inzercia, predaj, predám, bazár

Novostavba RD v Starom Tekove

Kategória: Domy

Ponúkam na predaj tehlový rodinný dom so štyrmi izbami. Dom je momentálne vo výstavbe a nachádza sa v Starom Tekove.
Dispozične je riešený tak, že má samostatné 3 veľké izby, obývačku spojenú s jedálenskou časťou a kuchyňou. Má technickú miestnosť, špajzu, dva šatníky, samostatné WC a WC s kúpeľňou, kde je vaňa a sprchový kút.

Pozemok je o výmere 777 m² + prístupová cesta o výmere 126 m². Plocha domu je 131 m²+20 m² terasa.
Podkrovie má pochôdznu časť, ktorá slúži ako úložná na sezónne veci.

Použitý stavebný materiál je tehla.
Strešná krytina Terran Danubia EVO a väzníkový krov. Strop je zateplený 40cm minerálna vlna Nobasil.
Plastové okná Salamander trojsklo
Podlahové kúrenie teplovodné + zásobník na teplú vodu 120l - elektrický kotol.

Rodinný dom možno kúpiť aj na kľúč.

V prevedení na kľúč je dom s úplným dokončením - to sú ploty, parkovacie miesta, vonkajšie žalúzie, nábytok v interiéry na mieru, kuchynská linka so spotrebičmi, šatníky, šatníková zostava v predsieni, roldor skrine, komplet kúpeľne, krb, svietidlá a klimatizácia Daikin. Farebné prevedenie a nábytok na mieru je podľa požiadaviek klienta.
Individuálny prístup podľa dohody.

Financovanie zabezpečím podľa požiadaviek a možností klienta.
V prípade záujmu ma kontaktujte na t.č.

Cena v inzercii je prevedenie domu ako holodom.

Možnosť obhliadky vo vzorovom dome
Novostavba RD v Starom Tekove
Podobné inzeráty
Novostavba RD v Starom Tekove
Fotky v inzercii sú zo vzorových domov, ktoré sme realizovali v roku 2022 a sú rovnakého typu súčasného projektu. Cena je uvedená dom na kľúč. Ponúkam na predaj tehlový rodinný dom so štyrmi izbami. Dom je momentálne vo výstavbe a nachádza sa v Starom Tekove. Dispozične je riešený tak, že má samostatné 3 veľké izby, obývačku spojenú s jedálenskou časťou a kuchyňou. Má technickú miestnosť, špajzu, dva šatníky, samostatné WC a WC s kúpeľňou, kde je vaňa a sprchový kút. Pozemok je o výmere 777 m² + prístupová cesta o výmere 126 m². Plocha domu je 135 m²+20 m² terasa. Podkrovie má pochôdznu časť, ktorá slúži ako úložná na sezónne veci. Použitý stavebný materiál je tehla. Strešná krytina Terran Danubia EVO a väzníkový krov. Strop je zateplený 40cm minerálna vlna Nobasil. Plastové okná Salamander Bluevolution 92. Podlahové kúrenie teplovodné + zásobník na teplú vodu 120l - elektrický kotol. Rodinný dom možno kúpiť na kľúč, alebo ako holodom. V prevedení na kľúč je dom s úplným dokončením - to sú ploty, parkovacie miesta, vonkajšie žalúzie, nábytok v interiéry na mieru, kuchynská linka so spotrebičmi, šatníky, šatníková zostava v predsieni, roldor skrine, komplet kúpeľne, krb, svietidlá a klimatizácia Daikin. Farebné prevedenie a nábytok na mieru je podľa požiadaviek klienta. Individuálny prístup podľa dohody. Financovanie zabezpečím podľa požiadaviek a možností klienta. V prípade záujmu ma kontaktujte na t.č. Cena v inzercii je prevedenie domu na kľúč a cena holodomu podľa prevedenia po dohode. Možnosť obhliadky vo vzorovom dome
Ponúkam na predaj murovanú novostavbu v Starom Tekove
Ponúkam na predaj murovanú skolaudovanú nízko energetickú A0+ novostavbu 4 izbového rodinného domu v Starom Tekove vhodnú k okamžitému nasťahovaniu. Dom pozostáva z obývacej izby prepojenej s jedálňou a kuchyňou, ktorej prislúcha komora. Chodba vedie do technickej miestnosti, kúpeľne a do troch samostatných izieb. V kúpeľni sa nachádza vaňa, priestranný sprchový kút, umývadlo so skrinkou, toaleta a bidet značky Geberit. V technickej miestnosti sa nachádza kondenzačný kotol so zásobníkom BOSCH, samostatné WC a umývadlo so skrinkou. V kuchyni je kuchynská linka slovenskej výroby s komplet vstavanými spotrebičmi značiek Whirlpool a Electrolux - chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, digestor, indukčná varná doska, teplovzdušná a mikrovlnná rúra. V celom dome je plávajúca podlaha, dvere so zárubňami, LED osvetlenie všetkých priestorov a prípojka na internet v každej izbe. Dom má rozľahlú terasu s prístupom možným z troch izieb. Pozemok o výmere 690 m², zastavaná plocha bez terasy 133,9 m², úžitková plocha 105,9 m². Terasa 62 m² z toho 47 m² je krytých. Na terase a okolo domu je 134 m² zámkovej dlažby Semellrock. Podkrovný úložný priestor má 26 m². Použitý je stavebný materiál YTONG hrúbky 50cm! Strešná krytina Terran Danubia EVO a väzníkový krov. Strop je zateplený striekanou izoláciou ECO Pura hrúbky 35 cm a 15 cm minerálnou vatou Nobasil. Plastové okná Salamander so skrytými pántmi a izolačným 3- sklom, rekuperácia. Podlahové kúrenie teplovodné + zásobník na teplú vodu 120l - plynový kotol BOSCH. Energetický certifikát A0+! Cena je 267 600 €,- pri dohode výrazná zľava. Kontakt RK nevolať!
NOVOSTAVBA 5 izbový RD v krásnej prírode blízko mesta
Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - [24.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 1 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 2 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 3 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 4 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 5 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 6 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 7 NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 155 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Rodinný dom je hotový, pripravený pre nového majiteľa – momentálne vo fáze kolaudácie. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V tejto lokalite je už stavebná uzávera, takže stavebný ruch v okolí už nehrozí. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle:
NOVOSTAVBA - Spišská Nová Ves- Blaumont
Ponúkame na predaj novostavbu dvoch jednotiek v lukratívnej časti Sp.Novej Vsi - Blaumont. Nachádza sa na tichej ulici so súkromnou rampou a detským ihriskom. Centrum mesta v bezprostrednej blízkosti s výbornou občianskou vybavenosťou. Novostavba ponúka krásny výhľad na celé mesto. Bude sa predávať v stave holodom (steny odovzdané s omietkou a základným hygienickým bielym náterom, podlaha pripravená na kladenie podlahy a dlažby) Začiatok výstavby február 2023. Predpokladané ukončenie výstavby február 2024. Novostavba 1 o celkovej výmere 178,79 m2 + záhrada 172 m2 + parkovacie miesta pred domom 38,5m2 Novostavba pozostáva z 1.PP ktorej prislúcha Obývacia izba + kuchyňa : 49,4m2 Chodba : 17,6 m2 Izba 1 : 18 m2 Izba 2 : 17,9 m2 Izba 3 : 18 m2 Kúpeľňa : 8,25 m2 WC : 2,88 m2 Šatník : 7,40 m2 Technická miestnosť : 11,9 m2 1.NP pozostáva z: Zádverie : 5,16 m2 Garáž : 22,3 m2 Novostavba 2 o celkovej výmere 153,46 m2, parkovacie miesta pred domom 38,5 m2 Novostavba pozostáva z 1.NP ktorej prislúcha Obývacia izba + kuchyňa : 43,1 m2 Chodba : 9,36 m2 Izba 1 : 15,3 m2 Izba 2 : 17,7 m2 Izba 3 : 12,7 m2 Kúpeľňa : 6 m2 WC : 3,69 m2 Technická miestnosť: 6,61 m2 Zádverie : 11,3 m2 Balkón : 27,7 m2 Východ na strechu Novostavba bude postavená z najkvalitnejších materiálov, ako je pálená tehla hrúbky 30cm. Zateplená minerálnou vatou hr.20cm. Vykurovanie bude riešené prostredníctvom podlahového kúrenia, tepelných čerpadiel. Dosky a schodiská budú vyhotovené zo železobetónovej konštrukcie. Kvalitné plastové okná s izolačným trojsklom. Predpríprava na vonkajšie žalúzie. Kompletná elektroinštalácia, rozvody v celom objekte. Garážová sekčná brána. V prípade akýchkoľvek otázok, kompletnej 3D vizualizácie ma neváhajte kontaktovať na telefónne číslo .
NOVOSTAVBA - Spišská Nová Ves- Blaumont
Ponúkame na predaj novostavbu dvoch jednotiek v lukratívnej časti Sp.Novej Vsi - Blaumont. Nachádza sa na tichej ulici so súkromnou rampou a detským ihriskom. Centrum mesta v bezprostrednej blízkosti s výbornou občianskou vybavenosťou. Novostavba ponúka krásny výhľad na celé mesto. Bude sa predávať v stave holodom (steny odovzdané s omietkou a základným hygienickým bielym náterom, podlaha pripravená na kladenie podlahy a dlažby) Novostavba 1 o celkovej výmere 178,79 m2 + záhrada 172 m2 + parkovacie miesta pred domom 38,5m2 Novostavba pozostáva z 1.PP ktorej prislúcha Obývacia izba + kuchyňa : 49,4m2 Chodba : 17,6 m2 Izba 1 : 18 m2 Izba 2 : 17,9 m2 Izba 3 : 18 m2 Kúpeľňa : 8,25 m2 WC : 2,88 m2 Šatník : 7,40 m2 Technická miestnosť : 11,9 m2 1.NP pozostáva z: Zádverie : 5,16 m2 Garáž : 22,3 m2 Novostavba 2 o celkovej výmere 153,46 m2, parkovacie miesta pred domom 38,5 m2 Novostavba pozostáva z 1.NP ktorej prislúcha Obývacia izba + kuchyňa : 43,1 m2 Chodba : 9,36 m2 Izba 1 : 15,3 m2 Izba 2 : 17,7 m2 Izba 3 : 12,7 m2 Kúpeľňa : 6 m2 WC : 3,69 m2 Technická miestnosť: 6,61 m2 Zádverie : 11,3 m2 Balkón : 27,7 m2 Východ na strechu Novostavba bude postavená z najkvalitnejších materiálov, ako je pálená tehla hrúbky 30cm. Zateplená minerálnou vatou hr.20cm. Vykurovanie bude riešené prostredníctvom podlahového kúrenia, tepelných čerpadiel. Dosky a schodiská budú vyhotovené zo železobetónovej konštrukcie. Kvalitné plastové okná s izolačným trojsklom. Predpríprava na vonkajšie žalúzie. Kompletná elektroinštalácia, rozvody v celom objekte. Garážová sekčná brána. V prípade akýchkoľvek otázok, kompletnej 3D vizualizácie ma neváhajte kontaktovať na telefónne číslo .
Starý Tekov,murovaná 4izbová nízkoenergetická novostavba A0+
Pri dohode výrazná zľava. Dom na kľúč. Ponúkam na predaj murovanú skolaudovanú nízko energetickú A0+ novostavbu 4 izbového rodinného domu v Starom Tekove vhodnú k okamžitému nasťahovaniu. Pozemok o výmere 690 m², zastavaná plocha s terasou 195,9 m², obytná plocha 105,9 m². Terasa 62 m² z toho 47 m² je krytých. Na terase a okolo domu je 134 m² zámkovej dlažby Semellrock. Podkrovný úložný priestor má 26 m². Použitý je stavebný materiál YTONG hrúbky 50cm! Strešná krytina Terran Danubia EVO a väzníkový krov. Strop je zateplený striekanou izoláciou ECO Pura hrúbky 35 cm a 15 cm minerálnou vatou Nobasil. Plastové okná Salamander so skrytými pántmi a izolačným 3- sklom, rekuperácia. Podlahové kúrenie teplovodné + zásobník na teplú vodu 120l - plynový kotol BOSCH. Dom pozostáva z obývacej izby prepojenej s jedálňou a kuchyňou, ktorej prislúcha komora. Chodba vedie do technickej miestnosti, kúpeľne a do troch samostatných izieb. V kúpeľni sa nachádza vaňa, priestranný sprchový kút, umývadlo so skrinkou, toaleta a bidet značky Geberit. V technickej miestnosti sa nachádza kondenzačný kotol so zásobníkom BOSCH, samostatné WC a umývadlo so skrinkou. V kuchyni je kuchynská linka slovenskej výroby s komplet vstavanými spotrebičmi značiek Whirlpool a Electrolux - chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, digestor, indukčná varná doska, teplovzdušná a mikrovlnná rúra. V celom dome je plávajúca podlaha, dvere so zárubňami, LED osvetlenie všetkých priestorov a prípojka na internet v každej izbe. Dom má rozľahlú terasu s prístupom možným z troch izieb. Nabíjačka na elektromobil, príprava na kamerový systém. Kompletný právny servis vrátane vybavenie Hypotekárneho úveru Cena je 254 900-€ alebo dohoda. Energetický certifikát A0+! Kontakt