inzercia, predaj, predám, bazár

Novostavba 5 izb.RD v krásnej tichej lokalite blízko Zvolena

Kategória: Domy

NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena, Kráľová.

Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 128 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2.

Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A.

Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, a obľúbený Lunterov ranč.
Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V danej lokalite je stavebná uzávera - takže stavebný ruch tu v budúcnosti nehrozí, a v kľude si môžete vychutnávať krásy prírody.

Dispozícia domu:
Prízemie:
- obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu
- Hosťovská izba
- kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť
Poschodie:
- Priestranná spáleň
- Šatník
- 2 izby
- Kúpeľňa s wc

Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta
Pozemok: z väčšej časti rovinatý
Siete: vodovod, elektrina, žumpa

Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami).

Cena: 320.000,- Dohoda možná

Viac informácií na tel.čísle:
Novostavba 5 izb.RD v krásnej tichej lokalite blízko Zvolena
Podobné inzeráty
NOVOSTAVBA 5 izbový RD v krásnej prírode blízko mesta
Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - [24.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 1 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 2 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 3 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 4 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 5 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 6 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 7 NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 155 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Rodinný dom je hotový, pripravený pre nového majiteľa – momentálne vo fáze kolaudácie. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V tejto lokalite je už stavebná uzávera, takže stavebný ruch v okolí už nehrozí. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle:
Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode
NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 155 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Rodinný dom je hotový, pripravený pre nového majiteľa – momentálne vo fáze kolaudácie. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V tejto lokalite je už stavebná uzávera, takže stavebný ruch v okolí už nehrozí. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle: alebo
PREDAJ 4-IZB. NOVOSTAVBA BUNGALOV "NA KĽÚČ" VÝBORNÁ LOKALITA
Ponúkame Vám na predaj novostavbu 4 izbového bungalovu v tichej a kľudnej časti Šurian no rohu ulíc Štúrova a Nitrianska neďaleko centra mesta so samostatnou prístupovou cestou. Jedná sa o prízemný dom strednej veľkosti so štyrmi izbami. Bungalov je rozdelený na dennú a nočnú časť. Dispozícia objektu pozostáva zo vstupnej predsiene, chodby, prepojenej presvetlenej obývacej izby s jedálňou a kuchyňou, 2x izba, 1x spálňa s vlastnou kúpeľňou a WC, veľká kúpeľňa s WC a technická miestnosť. K domu prislúcha aj terasa na ktorú sa vchádza priamo z obývacej izby. Dom je napojený na nasledovné IS: vodovodná prípojka, elektrická prípojka, plynová prípojka a kanalizácia. Využitie a dispozičné riešenie tohto rodinného domu je navrhované tak, aby praktickosť, účelovosť a útulnosť boli na prvom mieste a poskytovali maximálny komfort pre rodinu, ktorá v ňom bude bývať. Pri výstavbe tohto domu boli použité prvotriedne materiály. Novostavba bungalovu sa predáva ako hotový dom na kľúč v ktorého cene je zahrnuté: škridlová strecha, zateplenie s fasádou, plastové okná s trojsklom so vstupnými dverami, spevnená plocha okolo domu, keramická dlažba, obklady, parkety - vinylová podlaha, maľovky, podlahové kúrenie s novým kondenzačným kotlom, osvetlenie, vypínače a zásuvky, všetka sanita a predpríprava na klímu a alarm. Táto novostavba má podľa globálneho ukazovateľa primárnej energie energetický certifikát A1 - ide o ultranízkoenergeticky náročný dom. Plocha: úžitková 98m2, zastavaná 126m2, pozemku 471m2. Podlaha: parkety-vinylová podlaha, dlažba. Steny: omietky. Okná: plastové - trojsklo. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, sprchovací kút. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: podlahové. Ostatné vybavenie: dátová prípojka na internet, klimatizácia-predpríprava. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami, alarmom (predpríprava). Ihlanová strecha. Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V), kanalizácia, plynová prípojka - kúrenie a ohrev vody na plyn. Dom sa nachádza v tichej a kľudnej časti Šurian. Výborná lokalita blízko centra, v bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú obchody, supermarkety ( TESCO, LIDL), reštaurácia, školy, škôlka, autobusová stanica ako aj vlaková stanica. Mesto Šurany disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (škola, škôlka, lekári, poliklinika, obchody, supermarket, reštaurácia, autobusová a vlaková stanica). Výhody: novostavba, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, mestská poliklinika, zastávka autobusu, rybolov, turistika, cykloturistika, vynikajúca lokalita. CENA NOVOSTAVBY BUNGALOVU "NA KĽÚČ" : 199 000 € V cene je zahrnutý kompletný právny servis a provízia RK vrátane bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru ! VIAC FOTO >>
5 izb. NOVOSTAVBA 155 m2 + terasa v krásnej prírode Kráľová
NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena, Kráľová. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 155 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Rodinný dom je hotový, pripravený pre nového majiteľa – momentálne vo fáze kolaudácie. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Detailný projekt k nahliadnutiu u nás v kancelárii. Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle: alebo
Krásna novostavba v tichej a obľúbenej lokalite pri ZVOLENE
NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena, Kráľová. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 128 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, a obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V danej lokalite je stavebná uzávera - takže stavebný ruch tu v budúcnosti nehrozí, a v kľude si môžete vychutnávať krásy prírody. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Cena: 320.000,- Dohoda možná Viac informácií na tel.čísle:
2 izb. a 4izb. byty v RD s pozemkom vo Hviezdoslavove
Ponúkame na predaj byty v rodinnom dome s v obytnej zóne v juhovýchodnej časti obce Hviezdoslavova – Slnečné záhrady, Rumančeková ul. - 2 izb byt so zahrádkou, 2 izb.byt s balkónom a 4 izb. mezonet s veľkým pozemkom. - 4 izb. mezonet - úžitková plocha bytu je 90 m2 + záhrada 177 m2 + dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby 39 m2. Dispozícia bytu: prízemie: zádverie, chodba so vstupom do obývacej izby s východom do záhrady, samostatnej kuchyne, wc, schodisko, sklad pod schodiskom poschodie: tri spálne, kúpeľňa s predprípravou na vaňu, umývadlovú zostavu a wc, technická miestnosť - 2 izb.byt – nachádza sa na prízemí s úžitkovou plochou 46m2 + záhrada 47m2+ dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby 37 m2. Dispozícia bytu: zádverie, chodba so vstupom do obývacej izby spojenou s kuchyňou a východom do záhrady, samostatnej spálne, kúpeľňa s predprípravou na vaňu, umývadlovú zostavu a wc. - 2 izb.byt v štandarde – byt na poschodi s úžitkovou plochou 53 m2 + balkón 5m2. K bytu prislúchajú dve parkovacie miesta. Dispozícia bytu: schodisko, chodba so vstupom do obývacej izby spojenou s kuchyňou a východom na balkón, samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlová zostava a wc, technická miestnosť. Technická špecifikácia stavby : - dom napojený na všetky IS - voda, elektrina, kanalizácia - murivo - 30 cm tehla - zateplenie 15 cm polystyren - vnútorné priečky – 11,5 cm tehla - sedlová strecha pokrytá betónovou strešnou krytinou Terran - strešná izolácia – 40 cm zateplenie - stropy domu – sadrokartón, maľba biela - okná plastové, 6 komorové 3-sklo, vstupné dvere - vnútorné omietky sádrové - vykurovanie elektrické vodné podlahové kúrenie s reguláciou teploty. - vlastný inteligentný elektrický kotol na ohrev TÚV - rekuperácia - dátové rozvody v každej izbe - terénne úpravy na pozemku, vybudované parkovisko pre dve vozidlá Výhodou lokality je výborné napojenie do Bratislavy cestným obchvatom R7 vzdialený cca 1,5 km alebo vlakovým spojom v pešej dostupnosti 700m. V blízkosti na pešo je Billa, Jednota, v obci plná občianska vybavenosť - reštaurácie, škola, škôlka. Ceny bytov - 4 izb. mezonet 195.000 € holobyt - 2 izb. prízemie 145.000 € holobyt, 152.000 € v štandarde - 2 izb. poschodie 129.900 € v štandarde Bližšie informácie o ponúkanej nehnuteľnosti alebo záujem o obhliadku kontaktujte: Barátová Jana info@ Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.