inzercia, predaj, predám, bazár

Novostavba moderného murovaného 4 iz. rod.domu - Rosina

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj novostavbu murovaného 4 izbového rodinného domu, ktorý sa nachádza vo vyhľadávanej prímestskej časti mesta Žilina v obci Rosina v novovzniknutej ulice. Ulica je vytvorená novým projektom so 4 samostatne stojacími domami a bytovým domom s troma bytovými jednotkami a dvoma nebytovými priestormi.
Novostavba domu je umiestnená na rovinatom a slnečnom pozemku o výmere 344 m2 s dvoma parkovacími miestami.
zastavaná plocha domu je 67,40 m2
úžitková plocha prízemia 55,05 m2
úžitková plocha poschodia 46,05
podlahová plocha oboch podlaží 101,69
Dispozične riešenie domu:
1.NP:
Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, WC, technická miestnosť s práčkou, sušička s bojlerom, obývací priestor s kuchyňou a jedálňou ( 32,67 m2), výstup na terasu a menšia izba ( 10,71 m2).
2.NP:
Na poschodí sa nachádzajú dve izby ( 16,16 m2 a 17,49 m2 ) a kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a WC.

Novostavba je murovaná , dvojpodlažná a spĺňa všetky predpoklady moderného bývania v blízkosti mesta.

Novostavba sa predáva v štádiu hrubej stavby s výplňami otvorov ( okná a vstupné dvere ) s podielom na spoločnej prístupovej ceste a prípojkami inžinierskych sietí ( elektrina, voda Sevak a kanalizácia) za cenu 220.000,-Eur.
V prípade záujmu klienta o dokončenie domu do stavu " Holodom", vie investor dokončiť dom za cenu 270.000,-Eur. Dokončenie dou do stavu hrubej stavby, predpoklad jar 2023.

Investor vie predať aj samostatné pozemky bez stavieb:

pozemok č.1 - výmera 344 m2 - 61.920,-Eur
podiel na spoločnej ceste - 10.000,-Eur
spoločne siete + prípojka - 20.000,-Eur
spolu cena 91.920,- Eur

pozemok č.2 - výmera 340 m2 - 61.200,-Eur
podiel na spoločnej ceste - 10.000,-Eur
spoločne siete + pripojka - 20.000,-Eur
spolu cena 91.200,-Eur

pozemok č.3 - výmera 296 m2 - 53.280,-Eur
podiel na spoločnej ceste - 10.000,-Eur
spoločne siete + prípojky - 20.000,-Eur
spolu cena - 83.280,-Eur

pozemok č.4 - výmera 340 m2
cena spolu - 91.200,-Eur

Pre bližšie informácie ma kontaktujte na tel.č.
Novostavba moderného murovaného 4 iz. rod.domu - Rosina
Podobné inzeráty
IBV NOVÁ ROSINA: Na predaj 6 moderných rodinných domov
Kompletná ponuka na: ***VOĽNÉ SÚ UŽ LEN 2 DOMY ZO 6*** Ponúkame na predaj moderný rodinný dom v pokojnej časti obce Rosina v úplne novej štvrti IBV Nová Rosina so šiestimi domami. Možnosť čerpania hypotéky už od kúpy pozemku - kompletné finančné služby viete riešiť u nás. Cena domu vo vysokom štandarde IDEÁL (tepelné čerpadlo, teplovodné podlahové kúrenie, atď) s prípojkami IS (voda, kanalizácia, elektro) a s pozemkom v lukratívnej lokalite Rosiny = za cenu 4-izb. bytu novostavby v Žiline. Pozemky sú umiestnené na miernom západnom svahu (samotné pozemky sú terasovo riešené v rovine) - v centrálnej, ale súkromnej časti Rosiny, v lokalite nazývanej "Do Chmelína". Domy ponúkame v dvoch typoch dispozície. Väčšina úžitkovej plochy celého domu (112 m²) je situovaná na prízemí a tým ponúka pocit bývania ako v bungalove. Prízemie pozostáva z dennej časti, ktorá je umiestnená symetricky v strede dispozície a rozdeľuje nočnú zónu na dve navzájom sa nerušiace oddychové časti. Výhodou je možnosť využitia terasy z každej izby. Na ustúpenom podlaží môže byť situovaná druhá detská izba, hosťovská alebo pracovňa napojená na vlastnú kúpeľňu. Domy budú napojené na verejný vodovod, splaškovú kanalizáciu a elektro. CENA DOMU V ETAPE "HOLODOM" OBSAHUJE: POZEMOK - 425 m² - pozemok na rovine, správna orientácia domu na svetové strany a do súkromia, s výhľadmi do priamo susediacej prírody - celková výmera pozemku je 425 m², rozmery: dĺžka cca 20,65 m x šírka cca 18,5 m PODIEL NA SÚKROMNEJ PRÍSTUPOVEJ CESTE - 100,2 m² - podiel 1/6 na súkromnom pozemku pod prístupovou asfaltovou cestou PROJEKTY: domu, cesty, prípojok IS + inžiniering: územné a stavebné povolenia DOM - DO ŠTÁDIA "HOLODOM" (KVALITNÝ PROGRAM "IDEÁL"): úžitková plocha - 112 m² - dom realizovaný stavebnou spoločnosťou IDEÁLNE DOMY - dokončená stavba domu: kompletná hrubá stavba murovaného domu, vrátane založenia domu staticky navrhnutému potrebám daného pozemku, dokončená plochá strecha, dom murovaný z YTONG tvárnic vrátane priečok, železobetónový strop - v prípade požiadavky spracovaný za príplatok ako pohľadový, hliníkové vstupné dvere, okná kvalitné plastové: 6-komorové 3-sklá s ukončenými vonkajšími parapetami, finálne ukončená fasáda: zateplený dom a fasáda zo silikónovej omietky, podomietkové boxy s koľajničkami pre exteriérové žalúzie, vonkajší nezámrzný ventil na vodu, dokončená technická miestnosť s funkčným tepelným čerpadlom vzduch-voda, dokončené vnútorné rozvody elektra, zdravotechniky, podlahového teplovodného vykurovania/chladenia, sadrové omietky, cementový hladený poter - terénne úpravy - upravený pozemok okolo domu Všetky ceny sú uvádzané s dph. Prosíme, RK volať len na obhliadku s konkrétnym klientom. Ďakujeme za pochopenie.
IDEÁLNE BÝVANIE | ROSINA - moderný rodinný dom na predaj
Kompletná ponuka na: ***VOĽNÉ SÚ UŽ LEN 2 DOMY ZO 6*** Ponúkame na predaj moderný rodinný dom v pokojnej časti obce Rosina v úplne novej štvrti IBV Nová Rosina so šiestimi domami. Možnosť čerpania hypotéky už od kúpy pozemku - kompletné finančné služby viete riešiť u nás. Cena domu vo vysokom štandarde IDEÁL (tepelné čerpadlo, teplovodné podlahové kúrenie, atď) s prípojkami IS (voda, kanalizácia, elektro) a s pozemkom v lukratívnej lokalite Rosiny = za cenu 4-izb. bytu novostavby v Žiline. Pozemky sú umiestnené na miernom západnom svahu (samotné pozemky sú terasovo riešené v rovine) - v centrálnej, ale súkromnej časti Rosiny, v lokalite nazývanej "Do Chmelína". Domy ponúkame v dvoch typoch dispozície. Väčšina úžitkovej plochy celého domu (112 m²) je situovaná na prízemí a tým ponúka pocit bývania ako v bungalove. Prízemie pozostáva z dennej časti, ktorá je umiestnená symetricky v strede dispozície a rozdeľuje nočnú zónu na dve navzájom sa nerušiace oddychové časti. Výhodou je možnosť využitia terasy z každej izby. Na ustúpenom podlaží môže byť situovaná druhá detská izba, hosťovská alebo pracovňa napojená na vlastnú kúpeľňu. Domy budú napojené na verejný vodovod, splaškovú kanalizáciu a elektro. CENA DOMU V ETAPE "HOLODOM" OBSAHUJE: POZEMOK - 387 m² - pozemok na rovine, správna orientácia domu na svetové strany a do súkromia, s výhľadmi do priamo susediacej prírody - celková výmera pozemku je 387 m², rozmery: dĺžka cca 20,65 m x šírka cca 18,5 m PODIEL NA SÚKROMNEJ PRÍSTUPOVEJ CESTE - 100,2 m² - podiel 1/6 na súkromnom pozemku pod prístupovou asfaltovou cestou PROJEKTY: domu, cesty, prípojok IS + inžiniering: územné a stavebné povolenia DOM - DO ŠTÁDIA "HOLODOM" (KVALITNÝ PROGRAM "IDEÁL"): úžitková plocha - 112 m² - dom realizovaný stavebnou spoločnosťou IDEÁLNE DOMY - dokončená stavba domu: kompletná hrubá stavba murovaného domu, vrátane založenia domu staticky navrhnutému potrebám daného pozemku, dokončená plochá strecha, dom murovaný z YTONG tvárnic vrátane priečok, železobetónový strop - v prípade požiadavky spracovaný za príplatok ako pohľadový, hliníkové vstupné dvere, okná kvalitné plastové: 6-komorové 3-sklá s ukončenými vonkajšími parapetami, finálne ukončená fasáda: zateplený dom a fasáda zo silikónovej omietky, podomietkové boxy s koľajničkami pre exteriérové žalúzie, vonkajší nezámrzný ventil na vodu, dokončená technická miestnosť s funkčným tepelným čerpadlom vzduch-voda, dokončené vnútorné rozvody elektra, zdravotechniky, podlahového teplovodného vykurovania/chladenia, sadrové omietky, cementový hladený poter - terénne úpravy - upravený pozemok okolo domu Všetky ceny sú uvádzané s dph. Prosíme, RK volať len na obhliadku s konkrétnym klientom. Ďakujeme za pochopenie.
IDEÁLNE BÝVANIE | ROSINA - moderný rodinný dom na predaj
Kompletná ponuka na: ***VOĽNÉ SÚ UŽ LEN 2 DOMY ZO 6*** Ponúkame na predaj moderný rodinný dom - novostavbu - v pokojnej časti obce Rosina. Financovanie je postupné - rozdelené v čase prípravy podľa harmonogramu: na rezerváciu (teraz), kúpu pozemku (jeseň 2022) a výstavbu domu (leto 2023). Možnosť čerpania hypotéky už od kúpy pozemku - kompletné finančné služby viete riešiť u nás. Cena domu vo vysokom štandarde IDEÁL (tepelné čerpadlo, teplovodné podlahové kúrenie, atď) s prípojkami IS (voda, kanalizácia, elektro) a s pozemkom v lukratívnej lokalite Rosiny = za cenu 4-izb. bytu novostavby v Žiline. Pozemky sú umiestnené na miernom západnom svahu (samotné pozemky sú terasovo riešené v rovine) - v centrálnej, ale súkromnej časti Rosiny, v lokalite nazývanej "Do Chmelína". Domy ponúkame v dvoch typoch dispozície. Väčšina úžitkovej plochy celého domu (112 m²) je situovaná na prízemí a tým ponúka pocit bývania ako v bungalove. Prízemie pozostáva z dennej časti, ktorá je umiestnená symetricky v strede dispozície a rozdeľuje nočnú zónu na dve navzájom sa nerušiace oddychové časti. Výhodou je možnosť využitia terasy z každej izby. Na ustúpenom podlaží môže byť situovaná druhá detská izba, hosťovská alebo pracovňa napojená na vlastnú kúpeľňu. Domy budú napojené na verejný vodovod, splaškovú kanalizáciu a elektro. CENA DOMU V ETAPE "HOLODOM" OBSAHUJE: POZEMOK - 381 m² - pozemok na rovine, správna orientácia domu na svetové strany a do súkromia, s výhľadmi do priamo susediacej prírody - celková výmera pozemku je 381 m², rozmery: dĺžka cca 20,65 m x šírka cca 18,5 m PODIEL NA SÚKROMNEJ PRÍSTUPOVEJ CESTE - 100,2 m² - podiel 1/6 na súkromnom pozemku pod prístupovou asfaltovou cestou PROJEKTY: domu, cesty, prípojok IS + inžiniering: územné a stavebné povolenia NAPOJENIE NA IS - dom napojený na inžinierske siete: verejný vodovod, elektro, splaškovú kanalizáciu DOM - DO ŠTÁDIA "HOLODOM" (KVALITNÝ PROGRAM "IDEÁL"): úžitková plocha - 112 m² - dom realizovaný stavebnou spoločnosťou IDEÁLNE DOMY - dokončená stavba domu: kompletná hrubá stavba murovaného domu, vrátane založenia domu staticky navrhnutému potrebám daného pozemku, dokončená plochá strecha, dom murovaný z YTONG tvárnic vrátane priečok, železobetónový strop - v prípade požiadavky spracovaný za príplatok ako pohľadový, hliníkové vstupné dvere, okná kvalitné plastové: 6-komorové 3-sklá s ukončenými vonkajšími parapetami, finálne ukončená fasáda: zateplený dom a fasáda zo silikónovej omietky, podomietkové boxy s koľajničkami pre exteriérové žalúzie, vonkajší nezámrzný ventil na vodu, dokončená technická miestnosť s funkčným tepelným čerpadlom vzduch-voda, dokončené vnútorné rozvody elektra, zdravotechniky, podlahového teplovodného vykurovania/chladenia, sadrové omietky, cementový hladený poter - terénne úpravy - upravený pozemok okolo domu Všetky ceny sú uvádzané s dph
IBV NOVÁ ROSINA: Na predaj 6 moderných rodinných domov
Ponúkame na predaj moderný rodinný dom - novostavbu - v pokojnej časti obce Rosina. Financovanie je postupné - rozdelené v čase prípravy podľa harmonogramu: na rezerváciu (teraz), kúpu pozemku (jeseň 2022) a výstavbu domu (leto 2023). Možnosť čerpania hypotéky už od kúpy pozemku - kompletné finančné služby viete riešiť u nás. Cena domu vo vysokom štandarde IDEÁL (tepelné čerpadlo, teplovodné podlahové kúrenie, atď) s prípojkami IS (voda, kanalizácia, elektro) a s pozemkom v lukratívnej lokalite Rosiny = za cenu 4-izb. bytu novostavby v Žiline. Pozemky sú umiestnené na miernom západnom svahu (samotné pozemky sú terasovo riešené v rovine) - v centrálnej, ale súkromnej časti Rosiny, v lokalite nazývanej "Do Chmelína". Domy ponúkame v dvoch typoch dispozície. Väčšina úžitkovej plochy celého domu (112 m²) je situovaná na prízemí a tým ponúka pocit bývania ako v bungalove. Prízemie pozostáva z dennej časti, ktorá je umiestnená symetricky v strede dispozície a rozdeľuje nočnú zónu na dve navzájom sa nerušiace oddychové časti. Výhodou je možnosť využitia terasy z každej izby. Na ustúpenom podlaží môže byť situovaná druhá detská izba, hosťovská alebo pracovňa napojená na vlastnú kúpeľňu. Domy budú napojené na verejný vodovod, splaškovú kanalizáciu a elektro. CENA DOMU V ETAPE "HOLODOM" OBSAHUJE: POZEMOK - 381 m² - pozemok na rovine, správna orientácia domu na svetové strany a do súkromia, s výhľadmi do priamo susediacej prírody - celková výmera pozemku je 381 m², rozmery: dĺžka cca 20,65 m x šírka cca 18,5 m PODIEL NA SÚKROMNEJ PRÍSTUPOVEJ CESTE - 100,2 m² - podiel 1/6 na súkromnom pozemku pod prístupovou asfaltovou cestou PROJEKTY: domu, cesty, prípojok IS + inžiniering: územné a stavebné povolenia NAPOJENIE NA IS - dom napojený na inžinierske siete: verejný vodovod, elektro, splaškovú kanalizáciu DOM - DO ŠTÁDIA "HOLODOM" (KVALITNÝ PROGRAM "IDEÁL"): úžitková plocha - 112 m² - dom realizovaný stavebnou spoločnosťou IDEÁLNE DOMY - dokončená stavba domu: kompletná hrubá stavba murovaného domu, vrátane založenia domu staticky navrhnutému potrebám daného pozemku, dokončená plochá strecha, dom murovaný z YTONG tvárnic vrátane priečok, železobetónový strop - v prípade požiadavky spracovaný za príplatok ako pohľadový, hliníkové vstupné dvere, okná kvalitné plastové: 6-komorové 3-sklá s ukončenými vonkajšími parapetami, finálne ukončená fasáda: zateplený dom a fasáda zo silikónovej omietky, podomietkové boxy s koľajničkami pre exteriérové žalúzie, vonkajší nezámrzný ventil na vodu, dokončená technická miestnosť s funkčným tepelným čerpadlom vzduch-voda, dokončené vnútorné rozvody elektra, zdravotechniky, podlahového teplovodného vykurovania/chladenia, sadrové omietky, cementový hladený poter - terénne úpravy - upravený pozemok okolo domu Všetky ceny sú uvádzané s dph. Prosíme, RK volať len na obhliadku s konkrétnym klientom. Ďakujeme za pochopenie.
 Pre viac informácií nás.
IBV NOVÁ ROSINA: Na predaj 6 moderných rodinných domov
Ponúkame na predaj moderný rodinný dom - novostavbu - v pokojnej časti obce Rosina. Financovanie je postupné - rozdelené v čase prípravy podľa harmonogramu: na rezerváciu (teraz), kúpu pozemku (jeseň 2022) a výstavbu domu (leto 2023). Možnosť čerpania hypotéky už od kúpy pozemku - kompletné finančné služby viete riešiť u nás. Cena domu vo vysokom štandarde IDEÁL (tepelné čerpadlo, teplovodné podlahové kúrenie, atď) s prípojkami IS (voda, kanalizácia, elektro) a s pozemkom v lukratívnej lokalite Rosiny = za cenu 4-izb. bytu novostavby v Žiline. Pozemky sú umiestnené na miernom západnom svahu (samotné pozemky sú terasovo riešené v rovine) - v centrálnej, ale súkromnej časti Rosiny, v lokalite nazývanej "Do Chmelína". Domy ponúkame v dvoch typoch dispozície. Väčšina úžitkovej plochy celého domu (112 m²) je situovaná na prízemí a tým ponúka pocit bývania ako v bungalove. Prízemie pozostáva z dennej časti, ktorá je umiestnená symetricky v strede dispozície a rozdeľuje nočnú zónu na dve navzájom sa nerušiace oddychové časti. Výhodou je možnosť využitia terasy z každej izby. Na ustúpenom podlaží môže byť situovaná druhá detská izba, hosťovská alebo pracovňa napojená na vlastnú kúpeľňu. Domy budú napojené na verejný vodovod, splaškovú kanalizáciu a elektro. CENA DOMU V ETAPE "HOLODOM" OBSAHUJE: POZEMOK - 381 m² - pozemok na rovine, správna orientácia domu na svetové strany a do súkromia, s výhľadmi do priamo susediacej prírody - celková výmera pozemku je 381 m², rozmery: dĺžka cca 20,65 m x šírka cca 18,5 m PODIEL NA SÚKROMNEJ PRÍSTUPOVEJ CESTE - 100,2 m² - podiel 1/6 na súkromnom pozemku pod prístupovou asfaltovou cestou PROJEKTY: domu, cesty, prípojok IS + inžiniering: územné a stavebné povolenia NAPOJENIE NA IS - dom napojený na inžinierske siete: verejný vodovod, elektro, splaškovú kanalizáciu DOM - DO ŠTÁDIA "HOLODOM" (KVALITNÝ PROGRAM "IDEÁL"): úžitková plocha - 112 m² - dom realizovaný stavebnou spoločnosťou IDEÁLNE DOMY - dokončená stavba domu: kompletná hrubá stavba murovaného domu, vrátane založenia domu staticky navrhnutému potrebám daného pozemku, dokončená plochá strecha, dom murovaný z YTONG tvárnic vrátane priečok, železobetónový strop - v prípade požiadavky spracovaný za príplatok ako pohľadový, hliníkové vstupné dvere, okná kvalitné plastové: 6-komorové 3-sklá s ukončenými vonkajšími parapetami, finálne ukončená fasáda: zateplený dom a fasáda zo silikónovej omietky, podomietkové boxy s koľajničkami pre exteriérové žalúzie, vonkajší nezámrzný ventil na vodu, dokončená technická miestnosť s funkčným tepelným čerpadlom vzduch-voda, dokončené vnútorné rozvody elektra, zdravotechniky, podlahového teplovodného vykurovania/chladenia, sadrové omietky, cementový hladený poter - terénne úpravy - upravený pozemok okolo domu Všetky ceny sú uvádzané s dph. Prosíme, RK volať len na obhliadku s konkrétnym klientom. Ďakujeme za pochopenie.
IDEÁLNE BÝVANIE | ROSINA - moderný rodinný dom na predaj
***VOĽNÉ SÚ UŽ LEN 2 DOMY ZO 6*** Ponúkame na predaj moderný rodinný dom - novostavbu - v pokojnej časti obce Rosina. Financovanie je postupné - rozdelené v čase prípravy podľa harmonogramu: na rezerváciu (teraz), kúpu pozemku (jeseň 2022) a výstavbu domu (leto 2023). Možnosť čerpania hypotéky už od kúpy pozemku - kompletné finančné služby viete riešiť u nás. Cena domu vo vysokom štandarde IDEÁL (tepelné čerpadlo, teplovodné podlahové kúrenie, atď) s prípojkami IS (voda, kanalizácia, elektro) a s pozemkom v lukratívnej lokalite Rosiny = za cenu 4-izb. bytu novostavby v Žiline. Pozemky sú umiestnené na miernom západnom svahu (samotné pozemky sú terasovo riešené v rovine) - v centrálnej, ale súkromnej časti Rosiny, v lokalite nazývanej "Do Chmelína". Domy ponúkame v dvoch typoch dispozície. Väčšina úžitkovej plochy celého domu (112 m²) je situovaná na prízemí a tým ponúka pocit bývania ako v bungalove. Prízemie pozostáva z dennej časti, ktorá je umiestnená symetricky v strede dispozície a rozdeľuje nočnú zónu na dve navzájom sa nerušiace oddychové časti. Výhodou je možnosť využitia terasy z každej izby. Na ustúpenom podlaží môže byť situovaná druhá detská izba, hosťovská alebo pracovňa napojená na vlastnú kúpeľňu. Domy budú napojené na verejný vodovod, splaškovú kanalizáciu a elektro. CENA DOMU V ETAPE "HOLODOM" OBSAHUJE: POZEMOK - 381 m² - pozemok na rovine, správna orientácia domu na svetové strany a do súkromia, s výhľadmi do priamo susediacej prírody - celková výmera pozemku je 381 m², rozmery: dĺžka cca 20,65 m x šírka cca 18,5 m PODIEL NA SÚKROMNEJ PRÍSTUPOVEJ CESTE - 100,2 m² - podiel 1/6 na súkromnom pozemku pod prístupovou asfaltovou cestou PROJEKTY: domu, cesty, prípojok IS + inžiniering: územné a stavebné povolenia NAPOJENIE NA IS - dom napojený na inžinierske siete: verejný vodovod, elektro, splaškovú kanalizáciu DOM - DO ŠTÁDIA "HOLODOM" (KVALITNÝ PROGRAM "IDEÁL"): úžitková plocha - 112 m² - dom realizovaný stavebnou spoločnosťou IDEÁLNE DOMY - dokončená stavba domu: kompletná hrubá stavba murovaného domu, vrátane založenia domu staticky navrhnutému potrebám daného pozemku, dokončená plochá strecha, dom murovaný z YTONG tvárnic vrátane priečok, železobetónový strop - v prípade požiadavky spracovaný za príplatok ako pohľadový, hliníkové vstupné dvere, okná kvalitné plastové: 6-komorové 3-sklá s ukončenými vonkajšími parapetami, finálne ukončená fasáda: zateplený dom a fasáda zo silikónovej omietky, podomietkové boxy s koľajničkami pre exteriérové žalúzie, vonkajší nezámrzný ventil na vodu, dokončená technická miestnosť s funkčným tepelným čerpadlom vzduch-voda, dokončené vnútorné rozvody elektra, zdravotechniky, podlahového teplovodného vykurovania/chladenia, sadrové omietky, cementový hladený poter - terénne úpravy - upravený pozemok okolo domu Všetky ceny sú uvádzané s dph. Prosíme, RK volať len na obhliadku s konkrétnym klientom. Ďakujeme za pochopenie.