inzercia, predaj, predám, bazár

Oblečenie

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám hlavne Nohavice veľkosť XL v hodnote 50€. Nohavice sú používané iba 1 sezónu. Pokiaľ bude záujem som schopný predať aj bundu (veľkosť XL) za 70€ (bundu predám iba s nohavicami v celku) všetko spolu 120€.
Oblečenie
Podobné inzeráty
Moto oblečenie Reviit
Predám moto oblečenie značky Reviit vhodné na cestovné enduro. Vhodné na chlapa vysokého 185-200cm a váha 90-110kg. Oblečenie je nosené, ale nie je nikde poškodené. Má všetky chrániče, nepremokavú vrchnú aj spodnú vložku a tepelnú vrchnú i spodnú vložku (viď. foto) Moto oblečenie, kombinéza, cestovné enduro, enduro oblečenie, moto bunda, moto nohavice, adventure oblečenie
Moto oblečenie Reviit “SAND”
Predám moto oblečenie značky Reviit, model “sand” vhodné na cestovné enduro. Vhodné na chlapa vysokého 185-200cm a váha 90-110kg. Velkost bundy XYL, gate XXLOblečenie je nosené, ale nie je nikde poškodené. Má všetky chrániče, nepremokavú vrchnú aj spodnú vložku a tepelnú vrchnú i spodnú vložku (viď. foto) Moto oblečenie, kombinéza, cestovné enduro, enduro oblečenie, moto bunda, moto nohavice, adventure oblečenie
Textilné turistické oblečenie SECA
Predám skoro nové komplet turistické oblečenie SECA, čiernej farby, veľkosť S, aj s dažďovou vložkou Humax, teplou vložkou, s tým, že bunda s nohavicami sa dá spojiť zipsom okolo celého tela. Bunda má 14 vetracích zipsových otvorov, tri na chrbte, po tri na rukáve a 5 na prednom diely, 4 vrecká. Nohavice majú po jednom vetráku vpredu a vzadu, 4 vrecká. Oblečenie má komplet chrániče D3O najvyššej kvality. Oblečenie nosené len ako spolujazdec. Oblečenie je na výšku cca od 170 cm do 180 cm.
MOTORKÁRSKE OBLEČENIE
Predám moto-oblečenie,nosené na strednej postave,výška 175 cm,váha 85 kg SCOTT - letná bunda , veľkosť M . Cena 90 eur CLOVER - letné nohavice zánovné,málo nosené,v záruke (8/2022 ) veľkosť 52 . Cena 80 eur Rifle kevlarové PMJ modré , veľkosť 34 . Cena 50 eur . Cena spolu : 220 eur , pri odbere všetkých položiek cena 200 eur . Všetko oblečenie je v Top stave , nepoškodené ( toto oblečenie sa nezúčastnilo pri možnom páde...) Pri vážnom záujme nepremoky GRÁTIS ! ( jednodielne, veľkosť L dva kusy ) . Kontakt : WALTER ( sms,mess,whatsap,viber ) mail : walterokno@ .
DIFI Moto oblečenie - bunda + nohavice
DIFI Moto oblečenie - bunda + nohavice Predám uvedené moto oblečenie, bunda + nohavice. Komplet DIFI sierra nevada, kúpene v Styx pred 5 rokmi. Jazdené 3 sezóny, 2 roky už len v skrini uložené po predaji moto. Prikúpené bedrové chrániče a korytnačka na chrbát. Veľkosť je L. Možnosť nastavenia popruhmi. Moja postava 182cm a 85kg. Komplet obsahuje aj zateplenú a nepremokavú vložku, jedinečný systém vetrania. Za mňa skvelé oblečenie do každého počasia, či už 35st slnečno alebo do 5st dažďa. Viac info na linkoch: V podstate bezchybný stav len mierne známky opotrebenia z bežného používania. Možnosť aj vyskúšať v BA, jedine osobný odber. Kontakt mailom, tč je vymyslené.
DIFI Moto oblečenie - bunda + nohavice
Predám uvedené moto oblečenie, bunda + nohavice. Komplet DIFI sierra nevada, kúpene v Styx pred 5 rokmi. Jazdené 3 sezóny, 2 roky už len v skrini uložené po predaji moto. Prikúpené bedrové chrániče a korytnačka na chrbát. Veľkosť je L. Možnosť nastavenia popruhmi. Moja postava 182cm a 85kg. Komplet obsahuje aj zateplenú a nepremokavú vložku, jedinečný systém vetrania. Za mňa skvelé oblečenie do každého počasia, či už 35st slnečno alebo do 5st dažďa. Viac info na linkoch: V podstate bezchybný stav len mierne známky opotrebenia z bežného používania. Možnosť aj vyskúšať v BA, jedine osobný odber. Kontakt mailom, tč je vymyslené.