inzercia, predaj, predám, bazár

OAKLEY EVZero blade

Kategória: Ostatná cyklistika

Predam malo pouzivane cyklisticke okuliare Oakley EVZero blade. Komplet balenie s obalom na okuliare.
OAKLEY EVZero blade
Podobné inzeráty
Predam okuliare Oakley Radar EV Path
Predám športové okuliare Oakley Radar EV Path Polished Black/Prizm 24K Polarized (PRIZM P) - najvysia verzia od oakley, polarizačné. Len vyskusane, nesedia mi, 99.8% stav. Kupované na SK v e-shope MUZIKER, faktura - zaruka do 6/2024. Idealne odber osobne v BA. Môžem poslať aj poštou / packeta. LINK na model Oakley beh cyklistika run okuliare radar polarized polarizacne prizm path pitch advancer slnecne
OAKLEY Jawbreaker OO9290-46 Grey Ink / PRIZM Road Jade
Predám športove okuliare OAKLEY Jawbreaker OO9290-46 Grey Ink / PRIZM Road Jade so všetkým originálnym príslušenstvom OAKLEY, ktoré som pri kúpe obdržal (krabica, puzdro, handrička a dokumentácia). Farba rámu: Grey Ink Farba šošovky: PRIZM Road Jade Šošovky: vymeniteľné Modelové označenie: Jawbreaker OO9290-46 PRIZM Stav: rám okuliarov je bez akýchkoľvek škrabancov a známok používania. V pravej časti skla je menší škrabanec (viď foto), ktorý ale z pohľadu užívateľa nie je absolútne vidieť a tým pádom žiadným spôsobom neovplyvňuje videnie. Preferujem osobný odber v rámci Partizánskeho a okolia. Možnosť poslať aj kuriérom. Kontaktovať ma môžete na telefónnom čísle alebo prostredníctvom e-mailu Možnosť vyskúšať.
Nova prilba Oakley DRT5 Mips
redam uplne novu spickovu MTB prilbu Oakley DRT5 Mips, M 54-58cm. Zial mi nesedi velkost. Najvyssi model prestiznej znacky Oakley vhodna na MTB, trail aj zjazd. Vyborne odvetranie, nizka hmotnost, spickovy system upnutia BOA a patentovany ochranny system pred natazom Mips, ktory presuva energiu narazu mimo hlavy. System odvadzania potu mimo oblasti okuliarov a oci. Priestor na zasunutie okuliarov ked sa nepouzivaju. Vyborne pasuje so vsetkymi znackami okuliarov. Velkost M je najpouzivanejsia a vacsinou ju nie je mozne kupit vo vypredajoch. Povodna cenninkova cena 269€.
Nova Oakley ARO 5 Mips blackout M 54-58cm
Predam uplne novu spickovu prilbu Oakley ARO 5 Mips, M 54-58cm. Zial mi nesedi velkost. Najvyssi model prestiznej znacky Oakley vhodna na cestu aj MTB. Vyborne odvetranie, nizka hmotnost, spickovy system upnutia BOA a patentovany ochranny system pred natazom Mips, ktory presuva energiu narazu mimo hlavy. System odvadzania potu mimo oblasti okuliarov a oci. Priestor na zasunutie okuliarov ked sa nepouzivaju. Vyborne pasuje so vsetkymi znackami okuliarov. Velkost M je najpouzivanejsia a vacsinou ju nie je mozne kupit vo vypredajoch. Povodna cenninkova cena 250€.
NOHAVICEFORCE BLADE MTB - PÁNSKÉ, VOLNÉ, S VLOŽKOU, ČERNO-F
Predám cyklistické nohavice FORCE BLADE MTB - PÁNSKÉ, VOLNÉ, S VLOŽKOU, ČERNO-FLUO nepoužívané, v pôvodnom obale so zárukou, výpredaj z IO, doprava zdarma. Veľkosť: S. Force Blade MTB sú voľné cyklistické kraťasy, ktoré sú vybavené odnímatešnou vnútornou s gélovou vložkou pre dosiahnutie maximálneho pohodlia. - guma v páse - 2 predné vrecká a 2 zadnévrecká na zip - YKK zip - materiál: vnútorné kraťasy: 88% polyester, 12% elastan - vonkajšie kraťasy: 90% polyester, 10% elastan
CYKLISTICKÉ OKULIARE  POC  DO HALF BLADE HYDROGEN WHITE
Predám cyklistické okuliare DO HALF BLADE HYDROGEN WHITE, nepoužívané v pôvodnom obale so zárukou, s DD, výpredaj z IO, doprava zdarma. Cyklistické okuliare Do Half Blade sú určené pre cestnú cyklistiku používajú rám Grilamid kvôli nízkej hmotnosti a odolnosti. Majú veľkú flexibilitu s možnosťou výmeny sklíčok. Gumové vložky a nastaviteľný nosný diel vyrobené z hydrofilnej gumy zostávajú priľnavé aj v mokrých podmienkach, takže okuliare veľmi pevne priliehajú k nosu. Odtiene sklíčok sú optimalizované pre cestnú cyklistiku, zvyšujú kontrasty na povrchu vozovky, pomáhajú včasne spozorovať na vozovkách nepravidelnosti, diery a štrk. Zahmlievaniu a špine pomáha sklíčkam odolávať Ri-Pel opracovanie. Farba rámu: Hydrogen White. Fareba sklíčok: Violet/Silver.