inzercia, predaj, predám, bazár

Novostavba (HRUBÁ STAVBA)v Dvojdome, Chrastné

Kategória: Domy

POSCHODOVÝ, slnečný, Rodinný dom - Novostavba (HRUBÁ STAVBA) v Dvojdome, pasívny, 5 izbový (114m2), Chrastné, Košice - Okolie

=== VÝBORNÁ CENA ===


Túžite bývať vo VYCHYTENEJ a veľmi OBĽÚBENEJ lokalite, NA OKRAJI malebnej dedinky, na vŕšku, s dychberúcimi VÝHĽADMI na panorámu okolitej prírody, v POKOJNEJ lokalite, ale za to s RÝCHLYM prístupom do mesta a na diaľnicu, čoby kameňom dohodil za “ZELENÝM DVOROM”, od Košíc tak na 13 minút autom (14km)?

Tak toto je potom tá správna voľba pre Vás.

HLÁSIME = “ŽE RODINNÉ DOMY SÚ UŽ DOKONČENÉ” …


====================

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj, slnečný, POSCHODOVÝ a naprojektovaný v tom najvyššom štandarde “A0” (pasívny), kvalitný, z poctivej tehly, 5 izbový (114m2), s úložným priestorom pod strechou, terasou, Rodinný dom - Novostavba, v stave “HRUBÁ STAVBA”, v Dvojdome, s 2 parkovacími státiami pre každý dom, ležiaci na KRÁSNOM, Východ - Západ orientovanom takmer 8 árovom pozemku, so slnkom po celý deň s terasou v nádhernom OVOCNOM SADE, NA OKRAJI nejakej malebnej dedinky, na vŕšku, s dychberúcimi VÝHĽADMI na PANORÁMU okolitej prírody, v pokojnej lokalite, ale za to s rýchlym prístupom do mesta a na diaľnicu, od Košíc tak na 13 minút autom (14km), v obci Chrastné.

PREVEDENIE DOMU KU DŇU ODOVZDANIA : … HRUBÁ STAVBA … (DOKONČENIE - "RODINNÝ DOM JE UŽ DOKONČENÝ")


◦ POZRITE SI 3D Virtuálnu obhliadku z VIZUALIZÁCIE:
• EXTERIÉR:
• INTERIÉR
POZRITE SI virtuálnu obhliadku LOKALITY z DRONA z pohodlia Vášho domova (skopírovaním tohto LINKu):
• STAVBA = to znamená:

▪ vybetónovaná a izolovaná základová doska
▪ osadený krov strechy
▪ osadená strešná betónová škrídľa “Terran”
▪ vymurované obvodové múry domu
▪ vymurované vnútorné priečky domu
▪ vybetónované schodisko
▪ podiel na prístupovej ceste k nehnuteľnosti

PRIPRAVENÝ NA = p l y n u l é = DOKONČENIE PODĽA VAŠICH PREDSTÁV DO STAVU - HOLODOM, ŠTANDARD alebo KOMPLETNE “NA KĽÚČ”, podľa požiadaviek záujemcu.

ŠPECIFIKÁCIA materiálov a prác od Hrubej stavby do stavu HOLODOMU vrátane KOLAUDÁCIE na nového majiteľa staviteľom (všetko spolu v cene 120.000 €)

Novostavba (HRUBÁ STAVBA)v Dvojdome, Chrastné
Podobné inzeráty
Novostavba (HRUBÁ STAVBA)v Dvojdome, Chrastné
POSCHODOVÝ, slnečný, Rodinný dom - Novostavba (HRUBÁ STAVBA) v Dvojdome, pasívny, 5 izbový (114m2), Chrastné, Košice - Okolie === VÝBORNÁ CENA === Túžite bývať vo VYCHYTENEJ a veľmi OBĽÚBENEJ lokalite, NA OKRAJI malebnej dedinky, na vŕšku, s dychberúcimi VÝHĽADMI na panorámu okolitej prírody, v POKOJNEJ lokalite, ale za to s RÝCHLYM prístupom do mesta a na diaľnicu, čoby kameňom dohodil za “ZELENÝM DVOROM”, od Košíc tak na 13 minút autom (14km)? Tak toto je potom tá správna voľba pre Vás. HLÁSIME = “ŽE RODINNÉ DOMY SÚ UŽ DOKONČENÉ” … ==================== Ponúkame Vám exkluzívne na predaj, slnečný, POSCHODOVÝ a naprojektovaný v tom najvyššom štandarde “A0” (pasívny), kvalitný, z poctivej tehly, 5 izbový (114m2), s úložným priestorom pod strechou, terasou, Rodinný dom - Novostavba, v stave “HRUBÁ STAVBA”, v Dvojdome, s 2 parkovacími státiami pre každý dom, ležiaci na KRÁSNOM, Východ - Západ orientovanom takmer 8 árovom pozemku, so slnkom po celý deň s terasou v nádhernom OVOCNOM SADE, NA OKRAJI nejakej malebnej dedinky, na vŕšku, s dychberúcimi VÝHĽADMI na PANORÁMU okolitej prírody, v pokojnej lokalite, ale za to s rýchlym prístupom do mesta a na diaľnicu, od Košíc tak na 13 minút autom (14km), v obci Chrastné. PREVEDENIE DOMU KU DŇU ODOVZDANIA : … HRUBÁ STAVBA … (DOKONČENIE - "RODINNÝ DOM JE UŽ DOKONČENÝ") ◦ POZRITE SI 3D Virtuálnu obhliadku z VIZUALIZÁCIE: • EXTERIÉR: • INTERIÉR ◦ POZRITE SI virtuálnu obhliadku LOKALITY z DRONA z pohodlia Vášho domova (skopírovaním tohto LINKu): • HRUBÁ STAVBA = to znamená: ▪ vybetónovaná a izolovaná základová doska ▪ osadený krov strechy ▪ osadená strešná betónová škrídľa “Terran” ▪ vymurované obvodové múry domu ▪ vymurované vnútorné priečky domu ▪ vybetónované schodisko ▪ podiel na prístupovej ceste k nehnuteľnosti PRIPRAVENÝ NA = p l y n u l é = DOKONČENIE PODĽA VAŠICH PREDSTÁV DO STAVU - HOLODOM, ŠTANDARD alebo KOMPLETNE “NA KĽÚČ”, podľa požiadaviek záujemcu. ŠPECIFIKÁCIA materiálov a prác od Hrubej stavby do stavu HOLODOMU vrátane KOLAUDÁCIE na nového majiteľa staviteľom (všetko spolu v cene 100.000 €)
Novostavba (HRUBÁ STAVBA)v Dvojdome, pasívny, 5 izbový
POSCHODOVÝ, slnečný, Rodinný dom - Novostavba (HRUBÁ STAVBA) v Dvojdome, pasívny, 5 izbový (114m2), Chrastné, Košice - Okolie === VÝBORNÁ CENA === Túžite bývať vo VYCHYTENEJ a veľmi OBĽÚBENEJ lokalite, NA OKRAJI malebnej dedinky, na vŕšku, s dychberúcimi VÝHĽADMI na panorámu okolitej prírody, v POKOJNEJ lokalite, ale za to s RÝCHLYM prístupom do mesta a na diaľnicu, čoby kameňom dohodil za “ZELENÝM DVOROM”, od Košíc tak na 13 minút autom (14km)? Tak toto je potom tá správna voľba pre Vás. HLÁSIME = “ ŽE PRVÝ JE UŽ DOKONČENÝ ” … ==================== Ponúkame Vám exkluzívne na predaj, slnečný, POSCHODOVÝ a naprojektovaný v tom najvyššom štandarde “A0” (pasívny), kvalitný, z poctivej tehly, 5 izbový (114m2), s úložným priestorom pod strechou, terasou, Rodinný dom - Novostavba, v stave “HRUBÁ STAVBA”, v Dvojdome, s 2 parkovacími státiami pre každý dom, ležiaci na KRÁSNOM, Východ - Západ orientovanom takmer 8 árovom pozemku, so slnkom po celý deň s terasou v nádhernom OVOCNOM SADE, NA OKRAJI nejakej malebnej dedinky, na vŕšku, s dychberúcimi VÝHĽADMI na PANORÁMU okolitej prírody, v pokojnej lokalite, ale za to s rýchlym prístupom do mesta a na diaľnicu, od Košíc tak na 13 minút autom (14km), v obci Chrastné. PREVEDENIE DOMU KU DŇU ODOVZDANIA : … HRUBÁ STAVBA … (DOKONČENIE - jeseň 2022 - "PRVÝ JE UŽ DOKONČENÝ") ◦ POZRITE SI 3D Virtuálnu obhliadku z VIZUALIZÁCIE: • EXTERIÉR: • INTERIÉR ◦ POZRITE SI virtuálnu obhliadku LOKALITY z DRONA z pohodlia Vášho domova (skopírovaním tohto LINKu): • HRUBÁ STAVBA = to znamená: ▪ vybetónovaná a izolovaná základová doska ▪ osadený krov strechy ▪ osadená strešná betónová škrídľa “Terran” ▪ vymurované obvodové múry domu ▪ vymurované vnútorné priečky domu ▪ vybetónované schodisko ▪ podiel na prístupovej ceste k nehnuteľnosti PRIPRAVENÝ NA = p l y n u l é = DOKONČENIE PODĽA VAŠICH PREDSTÁV DO STAVU - HOLODOM, ŠTANDARD alebo KOMPLETNE “NA KĽÚČ”, podľa požiadaviek záujemcu. ŠPECIFIKÁCIA materiálov a prác od Hrubej stavby do stavu HOLODOMU vrátane KOLAUDÁCIE na nového majiteľa staviteľom (všetko spolu v cene 120.000 €)
Novostavba (HRUBÁ STAVBA)v Dvojdome, Chrastné
POSCHODOVÝ, slnečný, Rodinný dom - Novostavba v Dvojdome s plynulým dokončením do HOLODOMU, pasívny, 5 izbový (114m2), Chrastné, Košice - Okolie === VÝBORNÁ CENA === ❗️POZOR NEPREHLIADNITE - RÝCHLE FAKTY:❗️ - Cena domu v prevedení “Hrubá stavba” = 120.000 € - Doplatok do stavu “Holodom” vrátane kolaudácie = 98.400 € - Spolu za skolaudovaný “HOLODOM” = 218.400 € - KOLAUDÁCIA Holodomu = koniec Júna 2023 (teda za 3 mesiace) - Súčasný stav = ťahajú sa vnútorné, krásne, biele, kvalitné omietky Túžite bývať vo VYCHYTENEJ a veľmi OBĽÚBENEJ lokalite, NA OKRAJI malebnej dedinky, na vŕšku, s dychberúcimi VÝHĽADMI na panorámu okolitej prírody, v POKOJNEJ lokalite, ale za to s RÝCHLYM prístupom do mesta a na diaľnicu, čoby kameňom dohodil za “ZELENÝM DVOROM”, od Košíc tak na 13 minút autom (14km)? Tak toto je potom tá správna voľba pre Vás. ==================== Ponúkame Vám exkluzívne na predaj, slnečný, POSCHODOVÝ a naprojektovaný v tom najvyššom štandarde “A0” (pasívny), kvalitný, z poctivej tehly, 5 izbový (114m2), s úložným priestorom pod strechou, terasou, Rodinný dom - Novostavba v Dvojdome s plynulým dokončením do HOLODOMU s 2 parkovacími státiami pre každý dom, ležiaci na KRÁSNOM, Východ - Západ orientovanom takmer 8 árovom pozemku, so slnkom po celý deň s terasou v nádhernom OVOCNOM SADE, NA OKRAJI nejakej malebnej dedinky, na vŕšku, s dychberúcimi VÝHĽADMI na PANORÁMU okolitej prírody, v pokojnej lokalite, ale za to s rýchlym prístupom do mesta a na diaľnicu, od Košíc tak na 13 minút autom (14km), v obci Chrastné. ◦ POZRITE SI 3D Virtuálnu obhliadku z VIZUALIZÁCIE: • EXTERIÉR: • INTERIÉR ◦ POZRITE SI virtuálnu obhliadku LOKALITY z DRONA z pohodlia Vášho domova (skopírovaním tohto LINKu): • HRUBÁ STAVBA = to znamená: ▪ vybetónovaná a izolovaná základová doska ▪ osadený krov strechy ▪ osadená strešná betónová škrídľa “Terran” ▪ vymurované obvodové múry domu ▪ vymurované vnútorné priečky domu ▪ vybetónované schodisko ▪ podiel na prístupovej ceste k nehnuteľnosti DOM SA V SÚČASNOSTI plynule DOKONČUJE do "HOLODOMU".
REZERVOVANÉ Na predaj novostavba, obec Chrastné
Typ: Rodinný dom Ulica: Hlavná Obec: Chrastné Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Košice Vám exkluzívne ponúka na predaj posledný 4-izbový bungalov, v obci Chrastné, len 15 km z centra Košíc.   DOM: Celková zastavaná plocha: 120,63 m2 Úžitková plocha 1.NP: 98,32 m2  POZEMOK: 400 m2    DISPOZÍCIA 1.NP: 3 samostatné izby obývacia izba + jedáleň kuchyňa kúpeľňa s WC samostatné WC  technická miestnosť  DOM: tehla Porotherm 300 mm zateplenie minerálna vlna 150 mm strecha je sedlová, falcovaná plechová strešná krytina fasáda exteriérová omietka na silikátovej báze pripojenie na inžinierske siete: voda, elektrina, žumpa dvere sú bezpečnostné, termodvere, s bočným svetlíkom plastové okná, zasklené izolačným troj-sklom vykurovanie v objekte RD je zabezpečované podlahovým kúrením, zdrojom tepla je elektrický kotol steny strojová sadrová omietka bielej farby OBEC: Dom sa nachádza v novej výstavbe domov v intraviláne obce Chrastné. Celá obytná oblasť je zasadená do tichého prostredia obce. V blízkosti sú potraviny, základná škola, zástavka autobusu. V obci je zdravotné stredisko RZP. V blízkosti obce sa nachádza rozhľadňa Čerešenka, ktorá slúži ako turistická atrakcia. Výhodou je rýchly prístup do mesta po rýchlostnej ceste D1.   Cena: 249.000€ Virtuálny dron z lokality výstavby si môžete pozrieť na: Virtuálnu prehliadku vzorového domu si môžete pozrieť: Ponuku našich nehnuteľností si môžete pozrieť na:   Status: rezervované Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 120.63 m2 Úžitková plocha: 98.32 m2 Plocha pozemku: 400 m2 Zastavaná plocha: 120.63 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Balkón: nie Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: A El. napätie: 230V Voda: verejný vodovod Garáž: nie Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Plyn: nie Materiál: Porotherm Zateplený objekt: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Pivnica: nie
NA PREDAJ NOVÝ RD DOM OBEC CHRASTNÉ
Typ: Rodinný dom Ulica: Hlavná Obec: Chrastné Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Košice Vám exkluzívne ponúka na predaj posledný 4-izbový bungalov, v obci Chrastné, len 15 km z centra Košíc.   DOM: Celková zastavaná plocha: 120,63 m2 Úžitková plocha 1.NP: 98,32 m2  POZEMOK: 400 m2    DISPOZÍCIA 1.NP: 3 samostatné izby obývacia izba + jedáleň kuchyňa kúpeľňa s WC samostatné WC  technická miestnosť  DOM: tehla Porotherm 300 mm zateplenie minerálna vlna 150 mm strecha je sedlová, falcovaná plechová strešná krytina fasáda exteriérová omietka na silikátovej báze pripojenie na inžinierske siete: voda, elektrina, žumpa dvere sú bezpečnostné, termodvere, s bočným svetlíkom plastové okná, zasklené izolačným troj-sklom vykurovanie v objekte RD je zabezpečované podlahovým kúrením, zdrojom tepla je elektrický kotol steny strojová sadrová omietka bielej farby OBEC: Dom sa nachádza v novej výstavbe domov v intraviláne obce Chrastné. Celá obytná oblasť je zasadená do tichého prostredia obce. V blízkosti sú potraviny, základná škola, zástavka autobusu. V obci je zdravotné stredisko RZP. V blízkosti obce sa nachádza rozhľadňa Čerešenka, ktorá slúži ako turistická atrakcia. Výhodou je rýchly prístup do mesta po rýchlostnej ceste D1.   Cena: 249.000€ Virtuálny dron z lokality výstavby si môžete pozrieť na: Virtuálnu prehliadku vzorového domu si môžete pozrieť: Ponuku našich nehnuteľností si môžete pozrieť na:   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 120.63 m2 Úžitková plocha: 98.32 m2 Plocha pozemku: 400 m2 Zastavaná plocha: 120.63 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Balkón: nie Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: A El. napätie: 230V Voda: verejný vodovod Garáž: nie Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Plyn: nie Materiál: Porotherm Zateplený objekt: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Pivnica: nie
4i Rodinné domy Chrastné, holodom, oplotenie, IS obecná voda
Typ: Rodinný dom Ulica: Chrastné Obec: Chrastné Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa 4 izbový rodinný dom v obci Chrastné iba 9 km od Košíc. Obec je veľmi obľúbená, rozvíjajúca sa s dobrou občianskou vybavenosťou. Rodinný dom sa ponúka v štádiu holodom s možnosťou dokončenia do štádia na kľúč. Stavby sa nachádzajú v novej časti obce , sú napojené na elektrinu, obecnú vodu a odpad je riešený vlastnou 10 m3 žumpou s víziou kanalizácie do budúcna. Každý dom sa nachádza na pozemku o výmere 600 m2, prástup k domom bude z asfaltovej cesty s obrubníkmi. Dispozíciu domu tvorí zádverie, vstupná chodba s komorou a samostaným WC, obývacia izba s jedálenskou časťou a prepojená z kuchyňou, terasa z obývačky, tri samostatné spálne a kúpeľňa s vaňou , sprchovým kútom a WC. Vykurovanie domu je zabezpečené podlahovým kúrením a tepelným čerpadlom v cene domu. Na dokončenie domu zastáva dokončiť podlahy, obklady a dlažby, sanita, kuchynská linka, interiérové dvere a zárubne. Samozrejmosťou je oplotenie každého domu na spoločnej ulici jednotným štýlom. Bránu si zabezpečuje budúci vlastník. Kľudné a tiché bývanie vo veľmi dobrej lokalite s napojením na mesto Košice ako aj Prešov priamo na diaľnicu. Orientácia domu je SV na vstupe na pozemok a terasa je orientovaná JZ. Dokončenie domu je plánované na jar 2023. Už teraz viete rezervovať a financovať svoje nové bývanie, stačí zavolať makléra na Vyberte si svoj nový domov z ponuky 4 domov.    Vážení záujemcovia, obhliadky sú možné po dohode za hygienických a bezpečnostný opatrení s rúškami na tvári a rukavicami v dôsledku pandémie na Corona vírus. Ďakujeme, že si vážite svoje a naše zdravie. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:     Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 600 m2 Úžitková plocha: 134 m2 Plocha pozemku: 600 m2 Zastavaná plocha: 159 m2 Podlahová plocha: 134 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Balkón: nie Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: áno Káblová televízia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: verejný vodovod Krb: predpríprava Zariadenie: nezariadený Garáž: nie Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Plyn: nie Internet: áno - káblový rozvod Materiál: Ytong Zateplený objekt: áno Terasa: áno Terasa plocha: 17 m2 Vykurovanie: vlastné - elektrické Pivnica: nie