inzercia, predaj, predám, bazár

Objektív samyang 8mm f2.8 fuji x

Kategória: Objektívy

predám tieto dva objektívy, ktoré sú vo výbornom stave. Jediná kozmetická chyba je na samyangu (viď foto) - niak to neovplyvňuje fotky ani nasádzanie krytky.

pre viac info píšte.

sigma 56mm f1.4 fuji x cena 340€ - PREDANÝ
samyang 8mm fuji x cena 170

pri rýchlom jednaní dohoda možná.
Objektív samyang 8mm f2.8 fuji x
Podobné inzeráty
Objektiv Samyang 8mm F2.8 II Canon M fisheye - rybie oko
Predam super sirokouhly objektiv Samyang 8mm F2.8 II Canon M fisheye - rybie oko - 180 stupnovy uhol zaberu. Celokovove vyhotovenie, super ostry od clony 2.8. Objektiv malo pouzivany. Kupovany 09/2019 v NY, USA - vyberany najostrejsi kus z ponuky. Na SR stojí nový od 280€. Možná dohoda na cene v prípade rýchleho jednania a osobného odberu. K objektivu je puzdro aj krabica. Vhodny pre vsetky M fotoaparaty s bajonetom EF-M : M M3 M5 M6 M10 M50 M100 M200 Mozna vyraznejsia dohoda na cene v pripade rychleho jednania. Objektív Samyang 8mm F2.8 II Canon M je objektív typu rybie oko, ktorý ponúka širokouhlý pohľad 180 ° pre snímanie extrémne perspektívy. Samyang 8mm F2.8 FISH-EYE je ako ostatné objektívy typu"rybie oko" schopný vytvárať panoramatické fotky a 360 ° virtuálne prehliadky. Tieto objektívy sú populárne pre svoje špeciálne efekty, kedy je na fotografiách žiaduce skreslenie, umocnená perspektíva alebo extrémnej hĺbka ostrosti. Zabudovaná slnečná clona pomáha znížiť odlesky od skiel objektívu.
Samyang 8mm - Nikon F mount (APS-C)
Predám APS-C objektív Samyang 8mm Fish eye CS2 na fotoaparáty Nikon s bajonetom F-mount z dôvodu nepoužívania. Posledný rok naň sadá prach. Objektív plne funkčný, používaný len na hobby fotenie. Kúpený pred 3 rokmi. Objektív mám zo sebou v Trnave Parametre: APS-C, Nikon F-mount, Objektív má manuálne ostrenie, manuál/automat clonu (ak je nastavená na najvyššie číslo, je automatická), Vstavaný CPU (vo foťáku funguje expozimeter, indikátor zaostrenia a pod.) Všetky informácie nájdete napríklad v tomto linku ():
Predam sirokouhly objektiv Samyang 2.8/8mm II/FUJI X
Predam sirokouhly objektiv Samyang 2.8/8mm II/FUJI X. Objektiv ako novy, s originalnym balenim. Len osobny odber (najlepsie BA), alebo na dobierku. Volaj
Samyang  baj. Nikon
Samyang 35mm f/1.4 AS UMC Malo používaný, ako nový. Je vysoko svetelný širokouhlý 35mm objektív s dokonalým bookehom určený predovšetkým pre fotografovanie krajiniek, reportáže, street ako aj architektúry. Viac tu: Cena 370€ Samyang 16mm f/2.0 ED AS UMC. Malo používaný, ako nový. Je kvalitný vysoko svetelný širokouhlý 16mm objektív určený pre krajinkárov, fotografov architektúry a všetkých čo potrebujú poriadne širokouhlé ohnisko na svoj APS-C fotoaparát. Viac tu: Cena 280€
Objektív Samyang Fisheye 8mm f/3.5 ASP AE CSII Nikon
Predám nepoužívaný objektív rybie oko so všetkým príslušenstvom, možnosť osobného odberu v Prešove alebo pošlem poštou. Bližší popis k produktu nájdete tu:
Predám objektív "rybie oko" Samyang 8mm F3.5 CS pre Sony A
Predám objektív "rybie oko" Samyang pre Sony bajonet A. Je to manuálny objektív (clona aj ostrenie sa nastavujú manuálne na objektíve). Keďže hĺbka ostrosti je pri takomto širokom objektíve veľká, manuálne ostrenie nepredstavuje problém. Fotoaparát vie nastaviť automatickú expozíciu (treba nastaviť do režimu A - priorita clony). Objektív má výbornú kresbu, recenzie tu: Optika je v bezchybnom stave, na tele vidno známky používania. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty na objektívy. Osobný odber v Nových Zámkoch, poštou posielam len po úhrade poštovného vopred na účet.