inzercia, predaj, predám, bazár

Obal difaraku

Kategória: Poľnohospodárska technika

Predám obal diferaku aj obal prevodovky
Obal difaraku
Podobné inzeráty
Obal prevodovky a obal diferenciálu na Zetor
Predám nové obaly na prevodovku 2ks a 1ks obal diferenciálu na Zetor 4711 až 5011. Ďalšie 2 ks obalov diferenciálu na novšie typy. Kontaktujte ma prosím emailom.
Predám Univerzálne diaľkové ovládanie na navijaky 12V ,24V
Predám Ďialkové ovládanie na Traktor,LKT,UKT žeriav,12V alebo 24V ac/dc. Možnosť úplného vypnutia ovládania, nehrozí náhodné spúšťanie vo vrecku.Vhodné na všetky typy elektrických navijakov. Vhodné pre Dvojbubnové navijáky (2x navíjanie, 2x brzda, regulácia plynu, štartovanie a centrálne vypnutie) Balenie obsahuje prímač signálu a diaľkový ovládač.Napajanie 2xAA baterie, Nový,nepoužitý,plus možnosť naprogramovania a návod na montáž. Cena 230€ Motorček(piest) na plyn,cena je 90€ Pri kúpe spolu ovládanie+motorček=315€ Je možnosť aj jeden prijímač a dva vysielače. Obal na vysielač - 7€ Nahradný kryt(obal)na vysielač - 40€ Antena 2 Metre (predlžená,pre väčší dosah) - 37€ Mám obal aj na starú verziu vysielača B(hranytý) - 40€ Viac info na tomto tel.čísle: (alebo cez mail)
Prevodovka navijaka, Kľukova hriadeľ, Obal navijaka
Predám prevodovku navijaka na LKT 81 Turbo.Kľukovú hriadeľ po 2 výbruse a obal navijaka.Mám aj bubny z navijaka. Prevodovka navijaka 350€ Kľuková hriadeľ 250€ Obal navijaka 250€ Viac informácií na telefónom čísle
Predám Univerzálne diaľkové ovládanie na navijaky 12V ,24V
Predám Ďialkové ovládanie na Traktor,LKT,UKT žeriav,12V alebo 24V ac/dc. Možnosť úplného vypnutia ovládania, nehrozí náhodné spúšťanie vo vrecku.Vhodné na všetky typy elektrických navijakov. Vhodné pre Dvojbubnové navijáky (2x navíjanie, 2x brzda, regulácia plynu, štartovanie a centrálne vypnutie) Balenie obsahuje prímač signálu a diaľkový ovládač.Napajanie 2xAA baterie, Nový,nepoužitý,plus možnosť naprogramovania a návod na montáž. Cena 215€ Motorček(piest) na plyn,cena je 90€ Pri kúpe spolu ovládanie+motorček=300€ Je možnosť aj jeden prijímač a dva vysielače. Obal na vysielač - 7€ Nahradný kryt(obal)na vysielač - 40€ Antena 2 Metre (predlžená,pre väčší dosah) - 37€ Mám obal aj na starú verziu vysielača B(hranytý) - 40€ Viac info na tomto tel.čísle: (alebo cez mail)
Predám Univerzálne diaľkové ovládanie na navijaky 12V ,24V
Predám Ďialkové ovládanie na Traktor,LKT,UKT žeriav,12V alebo 24V ac/dc. Možnosť úplného vypnutia ovládania, nehrozí náhodné spúšťanie vo vrecku.Vhodné na všetky typy elektrických navijakov. Vhodné pre Dvojbubnové navijáky (2x navíjanie, 2x brzda, regulácia plynu, štartovanie a centrálne vypnutie) Balenie obsahuje prímač signálu a diaľkový ovládač.Napajanie 2xAA baterie, Nový,nepoužitý,plus možnosť naprogramovania a návod na montáž. Cena 215€ Motorček(piest) na plyn,cena je 90€ Pri kúpe spolu ovládanie+motorček=300€ Je možnosť aj jeden prijímač a dva vysielače. Obal na vysielač - 7€ Nahradný kryt(obal)na vysielač - 40€ Antena 2 Metre (predlžená,pre väčší dosah) - 37€ Mám obal aj na starú verziu vysielača B(hranytý) - 40€ Mám náhradné plošáky 12.24v(hlavný plošák),náhradné rele Viac info na tomto tel.čísle: (alebo cez mail)
Stredný obal zetor
Predám Stredný obal prednej nápravy Zetor 5745