.000 eur. Začiatok výstavby 11/2022, dokončenie do štádia na kľúč je naplánované na 08/2023 a bude zahŕňať: - 4 izbový tehlový rodinný dom, 3 parkovacie miesta pred domom - zastavaná plocha 99,8m2, úžitková plocha 75,27m2 - pozemok o výmere 250m² - obvodové nosné tehlové murivo POROTHERM hr. 300 mm - zateplená fasádna omietka, - hliníkové vstupné dvere s madlom, okná – 6 komorové – izolačné 3 sklo, - elektrická a stavebná príprava pre vonkajšie hliníkové žalúzie, - strojové omietky, biela maľba v celom dome, strojové potery - vinylové podlahy + lišty v celom dome (možnosť vlastného výberu) - interiérové dvere (možnosť vlastného výberu) - dokončené kúpeľne a WC – obklad, dlažba + sanita a batérie podľa vlastného výberu - chodba – vstavaná chodbová skriňa - detské izby + spálňa – vstavané skrine (možnosť vlastného výberu) - obývacia izba – TV stolík + zástena na mieru - kuchynská linka + spotrebiče (možnosť vlastného výberu) - kompletná vnútorná elektroinštalácia, vypínače, zásuvky (bez svietidiel a lustrov), - podlahové vykurovanie v celom dome, - tepelné čerpadlo a zásobník na teplú vodu, - rekuperácia v obývacej izbe a kuchyni, - klimatizačná jednotka v obývacej miestnosti, - elektrická príprava pre alarm, - 2x kamera (vstup a terasa) - videovrátnik, - PC rozvody v každej izbe, - napojenie na inžinierske siete – elektrická energia, verejný vodovod, verejná kanalizácia - rozvody vody a kanalizácie v dome - vonkajšie spevnené plochy, chodníky a okapové chodníky, zámková dlažba pod parkovacími miestami, - terasa, terénne úpravy, - oplotenie pozemku, - kompletná dokumentácia. Bližšie informácie o materiáloch a technológiách Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí.
Novostavba | 4 izb. rodinný dom B | Trenčín, Zlatovce
KAPPA Reality Vám ponúka na predaj novostavbu – 4 izbový rodinný dom so záhradou v Trenčíne, v atraktívnej novovybudovanej lokalite rodinných domov v mestskej časti Zlatovce v blízkosti modernej obytnej zóny Rezidencia Vinohrady. Rodinný dom je postavený ako súčasť dvojdomu. Je jednopodlažný s rovnou strechou, terasou a vlastnou záhradou za domom a pozemkom pre parkovanie až 3 áut pred domom. Ku každému z domov prináleží pozemok o výmere 250m2. Dom B je moderne dispozične riešený: - závetrie (1,00m2), zádverie (4,55m2), chodba (1,70m2) - presvetlený otvorený priestor obývacej izby a kuchyne (26,2m2), s výstupom na terasu z obývacej izby - spálňa s výstupom na záhradu (12,00m2) - dve detské izby (12,36m2 a 10,3m2) - kúpeľňa s plánovanou vaňou + sprchovým kútom (6,04m2) - samostatné WC (2,12m2) - vonkajšia terasa (9,00m2) Dom bude dokončený do štádia „na kľúč“ za cenu 269.000 eur (vrátane kuchynskej linky so spotrebičmi, kúpeľne podľa vlastného výberu, vstavaných skríň a pod.) a tento variant ponúka novým majiteľom bezstarostné nasťahovanie sa do nového domova. V prípade záujmu je možné dom kúpiť aj v stave „holodom“ za cenu 251.000 eur. Začiatok výstavby 11/2022, dokončenie do štádia na kľúč je naplánované na 08/2023 a bude zahŕňať: - 4 izbový tehlový rodinný dom, 3 parkovacie miesta pred domom - zastavaná plocha 99,8m2, úžitková plocha 75,27m2 - pozemok o výmere 250m² - obvodové nosné tehlové murivo POROTHERM hr. 300 mm - zateplená fasádna omietka, - hliníkové vstupné dvere s madlom, okná – 6 komorové – izolačné 3 sklo, - elektrická a stavebná príprava pre vonkajšie hliníkové žalúzie, - strojové omietky, biela maľba v celom dome, strojové potery - vinylové podlahy + lišty v celom dome (možnosť vlastného výberu) - interiérové dvere (možnosť vlastného výberu) - dokončené kúpeľne a WC – obklad, dlažba + sanita a batérie podľa vlastného výberu - chodba – vstavaná chodbová skriňa - detské izby + spálňa – vstavané skrine (možnosť vlastného výberu) - obývacia izba – TV stolík + zástena na mieru - kuchynská linka + spotrebiče (možnosť vlastného výberu) - kompletná vnútorná elektroinštalácia, vypínače, zásuvky (bez svietidiel a lustrov), - podlahové vykurovanie v celom dome, - tepelné čerpadlo a zásobník na teplú vodu, - rekuperácia v obývacej izbe a kuchyni, - klimatizačná jednotka v obývacej miestnosti, - elektrická príprava pre alarm, - 2x kamera (vstup a terasa) - videovrátnik, - PC rozvody v každej izbe, - napojenie na inžinierske siete – elektrická energia, verejný vodovod, verejná kanalizácia - rozvody vody a kanalizácie v dome - vonkajšie spevnené plochy, chodníky a okapové chodníky, zámková dlažba pod parkovacími miestami, - terasa, terénne úpravy, - oplotenie pozemku, - kompletná dokumentácia. Bližšie informácie o materiáloch a technológiách Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí.
Novostavba | 4 izb. rodinný dom A | Trenčín, Zlatovce
KAPPA Reality Vám ponúka na predaj novostavbu – 4 izbový rodinný dom so záhradou v Trenčíne, v atraktívnej novovybudovanej lokalite rodinných domov v mestskej časti Zlatovce v blízkosti modernej obytnej zóny Rezidencia Vinohrady. Rodinný dom je postavený ako súčasť dvojdomu. Je jednopodlažný s rovnou strechou, terasou a vlastnou záhradou za domom a pozemkom pre parkovanie až 3 áut pred domom. Ku každému z domov prináleží pozemok o výmere 250 m2. Dom A je moderne dispozične riešený: - závetrie (1,00m2), zádverie (4,55m2), chodba (1,70m2) - presvetlený otvorený priestor obývacej izby a kuchyne (26,2m2), s výstupom na terasu z obývacej izby - spálňa s výstupom na záhradu (12,00m2) - dve detské izby (12,36m2 a 10,3m2) - kúpeľňa s plánovanou vaňou + sprchovým kútom (6,04m2) - samostatné WC (2,12m2) - vonkajšia terasa (9,00m2) Dom bude dokončený do štádia „na kľúč“ za cenu 269.000 eur (vrátane kuchynskej linky so spotrebičmi, kúpeľne podľa vlastného výberu, vstavaných skríň a pod.) a tento variant ponúka novým majiteľom bezstarostné nasťahovanie sa do nového domova. V prípade záujmu je možné dom kúpiť aj v stave „holodom“ za cenu 251.000 eur. Začiatok výstavby 11/2022, dokončenie do štádia na kľúč je naplánované na 08/2023 a bude zahŕňať: - 4 izbový tehlový rodinný dom, 3 parkovacie miesta pred domom - zastavaná plocha 99,8m2, úžitková plocha 75,27m2 - pozemok o výmere 250m² - obvodové nosné tehlové murivo POROTHERM hr. 300 mm - zateplená fasádna omietka, - hliníkové vstupné dvere s madlom, okná – 6 komorové – izolačné 3 sklo, - elektrická a stavebná príprava pre vonkajšie hliníkové žalúzie, - strojové omietky, biela maľba v celom dome, strojové potery - vinylové podlahy + lišty v celom dome (možnosť vlastného výberu) - interiérové dvere (možnosť vlastného výberu) - dokončené kúpeľne a WC – obklad, dlažba + sanita a batérie podľa vlastného výberu - chodba – vstavaná chodbová skriňa - detské izby + spálňa – vstavané skrine (možnosť vlastného výberu) - obývacia izba – TV stolík + zástena na mieru - kuchynská linka + spotrebiče (možnosť vlastného výberu) - kompletná vnútorná elektroinštalácia, vypínače, zásuvky (bez svietidiel a lustrov), - podlahové vykurovanie v celom dome, - tepelné čerpadlo a zásobník na teplú vodu, - rekuperácia v obývacej izbe a kuchyni, - klimatizačná jednotka v obývacej miestnosti, - elektrická príprava pre alarm, - 2x kamera (vstup a terasa) - videovrátnik, - PC rozvody v každej izbe, - napojenie na inžinierske siete – elektrická energia, verejný vodovod, verejná kanalizácia - rozvody vody a kanalizácie v dome - vonkajšie spevnené plochy, chodníky a okapové chodníky, zámková dlažba pod parkovacími miestami, - terasa, terénne úpravy, - oplotenie pozemku, - kompletná dokumentácia. Bližšie informácie o materiáloch a technológiách Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí.