inzercia, predaj, predám, bazár

Octave Distortion efektový pedál DK - Death (EQD Life)

Kategória: Strunové nástroje

Na predaj vlastnoručne vyrobený efektový pedál, ktorý je kópiou limitovanej edície pedálu EQD Life (EartQuaker Devices Life).

Pedál je typu Octave Distortion/Fuzz (dá sa namixovať analógový Octave do signálu Distortion), ktorý ponúka skreslenie od jemných Marshallových až po najšpinavejší Fuzz.

Pedál má navyše časť transparentný MOSFET boost.

Nožný prepínač je typu "True-Bypass".

Viac o pedále nájdete na stránke:
o pedále:
99€, dohoda možná

Osobný odber v Bratislave, alebo viem poslať na dobierku.
Octave Distortion efektový pedál DK - Death (EQD Life)
Podobné inzeráty
Vibe efektový pedál DK - The Mist (EQD The Depths)
Na predaj vlastnoručne vyrobený efektový pedál, ktorý je kópiou pedálu EartQuaker Devices The Depths. Pedál je typu "Vibe" (podobá sa na Vibrato/Tremolo), ktorý s analógovými optickými súčiastkami vytvorí pulzáciu signálu (takzv. "Optical Vibe"). Nožný prepínač je typu "True-Bypass". Viac o pedále nájdete na stránke: Muziker: Video o pedále: Cena 89€, dohoda možná Osobný odber v Bratislave, alebo viem poslať na dobierku. #DK #DKE #DK Electronics #The Mist #EQD #EarthQuaker #EarthQuaker Devies #EQD The Depths
Phaser efektový pedál DK - Orbital Control (EQD Grand Orbit)
Na predaj vlastnoručne vyrobený efektový pedál, ktorý je kópiou limitovanej edície pedálu EQD Grand Orbiter (EarthQuaker Devices Grand Orbiter). Pedál je typu OTA Phaser, ktorý funguje v režimu Phaser alebo Vibrato (PH/VIB prepínač). Nožný prepínač je typu "True-Bypass". Číslo pedálu: #03 Viac o pedále nájdete na stránke: Muziker: Video o pedále: Cena 60€, dohoda možná Osobný odber v Bratislave, alebo viem pošlať na dobierku.
Marshall Guv’nor GV-2 Plus - efektov Overdrive/Distortion
Marshall Guv'nor GV-2 Plus je overdrive/distortion efektový pedál určený pre elektrické gitary. Bol navrhnutý spoločnosťou Marshall, ktorá je známa svojimi gitarovými zosilňovačmi. Pedál ponúka vynikajúci zvuk, ktorý umožňuje hráčom dosiahnuť širokú škálu overdrive a distortion efektov, od jemného až po tvrdý a agresívny zvuk. Disponuje trojpolohovým prepínačom "Lo Boost", ktorý umožňuje hráčovi prispôsobiť si nízke frekvencie. GV-2 Plus má tiež ovládače pre hlasitosť, tón a zosilnenie, ktoré hráčom umožňujú nastaviť si presne ten zvuk, ktorý potrebujú. Celková konštrukcia pedálu je veľmi robustná a odolná, čo z neho robí vhodný nástroj pre živé vystúpenia aj nahrávanie. V porovnaní s predchodcom, pôvodným Guv'norom, má GV-2 Plus niekoľko vylepšení, vrátane lepšieho ovládania hlasitosti a tónu, a zlepšenej odolnosti proti interferenciám. technické špecifikácie Marshall Guv’nor gv-2 plus: * Typ efektu: Overdrive/Distortion * Vstupný impedančný rozsah: 1 M ohm * Výstupný impedančný rozsah: 680 ohmov * EQ: Bas, Stred, Výška * Konektory: Vstup (Input), Výstup (Output), Adaptér (DC In) * Napájanie: 9 V DC adaptér alebo 9 V batéria * Spotreba prúdu: 15 mA * Rozmery: 120 x 65 x 55 mm * Hmotnosť: 0,4 kg Marshall Guv’nor gv-2 plus má taktiež režimy Drive a Boost, ktoré sa dajú prepínať pomocou prepínača. Kontrola Drive slúži na prispôsobenie úrovne overdrive alebo distortion, kým Boost kontrola umožňuje hráčovi zvýšiť úroveň signálu, aby sa prenikol cez zvyšok zvukového mixu. Guv’nor gv-2 plus tiež obsahuje vstavané ochráni , ktorá chráni pred škodlivými vplyvmi, ako sú napríklad prerušenia (napr. nežiadúce vytiahnutie kábla z gitary) výpadky prúdu a podobne.
Source audio distortion
Predám tento distortion , používaný minimalne. 7-pásmový grafický EQ, štyri tóny lampového zosilňovača a 8 fuzz boxov v jednom.Od pedálu Source Audio Soundblox Pro Classic Distortion nemožno žiadať oveľa viac. Šesť programovateľných užívateľských predvolieb vám dáva možnosť otáčať sa, kým nenájdete svoje obľúbené zvuky, a potom ich uložiť na neskoršie vyvolanie pomocou jedného z troch praktických nožných spínačov Classic Distortion. Soundblox Pro Classic Distortion dokonca obsahuje vstup pre expression pedál pre ešte väčšiu flexibilitu v reálnom čase a MIDI vstup pre prístup k externým parametrom a predvoľbám. Získajte toto všetko v jednom cenovo dostupnom pedáli so Source Audio Soundblox Pro Classic Distortion.
TC Electronic Nether Octaver
Predám octaver TC Electronic - Málo používaný Efektový pedál typu Octaver. Pedál je zasadený v pevnej a odolnej celokovovej konštrukcii a ponúka klasický vintage zvuk tých najlepších oktáverov, ktoré ureli svetlo sveta. O dokonale dynamický a bohatý zvuk sa stará celoanalógový obvod. Predný panel je vybavený trojicou ovládacích prvkov, medzi ktorými je možné nájsť ovádač Dry pre miešanie čistého a efektovaného zvuku, Octave 1 pre primiešanie sub oktávy k originálnemu zvuku a Octave 2 pre primiešanie tónu so snížením o dve oktávy oproti čistému zvuku. Samozrejmosťou je kvalitné true bypass spínanie. Efekt je možné napájať pomocou 9V batérie alebo adaptéru s polaritou center negative, ktorý však nie je súčasťou balenia.
Suhr Riot Distortion Pedal
Predám Suhr Riot Distortion Pedal za 190€. Riot je všestranný high-gain distortion pedál so zvukovou charakteristikou a citlivou odozvou vysoko kvalitného 100 wattového elektrónkového zosilňovača. Riot premení čistý zosilňovač na autoritatívny rockový tón, ktorý inšpiruje všetky vaše obľúbené riffy. Ovládanie: DIST: Upravuje množstvo zosilnenia pridané k vášmu tónu, čím sa dostanete z klasického crunch k vysokým gainom. LEVEL: Nastavuje výkon pedálu. Riot poskytuje dostatočnú úroveň na to, aby stlačil predný koniec akéhokoľvek lampového zosilňovača do prirodzeného overdrive. TONE: Formuje celkovú tonálnu odozvu pedálu, od hladkých a teplých až po rezavé lead tóny. Voicing Switch Vľavo: Vytvára prirodzený, organický tón, ktorý dynamicky reaguje na ovládanie hlasitosti gitár. Stred: Umiestňuje vás do oblasti s vysokým gainom s pevným stredným pásmom a úzkym low-endom. Vpravo: Vytvára vintage odozvu s vysokým gainom s vynikajúcim rozlíšením. Unikátne vlastnosti True Bypass: Riot je skutočný bypass cez relé. Táto funkcia umožňuje diaľkové prepínanie a funkciu monitorovania batérie. Relé produkuje menšie praskanie pri zapínaní a vypínaní pedálu. FX Link: Konektor FX Link umožňuje ovládanie funkcie prepínania pedálu z externého spínača, pedalboardu, prepínača slučky alebo akéhokoľvek iného užívateľského rozhrania. FX Link tiež poskytuje možnosť zapnutia v on/off stave. Monitoring slabej batérie: Riot obsahuje jedinečný monitoring batérie, ktorý upozorňuje používateľa na stav vybitej batérie. Okrem toho monitoring batérie automaticky prepne pedál do režimu True Bypass, ak je napätie batérie príliš nízke na to, aby obvody správne fungovali. V PRÍPADE ZÁUJMU MA NEVÁHAJTE KONTAKTOVAŤ NA TEL. Č.