inzercia, predaj, predám, bazár

Novostavba rodinného domu v novej IBV Vlčie Kúty Prievidza

Kategória: Domy

RK BÝVAJTE - SK, Vám ponúka na predaj novostavbu moderného 4. izbového rodinného domu, nachádzajúceho sa v novej, zabývanej IBV- Ulica Na Kamenici, v meste Prievidza.
Rodinný dom so zastavanou plochou 129m2 je postavený na slnečnom, rovinatom pozemku o celkovej rozlohe 300m2.
Prístup k nehnuteľnosti je riešený prostredníctvom vydláždenej komunikácie s vybudovanými chodníkmi a pouličným osvetlením.
Dispozícia domu je výbornou voľbou pre rodinku, kde si každý člen nájde svoje súkromie,
pozostáva z:
- 1. vstupná chodba - zádverie
- 2. vstupná chodba - spojovacia
- samostatná toaleta s umývadlom
- tri nepriechodné izby z toho jedna spálňa so šatníkom
- kuchyňa s kuchynskou linkou do tvaru,,U" špajza, kuchyňa je prepojená s obývačkou so vstupom na terasu
- kúpeľňa so sprch. kútom, vaňou, toaletou a umyvadlová skrinka s dvoma umyvadlámi
- technická miestnosť, v ktorej je priestor na práčku, sušičku, elektrický kotol a bojler na ohrev teplej vody
- terasa s osvetlením

TECHNICKÉ PARAMETRE STAVBY:
NOSNÉ KONšTRUKCIE - tehla, pásové oceľobetónové základy. Strop a stropná doska z betónových profilov, vnútorné priečky z akustickej tehly.
ZATEPLENIE - polystyrén 15mm, silikátová omietka v kombinácií bielej a šedej farby
KRYTINA - jednoplášťová plochá strecha s jednostranným spádom a hydroizolačnou fóliou Fatrafol. Hrúbka tepelnej izolácie strechy 300mm minerálna vlna + 100mm spádový polystyrén.
VSTUPNÉ DVERE A OKNÁ - plastové okná a dvere zo 6 komorových profilov, výrobca PZ Final Prievidza s izolačným trojsklom so súčiniteľom prechodu tepla skla U=0,6 W/m2.K.
ELEKTROINŠTALÁCIA - domová prípojka je ukončená v kotolni rozvádzačom, kde je príprava pre internet, kamery a ostatné príslušenstvo. Všetko zabudované osvetlenie vrátane vonkajšieho využíva LED technológiu. Vo všetkých obytných miestnostiach a kuchyni je pripojenie na internet a TV signál (bez vonkajších zariadení). Pri parkovacom stojisku je príprava na autonabíjačku.
PODLAHOVÁ KRYTINA - vstupné chodby a v obytné miestnosti, obývačka, kuchyňa je plávajúca podlaha, keramická veľkoformátová dlažba je v špajzi, kotolni, kúpeľni a v toaletách
VYKUROVANIE - podlahové elektrické s termostatickým ovládačom
ODPAD- zvedený do septiku
VODA - verejný vodovod
DOM SA PREDÁVA V STAVE ŠTANDARD( stierky, výmaľovka, podlahy, dvere, svietidlá, vypinače, zásuvky, sanita, obklad kúpeľne a technickej miestnosti) Mimo kuchnskej linky je dom pripravený k nasťahovaniu a užívaniu.
VÝHODY: nízke prevádzkové náklady mesačne, kompletne vybudovaný exteriér - parkovanie, terasy - vnútorná a vonkajšia, trávnatá plocha, výsadba okrasných drevín, oplotenie pozemku, užívanie pozemku bez ďalších stavebných úprav.

Ak vás moja ponuka zaujala a rozmýšľate o kúpe rodinného domu kde sa môžete ihneď nasťahovať, neváhajte ma kontaktovať, rada Vám dom osobne predstavím.
Cena rodinného domu je 253.000€
Cena nehnuteľnosti je konečná, vrátane vypraco
Novostavba rodinného domu v novej IBV Vlčie Kúty Prievidza
Podobné inzeráty
JKV REAL I Ponúkame na predaj výstavbu rodinného domu v čast
Výstavba rodinného domu v časti mesta Levice - Vinohrady. Novostavba rodinného domu bude slúžiť na bývanie viacčlennej rodiny, s počtom obytných miestností 4. Objekt je dvojpodlažný – prekrytý pultovou strechou. Riešenie rodinného domu: Vstup do rodinného domu je navrhnutý z čelnej časti rodinného domu. Pred vstupnou časťou je riešená spevnená plocha vo výške úrovne podlahy rodinného domu. Do rodinného domu sa vchádza cez zádverie do chodby, odkiaľ vedie vstup do dennej časti rodinného domu. Do spálňovej časti vedie schodisko. Zo zádveria rodinného domu je riešený vstup na chodbu. V dennej časti sa nachádzajú tieto miestnosti : Obývacia izba, ktorá je prepojená s jedálňou a kuchyňou. Z obývacej izby je vstup na terasu. Vedľa kuchyni sa nachádza špajza. V oddychovej časti rodinného domu je vybudovaná spáleň, detská izba a izba pre hostí. Tieto miestnosti sú prepojené chodbou, z ktorej je prístup do kúpeľne. Vedľa spálne je osadený šatník a samostatná kúpeľňa. Objekt bude situovaný na voľnej parcele, ktorá sa nachádza v lokalite zástavby rodinných domov. Prístup do objektu bude zabezpečený priamo z miestnej komunikácie. Napojenie objektu na verejnú komunikáciu je riešené v okrajovej časti pozemku v nadväznosti na prístrešok. Rodinný dom bude osadený na parcelu tak, že bude umiestnený v strede pozemku. Hlavnou časťou architektonického návrhu je jednoduchosť, prehľadná dispozícia a jasné vymedzenie jednotlivých priestorov. Špecifické údaje o stavbe: Zastavaná plocha : 63 m2 Úžitková plocha : 110,6 m2 Pozemok : 248m2 Vybudovaná základová doska : Základové pásy sú vyhotovené z betónu triedy B 15. Hĺbka založenia je pod úrovňou terénu 1,30m. Priebežne pod základovými pásmi je štrkové lôžko hrúbky 150mm, tak isto ako aj pod podkladovým betónom. Podkladový betón bol vystužený zvarovanou sieťovinou o 6 ( oká 100x100). Vybudovaná je vodovodná , kanalizačná, plynová a elektrická prípojka. Súčasťou predaja stavby je vybudovaná základová doska, všetky vybudované inžinierske siete, pozemok, pripravená kompletná dokumentácia pre stavu rodinného domu so stavebným povolením a materiál ktorý poslúži na vybudovanie hrubej stavby rodinného domu (múrov). Dobudovanie stavby je na budúcich vlastníkoch s možnosťou dokončenia vlastného domova podľa svojich predstáv. V ponuke sú viaceré rodinné domy v závislosti od toho sa odvíja veľkosť pozemku, všetky stavby sú totožné. U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytne
JKV REAL I Ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu v ča
Výstavba rodinného domu v časti mesta Levice - Vinohrady. Novostavba rodinného domu bude slúžiť na bývanie viacčlennej rodiny, s počtom obytných miestností 4. Objekt je dvojpodlažný – prekrytý pultovou strechou. Riešenie rodinného domu: Vstup do rodinného domu je navrhnutý z čelnej časti rodinného domu. Pred vstupnou časťou je riešená spevnená plocha vo výške úrovne podlahy rodinného domu. Do rodinného domu sa vchádza cez zádverie do chodby, odkiaľ vedie vstup do dennej časti rodinného domu. Do spálňovej časti vedie schodisko. Zo zádveria rodinného domu je riešený vstup na chodbu. V dennej časti sa nachádzajú tieto miestnosti : Obývacia izba, ktorá je prepojená s jedálňou a kuchyňou. Z obývacej izby je vstup na terasu. Vedľa kuchyni sa nachádza špajza. V oddychovej časti rodinného domu je vybudovaná spáleň, detská izba a izba pre hostí. Tieto miestnosti sú prepojené chodbou, z ktorej je prístup do kúpeľne. Vedľa spálne je osadený šatník a samostatná kúpeľňa. Objekt je situovaný na voľnej parcele, ktorá sa nachádza v lokalite zástavby rodinných domov. Prístup do objektu bude zabezpečený priamo z miestnej komunikácie. Napojenie objektu na verejnú komunikáciu je riešené v okrajovej časti pozemku v nadväznosti na prístrešok. Rodinný dom je osadený na parcele tak, že sa nachádza v strede pozemku. Hlavnou časťou predávanej nehnuteľnosti je jednoduchosť, prehľadná dispozícia a jasné vymedzenie jednotlivých priestorov. Špecifické údaje o stavbe: Zastavaná plocha : 63 m2 Úžitková plocha : 126 m2 Pozemok : 225m2 Základová doska : Základové pásy sú vyhotovené z betónu triedy B 15. Hĺbka založenia je pod úrovňou terénu 1,30m. Priebežne pod základovými pásmi je štrkové lôžko hrúbky 150mm, tak isto ako aj pod podkladovým betónom. Podkladový betón bol vystužený zvarovanou sieťovinou o 6 ( oká 100x100). Stavba je postavená z materiálu porotherm tehly v hrúbke 30 cm Na zateplenie stavby je použitý polystyrén 20 cm, fasádna farba Baumit, zateplená strecha Predpríprava na vonkajšie žalúzie so zavedenou elektrinou V interiéry je použitá biela striekaná maľovka, sadrokartónové stropy, osadené rozvody na televíziu a internet, izolácia podláh v dome je v hrúbke 15 cm podlahovým polystyrénom, ističe a zásuvky značky Legrand Plastové okná s trojsklom, farba antracit Plynový kotol Prípojky : vodovodná , kanalizačná, plynová a elektrická. Ak hľadáte nadštandardný dom v blízkosti centra mesta Levice je táto ponuka stavaná práve pre Vás. U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále l
3 izbový rodinný dom s veľkým pozemkom v obci Kúty
Typ: Rodinný dom Ulica: Kúty Obec: Kúty Leaders & Partners Vám ponúka rodinný dom v obci Kúty s veľkým pozemkom o rozlohe 2027 m2. Dom pozostáva z 3 izieb, kúpeľne, kuchyne a chodby, je čiastočne podpivničený. Ponúka skvelú možnosť prispôsobiť si bývanie svojim predstavám. Dom je napojený na všetky inžinierské siete vrátane mestskej vody, plynu a kanalizácie, má vlastnú studňu.  Pozemok je rovinatý, celý oplotený. K nehnuteľnosti prislúcha aj letná kuchyňa ako aj hospodárska budova v zadnej časti pozemku a taktiež oddychová zóna v podobe drevenej terasy s krbom. Obec Kúty je vyhľadávanou lokalitou s jednoduchou dostupnosťou do okresného mesta Senica, vzdialeného cca 20 min. autom. V obci Kúty sa nachádza Materská škola, Základná škola, Tesco, reštaurácia, rôzne obchody, vlaková stanica, pošta, čerpacia stanica ... Veľkou výhodou je priame napojenie na dialničný výjazd D2 priamo v obci Kúty - smer Malacky ( 19 min), Bratislava ( 40 min), Břeclav (18 min), Brno (54 min) Cena domu: 158 500 EUR Cena je vrátane provízie RK, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckeho práva pri kúpe nehnuteľnosti. V prípade záujmu o obhliadku volajte: Zuzana Koprlová  Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 128 m2 Úžitková plocha: 128 m2 Plocha pozemku: 2027 m2 Počet izieb: 3 El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: studňa a vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Vykurovanie: vlastné - plyn
3 izbový rodinný dom s veľkým pozemkom v obci Kúty
Typ: Rodinný dom Ulica: Kuty Obec: Kúty Leaders & Partners Vám ponúka rodinný dom v obci Kúty s veľkým pozemkom o rozlohe 2027 m2. Dom pozostáva z 3 izieb, kúpeľne, kuchyne a chodby, je čiastočne podpivničený. Ponúka skvelú možnosť prispôsobiť si bývanie svojim predstavám. Dom je napojený na všetky inžinierské siete vrátane mestskej vody, plynu a kanalizácie, má vlastnú studňu.  Pozemok je rovinatý, celý oplotený. K nehnuteľnosti prislúcha aj letná kuchyňa ako aj hospodárska budova v zadnej časti pozemku a taktiež oddychová zóna v podobe drevenej terasy s krbom. Obec Kúty je vyhľadávanou lokalitou s jednoduchou dostupnosťou do okresného mesta Senica, vzdialeného cca 20 min. autom. V obci Kúty sa nachádza Materská škola, Základná škola, Tesco, reštaurácia, rôzne obchody, vlaková stanica, pošta, čerpacia stanica ... Veľkou výhodou je priame napojenie na dialničný výjazd D2 priamo v obci Kúty - smer Malacky ( 19 min), Bratislava ( 40 min), Břeclav (18 min), Brno (54 min) Cena domu: 158 500 EUR Cena je vrátane provízie RK, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckeho práva pri kúpe nehnuteľnosti. V prípade záujmu o obhliadku volajte: Zuzana Koprlová  Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 128 m2 Úžitková plocha: 128 m2 Plocha pozemku: 2027 m2 Počet izieb: 3 El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: studňa a vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Vykurovanie: vlastné - plyn
Rodinný dom s veľkým pozemkom v obci Kúty
Typ: Rodinný dom Ulica: Kúty Obec: Kúty Leaders & Partners Vám ponúka rodinný dom v obci Kúty s veľkým pozemkom o rozlohe 2027 m2. Dom pozostáva z 3 izieb, kúpeľne, kuchyne a chodby, je čiastočne podpivničený. Ponúka skvelú možnosť prispôsobiť si bývanie svojim predstavám. Dom je napojený na všetky inžinierské siete vrátane mestskej vody, plynu a kanalizácie, má vlastnú studňu.  Pozemok je rovinatý, celý oplotený. K nehnuteľnosti prislúcha aj letná kuchyňa ako aj hospodárska budova v zadnej časti pozemku a taktiež oddychová zóna v podobe drevenej terasy s krbom. Obec Kúty je vyhľadávanou lokalitou s jednoduchou dostupnosťou do okresného mesta Senica, vzdialeného cca 20 min. autom. V obci Kúty sa nachádza Materská škola, Základná škola, Tesco, reštaurácia, rôzne obchody, vlaková stanica, pošta, čerpacia stanica ... Veľkou výhodou je priame napojenie na dialničný výjazd D2 priamo v obci Kúty - smer Malacky ( 19 min), Bratislava ( 40 min), Břeclav (18 min), Brno (54 min) Cena domu: 158 500 EUR Cena je vrátane provízie RK, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckeho práva pri kúpe nehnuteľnosti. V prípade záujmu o obhliadku volajte: Zuzana Koprlová  Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 128 m2 Úžitková plocha: 128 m2 Plocha pozemku: 2027 m2 Počet izieb: 3 El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: studňa a vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Vykurovanie: vlastné - plyn
IBA U NÁS | BUNGALOVI SLNEČNÁ LÚKA | 3.ETAPA | Prievidza
Realitná kancelária JKV REAL so súhlasom developera ponúka na predaj krásne bungalovi 3. Etapy projektu Slnečná lúka na novej ulici M. Čvikotu len necelé 4 minúty cesty autom od centra mesta Prievidza, ďaleko od rušných ciest, kde sa nachádza táto budúca moderná výstavba rodinných domov v časti Vlčie Kúty. Je takmer nemožné skĺbiť vítaný pokoj vidieka s výbornou dostupnosťou do mesta, dobré susedstvo, bezpečné okolie a súčasnú prírodu kúsok od lesa a blízkosti rekreačného strediska Púšť. Lokalita Vlčie Kúty spĺňa všetky spomenuté atribúty a preto nie je nič prekvapujúce, že je považovaná za jednu z top lokalít v Prievidzi. V ponuke voľných posledných 7 z 24 bungalovov, k ktorým prislúchajú inžinierske siete ako elektrina, voda, kanalizácia a taktiež príjazdová cesta. Spomínaný bungalov má disponuje: vstupnou chodbou, obývacou izbou prepojenou s kuchyňou, komorou na potraviny, terasou, tromi spálňami, dvomi kúpeľňami a šatníkom. Záhrada pri dome je tak akurát – ani malá, ani veľká. Nielen na rannú kávu, nedeľný obed či tréning za kosačkou ale aj večernú grilovačku s priateľmi. Autá si pohodlne zaparkujete na vlastnom pozemku a to dve až tri autá. Vítaný pocit nekonečného priestoru Vám budú vytvárať veľkoformátové okná z obývacej časti a spálne., ktoré dom doslova prepájajú s exteriérom. Podlahová plocha domu s terasou je 140 m², zastavaná plocha 120 m² a pozemku celkovo je cca 390 m² (záleží od konkrétneho domu). Bungalov má nizkoenergetické tepelné čerpadlo, mesačné inkaso je 209 000 €. Na tomto projekte sa už pracuje a už onedlho bude možné odovzdávať bungalov v hrubej stavbe. Ak hľadáte úplne nové bývanie s dokončením podľa vlastných vízii, tak táto moderná novostavba je určená presne pre Vás. Samozrejme je tu možnošť dokončenia do štandardu. Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle: alebo na jadron@ U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na všetkých najznámejších portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL!