inzercia, predaj, predám, bazár

Novostavba 4izbovy rod. dom - 3izbovy rod. dom JABLONEC

Kategória: Domy

Predáva Majitel.... Cena dohodou... (možnost dokoncenia do standardu)
REALITNE kancelarie nekontaktovat dakujem ...
Kontakt: email: horvath.lukas472@



Predám 2 rodinne domy (Novostavba 4izbovy rod. dom(106m2) - 3izbovy rod. dom(76m2)



Ponúkam na predaj novostavbu samostatne stojaceho 3-izbového rodinného domu postaveného na pozemku 346m2 v tichej pokojnej lokalite v obci Jabonec(kat.Pezinok) .

Podlahová plocha domu s terasou je je 73,7 m2.

Dom ponúka výbornú dispozíciu, nakoľko je oddelená denná a nočná časť domu. Zo vstupnej chodby sa prechádza do nočnej časti s dvomi samostatnými nepriechodnými spálňami. Na druhej strane sa prechádza do presvetlenej dennej časti, ktorá ponúka otvorený priestor kuchyne, jedálenskú a obývaciu časť. Súčasťou kuchyne je aj komora. Z obývačky je výstup na terasu cca 12m2.

V podkroví je úložnéhý priestor 10m2.

Dom je postavený z tehly Termobrik s hrúbkou 300mm so zateplením EPS polystyrénom hrúbky 180mm. Izolácia je fúkaná, fasáda Baumit. Okná a dvere Salamander sú plastové 6-komorové s trojsklom. Kúrenie je elektrické podlahové (voda). Je tu predpríprava na alarm aj rekuperáciu.

Na pozemku je vlastná studňa 48m a predpríprava na kanalizáciu. Zatiaľ bude odpad riešený žumpou 10m3.
Parkovacie státie pre dve autá bude vysypané makadamom

Dom je dokončený do štádia holodomu, v prípade záujmu, vie staviteľ dokončiť dom do štandardu, ktorý si zákazník vyberie podľa vlastných predstáv.

Predam novostavbu samostatne stojaceho 4-izbového rodinného domu postaveného v tichej pokojnej lokalite v obci Jablonec. Dom je postavený na pozemku o výmere 351 m2.

Ide o prízemný bungalov s modernou architektúrou, vhodný do zástavby rodinných domov, ideálny pre 4-člennú rodinu.

Podlahová plocha domu s terasou je 106,6 m2.

Dom ponúka výbornú dispozíciu, nakoľko je oddelená denná a nočná časť domu. Zo vstupnej chodby sa prechádza do nočnej časti s tromi samostatnými nepriechodnými spálňami. Nachádza sa tu kúpeľňa, aj samostatná toaleta. Na druhej strane sa prechádza do priestrannej dennej časti, ktorá ponúka otvorený priestor kuchyne s komorou, jedálenskú a obývaciu časť. Z obývačky je výstup na terasu cca 13m2.

V podkroví je možnosť úložného priestoru cca 10m2.

Dom je postavený z tehly Termobrik s hrúbkou 300mm so zateplením EPS polystyrénom hrúbky 180mm. Izolácia je fúkaná, fasáda Baumit. Okná a dvere Salamander sú plastové 6-komorové s trojsklom. Kúrenie je elektrické podlahové (voda).

Na pozemku je vlastná studňa 48m a predpríprava na kanalizáciu. Zatiaľ bude odpad riešený žumpou 10m3.

V cene domu je zahrnutá vydláždená terasa, parkovacie státie- makadam, obrubníky.

Dom má prípravu na alarm aj rekuperáciu, takisto komín na krbové kúrenie.
Novostavba 4izbovy rod. dom - 3izbovy rod. dom  JABLONEC
Podobné inzeráty
NOVOSTAVBA 5 izbový RD v krásnej prírode blízko mesta
Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - [24.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 1 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 2 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 3 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 4 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 5 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 6 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 7 NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 155 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Rodinný dom je hotový, pripravený pre nového majiteľa – momentálne vo fáze kolaudácie. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V tejto lokalite je už stavebná uzávera, takže stavebný ruch v okolí už nehrozí. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle:
Predaj rodinného domu Jablonec, okres Pezinok
Ponúkame Vám na predaj 4 izbový, dvojpodlažný rodinný dom „Klasik 103“ s pivnicou, garážou, malou povalou na odkladanie vecí a terasou v obci Jablonec, okres Pezinok. Rodinný dom je postavený na pozemku s výmerou 500 m2. Zastavaná plocha pozemku je 109 m2, úžitková plocha prízemia 59,5 m2, úžitková plocha poschodia 55,2 m2 a pivničné priestory sa nachádzajú pod polovicou Rodinného domu s výmerou cca 30 m2. Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2014 a je v osobnom vlastníctve. Technické údaje: Pivnica betónová Dom je postavený z tehly, Poroterm , s hrúbkou 320 mm. zateplenie domu: polystyrénom hrúbky 10 cm Izolácia: je šúchaná silikónová fasáda Cerezit Strecha: betónová škrídla - Bramac Vnútorné priečky: tehla Vnútorné steny: vápencovo-pieskové omietky Farba vnútorných stien v celom dome: Biela Okná: plastové 2-komorové, v obývačke plastové 3-komorové Dvere: obložkové zárubne – fólia dub, čerešňa Podlahy: Kuchyňa, kúpeľňa, vstupná chodba – dlažba Ostatné miestnosti plávajúca laminátová podlaha Inžinierske siete: Elektrika: 380/220 V Voda: Vodárenská spoločnosť Trnava. Plynová prípojka: Je na pozemku, len sa nevyužíva. V prípade potreby treba nahlásiť pripojenie v plynárenskej spoločnosti. V obci ešte nie je kanalizácia, na pozemku je vlastná žumpa o veľkosti 11 m3. Predpríprava na Alarm: sa nachádza v každej izbe Ústredné kúrenie radiátormi – elektrický kotol Komín s krbom, ktorý vykuruje rozvodmi aj vrchné izby. Rolety v každom okne. Parkovacie státie: na pozemku pre 3 autá + Garáž. Mesačné náklady: elektrina 240,- €/mesiac, voda 10,- €/mesiac – spolu elektrina a voda 250,- €/ mesiac Opis interiéru: Počet podlaží: 2 + suterén Prízemie Zádverie - 4,6 m2 Chodba - 4,0 m2 Kúpeľňa s WC, sprchovým kútom a umývadlom - 2,6 m2 Kuchyňa + Jedáleň - 13,8 m2 Sklad - 2,2 m2 Obývacia izba - 27,3 m2 Schodisko - 5,4 m2 Poschodie Chodba - 4,5 m2 Izba - 13,4 m2 Izba - 14,1 m2 Izba - 13,5 m2 Šatník - 3,6 m2 Kúpeľňa s WC , plánovanou vaňou a umývadlom na poschodí - 6,1 m2, je v stave nedokončenom, to už súčasný majiteľ necháva na budúceho majiteľa. Balkón 1 strana - 6,8 m2 Balkón 2. strana - 4,4 m2 Opis exteriéru: Oplotenie celého pozemku je (z betónových tvárnic, kované, a z drevených dielcov), esteticky ladí s udržiavaným trávnikom, vysadenými zelenými drevinami a praktickou zámkovou dlažbou. Jablonec je pokojná a rozvíjajúca sa obec v okrese Pezinok. Obec poskytuje slušnú občiansku vybavenosť. Nachádza sa tu základná škola prvý stupeň, materská škola, pošta , potraviny. V susednej obci Cífer sa nachádza zdravotné stredisko, lekáreň a 2. Stupeň základnej školy, vlaková stanica, PHM stanica, ktorá je prakticky spojená s
Pekný 4 iz RD s garážou a pivnicou, 500 m2 pozemok, Jablonec
Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný 4 iz rodinný dom v pokojnej obci Jablonec, okr. Pezinok, v novej lokalite IBV Sever. Zastavaná plocha 109 m2, úžitková plocha 120 m2, krb s prieduchami, 2 x balkón, vonkajšia uzavretá terasa 18 m2 s dvomi vchodmi, pivnica, garáž, parkovanie vo dvore pre 4 autá. Pozemok 500 m2. Rok výstavby 2004. Tichá lokalita s mladými rodinami. Dispozícia: Prízemie: zádverie, vstupná predsieň, kuchyňa s presvetleným jedálenským kútom, kuchynská linka so zabudovanou el. varnou platňou a práčkou. Veľká obývačka s krbom a východom na terasu. Kúpelňa s WC a sprchovacím kútom. Poschodie: 3 sam. izby každá s východom na balkón, spálňa má murovaný šatník s úložným priestorom. Druhá kúpelňa nedokončená, priestor pre vaňu, funkčné WC a umývadlo. Pivnica: skladové priestory, techn. miestnosť s el. kotlom (kúrenie+ohrev vody), hobby miestosť. Pozemok je zatrávnený, vysadené okrasné dreviny a kvety, okolie domu je upravené, vyžaduje si už len drobné dokončovacie úpravy. RD je napojený na všetky inžinierske siete, kúrenie (radiátory) s elektrickým kotlom, plastové okná, podlahy laminátové a dlažba, schodisko s masívom, sedlová strecha, strešná krytina BRAMAC, nová fasáda, žumpa, pevná linka, optická sieť. V obci sa nachádza ZŠ po 4. roč., MŠ, potraviny, pošta, ihriská, náučno-poznávací chodník s výhliadkovou vežou. Autobusová doprava, vlaková stanica v obci Cífer 4 km. Uvedená cena je vrátane provízie RK, právneho servisu, katastrálnych poplatkov a notárskych poplatkov spojených s KZ. V prípade záujmu ponúkame služby overeného hypotekárneho špecialistu. KONTAKT : Helena Mackurová, mackurova.helena@ HM Reality Jablonec 206
Rodinný dom Sobotište
Dražba - rodinný dom súpisné č. 90, v obci Sobotište. K domu prislúcha pozemok parcelné č. 362, o celkovej výmere 68 m2. Vzhľadom na skutočnosť, že hodnotené nehnuteľnosti neboli sprístupnené, ohodnotenie predmetu dražby bolo vykonané v zmysle § 12 ods.3 zákona č.527/2002 o dobrovoľných dražbách, v znení neskorších predpisov ("ohodnotenie možno vykonať z dostupných údajov, ktoré má dražobník k dispozícii"). Z dôvodu neumožnenia vykonania obhliadky nie je možné určiť presné technické ani dispozičné riešenie ohodnocovaných nehnuteľností, rovnako ani ich užívaciu schopnosť. Jedná sa o prízemný rod. dom s prízemím a podkrovím. Dispozičné riešenie prízemia je - obývacia izba, kuchyňa, sprcha, WC, predsieň a schodisko, v podkroví sú 2 izby, oddychová časť a schodisko. Rod. dom je v súčasnosti nedokončený a prebieha rekonštrukcia a modernizácia domu, ktorá bola začatá v roku 2007. Vzhľadom k tomu, že prebieha komplexná rekonštrukcia a modernizácia rod. domu a dom je nedokončený. Popis vyhotovených a nedokončených konštrukcií: Základy sú kamenné základové pásy s dodatočne vyhotovenou izoláciou proti vode a oddrenážovaním, obvodové murivo prízemia je z nepálenej tehly v skladobnej hr. 55 cm a murivo podkrovie je z kvádrov v skladobnej hr. 25 cm so zateplením, strop prízemia je drevený trámový s viditeľnými trámami, deliace konštrukcie sú tehlové. Krov je hambálkový a krytina je z pálenej škridle Tondach. Klampiarske konštrukcie strechy sú z pozinkovaného plechu a parapety sú plastové. Vnútorné omietky sú hladké vápenné a vonkajšie úpravy povrchov sú hladkými omietkami, v podkroví s tepelnoizolačným obkladom polystyrénom hr. 5 cm. Schody na prízemí sú z tvrdého dreva bez podstupníc, okná sú plastové s izolačným dvojsklom. Vykurovanie na prízemí je lokálne na tuhé palivá 1 ks. Elektroinštalácia na prízemí je svetelná a motorická, v podkroví iba svetelná, rozvádzač je s ističmi na prízemí. Rozvod teplej a studenej vody je na prízemí z plastových rúr a vnútorná kanalizácie je z PVC potrubia. Popis nevyhotovených konštrukcií podľa predpokladaného vyhotovenia: Dvere budú plné hladké a presklené, podlahy v obytných miestnostiach budú laminátové plávajúce a v ostatných miestnostiach z keramickej dlažby. Zdrojom teplej vody bude elektrický zásobníkový ohrievač. Vybavenie kuchyne na prízemí bude elektrický sporák, nerezový drez a kuchynská linka na báze dreva. Vnútorné vybavenie na prízemí bude samostatná sprcha, keramické umývadlo a splachovací záchod bez umývadla. Vodovodné batérie budú nerezové, pákové a vnútorné obklady keramické vo WC, v sprche a v kuchyni. Rod. dom je napojený na verejný rozvod elektriny vzdušnou prípojkou a kanalizačná prípojka je vyvedená do vlastnej vyberateľnej žumpy, ktorá sa nachádza pred rd. domom. Je možnosť napojenia na verejný plynovod a vodovodná prípojka bude vyhotovená z obecnej studne, ktorá sa nachádza pred domom a je na ňu napojený aj vedľajší rod. dom.
NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU V TICHEJ POKOJNEJ LOKALITE
U NÁS MÁTE ZNALECKÝ POSUDOK V CENE NEHNUTEĽNOSTI Realitná kancelária Briliant Reality Vám ponúka na predaj novostavbu samostatne stojaceho 4-izbového rodinného domu postaveného v tichej pokojnej lokalite v obci Jablonec. Dom je postavený na pozemku o výmere 351 m2 , ulica na ktorej sa nachádza je súkromná a stojí na nej iba 5 domov. Ide o prízemný bungalov s modernou architektúrou, vhodný do zástavby rodinných domov, ideálny pre 4-člennú rodinu. Ponúka kompaktnú dispozíciu, výborný pomer obytnej a úžitkovej plochy. Podlahová plocha domu s terasou je 106,6 m2. Dom ponúka výbornú dispozíciu, nakoľko je oddelená denná a nočná časť domu. Zo vstupnej chodby sa prechádza do nočnej časti s tromi samostatnými nepriechodnými spálňami. Nachádza sa tu kúpeľňa, aj samostatná toaleta. Na druhej strane sa prechádza do priestrannej dennej časti, ktorá ponúka otvorený priestor kuchyne s komorou, jedálenskú a obývaciu časť. Z obývačky je výstup na terasu cca 13m2. V podkroví je možnosť úložného priestoru cca 10m2. Dom je postavený z tehly Termobrik s hrúbkou 300mm so zateplením EPS polystyrénom hrúbky 180mm. Izolácia je fúkaná, fasáda Baumit. Okná a dvere Salamander sú plastové 6-komorové s trojsklom. Kúrenie je elektrické podlahové (voda). Na pozemku je vlastná studňa 48m a predpríprava na kanalizáciu. Zatiaľ bude odpad riešený žumpou 10m3. V cene domu je zahrnutá vydláždená terasa, parkovacie státie- makadam, obrubníky. Dom má prípravu na alarm aj rekuperáciu, takisto komín na krbové kúrenie. Dom je dokončený do štádia holodomu, v prípade záujmu, vie staviteľ dokončiť dom do štandardu, ktorý si zákazník vyberie podľa vlastných predstáv.Kolaudácia je plánovaná na apríl-máj 2023. Leto už môžte stráviť vo vašom novom domčeku. Jablonec je pokojná rozvíjajúca sa obec v okrese. Nachádza sa tu ZŠ prvý stupeň, aj materská škola. V obci sa nachádzajú aj potraviny a pošta. Zdravotné stredisko sa nachádza v susednej obci, takisto aj lekáreň a ZŠ druhý stupeň. Od Senca je vdzialený cca 17 km a od Trnavy 15 km. V cene sú zahrnuté všetky služby vrátane kompletného právneho servisu a katastrálnych poplatkov. V rámci našej akcie máte pri kúpe tejto nehnuteľnosti znalecký posudok zdarma. Nehnuteľnosť je možné kúpiť aj na hypotéku, náš hypotekárny poradca Vám pripraví komplexnú ponuku na hypotéky zo všetkých bánk.
5-IZBOVÝ RODINNÝ DOM,NOVOSTAVBA,JABLONEC-PEZINOK,455m2
LOKALITA: TUreality ponúka na predaj krásny 5 izbový rodinný dom situovaný vo výbornej lokalite okres Pezinok. Dom sa nachádza v obci Jablonec. Skôr ako si pozriete fotogalériu, skopírujte si link. VIDEO: a 3D prehliadku: Lokalita v ktorej sa daný dom nachádza ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Veľmi dobrá dostupnosť autom do štyroch najbližších miest ( Bratislava, Trnava, Senec, Pezinok) je na úrovni 15 až 30 minút. Veľmi dobré napojenie na diaľnica D1 do 10 minút. V obci sa nachádza škola, škôlka, reštaurácia, kaviarne, obchody, autobusové zastávky. Najbližšia vlaková stanica je v obci Cífer. Lokalita ponúka dostatok športových aktivít. DISPOZÍCIA: Daný rodinný dom je veľmi dobre dispozične riešený. počet podlaží: 2NP počet izieb: 5 počet kúpelní: 2 Pri vstupe do domu sa nachádza po ľavej strane priestor na vstavaný šatník. Na prízemí sa nachádza denná časť domu, ktorú tvorí kuchyňa a obývacia izba o celkovej výmere 39,37 m2. Hosťovská izba ( pracovňa) o výmere 8,9 m2. Kúpeľňa s WC o výmere 4,06 m2. Veľkou výhodou je prepojenie interiéru s exteriérom prostredníctvom veľkého posuvného okna. Možnosť krbu v dennej časti. Nočná časť domu pozostáva z troch izieb o výmere 14,17 m2, 14,84 m2, 19,35 m2 a priestrannej kúpeľne s WC o výmere 9,25 m2. V dome sa nachádza príprava na klimatizáciu, príprava na vonkajšie žalúzie, príprava pre vnútorný alarm, príprava pre všetky sanitárne prvky. Rodinný dom je vyhotovený z kvalitných materiálov. VODA: Expanzná nádoba a elektrický ohrievač TŮV. KANALIZÁCIA: Vlastný prefabrikovaný železobetónový septik s pojazdnou vrchnou doskou, objem 12 m3. KÚRENIE: Elektrické podlahové kúrenie s ovládačom/termostatom v každej miestnosti. Na pozemku sa nachádza studňa-vrt hĺbka 51 m vrátane čerpadla a 2 vývodmi. Energetický certifikát triedy A1. VÝMERA: Výmera pozemku je 455 m2. zastavaná plocha: 83 m2 podlažná plocha: 167 m2 úžitková plocha: 128 m2 PARKING: Parkovanie je zabezpečené pred domom v počte 3+. INFO: mail: smelko@, Tel.: