inzercia, predaj, predám, bazár

Obraz - akrylové maľby na plátne

Kategória: Doplnky

Ceny :
20x30 cm = 20€ + poštovné (osobný odber Košice zdarma)
50x60 cm = 35€ + poštovné (osobný odber Košice zdarma)
Obraz - akrylové maľby na plátne
Podobné inzeráty
Obrázky rôzne
Predám vyšívaný obraz v zasklenom ráme -dieťa za 3€, obraz kvet 1,50€, obraz kytica 7€, krajinka lúka 2€, obraz strom za 3€,obraz stromy za 3€, obrázok loďka za 1€, obraz váza s kvetmi 6€, obraz stromy 2,50€. Obraz kytica za €. Obraz Adam - 3,50€. Trojobraz + 1ks za 3€.... Cena za všetko 30€. Pozri všetky moje inz aj obrázky.
Obrázky rôzne
Predám vyšívaný obraz v zasklenom ráme -dieťa za 3€, obraz kvet 1,50€, obraz kytica 7€, krajinka lúka 2€, obraz strom za 3€,obraz stromy za 3€, obrázok loďka za 1€, obraz váza s kvetmi 6€, obraz stromy 2,50€. Obraz Adam - 3,50€. Trojobraz + 1ks za 3€.... Cena za všetko 30€. Pozri všetky moje inz aj obrázky.Kont. mailom.
starožitný nábytok obraz maľba na sklo oltár
Predám rôzne starožitné predmety z pozostalosti nájdené na pôde. Starožitný drevený menší oltár je z dreva rozmery približne 28 krát 3 6 centimetrov maľba ukrižovaného je Ručne maľovaná olejomaľba Originalne tradicne ludove malby na sklo sú vo výške 26cm .Maľovaná starozitna skrinka má výšku 80 a šírku 110cm ručne maľované slovenské ľudové motívy . Obraz čierno bielo zlatý NEVESTA je modernejšia akrylová maľba na čiernom podklade a v ornamentálnou ráme ,výška obrazu je 90 cm šírka je 60 centimetrov obraz je na predaj cene 120 euro plus poštovné. Maľby na sklo sú v cene 40 euro za kus . Drevený starozitny oltár je v cene 80 euro a starožitná drevená ručne maľovaná komodka s otvorenými policami je v cene 160 euro. Mozem poslat na dobierku.
Umelecká maľba, obraz na plátne, maľovaná lúka, kvety
Obraz je ručne namaľovaný na plátne, kvalitné na husto vrstvené akrylové farby, veľkosť 70 x 50 cm. Obraz, ktorý oživí dozaista každý priestor. Možnosť rôznych farieb a rozmerov. V prípade potreby môžem zaslať detailnejšie foto. Poštovné zadarmo. Pre akékoľvek otázky ma nájdete na čísle alebo na IG pod menom @helouko, Daša Brnová.
Umelecká maľba na plátne, ručne malovaný obraz, 70 x 50 cm
Obraz je ručne namaľovaný na plátne, kvalitné akrylové farby, na ktorých je tenká vrstva textúrovacej hmoty, veľkost 70 x 50 cm. Moderný a minimalistický štýl. Možnosť rôznych farieb a rozmerov. V prípade potreby môžem zaslať detailnejšie foto. Poštovné hradím ja.
Umelecká maľba na plátne, maľovaný obraz, 100 x 90 cm
Obraz je ručne namaľovaný na plátne, kvalitné akrylové farby, veľkost 90 x 100 cm. Moderný extravagantný štýl, ktorý oživí každý priestor. Možnosť rôznych farieb, tvarov a rozmerov. V prípade potreby môžem zaslať detailnejšie foto. Poštovné hradím ja.