inzercia, predaj, predám, bazár

Obrus okrúhly

Kategória: Starožitnosti

Predám krásny starý okrúhly obrus cca 80 ročný priemeru 145 cm so strapcami.
Ponúknite cenu.
Obrus okrúhly
Podobné inzeráty
Vyšívaná nástenka+obrus
Ponúkam staršiu zachovalú nástenku a obrus ručne vyšité modrou mulinkou vhodné do staršieho rod.domu alebo na chatu. Rozmer: mačičky 60x75cm, obrus 145x128cm. Cena - nástenky 15 Euro, obrus 25 Euro.
Ručne hačkovaný obrus
Predám ručne háčkovaný okrúhly obrus krémovej farby. Vonkajší priemer 135cm, vnútorný priemer 70. Obrus je čistý,bezchybný a nepoškodený.
REZERVOVANE/Retro ručne hačkovaný okruhly obrus/ Obvod: 1 m
Už REZERVOVNE do prevzatiu! predaj ručne hačkovaný,okruhly prekrásny obrus.Priemer: 100 cm.čiže 1 meter/ Vid fotku/ Roky neviem,ale možno aj 100 rokov má,,ešte babkyna matka používala/ neuveritelné však? je to tak! ale v krásnom prostredí,kde bola čistota,poriadok,atd.Ja som ešte zachovávala,nakolko nemám taký stol.Vid fotku,je to prepratý,vonavý,čistý! Nuž treba ešte viac zaškrobit,žehlit.Ku krásnému nábytku dačo prekrásné//Lutujem to aj predat,všetky dečky,ale aj ostali,a tolko už nezvládnem žehlit s operovanou chrtbticou.Kto má rada krásne vecičky,neobanuje,ved je to už Historia!!Cena:40 Eu + pošt.SMS Nie!Prosím vážnych záujemcov.Podakujem dopredu!Velmi peknučký vzor,velmi šikovné ručičky,ako včeličky-hačkovali.Kuk moje ostatné vecičky,možno aj pre Vás bude dačo zaujímavé,pekné.VDAKA.Cena je už znížena!
Vyšívaný obrus
Predám ručne vyšívaný obrus technikou tzv. krivej ihly, na hnedom zamate, horehronská výšivka. Obrus má cca 40 rokov. Rozmer 132 x 140 cm. Cena dohodou.
Staré ľudové obrusy – uteráky 5ks
Predám staré ľudové obrusy - uteráky ako celok. - 2x dlhý užší obrus - 2x krátky užší obrus - uterák - 1x prehoz či obrus, uterák - Zasielame poštou alebo zásielkovňou po úhrade na účet. Cena + poštovné. - V prípade dobierky je cena + 10% z ceny + poštovné. Kliknutím na meno si pozriete ďalšie inzeráty
Bohato vyšívaný obrus
Predám bohato vyšívaný obrus. Obrus má červenú výšivku. Rozmer obrusu je : cca 52 cm x 82 cm Cenu ponúknite