inzercia, predaj, predám, bazár

NOVÝ vestový komplet pre chlapcov 98

Kategória: Komplety

Predám elegantný vestový komplet pre malého gentlemana, ktorý je úplne nový-nepoužitý (zrušená svadba v rodine).
Komplet obsahuje vestu, košeľu a nohavice s pukmi.
Nohavice sú vzadu na gumičku, tak nebudú omínať ani výdatnejšieho papkáča :)
Je to kvalitný komplet z butiku, nie čínska výroba.
Veľkosť je 98- rozmery na fotkách.
NOVÝ vestový komplet pre chlapcov 98
Podobné inzeráty
Letné komplety/sety veľ.86 a 68
Trojdielny letný set/komplet pre chlapcov, veľ.86: Ponúkam na predaj trojdielny letný set pre chlapcov, malých fešákov: klobúčik, tričko s krátkym rukávom, ľahké tmavomodré nohavice Marks & Spencer. Kvalitný, vzdušný, príjemný a ľahký materiál aj do horúcich letných dní. Veľkosť 12-18M (83-86 cm), zvyčajne až do 2 rokov. Nohavice málo nosené, ako nové, trendy tričko s ružovým lemom a motívom žralokov. Cena 4€/komplet. Letný set F&F (tričko a kraťasy ma traky): Ponúkam na predaj roztomilý letný set pre chlapcov Tesco F&F, málo nosený (tričko s krátkym rukávom s potlačou milých zvieratiek a kraťasy/šortky na traky, farba: modrá, jeans). Dá sa to kombinovať aj s body. Málo nosené. Príjemný materiál, do horúcich letných dní. Veľkosť: pre novorodencov, do 3 mesiacov (62-68 cm). Cena 2€.
Tepláková súprava pre chlapcov, veľ.92,98 a 104
Ponúkam na predaj 3 rôzne teplákové súpravy pre chlapcov, vhodné na doma, ihrisko a záhradu. Nosené, ale bez poškodení, dierok, či fľakov. Modrá tepláková súprava - veľkosť 92 cm (18-24M). Cena 3€/komplet. Tmavomodrá tepláková súprava - veľkosť 98 cm (2-3 roky). Cena 4€/komplet. Olivová/khaki tepláková súprava - veľkosť 104 cm (3-4 roky). Cena 3€/komplet. V prípade záujmu premeriam a pošlem viacej foto.
Komplet pre chlapcov
Komplet pre chlapcov. 3-6 mesiacov
Balik oblecenia pre chlapcov, 0-3 mesiacov, 56-62 cm
Predam balik oblecenia pre chlapcov. Velmi dobry stav. 0-3 mesiacov. 56 - 62 cm. Znacky Next, Tom Taylor a dalsie. Preferujem osobny odber v Martine, mozem poslat aj postou.
Zimná súprava ETIREL, pre chlapcov, veľ.98 (2-3 roky)
Ponúkam na predaj kvalitnú a veľmi peknú nepremokavú zimnú súpravu (bunda aj otepľovačky), značka ETIREL (AQUAMAX, 5000 mm, snežný pás na bunde). Je určená pre chlapcov (zaujímavá moderná farebná kombinácia), veľkosť 2-3 roky (98 cm). Rukávy na bunde sú trošku ošúchané nosením, ale nič závažné, žiadne roztrhnutia, otepľovačky bez poškodenia. Rozmery: BUNDA – šírka 38 cm, dĺžka 43 cm, rukáv od krku 40 cm, od pazuchy dole 29 cm. OTEPĽOVAČKY – od rozkroku dole 36 cm, predný diel 60 cm, zadný diel 67 cm a celkovo s trakmi je 81 cm. Cena 20€.
Balík oblečenia pre chlapcov
Ponúkam pekné oblečenie pre chlapcov veľkosť 98 balík obsahuje viac kusov