inzercia, predaj, predám, bazár

OBKLADY A DLAŽBY

Kategória: Remeselné a stavebné práce

Ponúkam služby: lepenie obkladu a dlažby.
Lepenie obkladu na nové steny,
lepenie obkladu na starý obklad (ušetrenie času a financií),
Lepenie kamennej dyhy (ultratenký ohybný obkladový kameň),

Prijateľné ceny

Okresy: TV, MI, SO, KE

Viac info na tel. čísle 0944-543-758
OBKLADY A DLAŽBY
Podobné inzeráty
Stavebné práce, obklady, dlažby
Stavebná firma ponúka svoje služby, obklady, dlažby, zámkové dlažby, obklady z prírodného alebo umelého kameňa, montáž všetkých podlahových krytín, drevené obklady, sadrokartóny, zatepľovanie domov, montáž a demontáž okien a parapet a rôzne iné práce. Kvalitná a precízna práca je samozrejmosťou.
REZANIE DLAZBY , REZANIE OBKLADOV, JOLLY HRANY, SCHODNICE
Zaoberáme sa rezaním obkladov a dlazieb ( gres ), velkoformátové dlažby. Realizujeme priame rezy, Jolly hrany - kamenarsky roh ( 45° ),vykružovanie, vyrábame schodnice, bazénové prvky, sokle s oblou kranou a mnoho iného podľa Vaších požiadaviek. Nestracajte čas s rezaním na stavbe. Prineste to k nám a vezmete si hotove vyrobky. Nájdete nás na Elektrárenskej 1 v Michalovciach. Obklady,dlazby,sokle, rezanie dlazby,rezanie obkladu,rezanie dlazieb,velkoformatove dlazby,velkoformatove obklady,schodnice,sokle s oblou hranou,jolly hrany,kamenarsky roh,45°,rekonstrukcie,stavba,novostavba,bazenove prvky,ukoncenie bazena,frezovanie,vykruzovanie,protismykove drazky.
Ponúkame pokládku a predaj  zámkovej dlažby
POKLÁDKA a predaj ZAMKOVEJ DLAŽBY. Realizácia zámkovej dlažby na kľuč vrátane materiálu v ponuke máme predaj zámkovej dlazby (viď foto ) Pri pokládke ZATO s.r.o. ★ je cena dlažby iba !!!! 12,90/m2 ★ PRI PREDAJI 14,90€/m2 Špecializujeme sa na: ★ chodníky ★ terasy ★ ploty ★ drenáže terénne úpravy ( bager,minibager ) Taktiež ponúkame ostatné stavebné práce v exteriéri: ★ kopanie ručné, mini bagrom, UNC, základy, základové pásy, zbíjanie, demolácia, búracie práce, dovoz materiálu, štrky, hlina, odvodnenie pozemku, betonáž, zateplenie domov, altánky, prístrešky, garáže, žumpy, brány posuvné, automatické Stavebné práce v interiéri: ★ obklady, dlažby, maľby, nátery, sieťka, lepidlo, sadrokartón, omietky, stierky, plastové okná, osadenie okien, murovanie priečok, voda, elektrina ★★★★CENOVÁ PONUKA A PORADENSTVO ZDARMA ★★★ Možnosť využiť služby architekta !!!!!!!!!!!!!! Sme stabilná firma s 15-ročnými skúsenosťami v stavebníctve, preto u nás neriskujete. ★★★★★★★★★★REFERENCIE★★★★★★★★★★ ./zamkovadlazbazato Neváhajte nás kontaktovať!!!!!!!!
Murárske práce obklady dlažby Sadrokartón
Vykonávame všetky murarske práce Omietky stierky sadrokartony obklady dlažby obklady z prírodného kameňa zamkove dlažby plávajúce podlahy zateplenie fasády Hrubé stavby bytové jadra
Obklady dlazby omietky stierky malovanie
Dlazby obklady stierky malovanie kupelne Zdravim ponukam svoju pracu obklady dlazby stierky omietky malovky plavajuce podlahy vinyl zateplovanie a vela ineho realizujem kupelne aj s usadenim sanity atd v pripade zaujmu najlepsie kontaktovat na mobil alebo email len seriozne robim kvalitnu pracu dakujem TURZOVKA ČADCA ŽILINA FRYDEK MISTEK OSTRAVA a okolie
Rekonštrukcie bytových jadier obklady dlažby
Ponúkam remeselné práce: -komplet elektroinštalačné práce aj s revíziou -vodoinštalačne práce ,odpady -obklady, dlažby ,sanita aj veľkoformátové obklady dlažby napr.75*75 ,60*120 -plavajuce podlahy,malovky,stierky, montáž zárubní -buracie práce,odvoz stavebnej sute práce vykonávame v okolí Žiliny 30km ceny sú dohodnuté od ukolu po dohode s materiálom alebo bez.