inzercia, predaj, predám, bazár

Obchodné zariadenie Variant

Kategória: Ostatný nábytok

Predám komponenty do systému variant vhodné do predajne, skladu, garáže...
Veľká variabilita a možnosť.

Malé účka, malé tyče ...5eur(4ks,4ks)
Doplnky ramená....5eur 40ks, háčiky...3eur 15ks.
Pozri všetky moje inzeráty.

Nábytok do predajne, obchodné zariadenie, nábytok do predajne, štendre, stojany.
Obchodné zariadenie Variant
Podobné inzeráty
Obchodné zariadenie do predajne textilu
Predám obchodné zariadenie do predajne textilu: busty pánske a dámske 4€/ks,rebriky 7 euro/ks,stendre na vesanie 3euro/ks,drziaky na policky 3euro/ks
OBCHODNE ZARIADENIE   ZNIŽENA CENA
Predám obchodné zariadenie z obchodu z textilom je k tomu aj predajný pult.Cena lacno.
Obchodné zariadenie
Predám obchodné zariadenie. Figuríny, stôl, vešiaky a podobne...
Obchodné zariadenie
Predám komplet zariadenie do predajne odevov. Vhodné do dámskej, pánskej alebo detskej predajne. Viac info na tel. Bezpečnostné brány + čipy Stoly, stolíky Variabilný stenový systém, police , háčiky,... Stojany, vešiaky, štendre POS dotykový pokladničný systém Nábytok do predajne, pult, pod, zariadenie predajne, zariadenie obchodu.
Zariadenie pre obchodný priestor
Na predaj zariadenie výrobcu MEDCOM pre obchodné priestory. Zariadenia bolo vyrobené na mieru pre obchod s textilným sortimentom. Všetky časti sú maximálne zachovalé. Zariadenie je možné vyskladať podľa vlastných požiadaviek. Popis zariadenie: 2x kabínka 90x90 2x taburetka 5x panel na stenu 90x212 5x panel na stenu 105x212 1x stena za pultom 223x202 2x predajný pult so sklom 150x91x50 6x zásuvka (2 nadsebou)
Zariadenie pre obchodný priestor
Na predaj zariadenie výrobcu MEDCOM pre obchodné priestory. Zariadenia bolo vyrobené na mieru pre obchod s textilným sortimentom. Všetky časti sú maximálne zachovalé. Zariadenie je možné vyskladať podľa vlastných požiadaviek. Popis zariadenie: 2x kabínka 90x90 2x taburetka 3x panel na stenu 90x212 6x zásuvka (2 nadsebou)