inzercia, predaj, predám, bazár

Oblecenie

Kategória: Šaty, Kostýmy

Ahojte, predavam saty, kosele, mikiny a rifle. Oblecenie je v dobrom stave len ho uz nepouzivam. Cena €35 za vsetko alebo 10€ saty s kratkym rukavom, 10€ saty s dlhym rukavom, kosele obe 6€, mikiny 10€ obe, rifle 7€.
Hi, I’m selling dresses, blouses, jumpers and jeans. The clothes are in good condition, I just don’t wear them anymore. All together for €35 otherwise 10€ per dress, 6€ for blouses, jumpers €10 and jeans 7€
Thank you.
Oblecenie
Podobné inzeráty
spoločenske damske oblečenie s visačkami vhodné na ďalší pre
Predám nové nepoužité dámske oblečenie s visačkami (spoločenské šaty a šaty na bežné nosenie, nohavice, blúzky, dámske kostýmy, sukne, tričká). Oblečenie je zo zrušenej predajne takže je vhodné pre ďalší predaj a je to väčšie množtvo oblečenia. ceny dohodou.
Predám oblečenie na karneval pre deti
Hasičská výbava 10 eur cena je pevná . Volať iba vážny záujem. Oblečenie je vhodné na detský karneval.oblecenie je vhodné na dieťa od 6 do 8 rokov.
Predám šaty, sukne a saká
Zdravím, predám oblečenie veľkosť S-M, ktoré už nenosím. Preferujem odber viacerých kúskov naraz. Nemeriam oblečenie ani nič podobné.Oblečenie je nosené,ale v dobrom stave.3ks šiat majú chybičky,ktoré si viete buď opraviť alebo nebránia noseniu-prikladám fotky.Na cene sa dohodnem,nechcem zarobiť ale zbaviť sa oblečenia aby mi nestálo zbytočne v skrini. Ak viete o niekom, kto by sa potešil,chudobnejšia rodinka,kde majú dievčatá,tak sa určite dohodneme na cene a viem aj pribaliť niečo. Pošlem poštou alebo osobný odber v BA alebo okres CA. Prosím píšte mi iba ak naozaj mate záujem, ušetríme si obaja čas, ďakujem.
dievčenské oblečenie
ponukam mega balik dievcenskeho oblecenia velkosti 34/36 oblecenie je moderne zachovale nositelne predam len vcelku 150€veci su ako nove
Predám nenosene dámske oblečenie veľkosti XXS -M po 8 €
Predám nenosené/veľmi málo nosené dámske oblečenie veľkostí XXS - M všetko za 8 €. Šaty, sukne, blúzky, kabáty, rifle, v prípade záujmu pošlem fotky.
Mikulasske oblecenie
Predam oblecenie pre Mikulasa na dospelu osobu, nohavice, kabatik, ciapku a fuzy.