inzercia, predaj, predám, bazár

Oblečenie všetko po 7€

Kategória: Šaty, Kostýmy

Čierna mikina veľkosť XL
Čierna dlhá mikina veľkosť XL
Červené tričko/tielko veľkosť L/XL
Tmavozelene šaty veľkosť 54
Zelená mikina veľkosť L CENA 9€
Tričko Stranger things veľkosť XL
Kvietkovane šaty veľkosť XL/XXL
Karovana košeľa ružová veľkosť Xl
Modré šaty s kvetmi veľkosť Xl CENA
Tmavomodré tylové šaty veľkosť Xl
Modré letné šaty veľkosť Xl
Modré šaty veľkosť XXL
Biele šaty veľkosť XL
Šedé šaty veľkosť XXL
Modré šaty spoločenske
žlté šaty kvietkovane veľkosť 42
Modré šaty s čipkou veľkosť L
Červená karovana košeľa veľkosť 44
Ryfle veľkosť 48
Červené tričko veľkosť XL
Biele tričko veľkosť XL
Skoro všetko oblečenie je nové nesadla veľkosť ,alebo to nenosím vôbec niektoré veci veci sú raz použité a pár ich je noseních posielam aj na dobierku plus pošta
Nedajú sa mi pridať všetky fotky pri záujme viac informácií emailom




Oblečenie všetko po 7€
Podobné inzeráty
spoločenske damske oblečenie s visačkami vhodné na ďalší pre
Predám nové nepoužité dámske oblečenie s visačkami (spoločenské šaty a šaty na bežné nosenie, nohavice, blúzky, dámske kostýmy, sukne, tričká). Oblečenie je zo zrušenej predajne takže je vhodné pre ďalší predaj a je to väčšie množtvo oblečenia. ceny dohodou.
Predám oblečenie na karneval pre deti
Hasičská výbava 10 eur cena je pevná . Volať iba vážny záujem. Oblečenie je vhodné na detský karneval.oblecenie je vhodné na dieťa od 6 do 8 rokov.
Predám šaty, sukne a saká
Zdravím, predám oblečenie veľkosť S-M, ktoré už nenosím. Preferujem odber viacerých kúskov naraz. Nemeriam oblečenie ani nič podobné.Oblečenie je nosené,ale v dobrom stave.3ks šiat majú chybičky,ktoré si viete buď opraviť alebo nebránia noseniu-prikladám fotky.Na cene sa dohodnem,nechcem zarobiť ale zbaviť sa oblečenia aby mi nestálo zbytočne v skrini. Ak viete o niekom, kto by sa potešil,chudobnejšia rodinka,kde majú dievčatá,tak sa určite dohodneme na cene a viem aj pribaliť niečo. Pošlem poštou alebo osobný odber v BA alebo okres CA. Prosím píšte mi iba ak naozaj mate záujem, ušetríme si obaja čas, ďakujem.
Predam zenske oblecenie
Predam oblecenie vsetko spolu velkost 36. Saty, sukna, nohavice, prehoz, šaly, rukavice, kosela, tasky. Vsetko spolu 10€. Osobny odber Presov.
Predám nenosene dámske oblečenie veľkosti XXS -M po 8 €
Predám nenosené/veľmi málo nosené dámske oblečenie veľkostí XXS - M všetko za 8 €. Šaty, sukne, blúzky, kabáty, rifle, v prípade záujmu pošlem fotky.
Oblecenie
Ahojte, predavam saty, kosele, mikiny a rifle. Oblecenie je v dobrom stave len ho uz nepouzivam. Cena €35 za vsetko alebo 10€ saty s kratkym rukavom, 10€ saty s dlhym rukavom, kosele obe 6€, mikiny 10€ obe, rifle 7€. Hi, I’m selling dresses, blouses, jumpers and jeans. The clothes are in good condition, I just don’t wear them anymore. All together for €35 otherwise 10€ per dress, 6€ for blouses, jumpers €10 and jeans 7€ Thank you.