inzercia, predaj, predám, bazár

Novy Ubiquiti Unifi AP AC long range - zaruka 22 mesiacov

Kategória: Wireless, WiFi

Predam nerozbaleny UAP AC LR, v zaruke este 22 mesiacov.

Ubiquiti UNIFEM AC Long Range je 802.11ac UAP zariadenie. Jedná sa o 3x3 MIMO 2,4GHz a 2x2 MIMO 5GHz Acess Point s rýchlosťou prenosu až 867 + 450 Mbps a podporou noriem 802.11a/b/g/n/ac . Anténny systém obsahuje jednu třípolarizační Dualband 3 dBi anténu s dosahom do vzdialenosti až 183 metrov. Plne podporuje tiež roaming pri odovzdávaní asociovaných klientov medzi jednotlivými AP. Obsahuje Gigabit LAN s pasívnym 24V napájaním cez PoE.

Výhody Unifi riešenie
- Zero handoff Roaming-bezvýpadkovú prechod medzi jednotlivými AP
- Wireless uplink (hodí sa tam, kam nie je možné dostať dátový kábel)
- Až 4 SSID
- Detailné štatistiky prevádzky
- Guest sieť
- Load balance-udržiavanie rovnomerné záťaže/prepínanie klientov
- Obmedzovanie rýchlosti pre každé SSID

Obsah balenia
- Zariadenie
- PoE napájací zdroj
- Napájací kábel
- Kit na prichytenie na strop
- Súprava skrutiek

Prosim kontaktujte ma emailom cez formular nizsie. Dakujem
Novy Ubiquiti Unifi AP AC long range - zaruka  22 mesiacov
Podobné inzeráty
ubiquiti unifi ap a/b/g/n 450mbps 2,4/5ghz
ked mate slaby wifi signal v dome tak toto je profi riesenie pre vas. ap maju dve radia 2,4/5g a aj dva 1000mbit porty(ked potrebujete pripojit nejaky switch napr usetrite kabelaz) vyzarovaci vykon az 35db ktory v pohode pokryje aj zahradu. je to najsilnejsi vykon ktory ubiquiti vyrobilo. znacka ubiquiti ma komplexne riesenia pre firmy a domy v oblasti kablovych sieti kamier dochadzky otvaranie dveri statistik. kto co potrebuje...treba napisat odkaz na vyrobcu: vsetko ma mobilnu aplikaciu a s velmi jednoduchym ovladanim. ked napisete email a nechate cislo urcite zavolam. video navod na vytvorenie wifi siete: edge ubnt switch poe g3 dream pro unifi ubiquiti
5 x UBIQUITI UniFi AC Lite 1167 Mbps + Poe injektor
5x Unifi AP + 5 x Poe injektor Podporuje prenosovú rýchlosť až 1167 Mbps a frekvenciu 2,4 aj 5 GHz! Navyše sa jedná o verziu s podporou najnovšej normy 802.11ac. UNIFi AC-Lite je dizajnovo podarené vnútorné hotspotové riešenie využívajúce štandard 802.11a / b / g / n / ac. Je vybavené anténou MIMO 2 × 2 v podobe dvoch integrovaných 3 dBi antén. K AP sa dá pripojiť až na vzdialenosť 122 m. Výhodou je nenápadné prevedenie, verzia Lite je o 25% menšia ako klasické UNIFi.
WiFi router Ubiquiti Networks UniFi AP AC Mesh Pro
Predam plnofunkcny pouzivany Unifi AP AC Mesh Pro UAP-AC-M-PRO je výkonný bezdrôtový access point 3x3 MIMO s modulačné rýchlosťou až 450 Mbs pre pásmo 2.4 GHz (802.11b/g/n) a až 1300 Mbps pre pásmo 5 GHz (802.11a/n/ac). Viac info: Predavam to, co je na fotke: - samostatny Mesh Pro - POE adapter V baleni chybaju srobiky, hmozdniky a protikus pre namontovanie na tyc. Prosim kontaktujte ma cez email formular nizsie. Dakujem
Predám AP Ubiquiti Unifi LR
Predám AP Ubiquiti Unifi LR
Ubiquiti UniFi AP 6 Lite
Predam Ubiquiti UniFi AP 6 Lite. Zariadenie nove v original krabici, nepouzite. Mobilne cislo vymyslene, viac info mailom.
Ubiquiti Unifi UAP AC Pro
Predám Ubiquiti Unifi UAP AC Pro vhodny aj na vonkajsie pouzitie. WiFi Typ WiFi 5 Pásma WiFi 2,4 GHz , 5 GHz Rýchlosť WiFi prenosu 1 750 Mb/s Ako nove.