inzercia, predaj, predám, bazár

Obraz Kvety

Kategória: Umelecké predmety

Predám obraz Kvety, rozmer(ŠxV) 80x80cm, maľovaný akrylom na plátno. Osobný odber alebo kuriérom po uhradení ceny na účet, vieme vystaviť aj faktúru.
Obraz Kvety
Podobné inzeráty
Ručne maľovaný obraz - Stromy
Séria ručne maľovaných obrazov - "Stromy" Ručne maľované obrazy technikou olejomaľby. Olejomaľby sú maľované na vysokokvalitné plátno natiahnuté na drevenom ráme. V prípade záujmu vám viem zaslať aj vzory rámov maľované sú však aj okreje plátna a tak sú vhodné aj na okamžité zavesenie aj bez zarámovania. Ceny jednotlivých obrazov 1. stĺpec 1. obraz - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli, 2. obraz - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli 3. obraz - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli 4. obraz - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli 5. obraz - 50 x 70 cm - 140 eur 2. stĺpec 6. obraz - 50 x 70 cm - 150 eur 7. obraz - predaný, cena záleží od veľkosti ktorú by ste chceli 8. obraz - 50 x 70 cm - 110 eur 9. obraz - 40 x 50 cm - 150 eur 10 obraz - 35 x 45 cm - 140 eur
Olejomaľba Kvety na plátne
Obraz na plátne. Má drobné vady. Rozmery: 70 x 50 cm Olejomaľba Kvety na plátne Ružové ruže veľký obraz kvety kvety,
Obraz lúčne kvety - veľkosť 91 cm x 33 cm
Mám na predaj starší obraz lúčne kvety. Obraz má veľkosť 91 x 33 cm. Obraz je v ráme z dreva. Obrázky sú pod sklom. Obraz sa mi trošku zle fotografoval. Poštovné a balné je 5 eur platba vopred na účet. Posielam ako krehký balík - pozor sklo. Je možný aj osobný odber. Osobný odber obrazu by bol najlepší. Píšte prosím na e -mail.
Obraz lúčne kvety - veľkosť 91 cm x 33 cm
Mám na predaj starší obraz lúčne kvety. Obraz má veľkosť 91 x 33 cm. Obraz je v ráme z dreva. Obrázky sú pod sklom. Obraz sa mi trošku zle fotografoval. Poštovné a balné je 6 eur platba vopred na účet. Posielam ako krehký balík - pozor sklo. Je možný aj osobný odber. Osobný odber obrazu by bol najlepší. Píšte prosím na e -mail.
Obraz lúčne kvety - veľkosť 91 cm x 33 cm
Mám na predaj starší obraz lúčne kvety. Obraz má veľkosť 91 x 33 cm. Obraz je v ráme z dreva. Obrázky sú pod sklom. Obraz sa mi trošku zle fotografoval. Poštovné a balné je 7 eur platba vopred na účet. Posielam ako krehký balík - pozor sklo. Je možný aj osobný odber. Osobný odber obrazu by bol najlepší. Píšte prosím na e -mail.
Kolekcia obrazov
Ponúkam na predaj tieto krásne maľované obrazy Maľované akrylovou farbou na plátne Rôzne rozmery : obraz biele kvety a žlté kvety 24x30 cm za 20 €/obraz Maky a ruža 24x16 cm za 17 €/obraz Zimné a Letné hory 30x40 cm za 26 € /obraz OSOBNÝ ODBER KOŠICE, TREBIŠOV ALEBO POŠLEM NA DOBIERKU