inzercia, predaj, predám, bazár

NOVÝ - Lovi ohrievač 4v1

Kategória: Kojenecké potreby

Predám nový ohrievač 4v1

Dôvod predaja : tento sme mali u starých rodičov, no nepoužili sme ho ani raz

LOVI ohrievač fliaš zabezpečí rýchle a jednoduché ohriatie pokrmov pre dieťa v optimálnej teplote.

Zariadenie dokáže pracovať v troch režimoch: Bottle, Hot a Dinner (Fľaša, Horúci a Večera)

Režim BOTTLE (fľaša) udržiava nastavenú teplotu vody, alebo mlieka do 10 hodín. Umožňuje tiež postupné rozmrazovanie jedla skladovaných vo vrecku.
Režim HOT (Horúci) umožňuje rýchle a rovnomerné ohrievanie pokrmov a taktiež dezinfekciu fliaš, cumlíkov a príslušenstva parou.
Režim DINNER (Večera) udržiava teplotu pokrmu do 3 hodín.
4 funkcie v jednom zariadení

Ohrievanie jedla, udržiavanie teploty jedla, rozmrazovanie a odmrazovanie a varenie

Rýchly

Ohreje pokrm do 2 minút (80 ml mlieka/vody na počiatočnú teplotu 21°C)

Intuitívny

Vďaka trom prevádzkovým režimom a elektrickému čitateľnému displeju

Bezpečný

Automaticky sa vypne v prípade absencie vody (v režime HOT)

Praktický

S možnosťou nastavenia dĺžky a skrytia kábla.

Univerzálny

Do ohrievača sa zmestí väčšina fliaš a pohárov.

V prípade, že nezdnihnem tel, prosím, nechajte sms, ozvem sa späť :)

PS: Klik na meno a pozri aj ďalšie inzeráty

NOVÝ - Lovi ohrievač 4v1
Podobné inzeráty
Elektrická odsávačka
Predám úplne novú, nepoužívanú elektrickú 3D odsávačku mlieka. Nová v obchodoch od 140€ Lovi Expert 3D elektrická odsávačka materského mlieka je profesionálny pomocník pri riešení problémov s laktáciou a odsávaním materského mlieka. Efektívne a jemne odsáva materské mlieko vďaka inovatívnej technológii 3D. Technologicky vyspelý silikónový nadstavec veľmi tesne objíme bradavku. Tým, že pracuje s celým svojím povrchom, napodobňuje dvojfázový proces satia dieťaťa. Je efektívna a citlivá. Profesionálnu pomoc pri laktácii. Mäkká silikónová vložka používa novú 3D technológiu odsávania Silikónová vložka využíva celý svoj povrch.  Dynamický cumlík lovi® Cumlík lovi je vyrobený z heterogenních silikonových vrstiev: tenká špička a pevná základňa. Dynamicky se prispôsobuje (naťahuje sa) satiu dieťaťa. Povzbudzuje svaly čeľustí k aktívnej činnosti. Mlieko nevyteká, dieťa ho musí aktívne sať. Pevná základňa zo silnejšieho silikónu umožňuje stabilnú oporu pre správne umiestnenie pier na cumlíku.   Príslušenstvo pre skladovanie mlieka Fľaša obsahuje tesniace disk, ktorým ju po odsatí materského mlieka uzavrite. Mlieko je chránené pred vyliatím a môže byť bezpečne uložené v chladničke.   Napájanie zo siete alebo batériami Až 3 hodiny nepretržitého odsávania bez nabíjania batérie.   Dotykový panel a display Intuitívny dotykový panel a display poskytujú jednoduché používanie odsávačky materského mlieka.  Príslušenstvo pre ručné odsávanie Vďaka setu pre ručné odsávanie môžete jednoducho premeniť elektronickú odsávačku materského mlieka na ručné.  Obsah balenia: odsávačka materského mlieka s fľašou 150 ml, dynamický cumlík lovi® a tesniace disk pre uchovanie mlieka viečko so stupnicou na odmeranie tekutín adaptér elektronický dotykový panel silikónová hadička s konektormi set na ručné odsávanie materského mlieka sieťový adaptér stabilná základňa na fľašu kufrík náhradné diely: kábel, silikónové elementy, konektor vzorky vložiek do podprsenky lovi
Lovi Ohrievač fliaš elektrický sivý 4v1
Predám nepoužitý ohrievač na fľaše, kupovaný tento rok. Viac info si môžete pozrieť na stránke:
LOVI 4v1 elektrický ohrievač a sterilizátor na fľaše - biely
Predám Lovi 4v1 elektrický ohrievač a sterilizátor na fľaše - biely. Ohrievač bol kupovaný 10/2022 čiže je ešte v záruke. Použitý asi dva krát.
Cumlíky NUK, lovi, suavinex, BIBS
Nuk Trendline 0-6 m. 2ks 6,50€ Lovi Dynamic mini 0-2 m. 1ks 1,50€ Lovi Dynamic buddy bear 0-3 m. 2ks 4,50€ Lovi Dynamic botanic 6-18 m. 2ks 4,50€ Sauvinex SX Pro 0-6 m. 1ks 4,50€ BIBS Vanilla Latex veľ.1 1ks 4,50€ Cumlíky neboli používané, iba vysterilizované.
Predám ohrievač fliaš LOVI
Predáme ohrievač fliaš LOVI 4v1. Bol používaný 1 rok pri dieťatku a je vo výbornom stave. Ideálne osobný odber, ale vieme aj poslať.
Ohrievač fliaš Babymoov Nutri Smart
Predám ohrievač dojčenských fliaš Babymoov Nutri Smart, kúpený dňa 04.07.2022 za 50 € na . Záruka platí do 07/2024. Ohrievač je nový, nepoužitý, len rozbalený, v perfektnom stave, bez akýchkoľvek vád. Ohrievač nebol použitý, nakoľko sme používali ohrievač zn. Beurer. Je k nemu adaptér 230V, adaptér do auta 12V, príslušenstvo na ponor fľaše, originál krabica, dokumenty, doklad z (záručný list). Parametre: intuitívny ohrievač - zadaním množstva mlieka alebo príkrmu na ohriatie a jeho východiskovej teploty (izbová teplota, chladené alebo mrazené) Nutri Smart automaticky ponúkne správnu dobu ohrevu uchováva živiny materského mlieka - režim "vodnej kúpeľe" (pri max. teplote 65°C) šetrne ohreje materské mlieko, aby sa zachovali jeho nutričné ​​hodnoty veľmi rýchly - ohreje 65ml vody na 37°C za iba 80 sekúnd prenosný - môžete si ohrievač vziať kamkoľvek, môžete ho používať nielen doma, ale aj v aute programovateľný - spustenie ihneď alebo s odloženým štartom (15 minút až 12 hodín) - ideálny spoločník na noc, rovnako ako pre prípravu fľaštičky hneď ráno viacúčelový a univerzálny ohrieva dojčenské mlieko, dojčenské fľaštičky a príkrmy udržuje teplo rozmrazuje vhodný pre všetky typy dojčenských fliaš, pohárov s príkrmami aj sáčkov na materské mlieko s maximálnym priemerom 8cm materiál - polypropylén bez ABS / BPA rozmer - 12cm x 13cm x 16,5cm Viac info: Inzerát je aktuálny do zmazania! Cena je pevná. Dôvod predaja: Nové a nevyužité. V prípade záujmu ma kontaktuje e-mailom alebo volajte. Preferujem osobný odber podľa dohody, resp. zaslanie cez Packetu alebo Slovenskou poštou!