inzercia, predaj, predám, bazár

Oblečenie na krst

Kategória: Sukničky a šatočky

Oblečenie na krst
Predám oblečenie na krst pre malé princezničky.
Oblečené raz, 2 hodiny.
BODY TIELKOVÉ vel. 62 v prípade potreby + 1 euro

PAPUČKY NA KRST MOTÝĽ BIELA

DETSKÉ ŠATY NA KRST PRE DIEVČATKO GABINA BIELA vel. 56-62

SVETRÍK NA KRST GAJKA BIELA vel. 68-74

Svetrík mám na faktúre vo vel. 56-62, teraz som si vsimla, že poslali väčší, ale absolútne som to nepostrehla. Mali sme krst, keď mala maličká 2 mesiace, všetko jej bolo super.
Osobný odber.
Oblečenie na krst
Podobné inzeráty
Oblečenie na krst/svadbu
Oblečenie na krst Predám oblečenie na krst pre malé princezničky. Oblečené raz, 2 hodiny. BODY TIELKOVÉ vel. 62 v prípade potreby + 1 euro PAPUČKY NA KRST MOTÝĽ BIELA DETSKÉ ŠATY NA KRST PRE DIEVČATKO GABINA BIELA vel. 56-62 SVETRÍK NA KRST GAJKA BIELA vel. 68-74 Svetrík mám na faktúre vo vel. 56-62, teraz som si vsimla, že poslali väčší, ale absolútne som to nepostrehla. Mali sme krst, keď mala maličká 2 mesiace, všetko jej bolo super.
saty 1. svate prijimanie svadbu krst birmovku s kvetom
Ponukam na predaj saty na prve svate prijimanie, svadbu, birmovku, krst, fotenie. Poslem postou alebo po dohode mozny osobny odber aj skusanie. Krasne slavnostne, sviatocne, prilezitostne saty vhodne na rozne udalosti: prve svate prijimanie, birmovku, na svadbu, pre druzicky, krst, na fotenie ci oslavu. K satam mam v ponuke aj kruh pre zvacsenie objemu a bizuteriu korunku nahrdelnik a nausnice. Popis siat: Nosia sa skor ku kotnikom. Krasne vo svojej jednoduchosti. Hladky vrch z prijemnej latky, zapinanie vzadu na zips.V pase ozdobene neznym kvietkom s kamienkom. Nadherna tylova sukna so spodnym lemom z lesklejsej latky. Pas regulovatelny stuhou. Mam aj ine modely v ponuke. Rozne saty a sukne v ponuke, tutu dolly pre deti a dospele, slavnostne aj na bezne nosenie. Kontaktujte ma. Po dohode mozny osobny odber. Dostupne velkosti a rozmery siat (nie deti): 140 Dlzka 87cm (84+ 3 tyl), sirka od pazusky k pazuske 33cm x 2, pas 32cm x 2 (regulovatelny maslou) 150 Dlzka 91 cm (88+ 3 tyl), sirka od pazusky k pazuske 35cm x 2, pas 34cm x 2 (regulovatelny maslou) 160 Dlzka 97cm (94 + 3 tyl), sirka od pazusky k pazuske 38cm x 2, pas 36cm x 2 (regulovatelny maslou) Cena + postovne. Posielam aj na dobierku (uhradite pri preberani balicka). Lacnejsie postovne pri platbe na ucet vopred. Hladate to spravne oblecenie pre vas? Kontaktujte ma.
Šaty na krst pre dievča, perinka na krst
Predám perinku s cipkou na krst - prakticke zapinanie na zips po bokoch + šaty - set pre dievca, velkost 68 saticky s bodyckom, celenkou a topanockami, naviac ponukam aj bolerko (zn. Richelieu). Cena -perinka 15 eur, set šiat 12 eur, bolerko 3 eur.
Šaty na krst
Šaty na krst - 17.9. - 22:21 Predám šaty na krst, 1 krát oblečené, bez poškodení, veľkosť 80-86.
Šaty sviatočné
Predám sviatočné šaty pre bábätká vhodné na krst,svadbu alebo inú príležitosť. K obom šatám pridám aj čipkované ponožky. 1.set mayoral,veľkosť 1-2 mesiace,teplé,velurove oblečené 1x na krst.Čelenka je originál k šatám. Cena 18 eur 2.saty značky reserved,oblečené tiež 1 krát na krst. Veľkosť 62. Čelenka kupovania zvlášť,značka Brendon. Cena 13,50 eur. Posielam aj na dobierku. Oboje šatky sú ako nové.
Komplet detske šaty krst svadba prijimanie birmovka oslava
Krasny BIELY komplet 3ks - saty, bolerko, cepcek, pre babatko dievcatko slavnostny na rozne prilezitosti: krst, svadba, privitanie do zivota, pre družičku, oslavu, narodeniny, fotenie a ine slavnostne prilezitosti. Poslem postou aj na dobierku, po dohode mozny osobny odber. Aj ine saty a sukne aj tutu a dolly v ponuke pre deti aj dospele pozrite vsetky inzeraty. Doplnky celenky gumicky a kravaty. Popis tovaru: Saticky maju bohatoriasenu sukienku, krasne sa toci a drzi tvar. Vrch je krasne zdobeny, v pase maslicka. Lahucko sa obliekaju, vzadu zapinanie na zips pre pohodlie babatka dievcatka. Vase dievcatko v nich bude za princeznu. Cepcek je nadherne zdobeny na uvazovanie, ladi so satickami tak isto ako aj bolerko. Prijemny kvalitny pohodlny material. Dostupne velkosti: 70 0-3 mesiace (nase velksoti 50, 56, 62) 80 3-6 mesiacov (nase velkosti 68) 90 6-9 mesiacov (nase velkosti 74) 100 12-24 mesiacov (nase velkosti 80, 86, 92) + Postovne: Dobierka 3,6 Pri platbe na ucet postovne vychadza lacnejsie dopo 2,6 olz 1,6 POZRITE VSETKY MOJE INZERATY Aj ine saty a sukne v ponuke rozne farby a dlzky, na styl dolly, tutu, lunicite, mini, midi, maxi na rozne spolocenske udalosti Aj ine sukne v ponuke rozne farby a dlzky, na styl dolly, tutu, lunicite, mini, midi, maxi na rozne spolocenske udalosti ples, stuzkovu, svadba, birmovka, prve svate prijimanie, vianoce, velka noc, oslava, karneval, narodeniny, meniny, maskarny, do divadla aj do opery ale aj na bezne nosenie.