inzercia, predaj, predám, bazár

Oblečenie pre chlapca

Kategória: Body, dupačky a overaly

Predám:
A ( veľkosť 62-68)= 13ks - Body s dlhým rukávom
3ks - Dupačky
5ks - Body s krátkym rukávom
5ks - Body bez rukávov
B (veľkosť 74-80)= 4ks - Body s krátkym rukávom
2ks - Body s dlhým rukávom

1ks - Tričko s dlhým rukávom
3ks - Čapka
9 párov ponožiek
Zimný overal - veľkosť 62 ( úplne nový)
V Trnave som ochotná doručiť, inak osobný odber.
Oblečenie pre chlapca
Podobné inzeráty
Predám krásne overaly a teplučkú súpravu
Predám krásny zimný mäkkučký overal na zips pre chlapca aj dievča, kombinéza je oranžovej farby s kapucňou vzor tigríka. Velkosť 62. Ako nový. PREDANÝ. Predám oblečenie a vecičky pre babätko. Oblečenie pre chlapčeka aj dievčatko. Cena 5€. Predám krásny zimný bledomodrý overal vhodný pre chlapca aj dievča - kombinéza na zips s kapucňou. Dupačky majú veľkosť 3-6 mesiacov. Oblečenie , veci, vecicky vo velkosti 68 pre chlapčeka aj dievčatko. Cena 5€ Predám mäkkučku hrejivú supravu bledohnedej farby. Komplet obsahuje: mikina - svetrík a tepláky - nohavice. Veľkosť 3- 6 mesiacov. Ako nová bez poškodenia. Cena 5€. Predám oblečenie a vecičky pre babätko. Oblečenie pre chlapčeka aj dievčatko. Predám hrubý zimný overal vhodný pre chlapca aj dievca, dupačky bledomodrej farby na patent - zapína sa na cvoky. Kombinéza je vo veľkosti 3-6 mesiacov. Dupačky vo velkosti 68. Cena 5 €. Vhodné oblečenie, vecičky pre chlapčeka aj dievcatko. Balík oblečenia pre chlapca.Detské oblečenie, oblečenie pre deti.
Predám krásne overaly a teplučkú súpravu 68
Predám krásne overaly a teplučkú súpravu Predám krásny zimný mäkkučký overal na zips pre chlapca aj dievča, kombinéza je oranžovej farby s kapucňou vzor tigríka. Velkosť 62. Ako nový. PREDANÝ. Predám oblečenie a vecičky pre babätko. Oblečenie pre chlapčeka aj dievčatko. Cena 5€. Predám krásny zimný bledomodrý overal vhodný pre chlapca aj dievča - kombinéza na zips s kapucňou. Dupačky majú veľkosť 3-6 mesiacov. Oblečenie , veci, vecicky vo velkosti 68 pre chlapčeka aj dievčatko. Cena 5€ Predám mäkkučku hrejivú supravu bledohnedej farby. Komplet obsahuje: mikina - svetrík a tepláky - nohavice. Veľkosť 3- 6 mesiacov. Ako nová bez poškodenia. Cena 5€. Predám oblečenie a vecičky pre babätko. Oblečenie pre chlapčeka aj dievčatko. Predám hrubý zimný overal vhodný pre chlapca aj dievca, dupačky bledomodrej farby na patent - zapína sa na cvoky. Kombinéza je vo veľkosti 3-6 mesiacov. Dupačky vo velkosti 68. Cena 5 €. Vhodné oblečenie, vecičky pre chlapčeka aj dievcatko. Balík oblečenia pre chlapca.Detské oblečenie, oblečenie pre deti
Balik oblecenia pre chlapca
predam oblecenie pre chlapca, na cene sa viem dohodnut. Chcem sa toho co najskor zbavit:) oblecenie je znacky Zara, next, pepco, F&F. na prevej fotke velkost 62-68cm. dalsie foto velkost 68-74cm (6-9 mesiacov) k tomu este ponozky, niake ciapky, bodycka. nepofotila som to vsetko. oblecenie je bez skvrn da sa este pekne vynosit.
Predám oblečenie pre chlapca
Predám oblečenie pre chlapca veľkosť 56..rôzne veci -body, dupačky,overaly,nohavice atd ...za symbolické ceny..pre viac info správa.
Oblečenie pre chlapca
Predám oblečenie pre chlapca veľkosti od 74,80 a 86. Sú tam tričká s krátkym a dlhým rukávom, rifle, tepláky, body s krátkym a dlhým rukávom, overali zateplené, svetríky. Celé vrece dám za 30eur. A zvlášť mám dve nové čižmy ktoré boli max 3krát použité a jeden nový zimný kabát z rukavicami. Len osobný odber
Oblečenie pre chlapca 3-6 mesiacov
Predám oblečenie pre chlapca 3 eura ks