inzercia, predaj, predám, bazár

Obsluha lisov

Kategória: Priemysel a výroba

prijmeme ženy na obsluhu lisov. Jednoduchá práca na TPP v ČR. 100kč/ hod. Cesta a ubytovanie hradené .
Kontakt : 3.
Obsluha lisov
Podobné inzeráty
Obsluha navíjacích automatov / obsluha lisov (Dubnica n. V.)
Ponúkame prácu v elektrovýrobe - obsluha navíjacích automatov / obsluha lisov) na 3 zmeny. Rôzne bonusy: - dochádzkový - nástupný - bonusy za nadčasy - príspevok na stravu. Mzda od 850 eur v čistom. Nástup okamžite!!!
Obsluha navíjacích automatov / obsluha lisov (Dubnica n. V.)
Ponúkame prácu v elektrovýrobe - obsluha navíjacích automatov / obsluha lisov) na 3 zmeny. Rôzne bonusy: - dochádzkový - nástupný - bonusy za nadčasy - príspevok na stravu. Mzda od 950 eur v čistom. Nástup okamžite!!!
Obsluha navíjacích automatov / obsluha lisov (Dubnica n. V.)
Ponúkame prácu v elektrovýrobe - obsluha navíjacích automatov / obsluha lisov) na 3 zmeny- muži Rôzne bonusy: - dochádzkový - nástupný 400 eur - bonusy za nadčasy - príspevok na stravu. Mzda od 850 eur v čistom. Nástup okamžite!!!
Nastavovač/zoraďovač lisov, strojov a zariadení
Obsluha, nastavovanie a zoraďovanie lisov, výrobných strojov a zariadení na výrobu dien a viečok pre konzervy zabezpečenie plynulého chodu linky, kontrola výrobných parametrov linky určenie opotrebovaných dielov a porúch lisov a strojov. 3 - 4 zmenná prevádzka Živnosť - 8,50 e / hod.+ príplatky DoVP -6,40 e / hod. + príplatky Kontakt :
Nastavovač /Zoraďovač lisov, strojov a zariadení
Miesto práce - Nové Mesto nad Váhom Druh pracovného pomeru- živnosť Termín nástupu - ihneď Mzdové podmienky (brutto) - 9 - 9,5 EUR/hod. BONUS 0,50 €/hod. po skúšobnej dobe Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: - obsluha a nastavenie výrobných strojov a zariadení na výrobu dien a viečok pre konzervy - zabezpečenie plynulého chodu linky, kontrola výrobných parametrov linky - vykonávanie drobných mechanických opráv lisov a strojov - určenie opotrebovaných dielov a porúch lisov a strojov - kontrola výrobkov podľa kontrolného plánu so záznamom nameraných hodnôt - dodržiavanie predpísaných štandardov kvality, bezpečnosti a ochrany životného prostredia Dopravu ani ubytovanie nezabezpečujeme. VOLAJTE ZDARMA Benefity pre zamestnancov od M&M Personal: - BONUS 0,50 €/hod. po skúšobnej dobe - Možnosť čerpania záloh po prvom odpracovanom mesiaci - Možnosť sprostredkovania (zadarmo) finančných pôžičiek - Právne poradenstvo - Pravidelný teambuilding - family day - Pravidelné súťaže o hodnotné ceny - Spolupráca so stabilnou spoločnosťou s veľkým potenciálom do budúcnosti - Možnosť dlhodobej spolupráce - Zaškolenie a priamu podporu od nadriadených
Obsluha lisu, NEMECKO 25€/hod
Dobrý deň, do nášho zabehnutého tímu hľadáme posilu na pozíciu: obsluha lisu. Zmluvný vzťah: živnosť Hodinová sadzba: 25€/hod Doba: dlhodobá spolupráca Ubytovanie: zabezpečíme, každý si hradí sám cca 500€. Vaše úlohy: •Samostatné riadenie a obsluha raziacich a tvárniacich lisov •Samostatné nastavenie raziacich a tvarovacích lisov •Vykonávanie výmeny nástrojov •Vykonávanie drobných opráv Tvoj profil: •Vzdelanie ako strojár alebo operátor strojov a zariadení, ideálne skúsenosti s obsluhou lisu •Ochota pracovať na 3 zmeny •Samostatný spôsob práce a fyzická odolnosť •NJ alebo ANG jazyk aspoň na úrovni A2 základná komunikácia na pracovisku, potrebné na obsluhu stroja. V prípade záujmu ma môžete kontaktovať na info@ alebo tel.č. (WhatsApp) .