inzercia, predaj, predám, bazár

Oakley Sutro Lite OO9463 Modré

Kategória: Ostatná cyklistika

Zdravím
predám polorámové slnečné okuliare Oakley Sutro lite modro čierne so šošovkou Prizm Sapphire. Sú bohužiaľ bez krabičky len v púzdre. Blok od kúpy mám (Aupark Ba)

osobný odber BA
Oakley Sutro Lite OO9463 Modré
Podobné inzeráty
Oakley sutro čierne s modrými sklami
Predám nové slnečné okuliare Oakley sutro. s čiernym rámom a modrými zrkadlovými sklami. Vhodné na športové aktivity, bicykel, skialp, beach voleybal, cestný bicykel a pod.. Zrkadlovky, modré sklá. Vhodné na priame slnko, pláž, beach voleybal, cestnú cyklistiku korčule a pod. balenie aj s púzdrom, krabicou, handričkou. Okuliare sú nové nepoužívané. bez fotochromického skla. to s už predalo nejedná sa o originálny kus ale model najvyššej kvality s výbornými sklami a spracovaním 1:1 Pošlem aj na dobierku.
Oakley sutro biele Snow Torch Iridium
Predám nové slnečné okuliare Oakley sutro. s bielym rámom a červenými zrkadlovými sklami. Vhodné na športové aktivity, bicykel, skialp, beach voleybal, cestný bicykel a pod.. Zrkadlovky, červeno oranžové sklá. Vhodné na priame slnko, pláž, beach voleybal, cestnú cyklistiku korčule a pod. balenie aj s púzdrom, krabicou, handričkou. Okuliare sú nové nepoužívané. nejedná sa o originálny kus ale model najvyššej kvality s výbornými sklami a spracovaním 1:1 Pošlem aj na dobierku.
Oakley sutro
Oakley sutro origins collection. Nové,polished white/ prizm black, originál okuliare, kompletné balenie.
Predám cyklistické okuliare Oakley SUTRO
Predám cyklistické okuliare Oakley SUTRO s čiernym rámom a červenými šošovkami. Spolu s nimi aj originál obal a vrecko na okuliare, ktoré slúži aj ako handrička na čistenie. Iba osobne BA. Prosím o komunikáciu cez mail alebo SMS.
Predam okuliare Oakley Radar EV Path
Predám športové okuliare Oakley Radar EV Path Polished Black/Prizm 24K Polarized (PRIZM P) - najvysia verzia od oakley, polarizačné. Len vyskusane, nesedia mi, 99.8% stav. Kupované na SK v e-shope MUZIKER, faktura - zaruka do 6/2024. Idealne odber osobne v BA. Môžem poslať aj poštou / packeta. LINK na model Oakley beh cyklistika run okuliare radar polarized polarizacne prizm path pitch advancer slnecne
OAKLEY Jawbreaker OO9290-46 Grey Ink / PRIZM Road Jade
Predám športove okuliare OAKLEY Jawbreaker OO9290-46 Grey Ink / PRIZM Road Jade so všetkým originálnym príslušenstvom OAKLEY, ktoré som pri kúpe obdržal (krabica, puzdro, handrička a dokumentácia). Farba rámu: Grey Ink Farba šošovky: PRIZM Road Jade Šošovky: vymeniteľné Modelové označenie: Jawbreaker OO9290-46 PRIZM Stav: rám okuliarov je bez akýchkoľvek škrabancov a známok používania. V pravej časti skla je menší škrabanec (viď foto), ktorý ale z pohľadu užívateľa nie je absolútne vidieť a tým pádom žiadným spôsobom neovplyvňuje videnie. Preferujem osobný odber v rámci Partizánskeho a okolia. Možnosť poslať aj kuriérom. Kontaktovať ma môžete na telefónnom čísle alebo prostredníctvom e-mailu Možnosť vyskúšať.