inzercia, predaj, predám, bazár

Nožový drvič vetiev Bosch Rapid AXT Rapid 2200

Kategória: Záhradná technika

Nožový drvič vetiev Bosch Rapid AXT Rapid 2200 disponuje drviacim výkonom až 2,2 kW a spolu s rezacím systémom nožového drviča zvládne vetvy do 4 cm.
Stav: rozbalený, poškriabaný plast na niektorých miestach. Repasovaný produkt (doplnený vypínač).
Pôvodná cena 266 eur.
Nožový drvič vetiev Bosch Rapid AXT Rapid 2200
Podobné inzeráty
Záhradný elektrický drvič konárov štiepkovač + 60L vak
Predám nový záhradný elektrický drvič konárov mulčovač štiepkovač KraftDele. Drvič je vybavený moderným a efektívnym motorom s vysokým výkonom 2800 W, ktorý sa vyznačuje bezporuchovosťou a nízkou hlučnosťou. Umožní drviť výhonky aj vetvičky zo živých plotov alebo kríkov a dokonca aj konárov s priemerom až do 44 mm. Základom drviaceho ústrojenstva je pomalobežné ozubené koleso - valec z vysoko kvalitnej ocele, ktoré je pre dlhšiu životnosť uložené v pevnom kovovom bloku. Ozubené koleso - valec si vťahuje konáre do vnútra ústrojenstva sám. Bez problémov si poradí aj s hrubými konármi z tvrdého dreva. Veľkou výhodou je jej vysoká spoľahlivosť - nie je potrebné ho brúsiť ako nôže v prípade drvičov s nožmi. Aby bola zaistená bezpečnosť používateľa, drvič má funkciu zmeny smeru otáčania v prípade zaseknutia rozdrvených vetiev v zariadení. Ochrana motora proti preťaženiu a blokovanie opätovného spustenia v prípade dočasného výpadku prúdu. Drvič je veľmi ľahko použiteľný, obsluha prístroja je mimoriadne jednoduchá a zvládne ju takmer každý. Široko rozmiestnené kolesá a oceľový rám zariadenia zaisťujú stabilitu pri práci. Nasekané kúsky sú užitočné ako materiál na mulčovanie alebo prírodný kompost TECHNICKÉ ÚDAJE: Menovitý výkon: 2800W Voľnobežné otáčky: 60ot./min. Hmotnosť: 17kg Napájacie napätie: 230V Maximálny priemer - hrúbka vetiev alebo konárov pre vkladanie: 44mm Tepelná ochrana motora proti preťaženiu Stupeň ochrany proti vniknutiu vody: IPX4 Vrecko s objemom 60 litrov na drvený materiál Nastavenie prítlačného tlaku frézy CE osvedčenie o zhode Nový s dokladom a zárukou. Dobierka: 7 EUR. .
Záhradný elektrický drvič konárov štiepkovač + 60L vak
Predám záhradný elektrický drvič konárov mulčovač štiepkovač KraftDele. Drvič je vybavený moderným a efektívnym motorom s vysokým výkonom 2800 W, ktorý sa vyznačuje bezporuchovosťou a nízkou hlučnosťou. Umožní drviť výhonky aj vetvičky zo živých plotov alebo kríkov a dokonca aj konárov s priemerom až do 44 mm. Základom drviaceho ústrojenstva je pomalobežné ozubené koleso - valec z vysoko kvalitnej ocele, ktoré je pre dlhšiu životnosť uložené v pevnom kovovom bloku. Ozubené koleso - valec si vťahuje konáre do vnútra ústrojenstva sám. Bez problémov si poradí aj s hrubými konármi z tvrdého dreva. Veľkou výhodou je jej vysoká spoľahlivosť - nie je potrebné ho brúsiť ako nôže v prípade drvičov s nožmi. Aby bola zaistená bezpečnosť používateľa, drvič má funkciu zmeny smeru otáčania v prípade zaseknutia rozdrvených vetiev v zariadení. Ochrana motora proti preťaženiu a blokovanie opätovného spustenia v prípade dočasného výpadku prúdu. Drvič je veľmi ľahko použiteľný, obsluha prístroja je mimoriadne jednoduchá a zvládne ju takmer každý. Široko rozmiestnené kolesá a oceľový rám zariadenia zaisťujú stabilitu pri práci. Nasekané kúsky sú užitočné ako materiál na mulčovanie alebo prírodný kompost TECHNICKÉ ÚDAJE: Menovitý výkon: 2800W Voľnobežné otáčky: 60ot./min. Hmotnosť: 17kg Napájacie napätie: 230V Maximálny priemer - hrúbka vetiev alebo konárov pre vkladanie: 44mm Tepelná ochrana motora proti preťaženiu Stupeň ochrany proti vniknutiu vody: IPX4 Vrecko s objemom 60 litrov na drvený materiál Nastavenie prítlačného tlaku frézy CE osvedčenie o zhode Nový s dokladom a zárukou. Dobierka: 7 EUR. .
Bosch axt 25 tc
Predám drvič konárov Bosch axt 25 tc. Bol minimálne používaný.
Drvič konárov BOSCH AXT 25 D
Tichý bubnový drvič s vysokým rezacím výkonom na tvrdé konáre • Reže a drví tvrdé konáre až do hrúbky 40 mm s výkonným bubnovým rezacím systémom • Rýchle a efektívne drvenie vďaka vysokovýkonnému bezuhlíkovému indukčnému motoru triedy 2 500 W• Pozoruhodne tiché drvenie• Bezpečne zvládne veľké množstvá odpadu vďaka automatizovanému rýchlopodávaciemu násypníku• Veľkokapacitný zberný box s objemom 53 litrov znamená menej časté vyprázdňovanie• Odoberateľný násypník umožňuje zníženie výšky drviča na 67 cm a kompaktné uloženie Technické informácie Príkon motora 2.500 W Systém kosenia Systém drvenia s frézovacím valcom Max. Ø vetiev 40 mm Rýchlosť rezu 40 ot/min Zberný kôš 53 l Rozmery náradia (D × Š × V) 707 x 388 x 965 mm Hmotnosť 31,3 kg Hmotnosť vrátane obalu 35,00 kg Vlastnosti Parametre Max. priemer vetví Menej než 4 cm Objem zberného koša 50 – 60 l Systém drvenia Válec Typ pohonu Elektrické Výkon 2500 W stav výborný, pár krát (doslova 2x použíté) a už nemáme na čo v záhrade použiť, zlikvidovali sme konáre... pôvodná cena okolo 480 Eur... stav ako na foto - pozri, čisté, nepoškodené, so škatuľou, návodom
Elektrický drvič vetiev - HECHT 624
Predám cca 2 razy používaný drvič na konáre. Bez poškodenia. Len osobný odber. Bez krabice. Popis výrobku
Motorový drvič vetiev - HECHT 6421
Dobrý deň predám Motorový drvič vetiev - HECHT 6421 použitý 2x dôvod predaja nevyužitý,pôvodná cena 830 , v záruke do 4/2025