inzercia, predaj, predám, bazár

Nový ruksak EASTPAK Padded Pak R Satin Red

Kategória: Plecniaky a kufre

Predám nový, nepoužitý červený saténový ruksak, americkej značky EASTPAK, model PADDED PAK'R - Satin Sailor Red
Vhodný aj ako darček.

20 €
CENA PEVNÁ.
Možný aj osobný odber Košice-Sever.
Prosím, kontaktuje ma len na E-MAIL cez formulár tu na stránke 'Kontaktovať inzerenta'. Odpovedám rýchlo. Na SMS SPRÁVY NEREAGUJEM ! Nevypisujte mi smsky, ak máte o niečo záujem, napíšte prosím e-mail alebo zavolajte (len po 12tej hodine)
Pozrite aj ďalšie moje inzeráty :)



POPIS:

Absolútna ikona značky EASTPAK – Padded Pak’r®, je najpredávanejší a najobľúbenejší batoh, ktorý Vás bude sprevádzať vo Vašom každodennom živote, škole či práci.
Batoh v originálnom saténovom dizajne, perfektný pre každodenné použitie.

Ruksak má jedno hlavné oddelenie do ktorého zmestíte viac vecí ako sa Vám na prvý pohľad môže zdať a svoje drobnosti viete uschovať v malom predom vrecku na zips. Batoh má tiež polstrovaný zadný panel a nastaviteľné mäkké ramenné popruhy. Odolný materiál, vysoko kvalitné zipsy, ktoré sa nezasekávajú.

priestorná hlavná komora
predné vrecko na zips
nastaviteľné polstrované ramenné popruhy
materiál : 100% polyester
rozmery : 40 x 30 x 18 cm
Objem: 24l
hmotnosť : 467 g
100% vegan
Nový ruksak EASTPAK Padded Pak R Satin Red
Podobné inzeráty
Nový ruksak EASTPAK Padded Pak R Satin Red
Inzerát je aktuálny dokým ho nezmažem. Predám nový, nepoužitý červený saténový ruksak, americkej značky EASTPAK, model PADDED PAK'R - Satin Sailor Red Vhodný aj ako darček. Cena 18 € CENA PEVNÁ. Možný aj osobný odber Košice-Sever. Prosím, kontaktuje ma len na E-MAIL cez formulár tu na stránke 'Kontaktovať inzerenta'. Odpovedám rýchlo. Na SMS správy neodpovedám! - Nevypisujte mi smsky, ak máte o niečo záujem, napíšte prosím e-mail alebo zavolajte (po 12-tej hodine). Pozrite aj ďalšie moje inzeráty :) POPIS: Absolútna ikona značky EASTPAK – Padded Pak’r®, je najpredávanejší a najobľúbenejší batoh, ktorý Vás bude sprevádzať vo Vašom každodennom živote, škole či práci. Batoh v originálnom saténovom dizajne, perfektný pre každodenné použitie. Ruksak má jedno hlavné oddelenie do ktorého zmestíte viac vecí ako sa Vám na prvý pohľad môže zdať a svoje drobnosti viete uschovať v malom predom vrecku na zips. Batoh má tiež polstrovaný zadný panel a nastaviteľné mäkké ramenné popruhy. Odolný materiál, vysoko kvalitné zipsy, ktoré sa nezasekávajú. priestorná hlavná komora predné vrecko na zips nastaviteľné polstrované ramenné popruhy materiál : 100% polyester rozmery : 40 x 30 x 18 cm Objem: 24l hmotnosť : 467 g 100% vegan
Eastpak - Padded Pak'R® Usa 52
Predám tento Eastpak batoh. Nový stojí 80€, predám za 15€ - nakoľko zips na prednej kapse je poškodený! Inak je batoh ako nový, veľmi málo nosený. Iba SMS alebo mail - PROSÍM NEVOLAŤ!!! Posielam PACKETOU po úhrade poštoivného vopred na účet.
Predam original Porsche ruksak.
Predam original Porsche ruksak. Ruksak je pekne skladatelný do malej praktickej tasky vid foto. Ide o original Porsche model made in DE. Po rozlozeni sa z neho stava plnohodnotný ruksak, vak. Ruksak ma popruhy na zapnutie okolo pasu horne ucho a poprohy na ramena. Na hornej strane je stahovacia snurka a pracky vo vnutronej strane jedno vrecko na zips. Cena ruksaku Porsche je 20e.
Ruksak TRESPASS- 65L.
Predám nový, kevlarom presivany profi ruksak TRESPASS 65L.Ruksak je veľký, robustný, vhodný na vysokohorsku turistiku. Ruksak je výhra v sutazi. Dôvod predaja:ruksaky nenosím a len mi doma zavadzia, určite niekoho poteší. Na ruksaku je vyšité logo piva Coors Light, pozri obrázok. Cena je pevná, ďakujem.
lenovo ruksak na notebook II dobry stav
lenovo ruksak dobry stav II Lenovo ruksak Ruksak na notebook značky Lenovo. 3 veľké priehradky na zips, vystužený chrbtový systém, bočné vrecká na zips.
Kenzo ruksak
Predám používaný Kenzo ruksak. Jedná sa o originál s výrobným číslom viď fotka. Ruksak bol cca rok používaný napriek tomu je veľmi zachovalý. Dôvod predaja - ruksak už nenosím a zaberá mi miesto v skrini.