inzercia, predaj, predám, bazár

Nutriplus kolagen, kava s kolagenom, hojivý zázrak

Kategória: Zdravie a krása

Nutriplus Kolagen (30 kapslí)

Kolagen je nejvíce zastoupená bílkovina v lidském těle. Je to jeden ze základních stavebních pilířů kostí, kůže, svalů, šlach a vazů. Nachází se v nejrůznějších částech těla, jako jsou například cévy, rohovky, zuby a další.

Vlivem stárnutí naše tělo produkuje čím dál méně kolagenu. Nechtěným následkem je stárnutí pokožky, která ztrácí pružnost a počínající vrásky.

S čakankovou kávou Nutriplus obohatenou o kolagén môžete zvýšiť príjem kolagénu, a zároveň si vychutnávať kávu každým dúškom. Doprajte si potešenie z kávy a dopĺňajte si dennú dávku krásy vďaka kolagénu. • pomáha pri strate hmotnosti • posilňuje imunitný systém • obsahuje antioxidanty • podporuje zdravé trávenie • eliminuje pocit úzkosti a stres • posilňuje spojivové tkanivá a dodáva pokožke pružnosť Použitie: Nalejte 2-3 dcl teplej alebo studej vody, pridajte 2 polievkové lyžice kávy, premiešajte a popíjajte kúzlo.

Zázračný balzam je obľúbený viacúčelový balzam s fantastickou schopnosťou zmäkčiť a chrániť suché pery a pokožku celého tela! Tender Care, ktorý vznikol v roku 1970, sa stal ikonou Oriflame a milujú a používajú ho milióny ľudí. Účinná receptúra sa skladá z výživnej zmesi prírodných olejov, včelieho vosku a vitamínu E a má 99,9% prírodný pôvod - oriflame / tender care
Nutriplus kolagen, kava s kolagenom, hojivý zázrak
Podobné inzeráty
Kolagén Nutriplus
Kolagén je dôležitý proteín, ktorý tvorí základnú štruktúru tela, vrátane kože, kostí, šliach, chrupavek a svalov. 1. Zlepšuje zdravie pokožky: Kolagen má významný vplyv na zdravie pokožky, pomáha zlepšiť jej elasticitu a hydratáciu a znižuje výskyt vrások. 2. Podporuje zdravie kĺbov: Kolagén je kľúčový pre zdravie kĺbov a pomáha udržiavať ich flexibilitu a silu. 3. Zvyšuje silu kostí: Kolagén tvorí základnú štruktúru kostí a pomáha udržiavať ich pevnosť. 4. Podporuje svalové zdravie: Kolagén je pre dôležitý rast a regeneráciu tkanív. 5. Podporuje zdravie vlasov a nehtů: Kolagen pomáha posilňovať vlasy a nechty, zlepšuje ich rast a celkovú kvalitu. 6. Zlepšuje trávenie: Kolagen pomáha chrániť steny tráviaceho traktu a znižuje zápaly. 7. Podporuje zdravie srdce: Kolagén je dôležitý pre zdravie cievneho a srdcového svalu. 8. Zlepšujte imunitný systém: Kolagén pomáha podporovať imunitný systém a bojovať proti infekciám. 9. Podporuje zdravie očí: Kolagén je dôležitým prvkom v očných tkanivách a pomáha udržiavať zdravie očí. 10. Zlepšujte kvalitu: Kolagen pomáha snižovať úzkosti a stres, čo môže spánok vést ke zlepšení kvality spánku.
čakanková kava, kava s kolagenom,hojivý zázrak-Oriflame/Farm
S čakankovou kávou Nutriplus obohatenou o kolagén môžete zvýšiť príjem kolagénu, a zároveň si vychutnávať kávu každým dúškom. Doprajte si potešenie z kávy a dopĺňajte si dennú dávku krásy vďaka kolagénu. • pomáha pri strate hmotnosti • posilňuje imunitný systém • obsahuje antioxidanty • podporuje zdravé trávenie • eliminuje pocit úzkosti a stres • posilňuje spojivové tkanivá a dodáva pokožke pružnosť Použitie: Nalejte 2-3 dcl teplej alebo studej vody, pridajte 2 polievkové lyžice kávy, premiešajte a popíjajte kúzlo. Čakanková instantná kava tender care - Zázračný balzam je obľúbený viacúčelový balzam s fantastickou schopnosťou zmäkčiť a chrániť suché pery a pokožku celého tela! Tender Care, ktorý vznikol v roku 1970, sa stal ikonou Oriflame a milujú a používajú ho milióny ľudí. Účinná receptúra sa skladá z výživnej zmesi prírodných olejov, včelieho vosku a vitamínu E a má 99,9% prírodný pôvod. Farmasi / oriflame
Masť hojivý zázrak
Mastička "Hojivý zázrak" Mastičku z liečivých “hojivých” bylín. Obsahuje bylinky repík lekársky, ľubovník bodkovaný, nechtík lekársky, šípky a skorocel. Sú to bylinky, ktoré majú hojivý účinok na pokožku. Či už ide o vyrážky, fľaky, škvrny, ranky, jazvy, strie, pleseň na koži, ekzémy. Blahodárne pôsobí na popraskané pery a bolestivé kútiky úst. Masť je čistý prírodný produkt. Zloženie:bylinky, olivový olej extra virgin, BIO kokosový olej, vitamín E, a včelí vosk. Kontaktujte ma prosím emailom, tel. č. je vymyslené.
faRMASI KOLAGENOVý VIANOCNý BALIčEK PLUS HOJIVý ZAZRAK
Kolagenova kava Ecollagen tablety hojivý zazrak
Hojivy balzam Oriflame
Novinka - marakuja! Z inych prichuti mam napr. mata, jahoda, ruza, cierna ribezla, cucoriedka, granatove jablko, zakladne jemne bez prichute a pod. Pre aktualnu dostupnost skladom napiste spravu :) Ceny od 2.00e/ks + posta V pripade zaujmu je mozne aj darcekove balenie v krabicke pre 2-4 ks - priplatok 2e. Hojivy zazrak / hojivy balzam / balzam vajicko
Klasicky hojivy balzam
Hojivy balzam / hojivy zazrak / hojive vajicko od Oriflame. Kazdy to inak vola, no kazdy to rovnako zboznuje :) Teraz IBA za 1.79e/ks. K odberu aj viac kusov :) p.s. v pripade zaujmu, mam v ponuke aj ine prichute, pre aktualnu dostupnost napiste/zavolajte ;)