inzercia, predaj, predám, bazár

Novostavby apartmánov, 200m od mora, ostrov Brač, Chorvátsko

Kategória: Byty

Podrobnosti o nehnuteľnosti

ID nehnuteľnosti C_4059

Miesto: ostrov Brač

Typ nehnuteľnosti: novostavba apartmánov

Cena 106.870 – 206.000 EUR

Obytná plocha apartmánov: 29 m2 – 57 m2

Elektrina

Voda z vodovodu

Kanalizácia

Telefón / Internet

Prístup autom

Vzdialenosť od mora: 200 m

Kľúčové vlastnosti

Bazén

Novostavba

Popis:

RK Relax properties vám ponúka na predaj Apartmány v menšej budove s celkom 7 apartmánmi a bazénom.

Apartmány sa predávajú nezariadené. Budova má všetku infraštruktúru.

Bazén je tiež pred dokončením.

K objektu prislúcha aj 7 parkovacích miest, pričom cena parkovacieho státia je 5.150 € a je potrebné si ho dokúpiť. Apartmány majú výhľad na more.

Budova pozostáva z prízemia, prvého poschodia a druhého poschodia.

PRÍZEMIE:

BYT 1

– dvojizbový komfort 55,63 m2 + terasa 17,24 m2 a záhrada 12,63 m2

– cena: 178.970 EUR

BYT 2

– dvojizbový komfort 51,88 m2 + terasa 18,24 m2 a záhrada 8,25 m2

– cena: 166.090 EUR

1. POSCHODIE:

BYT 3 – predaný

BYT 4 – predaný

2. POSCHODIE:

BYT 5

– štúdio/garsónka 29,53 m2

– cena: 106.870 EUR

BYT 6

– komfortný jednoizbový byt s galériou, 57,27 m2

– cena: 206.000 EUR

BYT 7

– jednoizbový komfortný byt s rozlohou 52 m2

– cena: 187.980 EUR

Vzdialenosť od mora je 200 metrov.

Viac o ostrove Brač

Ostrov Brač je najväčší (400 km2) v Dalmácii a má najkratšiu plavbu trajektom zo Splitu, asi 40 minút. Trajekt premáva celý rok každých pár hodín do Supetaru. Odtiaľ premáva po ostrove integrovaná verejná doprava. Väčšina ľudí vyhľadáva krásy pobrežia, ale vnútrozemie má tiež úžasnú scenériu a odľahlé lúky a olivové a viničové háje.

Brač má nádherné pláže.

Pláž v Bole je zobrazená na väčšine chorvátskych turistických materiálov známych ako „Zlatini Rat“ alebo „Zlatý roh“.

Na ostrove je malé letisko pre súkromné lietadlá. Najpopulárnejšími nehnuteľnosťami predávanými na Brači sú dovolenkové apartmány v blízkosti pobrežných dedín, často nedávno postavené. Sprísnenie stavebných pravidiel znamená, že sa v súčasnosti stavia menej.

Nehnuteľnosť na ostrove Brač sa považuje za dobrú investíciu, pretože Chorvátsko sa snaží zlepšiť svoj turistický priemysel.
Novostavby apartmánov, 200m od mora, ostrov Brač, Chorvátsko
Podobné inzeráty
Novostavby apartmánov na ostrove Brač, 400m od mora, Chorvát
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_4195 Miesto: ostrov Brač Typ nehnuteľnosti: 1-2 spálňové apartmány Cena: 123.600 – 222.232,80 € Obytná plocha apartmánu: 44m2-62m2 m2 Dispozícia: 1-2 spálne, 1 kúpeľňa Vzdialenosť od mora: 400m Elektrina Voda z vodovodu Kanalizácia Telefón / Internet Prístup autom Vzdialenosť od centra: 30 m Kľúčové vlastnosti Novostavba Výhľad na more z niektorých apartmánov Popis: RK Relax properties vám ponúka na predaj novo postavené apartmány v skvelej lokalite na ostrove Brač. Buďte prvý a pripravte sa na leto! Nehnuteľnosť je novostavba budovy so 7 apartmánmi, výborná lokalita a cena. Apartmány sa predávajú nezariadené a ich súčasťou je sanita, obklady, klimatizačné jednotky a vnútorné a vonkajšie dvere. Objekt sa nachádza 400 m od mora. V ponuke sú: Apartmán č. 1 – nachádza sa v suteréne, výmera je 44,73 m2 a pozostáva z kuchyne, jedálne, obývačky, kúpeľne a spálne, plus terasa 4,21 m2 – tento apartmán je bez parkovacieho miesta – Cena: 123 600 € Apartmán č. 2 – nachádza sa na prízemí, má výmeru 62,81 m2 a pozostáva z kuchyne, jedálne, obývačky, kúpeľne a spálne s terasou o výmere 4,08 m2 – súčasťou apartmánu je i parkovacie miesto – Cena: 222.232,80 € Apartmán č. 3 – nachádza sa na prízemí, má rozlohu 55,13 m2 a pozostáva z kuchyne, jedálne, obývačky, kúpeľne a spálne s terasou o výmere 2,56 m2 – súčasťou apartmánu je i parkovacie miesto – Cena: 152.665,57 € Apartmán č.5 – nachádza sa na prvom poschodí, má rozlohu 51,95 m2 a pozostáva z kuchyne, jedálne, obývacej izby, kúpeľne a dvoma spálňami s terasou 4,04 m2 – súčasťou apartmánu je i parkovacie miesto – Cena: 222.242,07 € Apartmán č. 6 – nachádza sa v podkroví, má rozlohu 58,93 m2 a pozostáva z dvoch izieb, chodby, kúpeľne, kuchyne a galérie – súčasťou apartmánu je i parkovacie miesto – Cena: 184.626,47 € Apartmán č. 7 – nachádza sa v podkroví, má rozlohu 58,93 m2 a pozostáva z dvoch izieb, chodby, kúpeľne, kuchyne a galérie – – súčasťou apartmánu je i parkovacie miesto, bez výhľadu na more – Cena: 166.823,95 € Viac o ostrove Brač Ostrov Brač je najväčší (400 km2) v Dalmácii a má najkratšiu plavbu trajektom zo Splitu, asi 40 minút. Trajekt premáva celý rok každých pár hodín do Supetaru. Odtiaľ premáva po ostrove integrovaná verejná doprava. Väčšina ľudí vyhľadáva krásy pobrežia, ale vnútrozemie má tiež úžasnú scenériu a odľahlé lúky a olivové a viničové háje. Brač má nádherné pláže. Pláž v Bole je zobrazená na väčšine chorvátskych turistických materiálov známych ako „Zlatini Rat“ alebo „Zlatý roh“. Na ostrove je malé letisko pre súkromné lietadlá. Najpopulárnejšími nehnuteľnosťami predávanými na Brači sú dovolenkové apartmány v blízkosti pobrežných dedín, často nedávno postavené
3-spáľňový apartmán, výhľad na more, ostrov Brač, Chorvátsko
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_3637 Miesto: Brač Typ nehnuteľnosti: apartmán Cena 226.600 € Obytná plocha: 101 m² Dispozícia: 3 spálne a 2kúpeľne Vzdialenosť od mora: 850 m Elektrina Voda z vodovodu Telefón / Internet Prístup autom Septik / nie je tam odtokový systém Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Bazén Strešná terasa Vonkajšie stolovanie s pohľadom na more Panoramatický výhľad Orientácia sever, západ   Popis: RK Relax properties vám ponúka na predaj apartmán s krásnym výhľadom na more. Nachádza sa v budove, ktorá má celkovo 5 apartmánov a na predaj je posledný podkrovný apartmán, umiestnený pod strechou. Nehnuteľnosť obklopuje krásna záhrada a prostredie. K dispozícii je aj bazén, ktorý môžu využívať všetci vlastníci apartmánov.   Apartmán č. 2 – 226.600 € Apartmán sa nachádza na najvyššom poschodí a má rozlohu 101,8 m2. Ponúka úchvatný výhľad na more. K apartmánu prislúcha aj komora/technická miestnosť v rozmere 2,88 m2, v ktorej je práčka a umývadlo. Apartmán pozostáva z troch spální, dvoch kúpeľní, vybavenej kuchyne s kokteilovým barom a balkón s krásnym výhľadom na more. Apartmán disponuje parkovacím miestom.   Viac o ostrove Brač Ostrov Brač je najväčší (400 km2) v Dalmácii a má najkratšiu plavbu trajektom zo Splitu, asi 40 minút. Trajekt premáva celý rok každých pár hodín do Supetaru. Odtiaľ premáva po ostrove integrovaná verejná doprava. Väčšina ľudí vyhľadáva krásy pobrežia, ale vnútrozemie má tiež úžasnú scenériu a odľahlé lúky a olivové a viničové háje. Brač má nádherné pláže. Pláž v Bole je zobrazená na väčšine chorvátskych turistických materiálov známych ako „Zlatini Rat“ alebo „Zlatý roh“. Na ostrove je malé letisko pre súkromné ​​lietadlá. Najpopulárnejšími nehnuteľnosťami predávanými na Brači sú dovolenkové apartmány v blízkosti pobrežných dedín, často nedávno postavené. Sprísnenie stavebných pravidiel znamená, že sa v súčasnosti stavia menej. Nehnuteľnosť na ostrove Brač sa považuje za dobrú investíciu, pretože Chorvátsko sa snaží zlepšiť svoj turistický priemysel.
Amartmány pri mori, Sutivan - Brač / Chorvátsko
Ponúkame Vám na predaj rôzne veľkosti apartmánových bytov v krásnej destinácii ostrova Brač, konkrétne v obci SUTIVAN. Predstavte si, že sa ráno zobudíte s pocitom slnečných lúčov na tvári. Než sa pustíte do práce, prebehnete sa po pláži a medzi online stretnutiami si vyvetráte hlavu prechádzkou po promenáde. Kedykoľvek sa vám zažiada, vyberiete sa na obed s dokonalým výhľadom. A keď sa za súmraku budete vracať domov, bude vás sprevádzať šum mora a ružové zore nad morskou hladinou. A čo viac, môže to byť váš posledný pohľad predtým, ako sa uložíte do postele. Aj takto môžu vyzerať vaše bežné pracovné dni a vôbec pritom nemusíte prestať pracovať na svojej kariére a budúcnosti. OSTROV BRAČ PATRÍ MEDZI 10 NAJLEPŠÍCH DESTINÁCIÍ PRE ŽIVOT Čo ak vám povieme, že si za cenu bytu na bratislavskom sídlisku viete kúpiť apartmán v krásnom rezorte neďaleko chorvátskej pláže? Na ostrove Brač si môžete splniť sen žiť a pracovať pri mori a užívať si tu pobyt celý rok alebo len jeho časť a zvyšok času profitovať z prenájmu. Ak ste Brač ešte nenavštívili, možno ten správny čas nadišiel práve teraz. Tento výnimočný kus zeme v Jadranskom mori je tretím najväčším ostrovom Dalmácie a nesie si v sebe neskutočnú energiu. Je to miesto, do ktorého sa zamilujete po prvej návšteve (overené na vlastnej koži!). Ostrov Brač je jednoducho stávka na istotu. Nádherná farba mora, dobré víno a jedlo, príroda, ale aj história. To všetko si môžete dopriať z pohodlia vlastného domova, ktorý si tu viete vytvoriť v apartmánoch, ktorým nechýba štýl a vkus. V našej ponuke nájdete apartmánové domy v projekte Sutivan. Pobrežie Sutivanu je dlhé tri kilometre a po celej jeho dĺžke sú každých 50 až 200 metrov pekné okruhliakové pláže ponúkajúce príjemné kúpanie. Pri plážach tiež nájdete výborné reštaurácie a kaviarničky, ktoré vám ešte posilnia dokonalú prímorskú atmosféru. V prvej etape vám ponúkame 6 moderných budov v perfektnej lokalite len pár minút od mora. Apartmány poskytujú pokoj, súkromie a dostatok priestoru. Vyberte si z našej aktuálnej ponuky a zažite si túto atmosféru vo vlastnom nadčasovom bývaní s možnosťou ďalšieho prenájmu. ČO VÁM PONÚKAME: • Exkluzívne apartmány s 1, 2, 3 alebo 4 spálňami a lodžiou • Apartmány na prízemí majú k dispozícii súkromnú záhradu • 50 minút jazdy trajektom do centra mesta Split • 5 minút jazdy do letoviska Supetar • Parkovacie miesto • Panoramatický výhľad na more • Moderná konštrukcia s dôrazom prímorský dizajn VYBAVENIE APARTMÁNOV: • Apartmány sú v kvalitných a moderných budovách s hliníkovými profilmi • Podlahy sú gresové dlažby v dekore mramor • Biele interiérové dvere • Kúpeľne vybavené kvalitnou sanitou • Predpríprava na klimatizáciu • Okolie upravené zeleňou • Parkovacie miesta priamo pred apartmánovým domom • Vybavené detské ihrisko Cena nehnuteľnosti nezahŕňa províziu pre realitnú kanceláriu. Neváhajte nás kontaktovať, radi Vám sprostred
2-izbový apartmán s výhľadom na more, Brač, Chorvátsko
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_4026 Miesto: ostrov Brač Typ nehnuteľnosti: 2 – izbový apartmán s terasou Cena 164.800 € Obytná plocha domu: 57 m² Dispozícia: 1x spálňa, obývačka, 1 x kúpeľňa Vzdialenosť od mora: 300 m Elektrina Voda z vodovodu Kanalizácia Telefón / Internet Prístup autom Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: •V blízkosti pláže • vonkajšie stolovanie Popis: RK Relax properties vám ponúka na predaj tento apartmán, ktorý sa nachádza na prvom poschodí apartmánového domu v ktorom je celkovo len 10 apartmánových jednotiek. Obytná plocha apartmánu je 57,15 m2 a pozostáva z jednej samostatnej spálne, kúpeľne, chodby, kuchyne, jedálne a ďalšia miestnosť, ktorá je momentálne obývačkou, ale môže byť aj spálňou. Apartmán má všetku infraštruktúru, klimatizáciu a parkovacie miesto. Tento apartmán má tiež veľkú terasu 75,40 m2 s krásnym výhľadom na more. Nachádza sa 300 metrov od mora. Viac o ostrove Brač Ostrov Brač je najväčší (400 km2) v Dalmácii a má najkratšiu plavbu trajektom zo Splitu, asi 40 minút. Trajekt premáva celý rok každých pár hodín do Supetaru. Odtiaľ premáva po ostrove integrovaná verejná doprava. Väčšina ľudí vyhľadáva krásy pobrežia, ale vnútrozemie má tiež úžasnú scenériu a odľahlé lúky a olivové a viničové háje. Brač má nádherné pláže. Pláž v Bole je zobrazená na väčšine chorvátskych turistických materiálov známych ako „Zlatini Rat“ alebo „Zlatý roh“. Na ostrove je malé letisko pre súkromné lietadlá. Najpopulárnejšími nehnuteľnosťami predávanými na Brači sú dovolenkové apartmány v blízkosti pobrežných dedín, často nedávno postavené. Sprísnenie stavebných pravidiel znamená, že sa v súčasnosti stavia menej. Nehnuteľnosť na ostrove Brač sa považuje za dobrú investíciu, pretože Chorvátsko sa snaží zlepšiť svoj turistický priemysel. Viac Info:
2-izbový apartmán s terasou a výhľadom na more, 300m od mora
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_4026 Miesto: ostrov Brač Typ nehnuteľnosti: 2 – izbový apartmán s terasou Cena 164.800 € Obytná plocha domu: 57 m² Dispozícia: 1x spálňa, obývačka, 1 x kúpeľňa Vzdialenosť od mora: 300 m Elektrina Voda z vodovodu Kanalizácia Telefón / Internet Prístup autom Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: •V blízkosti pláže • vonkajšie stolovanie Popis: RK Relax properties vám ponúka na predaj tento apartmán, ktorý sa nachádza na prvom poschodí apartmánového domu v ktorom je celkovo len 10 apartmánových jednotiek. Obytná plocha apartmánu je 57,15 m2 a pozostáva z jednej samostatnej spálne, kúpeľne, chodby, kuchyne, jedálne a ďalšia miestnosť, ktorá je momentálne obývačkou, ale môže byť aj spálňou. Apartmán má všetku infraštruktúru, klimatizáciu a parkovacie miesto. Tento apartmán má tiež veľkú terasu 75,40 m2 s krásnym výhľadom na more. Nachádza sa 300 metrov od mora. Viac o ostrove Brač Ostrov Brač je najväčší (400 km2) v Dalmácii a má najkratšiu plavbu trajektom zo Splitu, asi 40 minút. Trajekt premáva celý rok každých pár hodín do Supetaru. Odtiaľ premáva po ostrove integrovaná verejná doprava. Väčšina ľudí vyhľadáva krásy pobrežia, ale vnútrozemie má tiež úžasnú scenériu a odľahlé lúky a olivové a viničové háje. Brač má nádherné pláže. Pláž v Bole je zobrazená na väčšine chorvátskych turistických materiálov známych ako „Zlatini Rat“ alebo „Zlatý roh“. Na ostrove je malé letisko pre súkromné lietadlá. Najpopulárnejšími nehnuteľnosťami predávanými na Brači sú dovolenkové apartmány v blízkosti pobrežných dedín, často nedávno postavené. Sprísnenie stavebných pravidiel znamená, že sa v súčasnosti stavia menej. Nehnuteľnosť na ostrove Brač sa považuje za dobrú investíciu, pretože Chorvátsko sa snaží zlepšiť svoj turistický priemysel.
Dokončené novostavby apartmánov, 200m od mora, Makarská rivi
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_3643 Miesto: Makarská riviéra Typ nehnuteľnosti: Novostavby luxusných apartmánov Cena od 278.100€ do 612.850 € Obytná plocha apartmánov: od 73 do 162m2 Dispozícia: 2 až 3 spálne, 2 až 3 kúpeľne Vzdialenosť od mora: 200m (5 minút pešo priamo na pláž) Elektrina Voda z vodovodu Telefón / Internet Prístup autom Kanalizácia Vzdialenosť od centra 200 m Vzdialenosť od letiska 55 km Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Novostavba Skvelá lokalita Blízkosť pláže Popis: RK Relax properties vám ponúka na predaj jedinečnú príležitosť – predaj novostavieb apartmánov 200m od mora v jedinečnej lokalite a polohe na Makarskej riviére. V ponuke nájdete apartmány s dvoma a tromi spálňami a dvoma až troma kúpeľňami o rozlohe od 73m2 po 162m2. Každý z apartmánov má veľkú terasu a výhľad na more! Objekt sa skladá zo suterénu s garážovými státiami a skladom, prízemím. Objekt disponuje 3 nadzemnými podlažiami a má celkovo 16 apartmánov. Nachádza sa iba 200 m od mora a od centra, kde sú obchody, reštaurácie, kaviarne, lekárne. Každý apartmán s dvoma spálňami (74m2) sa skladá z kuchyne, jedálne, obývacej izby, dvoch kúpeľní a dvoch spální. Trojizbové apartmány (122-149m2) sa skladajú z 3 spální, dvoch kúpeľní, chodby, kuchyne, jedálne a obývacej izby a balkóna s výhľadom na more. Tieto trojizbové apartmány na treťom poschodí a v podkroví sú mezonetové, na rozdiel od ostatných trojspálňových apartmánov majú navyše veľkú šatníkovú skriňu, práčovňu, ďalšiu toaletu a veľkú terasu s otvoreným výhľadom na more. Apartmány sú momentálne už dokončené a novým majiteľom sa budú odovzdávať vybavené klimatizácia, podlahy, sanita, kachličky – bez nábytku. Posledné voľné apartmány: 3 izbové apartmány  S1/I – prízemie, 288.400 EUR S/Z – prízemie, 278.100 EUR 4 izbové apartmány A1/Z – prízemie, 401.700 EUR A2/Z – 1. poschodie, 494.400 EUR Mezonetové apartmány typu Duplex House (rozprestierajúce sa na 2 poschodiach) A4/1 – 3 poschodie, 566.500EUR A5/Z – 3. poschodie, 612.850 EUR Ceny sú vrátane DPH. Kontaktujte nás a na vyžiadanie Vám pošleme pôdorys vybraného apartmánu. Možnosť doplatenia parkovania: Garážové státie – 30.900 EUR Vonkajšie státie – 20.600 EUR Objekt je kompletne postavený z betónu, bude mať výťah, prvotriednu keramiku a podlahy v spálňach, kamenné schodisko. Posuvné steny sú hliníkové so zdvižno-posuvným systémom s trojvrstvovým sklom, žalúzie sú elektrické, každá izba je klimatizovaná, v kúpeľniach je podlahové vykurovanie. Vzhľadom k tomu, že spoločnosť vlastní byty, sú všetci budúci kupujúci oslobodení od platenia štátnej dane z nákupu nehnuteľnosti. Viac o lokalite Makarska Makarska je najväčšie mesto, ktoré leží na 200 km pobreží medzi Dubrovníkom a Splitom, 60 km od Splitu. Bolo to jedno z prvých miest s veľkým turistickým ruchom v Chorvátsku a dnes je mi