inzercia, predaj, predám, bazár

Objektív 7Artisans 25mm f/1.8 MFT

Kategória: Objektívy

Model 7Artisans 25 mm f / 1.8 je ľahký a kompaktný univerzálny objektív.

Pozostáva zo 7 prvkov v piatich skupinách.
Objektív má svetelnosť f / 1,8, ideálne pre snímanie pri slabom osvetlení s pekným bokehom.
Je určený na fotoaparáty s veľkosťou snímača MFT zodpovedá ohniskovej vzdialenosti 50 mm, ktorá je veľmi obľúbená vo fotografii pre krajiny, portréty a pouličnú fotografiu.
Vďaka svojej malej veľkosti sa objektív dokonale hodí do základnej myšlienky bezzrkadlových fotoaparátov.
Clona a zaostrenie sa nastavujú manuálne.

Špecifikácia:
- Ohnisková vzdialenosť (mm): 25
- Typ snímača: MFT
- Materiál: kov
- hmotnosť (g): 143
- Veľkosť objektívu (mm): 32 x 51
- Clona: otáčavý clonový krúžok
- Veľkosť filtra (mm): 46
- Svetelnosť (F): 1.8
- Uhol záberu: 68 °
- Konštrukcia: 7 prvkov, 5 skupín
- Počet lamiel clony: 12
- Typ zaostrenia: manuálne zaostrenie
- Minimálna zaostrovacia vzdialenosť (cm): 18
Objektív 7Artisans 25mm f/1.8 MFT
Podobné inzeráty
Predám 7Artisans 7,5mm II f/2.8 Fisheye MFT
Objektív s bajonetom Micro Four Thirds/MFT Prepočítaná ohnisková vzdialenosť 15 mm (pri ekvivalente 35 mm) Rozsah clony: f/2,8 až f/22 Viacvrstvová povrchová úprava šošoviek Uhol záberu 190° Manuálne ostrenie Minimálna vzdialenosť zaostrenia 15 cm 7 lamelová clona Integrovaná slnečná clona Objektív Fisheye 7,5 mm f/2,8 II pre Micro Four Thirds/MFT od 7artisans s extrémne širokým uhlom záberu 190° je plne manuálny objektív schopný vytvárať jedinečné zábery perspektívy a kreatívne skreslenie. Maximálna clona objektívu f/2,8 prináša výhody práce v horších svetelných podmienkach pri zachovaní drobné a ľahké konštrukcie. V skupine 11 optických prvkov v 9 skupinách výrobcu využíva predných prvkov s vyšším indexom lomu, zatiaľ čo zadné skupina optických skiel je vyrobená zo skla HOYA ED, ktoré účinne znižuje chromatickú aberáciu a zlepšuje kvalitu obrazu v porovnaní s pôvodným dizajnom objektívu. Na jednotlivé sklenené prvky boli aplikované viacvrstvové povlaky, ktoré pri práci v silných svetelných podmienkach potláčajú odrazy a duchmi pre lepší kontrast a vernosť farieb. Objektív má celokovové telo a je vybavený vstavanou tvarovanou slnečnou clonou, ktorá pomáha obmedzovať odlesky a zároveň chráni predný optický prvok. Širokouhlý objektív typu rybie oko je určený pre bezzrkadlový fotoaparáty systému Micro Four Thirds/MFT a poskytuje ohniskovú vzdialenosť ekvivalent 15 mm. Fisheye objektív vykresľuje uhol záberu 190° a vytvára svojím charakterom dramatické skreslenie a kreatívne reprezentáciou širokého priestoru. Maximálna clona f/2,8 je vhodná pre prácu za rôznych svetelných podmienok. Clona bez indexu Na jednotlivé prvky bol aplikovaný viacvrstvový povlak, ktorý znižuje oslnenie a tieňovanie pre väčší kontrast a presnosť farieb. Manuálne konštrukcia objektívu s možnosťou pracovať s objektmi od min. zaostrenie 15 cm. Clona so 7 lamelami prispievajú k plynulej a príjemné kvalite bokehu. Integrovaná slnečná clona pomáha predchádzať oslnenia.
7Artisans 35mm f/1.2 MFT (M4/3)
Predám objektív 7Artisans 35mm f/1.2 II. Je vhodný na Panasonic, Olympus a iné so snímačom MFT (m4/3). Objektív je bez škrabancov a bez prachu. Je dostatočne svetelný aj napriek tomu,že sa jedná o MFT a má krásny bookeh. V prípade záujmu poprosím volať alebo písať sms
7Artisans 25mm f/1,8 (Micro 4/3)
Predávam 7Artisans 25mm f/1,8 (Micro 4/3) nakoľko mám za neho náhradu priamo od Panasonic. Použil som ho asi pri 2 točeniach, zvyšok času ležal v taške. Nový stál 100€ no na stránke kde som ho kupoval už nie je dostupný vo verzii Micro 4/3.
7Artisans 50mm f/0.95 MFT
Predám objektív 7Artisans 50mm f0.95 s bajonetom MFT(OM System/Panasonic G). Objektív je v stave nového kusu, aktuálne nevyužitý, preto budem rad ak urobí radosť niekomu ďalšiemu. Vyhotovenie v pomere cena výkon na neskutočnej úrovni, manuálne ostrenie, ako aj prechod medzi jednotlivými clonami je krásne vyladené. Vzorové fotky pri rozdielnych clonových číslach na konci. Objektív kupovaný 5/2022 na film-technike za 261 eur. Osobné prevzatie alebo na dobierku.
Predám objektív 50mm f/1.8 7Artisans APS-C
Predám zachovalý takmer nepoužívaný manuálny objektív 50mm f/1.8 7Artisans APS-C (E-MOUNT) CENA 34€ Pošlem na dobierku ktorá je zarátana v cene. V prípade potreby zašlem podrobnejšie foto prípadne video. V prípade záujmu píšte na gmail : kinemapost@ alebo SMS na číslo APS-C objektív 50 mm pre E-Mount kamery od spoločností 7Artisans. Optická konštrukcia objektívu sa skladá zo 6 prvkov v 5 skupinách, ovládateľný rozsah clony je od f/1,8 do f/16. Objektív disponuje 32° pozorovacím uhlom, 12-lamelovou clonou a manuálnou clonou/ostrením. Minimálna zaostrovacia vzdialenosť je 50 cm. Objektív je vhodný pre E-Mount kompakty a bezzrkadlovky značky Sony.
Meike 25mm T2.1 EF S35
Meike 25mm T2.1 EF S35 Predám vynikajúci objektív Meike 25mm T2.1 pre bajonet Canon EF, pre velkost snimaca Super35 / APSC pre kamery ako Blackmagic pocket Ursa, BMPCC 6K, BMPCC 6K Pro, RED, Arri, Zcam, Canon a dalsie Je to výborný objektív, Ostriaci prstenec sa otaca 270 stupňov, Vynikajuco sa snim ostri Oba prstence idu krasne hladucko naozaj radost s tymto objektivom pracovat. Objektiv je ostry od otvorenej clony T2.1 nema ziadne Chromaticke aberacie, cize naozaj velmi krasny obraz. Celkovo je vynikajuco skonstruovany, velmi pevne, velmi kvalitne, je to velmi spolahlivy kus. Mal som aj Meike MFT objektiv 16mm na BMPCC4K, a bol tiez rovnako vynikajuci. Takze Meike je znacka ma naozaj kvalitne produkty. Bol som velmi milo prekvapeny. K objektivu je pribalena sada vymedzovacich kruzkov, ktorymi je mozne presne doladit zaostrovaciu vzdialenost ku konkretnej kamere tak aby Ciachovenie objektivu presne sedelo. Ja som ho doladzoval na moju Blackmagic Pocket 6K Objektiv je úplne ako nový. Kupoval teraz na Jesen 2022 Bol pouzity na 3 videoklipoch, kde vynikajuco posluzil. Oba natocene s gimbalom Feiyu Tech AK4500, Kamerou BMPCC6K Hrdza - Nie Tvoja Cely klip je natoceny snim okrem prveho dronove zaberu Štefan Štec - Žaľ Okrem jedneho zaberu na Holiča, je tiež celý klip natoceny tymto objektivom Na oboch klipoch som v postprodukcii dorabal taky jemny glow - Haláciu. V skutocnosti to objektiv nerobi, teda má uplne čistý obraz. Predávam ho koli tomu ze je trosku tazsi ako by sa mi hodilo. Kľudne volajte pište. Objektiv si môžte prísť otestovať Bývam v Prešove, za Kalváriou. Posielam aj na dobierku.