inzercia, predaj, predám, bazár

Obuv do haly Adidas

Kategória: Športové potreby

Predám veľmi málo nosené tenisky do haly Adidas, veľkosť 34, obuté max.10x, ako nové, ešte v záruke.
Obuv do haly Adidas
Podobné inzeráty
Detské halovky Adidas 36 1/3
Predám nenosené halovky Adidas 36 1/3, nevyužité kvôli korone. Adidas Nemezis Osobný odber Zálesie okr. Senec (za Ivankou pri Dunaji)
Kopačky v.32
Ponúkam po synovi oblečenie na futbal,veľmi málo nosené Futbalový dres s trenírkami Kensis v.116-122 7eur Športová bunda Kipsta,do dažďa/vetra je podšitá sieťovinou v.7-8r 12eur Futbalové zateplené tepláky Decatlon v 7-8r. 6eur Futbalové chrániče adidas+čierne štucne Kipsta 6eur Halovky adidas v.32,vn.dĺžka vložky 20cm 15€ Tarfy adidas copa v.32,vnútorná dĺžka vložky 20cm 10€ Tarfy puma top stav v.32,vnútorná dĺžka 19.5cm 17€ Predaj aj jednotlivo
Obuv do vody, veľ. 36/37 (nový tovar)
Predám novú obuv do vody, veľ. 36/37, vnútorná dĺžka 22.5 cm. Osobný odber možný v Bratislave alebo Senci. V prípade požiadavky zaslania poštou je nutné pripočítať k cene poštovné v zmysle cenníka Slovenskej pošty. Platba vopred prevodom na účet. Pozri aj ostatné moje inzeráty. Ak čítate tento inzerát, znamená to, že je aktuálny bez ohľadu na počet jeho videní a dátum jeho vloženia.
Detská obuv do vody, veľ. 32/33 (nový tovar)
Predám novú detskú obuv do vody, veľ. 32/33, vnútorná dĺžka 20 - 21 cm. Osobný odber možný v Bratislave alebo Senci. V prípade požiadavky zaslania poštou je nutné pripočítať k cene poštovné v zmysle cenníka Slovenskej pošty. Platba vopred prevodom na účet. Pozri aj ostatné moje inzeráty. Ak čítate tento inzerát, znamená to, že je aktuálny bez ohľadu na počet jeho videní a dátum jeho vloženia.
obuv do vody
Predám super obuv do vody veľkosť 36 za 3 eura
Detské malé lyže
Juniorské minilyže Olympic sú ideálne na chôdzu a zjazd na malých šmykľavkách pre deti od 3 rokov. Odolné lyže so zapínaním na každodennú obuv, pohodlné plastové zapínania sú určené pre voľnočasovú obuv veľkosti 25-31, s hlbokými plastovými pásikmi, ktoré bezpečne fixujú nohu. Prevedenie: lyže s polyetylénovou nálepkou s bielym úchytom. Materiál: plast Kompletná sada: plastové fúkané lyže, s polyetylénovou nálepkou, s úchytmi, bez palíc. Dĺžka lyží: 470 mm. Hrúbka nohy: 12 mm. Sú tam 2 ks. Cena je za 1 kus. Úplne nový.