inzercia, predaj, predám, bazár

Objav potenciál svojej značky vďaka online marketingu

Kategória: IT, webdesign

Sme online marketingová agentúra so zameraním na sociálne siete.

Poznáme aktuálne trendy v marketingu, vieme ako komunikovať a zaujať, vyvolať emóciu či zviditeľniť vašu značku v online svete.

Sme mladý ambiciózny tím, ktorý vďaka vzájomnej spolupráci vytvára pre klientov efektívne a kreatívne nápady či stratégie v oblasti digitálneho marketingu. Klientom ponúkame funkčné riešenia pre pokrytie ich sociálnych sietí na dosiahnutie optimálneho výsledku.

Našim klientom ponúkame marketingové riešenie na mieru. Zabezpečíme pre vás kompletnú správu sociálnych sietí, od návrhu stratégie, cez tvorbu kreatívy, až po content management.

Kontaktovať Nás môžete e-mailom katka.piackova@ alebo telefonicky

Tešíme sa prípadnú spoluprácu :)
Objav potenciál svojej značky vďaka online marketingu
Podobné inzeráty
►Expert na online marketing + PPC + FB ads + amazon
Ponúkam svoje mnohoročné služby v oblasti online marketingu + PPC + marketingu, expandovania na nove platformy na amazon a ebay, web scraping a web automatizacia, optimalizacia procesov. Čo Viem: - PPC reklama, - Webova analytika - Administrácie E-shopov a následne úpravy html, css, shopify, shoptet, woocommerce - Napojenie a spravovanie sociálnych sieti(FB,INSTAGRAM,LINKEDIN...) - Návrh, vytvorenie a spravovanie PPC kampani na sociálnych sieťach-facebook reklama/instagram/pinterest/Linkedin reklama - Google ads, Remarketing, Obsahove reklamy, Videokampan, Dynamicke kampane, Google shopping a optimalizácia, zniživanie PNO, zvyšovanie ROAS - Porovnavace cien, heureka, najnakup, glami, favi, - Email marketing-newsletters,bannery, automatizacia - Napojenie na Google analytics GA4+ vyhodnocovanie výsledkov,cieľové skupiny - Google Tag Manager events, tags, variables, triggers, - Amazon - FBA, FBM, nove konto, import stoviek produktov cez bulk, zabezpecenie EAN, UPC, reklama na amazone. - Performance marketing - Web scraping - amazon, ebay, konkurencie, produktov, cien, popisov vystup v csv,xlsx - SŤahovanie dat od konkurencie, cien, vytvorenia bota na stahovanie - Web automation objednavok, procesov cez selenium - Excel formuly, marze, stahovanie obr a pod Pracoval a Pracujem v e-commerce biznise vo Velkej Britanii, mam certifikáty z google analytics, social media marketingu a ORM, digital media marketingu a advertising a marketing diploma zo zahraničia + certifikát od google partners z google analytics, google adwords-search, display a video. Veľmi rad predložím pokiaľ bude záujem.Riešim rozbehnute projekty pre klientov v oblasti sportu, autodielov, porcelanu, nanokozmetika, nehnutelnosti, zdravotnicke potreby. Riešim predovšetkým nové e-shopy resp. male, stredne a vecsie e-shopy, ktori sa chcu posunut vyssie, zjednodusit system, sklad, usetrit zdroje. Angličtina na úrovni C1. Preferujem prácu z domu. Možný skype pohovor, osobne stretnutie. Nebránim sa dlhodobej spolupráci. Seriózny prístup. Projekty riešim na 100 percent. Neváhajte a kontaktujte ma. Určite sa dohodneme. Ponuka platí pre cele Slovensko.
►Špecialista na online marketing + PPC + FB ads + Ebay
Ponúkam svoje mnohoročné služby v oblasti online marketingu + PPC + marketingu, expandovania na nove platformy na amazon a ebay, web scraping a web automatizacia, optimalizacia procesov. Čo Viem: - PPC reklama, - Webova analytika - Administrácie E-shopov a následne úpravy html, css, shopify, shoptet, woocommerce - Napojenie a spravovanie sociálnych sieti(FB,INSTAGRAM,LINKEDIN...) - Návrh, vytvorenie a spravovanie PPC kampani na sociálnych sieťach-facebook reklama/instagram/pinterest/Linkedin reklama - Google ads, Remarketing, Obsahove reklamy, Videokampan, Dynamicke kampane, Google shopping a optimalizácia, zniživanie PNO, zvyšovanie ROAS - Porovnavace cien, heureka, najnakup, glami, favi, , sklik - Email marketing-newsletters,bannery, automatizacia - Napojenie na Google analytics GA4+ vyhodnocovanie výsledkov,cieľové skupiny - Google Tag Manager events, tags, variables, triggers, - Amazon - FBA, FBM, nove konto, import stoviek produktov cez bulk, zabezpecenie EAN, UPC, reklama na amazone. - Performance marketing - Newsletter, automatizacie, segmentacie - Web scraping - amazon, ebay, konkurencie, produktov, cien, popisov vystup v csv,xlsx - SŤahovanie dat od konkurencie, cien, vytvorenia bota na stahovanie - Web automation objednavok, procesov cez selenium - Excel formuly, marze, stahovanie obr a pod Pracoval a Pracujem v e-commerce biznise vo Velkej Britanii, mam certifikáty z google analytics, social media marketingu a ORM, digital media marketingu a advertising a marketing diploma zo zahraničia + certifikát od google partners z google analytics, google adwords-search, display a video. Veľmi rad predložím pokiaľ bude záujem.Riešim rozbehnute projekty pre klientov v oblasti sportu, autodielov, porcelanu, nanokozmetika, nehnutelnosti, zdravotnicke potreby. Riešim predovšetkým nové e-shopy resp. male, stredne a vecsie e-shopy, ktori sa chcu posunut vyssie, zjednodusit system, sklad, usetrit zdroje. Angličtina na úrovni C1. Preferujem prácu z domu. Možný skype pohovor, osobne stretnutie. Nebránim sa dlhodobej spolupráci. Seriózny prístup. Projekty riešim na 100 percent. Neváhajte a kontaktujte ma. Určite sa dohodneme. Ponuka platí pre cele Slovensko.
►Expert na online marketing + PPC + FB ads + amazon
Ponúkam svoje mnohoročné služby v oblasti online marketingu + PPC + marketingu, expandovania na nove platformy na amazon a ebay, web scraping a web automatizacia, optimalizacia procesov. Čo Viem: - PPC reklama, - Webova analytika, prechod na GA 4, events, GDPR - Administrácie E-shopov a následne úpravy html, css, shopify, shoptet, woocommerce - Napojenie a spravovanie sociálnych sieti(FB,INSTAGRAM,LINKEDIN...) - Návrh, vytvorenie a spravovanie PPC kampani na sociálnych sieťach-facebook reklama/instagram/pinterest/Linkedin reklama - Google ads, Remarketing, Obsahove reklamy, Videokampan, Dynamicke kampane, Google shopping a optimalizácia, znižovanie PNO, zvyšovanie ROAS - Porovnavace cien, heureka, najnakup, glami, favi, sklik, - Email marketing-newsletters, bannery, automatizacia, segmentacia - Google Tag Manager events, tags, variables, triggers, - Amazon - FBA, FBM, nove konto, import stoviek produktov cez bulk, zabezpecenie EAN, UPC, reklama na amazone. - Performance marketing - Web scraping - amazon, ebay, konkurencie, produktov, cien, popisov vystup v csv,xlsx - SŤahovanie dat od konkurencie, cien, vytvorenia bota na stahovanie - Web automation objednavok, procesov cez selenium - Excel formuly, marze, stahovanie obr a pod Pracoval a Pracujem v e-commerce biznise vo Velkej Britanii, mam certifikáty z google analytics, social media marketingu a ORM, digital media marketingu a advertising a marketing diploma zo zahraničia + certifikát od google partners z google analytics, google adwords-search, display a video. Veľmi rad predložím pokiaľ bude záujem.Riešim rozbehnute projekty pre klientov v oblasti sportu, autodielov, porcelanu, nanokozmetika, nehnutelnosti, zdravotnicke potreby. Riešim predovšetkým nové e-shopy resp. male, stredne a vecsie e-shopy, ktori sa chcu posunut vyssie, zjednodusit system, sklad, usetrit zdroje. Angličtina na úrovni C1. Preferujem prácu z domu. Možný skype pohovor, osobne stretnutie. Nebránim sa dlhodobej spolupráci. Seriózny prístup. Projekty riešim na 100 percent. Neváhajte a kontaktujte ma. Určite sa dohodneme. Ponuka platí pre cele Slovensko.
Predávam doménu/webstránku
Predávam doménu/webstránku Túžite mať skvelú doménu pre váš web alebo online obchod? Ponúkam vám unikátnu príležitosť získať doménu/webstránku ! je perfektný názov pre vašu online prítomnosť, či už plánujete prevádzkovať e-shop s moderným a trendy zariadením, alebo blog o najnovších gadgetoch a technológii. Táto doména je krátka, zapamätateľná a zvukovo príťažlivá, čo ju robí skvelou voľbou pre váš projekt. S získate výhody, ako sú: Silný zvukový názov: Názov je pútavý a zaujme pozornosť vašich zákazníkov. Brandingový potenciál: Doména vám umožní vytvoriť si silný a jedinečný značkový obraz online. Vysoký SEO potenciál: Doména obsahujúca relevantné kľúčové slovo "cool gear" môže mať výhody v rámci vyhľadávacieho enginu, čo vám môže pomôcť zvýšiť organický výkon vašej webstránky. Možnosti príjmu: S môžete prevádzkovať online obchod s cool produktmi, generovať príjmy z reklamy, alebo ponúkať recenzie a affiliate marketing. Doména je voľná a je pripravená pre nového majiteľa. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť získať skvelú doménu/webstránku, ktorá môže byť kľúčom k vášmu online úspechu. Kontaktujte ma e-mailom na coolgear@ a získajte viac informácií o tom, ako si môžete zakúpiť túto jedinečnú doménu/webstránku ešte dnes!
Potrebujete kvalitnú webstránku alebo e-shop? Prešov, Košice
►Tvorba webstránok alebo eshopov pre rôzne odvetvia ako napr.nehnuteľnosti,reality,inzercia,hotel,ubytovanie,rezervácie,booking formulár,gastro,reštaurácia,auto moto servis, web chat a zoznámka, personálna a administratívna webstránka,stavebníctvo,krypto trh,finančníctvo,poradenstvo, potraviny,skladového hospodárstvo,kozmetické,masážne salóny s objednávacïm formulárom..atď. ►Tvorba inzertného webportálu pre inzerciu rôzneho druhu alebo špecifickej kategórie s veľkým množstvom funkcií(topovanie, sms verifikacia,posielanie správ medzi predajcom a záujemcom, notifikácie správ pre inzerenta ..atď.) v cene su náklady pre Vašu vybranú doménu a ročný webhosting. ►Komplet funkčný realitný web portál pre realitné kancelárie s rozšireným vyhľadávaním nehnuteľnosti aj s možnosťou pridávania ďalších realitných maklérov/agentov alebo firiem, v ponúke je množstvo rôznych nastavení a taktiež hypotekárna kalkulačka, 3D videá, vklad pôdorysnych výkresov. ►Administrácia webstránok je jednoduchá a zvládne ju aj začiatočník a taktiež upravíme pre Vás nastavenia a poskytneme pomoc s nastavením a grafickými úpravami a taktiež poskytujeme technickú podporu. ►Ponúkame vývoj webových riešení na mieru(PHP,Laravel, Javascript,Vue.js,Bootstrap) a taktiež vývoj softvéru a aplikácií pre platformy Windows a Android. ►Poskytujeme služby v online marketingu pre Vás ako SEO, Google Adwords kampane,indexovanie do online firemných katalógov...atď. ►Celý proces tvorby webstránky alebo e-shopu až po ukončenie vieme zrealizovať aj online takže nieje potrebné osobné stretnutie a preto Vám vieme dodať projekt a nezáleží odkiaľ ste. Neváhajte nás kontaktovať ohľadom ďalších informácií alebo referencií cez kontaktný formulár.Poďme spolu rozbehnúť Vaše online podnikanie!
Potrebujete kvalitnú webstránku alebo e-shop? Prešov, Košice
►Tvorba web stránok alebo eshopov teraz ⭐AKCIA⭐ do 15.02.2023 od 199€ pre odvetvia ako sú napr. nehnuteľnosti, reality, inzercia, hotel, ubytovanie, rezervácie, bookingformulár, gastro, reštaurácia, auto moto servis, web chat/zoznámka, administratívne webstránky, stavebníctvo, krypto trh, finančníctvo, poradenstvo, potraviny, kozmetické a masážne salóny s objednávacïm formulárom..atď. ►Tvorba inzertného webportálu pre inzerciu rôzneho druhu alebo špecifickej kategórie s veľkým množstvom funkcií(topovanie, sms verifikacia,posielanie správ medzi predajcom a záujemcom, notifikácie správ pre inzerenta ..atď.) v cene su náklady pre Vašu vybranú doménu a taktiež ročný webhosting. ►Komplet funkčný realitný web portál pre realitné kancelárie s rozšireným vyhľadávaním nehnuteľnosti aj s možnosťou pridávania ďalších realitných maklérov/agentov alebo firiem, v ponúke je množstvo rôznych nastavení a taktiež hypotekárna kalkulačka, 3D videá, vklad pôdorysnych výkresov. ►Administrácia webstránok je jednoduchá a zvládne ju aj začiatočník a taktiež upravíme pre Vás nastavenia a poskytneme pomoc s nastavením a grafickými úpravami a taktiež poskytujeme technickú podporu. ►Ponúkame vývoj webových riešení na mieru(PHP,Laravel, Javascript,Vue.js,Bootstrap) a taktiež vývoj softvéru a aplikácií pre platformy Windows a Android. ►Poskytujeme služby v online marketingu pre Vás ako SEO, Google Adwords kampane,indexovanie do online firemných katalógov...atď. ►Celý proces tvorby webstránky alebo e-shopu až po ukončenie vieme zrealizovať aj online takže nieje potrebné osobné stretnutie a preto Vám vieme dodať projekt a nezáleží odkiaľ ste. Neváhajte nás kontaktovať ohľadom ďalších informácií alebo referencií cez kontaktný formulár.Poďme spolu rozbehnúť Vaše online podnikanie!