inzercia, predaj, predám, bazár

NOVOSTAVBA Zrubový dom - Čermeľské prielohy, Koš…

Kategória: Domy

rodinný dom, Čermeľské prielohy, Košice - Sever, Košice I - NOVOSTAVBA Zrubový dom - Čermeľské prielohy, Košice - Sever


Popis: Mám na predaj dvojpodlažný drevodom - novostavbu v lokalite Čermeľské prielohy, Košice - Sever.

Zrubový dom postavila fínska firma Kontio z dreva polárnej borovice, s výnimočnými vlastnosťami. Pozri: má dve podlažia - prízemie a poschodie s galériou. Je štvorizbový, s dvoma kúpeľňami.

Vstupnými dverami vojdeme do chodby - z nej môžeme prejsť do kuchyne prepojenej s jedálňou, obývacej izby, spálne, kúpeľne (so sprchovacím kútom), toalety, skladu a technickej miestnosti. Z obývačky aj z jedálne môžeme vyjsť na terasu v prednej časti domu.

Dreveným schodiskom vyjdeme na poschodie s otvorenou galériou, ďalšími dvoma izbami a kúpeľne s toaletou. Z izby orientovanej na východ vyjdeme na balkón, kde môžeme príjemne relaxovať.

Obvodové múry, priečky aj podlahy sú drevené. V kuchyni a v kúpeľniach je keramická dlažba. V kúpeľni je podlahové kúrenie. Okná sú drevené eurookná s tepelnoizolačným dvojsklom. Vstupné dvere sú drevené.

Dom vyhreje krásna kachľová pec. Voda je priezračná, čistá, z vlastnej hlbokej studne. K dispozícii nám je aj miestny vodovod. Odpad ekologicky spracúva čistička odpadových vôd za domom.

Celý pozemok má výmeru 822 m2, z toho zastavaná plocha domu je 80 m2.

Súkromie nám chráni oplotenie z lomového kameňa a dreva v kombinácii so živým plotom. Na pozemok možno vstúpiť - so súhlasom majiteľa ;) bránou na diaľkové ovládanie.

Zažili ste už dom s vôňou borovice, so slniečkom, ktoré Vás ráno zobúdza a cez deň sprevádza, pritom príjemne teplý, vzdušný, priestranný a svetlý? Príďte si to na vlastnej koži precítiť do tohto domu.

Som tu pre Vás! Kontaktujte ma na m.vajsova@


V cene sú zahrnuté aj všetky poplatky súvisiace s predajom a kompletný právny servis.
Počet izieb: 4.izbový
Celková úžitková plocha m2: 128
Plocha obytnej časti m2: 124
Výmera pozemku m2: 822
Zastavaná plocha m2: 80
Pozemok: Rovinatý
Rozmery pozemku m: 40 m x 20 m
Konštrukcia domu: Drevo
Príjazdová cesta: Asfalt
Podpivničený: Nie
Skolaudovaný v roku: 2012
Inžinierske siete: Elektrina, Kanalizácia, Čistička odpadových vôd, Verejný vodovod, Studňa
Kúrenie: Elektrické, Na tuhé palivo, Kombinované, Podlahové
Počet nadzemných podlaží: 2
Forma vlastníctva: Osobné
Garáž: Nie
Počet bytov v dome: 1
Vybavenie domu: Krb, Terasa
Terasa: Áno
Elektrický prúd: 220/380 V
Spoločenské možnosti: Kúpalisko, Turistika, Zimné športy, Cyklistické trasy
Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia
Typ strechy: Sedlová


Viac informácií: a ďalšie informácie: Marta Vajsová
m.vajsova@

Detail realitnej kancelárie:
Directreal Expert
Adresa: Moyzesov
NOVOSTAVBA   Zrubový dom  -  Čermeľské prielohy, Koš…
Podobné inzeráty
Na predaj zrubový rodinný dom s terasou a garážou pre  2 aut
Typ: Zrubový dom Ulica: Jakubov Obec: Jakubov Interné ID: 284   Ponúkame na predaj 3 izbový zrubový rodiný dom v obci Jakubov, s celkovou úžitkovou plochou 195 m2 - výrobca Originál masív. Zrubový dom sa nachádza v malebnej dedinke Jakubov pri lese, v tichom a príjemnom prostredí  35 km od Bratislavy a 45 km od Viedne. Pozemok je veľkorysý , s výmerou 937 m2 , so záhradou s vlastným lesom, zatrávnená s automatickou závlahou.  Na prízemí sa nachádza veľká obývacia mietnosť prepojená s jedálenskou časťou a kuchyňou, chodba a priestranné WC. Na poschodí sú dve izby, z ktorých je vstup na terasu a kúpeľňa s WC. V suteréne zrubu sa nachádza garáž pre 2 autá, fínska sauna, sprchový kút, WC a oddychová zóna.  V zrube  sú vybudované inžinierske siete a kompletné podlahové plynové kúrenie. V prípade záujeme je zrubový dom ihneď obývateľný. Cena : 365 000 € V cene je zahrnutá provízia RK , právny servis, notárske poplatky, poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti do katastra a v prípade potreby pomoc s hypotekárnym úverom. Sme pripravení poskytnúť Vám komplexný servis sa o Všetky Vaše potreby. Zabezpečíme aj možné financovanie kúpy Vami vybranej nehnuteľnosti. Naši špecialisti s dlhoročnými skúsenosťami sú pripravení pomôcť Vám. Radi zodpovieme všetky otázky a prípadné doplňujúce informácie. Obhliadku si môžete dohodnúť kedykoľvek telefonicky, alebo formou sms. Sme pre Vás dostupní každý deň na telefónnom čísle + 704   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 937 m2 Úžitková plocha: 195 m2 Plocha pozemku: 937 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 3 Balkón: áno Kúpeľňa: áno Energetický certifikát: áno Garáž: áno - 2 autá Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Materiál: drevostavba Terasa: áno Vykurovanie: áno
NOVOSTAVBA 5 izbový RD v krásnej prírode blízko mesta
Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - [24.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 1 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 2 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 3 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 4 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 5 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 6 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 7 NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 155 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Rodinný dom je hotový, pripravený pre nového majiteľa – momentálne vo fáze kolaudácie. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V tejto lokalite je už stavebná uzávera, takže stavebný ruch v okolí už nehrozí. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle:
Na predaj drevený zrubový dom- novostavba  v Nesvadoch
Reality na kľúč Vám ponúka na predaj drevený zrubový dom pri termálnom kúpalisku v Nesvadoch. Zrub Možnosť využívať ako celok alebo dve samostatné bytové jednotky. Podlahová plocha domu je 120m2 + podlažie. Dom je postavený zo smrekových gulatín hrúbkou od 40 do 50cm, ktoré sú zateplené ovčou vlnou. Vykurovanie je naplánované na elektrické podlahové kúrenie. Zrubový dom bol postavený bez použitia jedného klinca. Dispozícia Možnosť č.1 Zrub ako celok pozostáva z: kúpeľne, toalety, kuchyne a možnosť až 7 izieb (počet izieb podľa vlastných predstáv – aké veľké izby si spravíte) . Možnosť č.2 Zrub ako dve bytové jednotky pozostáva z: 2 kúpeľne, 2 toalety, 2 kuchyne, 6 izieb a 2 terasy. Pozemok Rozloha celého pozemku je 400m2. Na pozemku sa nachádzajú inžinierske siete (mestská voda, elektrina a kanalizácia). Výhody • zrub ideálny na dokončenie podľa vlastných predstáv • výborná lokalita pri termálnom kúpalisku • investičná možnosť na prenájom dvoch bytových jednotiek • jedinečná nehnuteľnosť Lokalita Tichá lokalita v meste Nesvady. Nachádza sa tu mestský úrad, pošta, mestská polícia, záchranárska stanica, materská škola, základná škola, trhovisko, kultúrne stredisko, Coop Jednota, Tesco a termálne kúpalisko. Cena Cena domu s pozemkom je 234 000€. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté: - kompletný realitný servis (sme s vami od začiatku až po odovzdanie nehnuteľnosti) - poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti (vyhotovenie zmluvnej dokumentácie notárom) - zabezpečenie financovania vašej nehnuteľnosti, poistenie nehnuteľnosti a osôb - zabezpečenie znaleckého posudku - prepis dodávateľov energií a správcovskej spoločnosti bytového domu - provízia realitnej kancelárie Odbremeníme Vás od všetkých starostí a byrokracie. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv nehnuteľnosti a finančných prostriedkov. U NÁS NÁJDETE IBA AKTUÁLNE PONUKY! POZRITE SI AJ OSTATNÉ NAŠE PONUKY! © Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Reality na kľúč.
Na predaj drevený zrubový dom- novostavba  v Nesvadoch
Reality na kľúč Vám ponúka na predaj drevený zrubový dom pri termálnom kúpalisku v Nesvadoch. Zrub Možnosť využívať ako celok alebo dve samostatné bytové jednotky. Podlahová plocha domu je 120m2 + podlažie. Dom je postavený zo smrekových gulatín hrúbkou od 40 do 50cm, ktoré sú zateplené ovčou vlnou. Vykurovanie je naplánované na elektrické podlahové kúrenie. Zrubový dom bol postavený bez použitia jedného klinca. Dispozícia Možnosť č.1 Zrub ako celok pozostáva z: kúpeľne, toalety, kuchyne a možnosť až 7 izieb (počet izieb podľa vlastných predstáv – aké veľké izby si spravíte) . Možnosť č.2 Zrub ako dve bytové jednotky pozostáva z: 2 kúpeľne, 2 toalety, 2 kuchyne, 6 izieb a 2 terasy. Pozemok Rozloha celého pozemku je 400m2. Na pozemku sa nachádzajú inžinierske siete (mestská voda, elektrina a kanalizácia). Výhody • zrub ideálny na dokončenie podľa vlastných predstáv • výborná lokalita pri termálnom kúpalisku • investičná možnosť na prenájom dvoch bytových jednotiek • jedinečná nehnuteľnosť Lokalita Tichá lokalita v meste Nesvady. Nachádza sa tu mestský úrad, pošta, mestská polícia, záchranárska stanica, materská škola, základná škola, trhovisko, kultúrne stredisko, Coop Jednota, Tesco a termálne kúpalisko. Cena Cena domu s pozemkom je 234 000€. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté: - kompletný realitný servis (sme s vami od začiatku až po odovzdanie nehnuteľnosti) - poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti (vyhotovenie zmluvnej dokumentácie notárom) - zabezpečenie financovania vašej nehnuteľnosti, poistenie nehnuteľnosti a osôb - zabezpečenie znaleckého posudku - prepis dodávateľov energií a správcovskej spoločnosti bytového domu - provízia realitnej kancelárie Odbremeníme Vás od všetkých starostí a byrokracie. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv nehnuteľnosti a finančných prostriedkov. U NÁS NÁJDETE IBA AKTUÁLNE PONUKY! POZRITE SI AJ OSTATNÉ NAŠE PONUKY! © Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Reality na kľúč.
Na predaj drevený zrubový dom- novostavba  v Nesvadoch
Reality na kľúč Vám ponúka na predaj drevený zrubový dom pri termálnom kúpalisku v Nesvadoch. Zrub Možnosť využívať ako celok alebo dve samostatné bytové jednotky. Podlahová plocha domu je 120m2 + podlažie. Dom je postavený zo smrekových gulatín hrúbkou od 40 do 50cm, ktoré sú zateplené ovčou vlnou. Vykurovanie je naplánované na elektrické podlahové kúrenie. Zrubový dom bol postavený bez použitia jedného klinca. Dispozícia Možnosť č.1 Zrub ako celok pozostáva z: kúpeľne, toalety, kuchyne a možnosť až 7 izieb (počet izieb podľa vlastných predstáv – aké veľké izby si spravíte) . Možnosť č.2 Zrub ako dve bytové jednotky pozostáva z: 2 kúpeľne, 2 toalety, 2 kuchyne, 6 izieb a 2 terasy. Pozemok Rozloha celého pozemku je 400m2. Na pozemku sa nachádzajú inžinierske siete (mestská voda, elektrina a kanalizácia). Výhody • zrub ideálny na dokončenie podľa vlastných predstáv • výborná lokalita pri termálnom kúpalisku • investičná možnosť na prenájom dvoch bytových jednotiek • jedinečná nehnuteľnosť Lokalita Tichá lokalita v meste Nesvady. Nachádza sa tu mestský úrad, pošta, mestská polícia, záchranárska stanica, materská škola, základná škola, trhovisko, kultúrne stredisko, Coop Jednota, Tesco a termálne kúpalisko. Cena Cena domu s pozemkom je 233 900€. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté: - kompletný realitný servis (sme s vami od začiatku až po odovzdanie nehnuteľnosti) - poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti (vyhotovenie zmluvnej dokumentácie notárom) - zabezpečenie financovania vašej nehnuteľnosti, poistenie nehnuteľnosti a osôb - zabezpečenie znaleckého posudku - prepis dodávateľov energií a správcovskej spoločnosti bytového domu - provízia realitnej kancelárie Odbremeníme Vás od všetkých starostí a byrokracie. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv nehnuteľnosti a finančných prostriedkov. U NÁS NÁJDETE IBA AKTUÁLNE PONUKY! POZRITE SI AJ OSTATNÉ NAŠE PONUKY! © Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Reality na kľúč.
PREDAJ  ZRUBOVÝ RODINNÝ DOM S OSOBITOU ATMOSFÉROU DNV BA IV
Z poverenia majiteľa Vám ponúkame na predaj atraktívny zrubový dom v mestskej časti Devínska Nová Ves – Devínske jazero. Mestská časť Devín je prémiová lokalita na pokojné mestské bývanie. Disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, šikovné spojenie s centrom mesta autom aj MHD. V okolí nádherná prírodná scenéria , Devínsky hrad nad sútokom Dunaja a Moravy, kultúrne pamiatky, náučné chodníky a cyklotrasy Výborná dostupnosť do mesta, napojenie na diaľnicu Rodinný dom spĺňa všetky predpoklady na účely bývania pre rodinu v príjemnom, tichom prostredí uprostred prírody. Zrub má výbornú pozíciu, nachádza sa pár minút od centra Bratislavy, ponúka ticho a výhľady na okolitú prírodu. Prístupová cesta je asfaltová, cca 200 m pred vstupom k pozemku je prírodného charakteru, spevnená, neupravená. Pozemok o výmere – 988m2 má rovinatý charakter, orientovaný J/Z Prírodný charakter pozemku dotvára viacero najmä ihličnatých stromov. Možnosti oddychu a relaxu dopĺňa vybudovaná vonkajšia vírivka 4 izbový samostatne stojaci zrubový dom, sa rozprestiera na dvoch nadzemných podlažiach. Rok výstavby 2012 Celková úžitková plocha domu je - 140m2 Zastavaná plocha – 100m2 Parkovanie na pozemku Dispozícia: Prízemie: Vstupná hala Priestrannej obývacia izba prepojená s kuchyňou s výstupom na terasu - kompletne vybavená kuchynská linka vstavanými spotrebičmi – elektrický sporák s keramickou platňou, odsávač pár, umývačka riadu Obývacej izbe dominuje otočný kozub s uzatvoreným ohniskom Samostatná izba Kúpeľňa so sprchovým kútom Toaleta Komora Schodisko Terasa 2/NP Priestranná izba (galéria), ktorú je možné ešte predeliť priečkou Detská izba so šatníkom Technická miestnosť Kúpeľňa s vaňou Toaleta Šatník Výstup na priestrannú loggiu Prístupová cesta je asfaltová, posledných 200 m pred vstupom k pozemku je prírodného charakteru, spevnená, neupravená. Inžinierske siete: - elektrina - verejný vodovod - čistička - vykurovanie: elektrické - podlahové kúrenie + radiátory - Podlahové vykurovanie na prízemí v kombinácii s radiátormi na poschodiach - Teplotný komfort umocňuje krb otočný otočný kozub s uzatvoreným ohniskom v obývacej miestnosti - ohrev vody: elektrický bojler - Kanalizačná prípojka je napojená na čističku odpadových vôd - celoročne obývateľný Príslušenstvo tvorí záhradný altánok, garážový prístrešok pre 3 autá Cena: 453 700 € V cene sú zahrnuté poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti vrátane financovania bez poplatkov Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti KARIN & PARTNERS Kontakt: Adrianová Telefón: adrianova@