inzercia, predaj, predám, bazár

Oculus kábel pre VR headset

Kategória: Spotrebný materiál

Predám oculus 4m kábel. Pre oculus rift.
HDMI+usb 3
z druhej strany čosi ako displayport do headsetu
Oculus kábel pre VR headset
Podobné inzeráty
Držiak powerbanky pre VR Oculus QUEST 1 aj 2
Predám držiak na powerbanku pre VR Oculus quest 1 aj 2. Popruh dobre drží, použiteľný aj v stoji a pri pohybe. Umožní rádovo predĺžiť dobu používania VR (v závislosti od kapacity powerbanky). Na rozdiel od držiakov pripínajúcich sa priamo na okuliare - nemení geometriu okuliarov, neposúva sa, neprevažuje ich a nijako neobmedzuje ani pri veľmi prudkých pohyboch. Pre OCULUS QUEST priam nutnosť (ako 1, tak aj 2).
USB Type c kábel 100 cm
Predám nabíjací kábel tyb USB c, dĺžka 100 cm. K dispozícii 3 farby: čierna, modrá, červená. Použiteľné pre mobily, ale aj VR Oculus Quest (pri OCULUS QUEST ideálny na prepojenie s powerbankou). Veľmi dobrá geometria konektora (z boku) zvyšujúca trvácnosť kábla a znižujúca namáhanie konektora v nabíjanom zariadení.
Kábel , adaptér, repro, alarm, bluetooth
Predám pre PC dátový kábel a adaptér audio/video, HUB 4x s nabíjačkou, HDMI kábel 4m s pozlátením, prepojovací kábel audio a video, mini reproduktor 1,5W ešte zabalený, osobný alarm, kábel pre tlf. linku, Bluetooth Canyon pre mobilné telefóny, PC alebo PDA.
Kábel , adaptér, modem, repro
Predám pre PC dátový kábel a adaptér audio/video, HUB 4x s nabíjačkou, HDMI kábel 4m s pozlátením, prepojovací kábel audio a video, mini reproduktor 1,5W ešte zabalený, osobný alarm, kábel pre tlf. linku.
Predám káble, zdroj pre NB
1ks USB 2.0 prepojovací 2m 1ks Spliter s konektr. RJ14 1ks prepoj kabel s D-SUB konektor CAN 9 V P 1ks kábel 7m s RJ 9 1KS prepoj kábel DIN mini 9PIN symbol: MDC-009 a RJ 11 1KS Prepojovaci kábel DVI-D konektor / DVI-D konektor s dĺžkou 2m s ferit odruš filtrom 1ks napájaci kábel 230V 1,5 m 1ks Zdroj pe NB 19,5V, 4,62 A, konektor JACK 8mm
Predám káble, zdroj pre NB
1ks USB 2.0 prepojovací 2m 1ks Spliter s konektr. RJ14 1ks prepoj kabel s D-SUB konektor CAN 9 V P 1ks kábel 7m s RJ 9 1KS prepoj kábel DIN mini 9PIN symbol: MDC-009 a RJ 11 1KS Prepojovaci kábel DVI-D konektor / DVI-D konektor s dĺžkou 2m s ferit odruš filtrom 1ks napájaci kábel 230V 1,5 m 1ks Zdroj pe NB 19,5V, 4,62 A, konektor JACK 8mm Na SMS a MMS neodpovedám.