inzercia, predaj, predám, bazár

Nutri mixér BOSCH MMB21P0R Nový, nerozbalený, nepoužitý

Kategória: Ostatné - biela

Nový, nepoužitý Mixér Bosch seká, mixuje a mieša prísady rýchlo a spoľahlivo. Nerezový nôž na drvenie ľadu a mixovanie ovocia a zeleniny. Pohodlná a jednoduchá obsluha: jeden gombík s dvojstupňovým nastavením rýchlosti a funkciou Pulse.
Bezstarostné čistenie: nádoba, veko a odmerka sú umývateľné v umývačke.
Vďaka plastom bez obsahu BPA je príprava jedla zdravá, bezpečná a pohodlná.
500 W motor: dostatočná sila aj na drvenie ľadu a mixovanie ovocia a zeleniny. Odmerka vo veku (max. 50 ml.). Nádoba s objemom 2.4 l (pre jedlo: 1.5 l) Príkon: 500W napätie: 220–240V,fr:50/60Hz dĺžka kábla:90cm. Nový, nepoužitý. Tel:, najlepšie volať v pracovné dni do 16:30 hod. Na mail, alebo sms odpovedám len keď mi zostane čas. Dopravu viem zabezpečiť až k Vám domov kuriérom už do 24 hodín a k zakúpeným výrobkom pribaľujem zadarmo darček.
Nutri mixér BOSCH MMB21P0R Nový, nerozbalený, nepoužitý
Podobné inzeráty
Nutri mixér BOSCH MMB21P0R Nový, nerozbalený, nepoužitý
Nový, nepoužitý Mixér Bosch seká, mixuje a mieša prísady rýchlo a spoľahlivo. Nerezový nôž na drvenie ľadu a mixovanie ovocia a zeleniny. Pohodlná a jednoduchá obsluha: jeden gombík s dvojstupňovým nastavením rýchlosti a funkciou Pulse. Bezstarostné čistenie: nádoba, veko a odmerka sú umývateľné v umývačke. Vďaka plastom bez obsahu BPA je príprava jedla zdravá, bezpečná a pohodlná. 500 W motor: dostatočná sila aj na drvenie ľadu a mixovanie ovocia a zeleniny. Odmerka vo veku (max. 50 ml.). Nádoba s objemom 2.4 l (pre jedlo: 1.5 l) Príkon: 500W napätie: 220–240V,fr:50/60Hz dĺžka kábla:90cm. Nový, nepoužitý. Tel.: najlepšie 7:30 - 16:30 hod., mail, alebo sms. Dopravu viem zabezpečiť až k Vám domov kuriérom už do 24 hodín a k zakúpeným výrobkom pribaľujem zadarmo darček.
Mixér Tefal Ultrablend Cook BL962B38
Stolný mixér Tefal Ultrabled Cook - profesionálny mixér. Okrem mixovania ponúka tento mixér funkciu zohrievania, varenia a drvenia (ľadu, orechov a pod..) Príkon 1300 W, maximálne otáčky 45000 ot./min, počet rýchlostí 10, objem nádoby 2 l, materiál nádoby sklo, ohrev vyhrievacou doskou, pulzná funkcia a prednastavené programy, vhodné na drvenie suchých plodov, polievky, smoothie, zeleninové pyré a drvenie ľadu... Mixér bol kupovaný v alze. Použitý bol asi 5 krát, odvtedy stál doma na linke. Kompletné info tu:
Predám nový mixér Silvercrest
Predam upne novy, nikdy nevytiahnuty z krabice SILVERCREST Ručný mixér SHMS 300 C2. S podstavcom a funkcií tyčového mixéra Automaticky poháňaná otočná a odnímateľná misa Veko proti striekanie s uzatvárateľným otvorom na doplňovanie surovín 5 rýchlostných stupňov a tlačidlo Turbo Ručný mixér je použiteľný aj bez podstavca Funkcie ako tyčový mixér s nárazovým stupňom Turbo Objem misy na miešanie cca 2,5 l Dĺžka sieťového kábla: 1,3 Príkon: 300 W Obsah balenia tvoria 2 × metla na miešanie z nerezovej ocele, 2 × hnetacie hák z nerezovej ocele, 1 × pasírovací nadstavec s nožom z nerezovej ocele a 1 × stierka na cesto z umelej hmoty.
Smoothie mixér - nerozbalený, nepoužitý, úplne nový, výkonný
Dobrý deň. Ponúkam na predaj Bosch Blender VitaPower Series 4 (MMB6384M). Nepoužitý, nerozbalený, úplne nový, veľmi výkonný. Dôvod predaja: dostal som ho v práci ako odmenu, no nepotrebujem ho. Objem: 1,5 litra Výkon: 1 200 W Otážčky: 30 000 V balení: + fľaša 2go 0,6 l + lopatka (na obrazku)
Polievkovač Polievkovar SMM 888 BX nerezový
Predam novy nepouzivany Stolný mixér Beko SMM888BX je ideálnym pomocníkom pre prípravu polievok, omáčok a smoothies. Tento model je možné jednoducho ovládať pomocou pulzného spínača. Vybrať si môžete jednu zo 4 rýchlostí, pričom maximálny výkon spotrebiča je 1800 W a 22 000 otáčok za minútu. S jeho pomocou tak môžete pripraviť takmer akýkoľvek pokrm si zaumienite. Všetko o produkte stolný mixér • funkcia príhrevu • 4 rýchlosti • 5 programov • časovač • udržiavanie teploty • pulzný spínač • materiál nádoby sklo • drvenie ľadu • objem hlavnej nádoby 1,75 l • príkon 1800 W • 22 000 otáčok za minútu • rozmery (š × v × h) 27,8 × 43,9 × 20 cm • hmotnosť 5,3 kg 5 programov Beko SMM888BX má 5 prednastavených programov, ktoré môžete používať k príprave najrôznejších pokrmov. Hodí sa na prípravu polievok, omáčok aj nápojov smoothie. Je vybavený aj funkciou drvenia ľadu a veľa času vám iste ušetrí program automatického čistenia Auto clean. Kvalitná nádoba Súčasťou tohto modelu je nádoba vyrobená z borosilikátového skla. Jej objem je 1,75 litra a bez obáv do nej môžete dávať studené aj teplé suroviny. Vo viečku nádoby sa potom nachádza praktická odmerka. Užitočné funkcie Vďaka funkcii príhrevu môžete udržať pripravený pokrm teplý až 40 minút po skončení mixovania. K dispozícii budete mať tiež funkciu časovača. Tú je možné nastaviť maximálne na 60 minút u polievok a na 30 minút u omáčok. Bezpečné použitie Výrobca spotrebiča myslel aj na to, aby bolo jeho používanie bezpečné a pohodlné. Mixér preto disponuje protišmykovou ochranou. V čase nepoužívania iste oceníte, že je jeho súčasťou tiež úložisko pre kábel, ktorý vám tak nebude prekážať v kuchyni.
Stolný mixér s funkciou varenia
Predám stolný mixér na varenie Silvercrest. Top stav, má 4 programy varenia, nádoba 3,9 litra z ušľachtilej ocele. Súčasťou balenia mixér, krabica, recepty, manuál. Všetko takmer ako nové. Používali sme ho hlavne na výrobu presnidávok deťom. Cena 25€, osobne alebo pri serióznom záujme aj poštou.