inzercia, predaj, predám, bazár

NZXT H510

Kategória: Skrine, zdroje

Preferujem osobny odber v B.B.

PC skrinka – ATX, mATX (Micro ATX) a mITX (Mini ITX), 3× 3,5", 3× 2,5", USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), usb-c a slúchadlá/mikrofón, 2x120mm, max. výška chladiča 165 mm, max. dĺžka grafickej karty 381 mm,bez ventilatora, bez zdroja, , bočnica temperované sklo
NZXT H510
Podobné inzeráty
PC Skrinka NZXT H510 Flow Black (čierna)
Predám málo používanú skrinku NZXT H510 Flow Black s temperovaným sklom na bočnici a perforovaným predným čelom. PC skrinka je v čiernej farbe a má 2x 120mm originálne ventilátory NZXT. Formát/veľkosť skrinky je Midi Tower a zmestia sa do nej základné dosky veľkosti ATX, mATX a mITX. Skrinka podporuje až 4 ventilátory a vodné chladenie s radiátorom až 280mm + sú osadené prachové filtre. V zadnej časti sa nachádza dostatok miesta pre cable managment. Predný panel je umiestnený zhora kde sa nachádza USB 3.2, USB-C, Slúchadlá/Mikrofón, POWER tlačidlo. Skrinka podporuje 3x SSD/HDD 2,5" a 3x HDD/SSD 3,5", ATX zdroj. Maximálna výška chladiča CPU je 165mm, maximálna dĺžka grafickej karty je 360mm. Skrinka je v perfektnom stave bez poškodenia. Predávam v pôvodnom balení. ... Možnosť kúpy: Osobný odber v BA alebo PK Pošta/Packeta - Dobierka (cena + poštovné) Pošta/Packeta - Platba vopred (cena + poštovné)
PC skrinka pre mini ITX, NZXT H1 Matte White
ZNÍŽENÁ CENA!!! Predám úplne novú,nikdy nepoužitú pc skrinku NZXT H1. Len rozbalena a skontrolovana. Skrinka obsahuje aj zdroj 650w Gold plne modulárny, 140mm aio chladenie a reiser kabel pre gpu. K skrinke priložím aj NZXT montážna sada na socket LGA 1700. Podrobné info na odkaze: A Predaj z dôvodu nevhodného darčeku. Jednu takú už mám a som s nou maximálne spokojný. Zmestila sa do nej aj rtx 3060 asus tuf. Samozrejmosťou je aj doklad o kúpe v alze na fyzickú osobu, záruka ešte rok a pol. Uprednostňujem osobný odber, v prípade úhrady zálohy na IBAN pošlem aj poštou. Dohoda možná.
NZXT H510 - PC case
Predam pol roka pouzivanu bednu NZXT H510 vo vybornom stave. Bedna je samostatna s kabelazou a dvoma vetrakmi. Iba osobnym prevziatim
Nzxt h510 black
Predám nzxt h510 skrinku ktorá je ako nová Viac info po telefóne Cena je pevná ďakujem. Žiaľ neposielam na dobierku (len osobný odber)
Predám NZXT H700i (Biela) +DOHODA MOŽNÁ
Predám vyššie avizovanú bedňu od značky NZXT, konkrétne teda NZXT H700i. Je v stave novej bez akýchkoľvek poškodení. S pôvodnými ventilátormi od výroby. Dôvod predaja prechod na BIG TOWER, DOHODA NA CENE MOŽNÁ Odber možný v Košiciach a okolí. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.
Predám NZXT H510i Matte White
Predám pc case NZXT H510i Matte White s rgb podsvietením. Dôvod predaja je prechod na big tower. Skrinka disponuje možnosťou Vertikálnej polohy grafickej karty. Ešte rok a pol v záruke. Preferujem osobný odber okolie Malacky, Stupava, Kúty. Avšak po zaslaní poštovného vopred, viem poslať aj poštou.